Ακριβώς
Κατανοητά όλα αυτά
Αλλά ευθύνη του ιβαν ότι ο κυρκυρ γυρνούσε μέσα στο γήπεδο λες και ήταν ο Τζόν Γουέιν και απ την άλλη στην Αθήνα κατέβασε αποστολή στην παπαρινα χωρίς προσωπικό ασφαλείας
ΟΛΑ τα καλά τα έχουμε πιστώσει στον πατερούλη όμως και όχι στον κυρ κυρ και τον κάθε κυρ κυρ ...
Η αναζήτηση βρήκε 216 εγγραφές
- Τετ 30 Ιούλ 2025, 22:46
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025
Μη βιάζεστε να βγάλετε συμπεράσματα.
Είναι κάποιος από τον ΑΣ στην ειδικού σκοπού αυτή τη στιγμή;
Κατά πάσα πιθανότητα αυτή θα είναι η κίνηση Μυστακίδη ώστε να δείξει ότι τα λεφτά δεσμεύονται για το γήπεδο.
Πολλοί έσπευσαν να ειρωνευτουν το proof of funds και το κούριερ.
Τώρα απλά θα πει να τα ...
Είναι κάποιος από τον ΑΣ στην ειδικού σκοπού αυτή τη στιγμή;
Κατά πάσα πιθανότητα αυτή θα είναι η κίνηση Μυστακίδη ώστε να δείξει ότι τα λεφτά δεσμεύονται για το γήπεδο.
Πολλοί έσπευσαν να ειρωνευτουν το proof of funds και το κούριερ.
Τώρα απλά θα πει να τα ...
- Τετ 30 Ιούλ 2025, 23:36
- Jump to forum
- Jump to topic
Πίεση ξεπιεση ηθικό ή όχι ο Ιβάν πλέον έχει μια επιλογή. Εμφανίζει τώρα άμεσα χθες διαθέσιμο κεφάλαιο και χώνει χρήμα για την αγωνιστική αναβάθμιση της παε. Διώχνει οποιαδήποτε υποψία έχει δημιουργηθεί εναντίον του κερδίζει και πάλι τον κόσμο και αναγκάζει τον ερασιτέχνη να εκτεθεί ολοκληρωτικά
Αν ...
Αν ...
- Πέμ 31 Ιούλ 2025, 00:22
- Jump to forum
- Jump to topic
Ξαναλέω παιδιά ποια κερκοπορτα και ποια προδοσία
Βγαίνει αύριο ο Ιβάν και λέει ορίστε ας έχω το μπακιρι. Πάρτε το. Το δέχεστε?
Ταυτόχρονα κάνει κινήσεις για το αγωνιστικό της παε για να έχει και τον τελευταίο οπαδό κοντά του
Θα γυρίσει ο οποιοσδήποτε τυχαίος του ΔΣ του ερασιτέχνη να πάει κόντρα ...
Ταυτόχρονα κάνει κινήσεις για το αγωνιστικό της παε για να έχει και τον τελευταίο οπαδό κοντά του
Θα γυρίσει ο οποιοσδήποτε τυχαίος του ΔΣ του ερασιτέχνη να πάει κόντρα ...
- Πέμ 31 Ιούλ 2025, 01:18
- Jump to forum
- Jump to topic
Θα γυρίσει ο οποιοσδήποτε τυχαίος του ΔΣ του ερασιτέχνη να πάει ...
- Πέμ 31 Ιούλ 2025, 07:10
- Jump to forum
- Jump to topic
Θα γυρίσει ο οποιοσδήποτε τυχαίος του ΔΣ του ερασιτέχνη να πάει ...
- Πέμ 31 Ιούλ 2025, 09:51
- Jump to forum
- Jump to topic
Όταν ο Ιβάν απειλήθηκε για το λιμάνι από την οικογένεια Ντρέιφους , αντέδρασε με αποφασιστικότητα.
Μέρα με τη μέρα αγόραζε μετοχές, στέλνοντας το ξεκάθαρο μήνυμα ότι “εδώ είμαι, δεν κάνω πίσω”. Ήταν μια ένδειξη ισχύος, ότι ο Ιβάν δεν αφήνει τίποτα να πέσει κάτω όταν απειλείται κάτι που θεωρεί δικό ...
Μέρα με τη μέρα αγόραζε μετοχές, στέλνοντας το ξεκάθαρο μήνυμα ότι “εδώ είμαι, δεν κάνω πίσω”. Ήταν μια ένδειξη ισχύος, ότι ο Ιβάν δεν αφήνει τίποτα να πέσει κάτω όταν απειλείται κάτι που θεωρεί δικό ...
- Πέμ 31 Ιούλ 2025, 11:24
- Jump to forum
- Jump to topic
Το κατάφεραν τελικά ρε μλκες να σας βάλουν και οι μεν και οι δε σε στρατόπεδα. Συγχαρητήρια. Πρέπει να νιώθετε πολύ περήφανοι.
Συγνώμη που θα χαλάσω τη ζαχαρένια ορισμένων, αλλά δυστυχώς για αυτούς, υπάρχουμε και εμείς που:
ΔΕΝ ψηνόμαστε να διαλέξουμε στρατόπεδο,
ΔΕΝ ψηνόμαστε να πιστέψουμε ...
Συγνώμη που θα χαλάσω τη ζαχαρένια ορισμένων, αλλά δυστυχώς για αυτούς, υπάρχουμε και εμείς που:
ΔΕΝ ψηνόμαστε να διαλέξουμε στρατόπεδο,
ΔΕΝ ψηνόμαστε να πιστέψουμε ...
- Πέμ 31 Ιούλ 2025, 17:02
- Jump to forum
- Jump to topic
Ήρθε ένας εργολάβος και ζήτησε να του δώσω ένα οικόπεδο αντιπαροχή να σηκώσει πολυκατοικία.
Όταν την σηκώσει θα μου δώσει δύο διαμερίσματα.
Επειδή άκουσα στην αγορά ότι έχει κάποια ζόρια του ζήτησα να αποδείξει ότι έχει κεφάλαια να την τελειώσει.
Αυτός θίχτηκε και είπε ότι δεν μπορεί να εγγυηθεί ...
Όταν την σηκώσει θα μου δώσει δύο διαμερίσματα.
Επειδή άκουσα στην αγορά ότι έχει κάποια ζόρια του ζήτησα να αποδείξει ότι έχει κεφάλαια να την τελειώσει.
Αυτός θίχτηκε και είπε ότι δεν μπορεί να εγγυηθεί ...
- Πέμ 31 Ιούλ 2025, 17:34
- Jump to forum
- Jump to topic
Ρε με τι περισσεια ευκολια αποκαλειτε τους αλλους λιγουρια...
"Λιγούρια".
"Τρύπιοι"
"Κακομαθημένοι έφηβοι που θέλουν μόνο μεταγραφές".
"Όχι πραγματικοί οπαδοί του ΠΑΟΚ, αλλά πελάτες".
"Άνθρωποι χωρίς αξίες, ηθική και ιδανικά".
"Ουστ"
Όλα αυτά ειπώθηκαν σήμερα μόνο.
Ουστ είπε για εμένα ...
- Πέμ 31 Ιούλ 2025, 19:45
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο ίδιος σύμφωνα με εδώ μέσα έκανε προσφορα για την ΠΑΕ, 40 και μετά 60 εκατομυρια. Λεφτά έχει, αλλά δεν τον βλέπω πολύ large στην πράξη.....
Και 250 έδειξε, το θέμα είναι αν και πότε θα τα βάλει στο γήπεδο, εφόσον πάρει την ΠΑΕ. Με τα 60;
Κάτι δεν πάει καλά.....
Στα χαρτιά large στο δια ...
- Παρ 01 Αύγ 2025, 14:06
- Jump to forum
- Jump to topic
Εντελώς αντιδημοκρατική τοποθέτηση για παραίτηση του ΔΣ του ΑΣ.
Προφανώς δεν συμφωνούν με τους χειρισμούς και λένε φύγετε εσείς να έρθουμε εμείς.
Τώρα γιατί είναι υποκινούμενες από συμφέροντα οι αποφάσεις του ΔΣ του ΑΣ και είναι ανιδιοτελείς οι δικές τους προτάσεις δεν μπορώ να το καταλάβω.
Ούτε ...
Προφανώς δεν συμφωνούν με τους χειρισμούς και λένε φύγετε εσείς να έρθουμε εμείς.
Τώρα γιατί είναι υποκινούμενες από συμφέροντα οι αποφάσεις του ΔΣ του ΑΣ και είναι ανιδιοτελείς οι δικές τους προτάσεις δεν μπορώ να το καταλάβω.
Ούτε ...
- Παρ 27 Ιουν 2025, 13:13
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2025
Οι δικές μου μαντεψιές για τον μέσο σε κακή ομάδα της Γαλλίας:
https://www.transfermarkt.com/pierre-ek ... ler/538994 δανεικός από την Σάντερλάντ στην Σεντ Ετιέν.
https://www.transfermarkt.com/joris-cho ... ler/624037 της Μονπελιέ που έχω ξαναδεί το όνομα του γραμμένο εδώ μέσα.
https://www.transfermarkt.com/pierre-ek ... ler/538994 δανεικός από την Σάντερλάντ στην Σεντ Ετιέν.
https://www.transfermarkt.com/joris-cho ... ler/624037 της Μονπελιέ που έχω ξαναδεί το όνομα του γραμμένο εδώ μέσα.
- Παρ 27 Ιουν 2025, 13:17
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2025
Καλησπέρα και από μένα.
1) Σχετικά με τον στόπερ μην ασχολείστε με παίκτες προοπτικής. Πάμε για πρωτοκλασάτο παίκτη με αγορά 4-5 εκατ. Ευρώ και συμβόλαιο άνω του εκατ.
2) Μια από τις βασικές επιλογές στα χαφ (ίσως η βασική) αγωνίζεται στη Γαλλία και η ομάδα του δεν τα πήγε καθόλου καλά πέρυσι.
3 ...
- Τετ 02 Ιούλ 2025, 19:42
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2025 - vol. II
..............................έγκλημα αν πουληθεί ένας παίχτης ...............
Εγώ πιστεύω ότι πιθανή πώληση Ντελια ,θα ειναι η αρχή του τέλους για τον Ιβάν.
.............................
γιατι γραφετε τετοια πραγματαρε παιδια??
να σε ρωτησω κατι φιλε.... obanebane
θεωρεις οτι ο ιβαν ...