Είχα γραψει οτι η κατασταση αλλαζει μονο αν ο ΙΒΑΝ το θελήσει, θα περιμενω λοιπον να δω τις προθέσεις του κ που μπορ2ι να φτάσει.
Σήμερα πάντως που μιλάμε με τα δεδομένα του γιερεγεμεφ εγω ποδοσφαιρικα βλεπω ξεκαθαρα λευκή πετσετα.
Η αναζήτηση βρήκε 345 εγγραφές
- Πέμ 12 Φεβ 2026, 06:37
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ιβάν Σαββίδης VII
Βλέπω το Νικόλα σου μετά τον γιωργη να δίνει το παρόν και χαίρομαι αφάνταστα. Σε περιμένουμε στις απονομές!
- Πέμ 12 Φεβ 2026, 13:12
- Jump to forum
- Jump to topic
Αυτό που έγινε το καλοκαίρι δοκίμασε όλο τον οργανισμό του ΠΑΟΚ ... σε πολύ υψηλό επίπεδο ...
πρόεδρε είδες στην πράξη ότι ο μέσος ΠΑΟΚτσής πέρασε το τεστ όχι απλά καλά αλλά εξαιρετικά ... προφανώς υπάρχουν εξαιρέσεις αλλά η μεγάλη πλειοψηφία συμπεριλαμβανομένου του μεγάλου και σπουδαίου ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ ...
πρόεδρε είδες στην πράξη ότι ο μέσος ΠΑΟΚτσής πέρασε το τεστ όχι απλά καλά αλλά εξαιρετικά ... προφανώς υπάρχουν εξαιρέσεις αλλά η μεγάλη πλειοψηφία συμπεριλαμβανομένου του μεγάλου και σπουδαίου ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ ...
- Πέμ 12 Φεβ 2026, 23:32
- Jump to forum
- Jump to topic
Πέρασα να πω ότι..... Σας χορεύει από μακριά!
- Παρ 27 Φεβ 2026, 15:06
- Jump to forum
- Jump to topic
Η κλήρωση των 16 για το Europa League και οι ενδεχόμενες διασταυρώσεις μέχρι τον τελικό (που κατά γενική ομολογία δεν είναι τπτ μεγαθήρια) αποδεικνύει το μεγάλο λάθος της διοίκησης και του Ιβάν να μην ενισχύσει μεταγραφικά την ομάδα καταλλήλως ώστε να μπορέσει να ανταποκριθεί και στις 3 διοργανώσεις ...
- Κυρ 26 Απρ 2026, 22:46
- Jump to forum
- Jump to topic
pm μπανε
- Δευ 27 Απρ 2026, 13:15
- Jump to forum
- Jump to topic
Bono, αν και συμφωνώ με την οπτική που βλέπεις τον κόσμο, δύο-τρία πράγματα:
1. Όσο κι αν ο ΠΑΟΚ είναι όχημα για τον κάθε Ιβάν, αποκλείεται να μην υπάρχει συναισθηματικό δέσιμο του Ιβάν με τον ΠΑΟΚ. Τον αγαπάει τον ΠΑΟΚ. Τον πονάει τον ΠΑΟΚ. Και τον Ιβάν τον εμπιστεύεται τεράστιο μέρος του ...
- Δευ 27 Απρ 2026, 13:51
- Jump to forum
- Jump to topic
Ξέρω ότι όλα αυτά τώρα τα λέμε κατόπιν εορτής αλλά δυστυχώς το φετινό στραπατσο ήταν μεγαλειώδης.
Θα σταθώ λίγο στο μοντέλο διοίκησης Ιβάν από το 2019 και μετά.
Όσοι γνωρίζουν 2-3 πράγματα από επιχειρήσεις, γνωρίσουν την βασική αρχή πως μαγαζί που δεν ασχολείται ο ιδιοκτήτης, είναι καταδικασμένο ...
Θα σταθώ λίγο στο μοντέλο διοίκησης Ιβάν από το 2019 και μετά.
Όσοι γνωρίζουν 2-3 πράγματα από επιχειρήσεις, γνωρίσουν την βασική αρχή πως μαγαζί που δεν ασχολείται ο ιδιοκτήτης, είναι καταδικασμένο ...
- Δευ 27 Απρ 2026, 15:19
- Jump to forum
- Jump to topic
Ας συνεχίσουμε έτσι τότε μάγκες, γιατί και εσείς μην υποτιμάτε την δικιά μας νοημοσύνη λέγοντας οτι θα αλλάξει κεφάλι ο πόντιος μετά απο άλλη μία καταστροφική χρονιά. Τον αγαπάμε αλλά εγώ δεν πιστεύω με τίποτα πως θα αλλάξει μοτίβο, ειδικά αν μείνει η ασπίδα του, ο Λούτσι. Οπότε συνεχίζουμε με ...
- Τρί 28 Απρ 2026, 10:08
- Jump to forum
- Jump to topic
Το φετινό ήταν μια μεγάλη ήττα για τον Ιβάν Σαββίδη.
Ναι υπάρχουμε και εμείς που το λέμε αυτό ξεκάθαρα χωρίς αστερίσκους, αλλά και χωρίς υπονοούμενα, και ιδίως χωρίς να βάζουμε το δίκιο ή το σωστό ή την υποστήριξη της άποψής μας ίσα κι όμοια με το βάρος του ΠΑΟΚ.
Ναι το φετινό ήταν μια μεγάλη ήττα ...
- Δευ 11 Μάιος 2026, 09:36
- Jump to forum
- Jump to topic
Ακούω και διαβάζω πολλούς ΠΑΟΚτσηδες σήμερα, που λένε ότι δεν τους ενδιαφέρει καθόλου η 2η θέση..!! Σιγά ρε απλες! Σιγά ρε στραβοστομηδες που συνηθίσατε στα τρόπαια και δεν θέλετε να πάρετε τη 2η θέση! Ε τότε καθίστε και χάσετε από την Χάρτινη και τον Μουλωχτο, να βγει Τσαμπιονς Λιγκ ο Gayρος, για ...
- Παρ 27 Ιουν 2025, 13:13
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2025
Οι δικές μου μαντεψιές για τον μέσο σε κακή ομάδα της Γαλλίας:
https://www.transfermarkt.com/pierre-ek ... ler/538994 δανεικός από την Σάντερλάντ στην Σεντ Ετιέν.
https://www.transfermarkt.com/joris-cho ... ler/624037 της Μονπελιέ που έχω ξαναδεί το όνομα του γραμμένο εδώ μέσα.
https://www.transfermarkt.com/pierre-ek ... ler/538994 δανεικός από την Σάντερλάντ στην Σεντ Ετιέν.
https://www.transfermarkt.com/joris-cho ... ler/624037 της Μονπελιέ που έχω ξαναδεί το όνομα του γραμμένο εδώ μέσα.
- Παρ 27 Ιουν 2025, 13:17
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2025
Καλησπέρα και από μένα.
1) Σχετικά με τον στόπερ μην ασχολείστε με παίκτες προοπτικής. Πάμε για πρωτοκλασάτο παίκτη με αγορά 4-5 εκατ. Ευρώ και συμβόλαιο άνω του εκατ.
2) Μια από τις βασικές επιλογές στα χαφ (ίσως η βασική) αγωνίζεται στη Γαλλία και η ομάδα του δεν τα πήγε καθόλου καλά πέρυσι.
3 ...
- Τετ 02 Ιούλ 2025, 19:42
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2025 - vol. II
..............................έγκλημα αν πουληθεί ένας παίχτης ...............
Εγώ πιστεύω ότι πιθανή πώληση Ντελια ,θα ειναι η αρχή του τέλους για τον Ιβάν.
.............................
γιατι γραφετε τετοια πραγματαρε παιδια??
να σε ρωτησω κατι φιλε.... obanebane
θεωρεις οτι ο ιβαν ...
- Τετ 02 Ιούλ 2025, 20:04
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2025 - vol. II
Όσο είδατε διάφορα στην πολιτική μεταγραφών και συμβολαίων μετά τις πωλήσεις Τζολη, Γιαννούλη, Κουλιε, Τζίμα, άλλο τόσο θα δείτε και άμα πωληθεί ο Ντελιας. Όχι 20, 40 να πωληθεί.