Οι δικές μου μαντεψιές για τον μέσο σε κακή ομάδα της Γαλλίας:
https://www.transfermarkt.com/pierre-ek ... ler/538994 δανεικός από την Σάντερλάντ στην Σεντ Ετιέν.
https://www.transfermarkt.com/joris-cho ... ler/624037 της Μονπελιέ που έχω ξαναδεί το όνομα του γραμμένο εδώ μέσα.
Η αναζήτηση βρήκε 274 εγγραφές
- Παρ 27 Ιουν 2025, 13:13
- Jump to forum
- Jump to topic
- Παρ 27 Ιουν 2025, 13:17
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2025
Καλησπέρα και από μένα.
1) Σχετικά με τον στόπερ μην ασχολείστε με παίκτες προοπτικής. Πάμε για πρωτοκλασάτο παίκτη με αγορά 4-5 εκατ. Ευρώ και συμβόλαιο άνω του εκατ.
2) Μια από τις βασικές επιλογές στα χαφ (ίσως η βασική) αγωνίζεται στη Γαλλία και η ομάδα του δεν τα πήγε καθόλου καλά πέρυσι.
3 ...
- Τετ 02 Ιούλ 2025, 19:42
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2025 - vol. II
..............................έγκλημα αν πουληθεί ένας παίχτης ...............
Εγώ πιστεύω ότι πιθανή πώληση Ντελια ,θα ειναι η αρχή του τέλους για τον Ιβάν.
.............................
γιατι γραφετε τετοια πραγματαρε παιδια??
να σε ρωτησω κατι φιλε.... obanebane
θεωρεις οτι ο ιβαν ...
- Τετ 02 Ιούλ 2025, 20:04
- Jump to forum
- Jump to topic
Όσο είδατε διάφορα στην πολιτική μεταγραφών και συμβολαίων μετά τις πωλήσεις Τζολη, Γιαννούλη, Κουλιε, Τζίμα, άλλο τόσο θα δείτε και άμα πωληθεί ο Ντελιας. Όχι 20, 40 να πωληθεί.
- Τετ 02 Ιούλ 2025, 20:57
- Jump to forum
- Jump to topic
Όσο ο ντελιας κάνει ότι έκανε κάποτε ο Μπάνε δεν πρέπει να πωληθεί.
Κάποια στιγμή λογικά αυτή η επίδραση που έχει σήμερα θα αρχίσει να φθίνει. Τότε μπορείς να τον πουλήσεις.
Για μένα είναι πιο συμφέρουσα μία πώληση μετά από 2-3 χρόνια ,όταν θα αρχίσει να φθίνει αυτό το impact που έχει σήμερα ...
Κάποια στιγμή λογικά αυτή η επίδραση που έχει σήμερα θα αρχίσει να φθίνει. Τότε μπορείς να τον πουλήσεις.
Για μένα είναι πιο συμφέρουσα μία πώληση μετά από 2-3 χρόνια ,όταν θα αρχίσει να φθίνει αυτό το impact που έχει σήμερα ...
- Τετ 02 Ιούλ 2025, 23:42
- Jump to forum
- Jump to topic
Εάν διανοηθεί να πουλήσει τον Ντελια μετά το έγκλημα Τζιμα και Κουλιερακη, εγώ απλά θα αποσυρθώ διακριτικά όπως το έχω κάνει εδώ και καιρό προσπαθώντας να κρατήσω ισορροπίες μέσα μου.
Τα θέματα είναι τόσο αγωνιστικό αφού είναι μακράν ο καλύτερος παίχτης μας όπως αντίστοιχα ήταν και ο Κουλιερακης ...
Τα θέματα είναι τόσο αγωνιστικό αφού είναι μακράν ο καλύτερος παίχτης μας όπως αντίστοιχα ήταν και ο Κουλιερακης ...
- Σάβ 05 Ιούλ 2025, 17:29
- Jump to forum
- Jump to topic
Γιανσεν
δυσκολα θα χαλασει του Ουρμπανσκι
Agios speaking
δυσκολα θα χαλασει του Ουρμπανσκι
Agios speaking
- Κυρ 06 Ιούλ 2025, 14:27
- Jump to forum
- Jump to topic
Μεγαλύτερη πλάκα (δεν) έχει το να αφήνουμε ελεύθερο τον Όττο γιατί μας.. το ζήτησε(!), να δεχόμαστε πως ένας από τους 2-3 καλύτερους τερματοφύλακες της Κροατίας είναι λογικό να πουλιέται 4.5 εκατομμύρια και όταν έρχεται η ώρα να πληρώσουμε για να φέρουμε ποιότητα, να αρχίζουμε τις διαπραγματεύσεις ...
- Δευ 07 Ιούλ 2025, 10:31
- Jump to forum
- Jump to topic
αν δεν φυγει ο Λοβρεν,χλωμο το σεντερ μπακ
για εξτρεμ ειπαμε,απο τα τελη της προετοιμασιας και αν δεν βγουν τα κουκιά
Τραγικό λάθος έτσι και ισχύει.
Χωνί ήμασταν πέρσι, ακόμα μεγαλύτερο χωνί θα είμαστε φέτος.
Όλοι λένε για φορ και εξτρέμ και και και, αλλά ακόμα και πέρσι είχαμε την πιο ...
- Δευ 07 Ιούλ 2025, 15:07
- Jump to forum
- Jump to topic
Οι δεύτερες σκέψεις στον ΠΑΟΚ ξεκινάνε όταν μαθαίνει το Μαράκι ότι οι παίχτες δεν είναι ελεύθεροι και πρέπει να δώσει χρήματα....top 20 μας ειπαν 
- Δευ 07 Ιούλ 2025, 15:12
- Jump to forum
- Jump to topic
Όταν έχεις δισεκατομμυριούχο πρόεδρο, για τα εκατό χρόνια και όχι μόνο,περιμένεις κάτι ανάλογο του μεγέθους του, κάτι διαφορετικό
Αν είχαμε προέδρο κάποιον σαν τον Χατζόπουλο του μπάσκετ με περιορισμένες οικονομικές δυνατότητες θα ήμουν ενθουσιασμένος με τις μεταγραφικές κινήσεις μας.
Δεν είναι ...
Αν είχαμε προέδρο κάποιον σαν τον Χατζόπουλο του μπάσκετ με περιορισμένες οικονομικές δυνατότητες θα ήμουν ενθουσιασμένος με τις μεταγραφικές κινήσεις μας.
Δεν είναι ...
- Δευ 07 Ιούλ 2025, 21:43
- Jump to forum
- Jump to topic
Τόσες πωλήσεις τόσο ζεστο χρήμα κ για αλλη μια χρονιά δειχνει οτι θα παζαρευουμε κ το τελευταιο ευρώ λες κ γίναμε Real κ παίζουμε chl κ ολοι θέλουν,να έρθουν τρέχοντας.
Δε μαθαίνουμε απο τα λάθη μας κ αν η ομαδα μείνει γυμνή κ στα 100 χρόνια τότε ο ιβαν ας πουλήσει την ομάδα θα έλεγα εγω.
Υγ ...
Δε μαθαίνουμε απο τα λάθη μας κ αν η ομαδα μείνει γυμνή κ στα 100 χρόνια τότε ο ιβαν ας πουλήσει την ομάδα θα έλεγα εγω.
Υγ ...
- Τρί 08 Ιούλ 2025, 09:06
- Jump to forum
- Jump to topic
Το ότι υπάρχει ρεύμα υπέρ του Μυστακίδη είναι λάθος αποτύπωση. Ειδικά σε ένα φόρουμ που γράφουν ΠΑΟΚτσήδες. Εκτός κι αν κάποιοι πιστεύουν ότι είναι περισσότερο ΠΑΟΚ από άλλους.
Ρεύμα υπάρχει υπέρ μίας προοπτικής που μπορεί να δίνει το όνομα ενός δισεκατομμυριούχου ΠΑΟΚτσή ότι θα ξεπεραστεί το όποιο ...
Ρεύμα υπάρχει υπέρ μίας προοπτικής που μπορεί να δίνει το όνομα ενός δισεκατομμυριούχου ΠΑΟΚτσή ότι θα ξεπεραστεί το όποιο ...
- Τρί 08 Ιούλ 2025, 13:56
- Jump to forum
- Jump to topic
Το να βγαίνουν πάντως οι δημοσιογράφοι που είναι κοντά στη ΠΑΕ και να μιλανε για κίνηση all in,για κίνηση υψηλής επένδυσης με μεγάλο συμβολαιο για τη περίπτωση Σεντιρα ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΣΤΕΙΟ...
- Τρί 08 Ιούλ 2025, 21:01
- Jump to forum
- Jump to topic
Ρε ο Κόλκας μια μόλις μία μέρα πριν σκάσουν 3 παίκτες είπε δε βλέπω τίποτα να κινείται, και τον αναφέρετε ακόμα σαν αξιόπιστη πηγή? Πάτε καλά?