Η αναζήτηση βρήκε 216 εγγραφές

Return

από Rexaris
Πέμ 31 Ιούλ 2025, 19:36
Jump to forum
Jump to topic

Re: Προβλήματα & Λύσεις για το Forum ΙΙΙ

Σας ευχαριστώ και τους δυο. Από Καναδά γράφω, είμαι στις -7 ώρες και συμπληρώνω έτσι τις ώρες των υπόλοιπων μοντς. Πρόσφατα βγήκα στη σύνταξη και με τις ελεύθερες ώρες που δημιουργηθηκαν, προσφέρθηκα να βοηθήσω.
από nkoss
Τρί 08 Ιούλ 2025, 09:43
Jump to forum
Jump to topic

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025

Το άρθρο είναι γραμμένο με ύφος "γνωρίζω τις κατοπινές εξελίξεις γιατί έχω ενημέρωση εκ των έσω, αλλά δε σας λέω λεπτομέρειες. Σύντομα θα γίνω πρώτος μάγκας και όλοι θα με σέβεστε". Μιλάμε για αμόρφωτο βλαχόμαγκα που του είπαν να γράψει κάτι, κι αυτός το εκμεταλλεύεται για να κάνει τη λεζάντα του ...
από Psaras
Τρί 08 Ιούλ 2025, 09:46
Jump to forum
Jump to topic

Το διάβασα.

Το συγκεκριμένο άρθρο αποτελεί μνημείο αχαριστίας και πλήρους ασέβειας απέναντι στον άνθρωπο που κράτησε τον ΠΑΟΚ όρθιο και τον ανέβασε στο υψηλότερο επίπεδο της ιστορίας του.

Είναι πραγματικά ΝΤΡΟΠΗ, σε μια τόσο κρίσιμη περίοδο για τον σύλλογο, κάποιοι να επιλέγουν να ρίχνουν λάσπη ...
από Caballo Viejo
Τρί 08 Ιούλ 2025, 10:06
Jump to forum
Jump to topic

Πολύ θετική εξέλιξη η επανεμφάνιση Μυστακίδη και η επιμονή του να ασχοληθεί με τον ΠΑΟΚ. Δεν γίνεται ένας οικονομικός παράγοντας τέτοιου μεγέθους να θέλει να ασχοληθεί με τον ΠΑΟΚ και να μην ακούσουμε προσεκτικά τι έχει να μας πει.
από Azrael
Τρί 08 Ιούλ 2025, 10:25
Jump to forum
Jump to topic

Μου εξαψατε την περιεργεια και μπηκα να το διαβασω και εγω.Τραγικο το αρθρο απο ολες τις αποψεις.Ποσο σιχαμενος αυτος που το εγραψε.

Απο εκει και περα δεν ανεχομαι τετοιες πουστιες στον ανθρωπο που μας αλλαξε την ιστορια.

Αν ο Μυστακιδης θελει να βοηθησει με τον οποιονδηποτε τροπο εγω δεν εχω θεμα ...
από joshua
Τρί 08 Ιούλ 2025, 10:46
Jump to forum
Jump to topic

Βρε μια χαρα εγω βλεπω οτι βοηθαει η εμφανιση Μυστακιδη οποιο και αν ειναι το αποτελεσμα. Τυχαια ερχεται Θεσσαλονικη αυτο το καλοκαιρι ο Ιβαν? Αν επρεπε να εμφανιστει καποιος Μυστακιδης για να το δουν αλλιως καποιοι δεν καταλαβα τι μας χαλαει. Τωρα το τι καταληξη θα εχουμε θα το δουμε...
από loukas karadimos
Τρί 08 Ιούλ 2025, 10:58
Jump to forum
Jump to topic

πολλες φορες καποιοι λειτουργουν αυτοκλητα

δεν σημαινει απαραιτητα οτι ο Μυστακιδης εχει βαλει το Μετροκωλις να κανει τη δουλεια, αλλα πιο πιθανο ειναι αυτα τα σκουπιδια να μεινανε στην απεξω και να ψαχνουν να πιαστουν απο καπου

κανενας δεν λεει ΟΧΙ στον Μυστακιδη και στον καθε Μυστακιδη. ο ΠΑΟΚ ...
από Nikodiai
Τρί 08 Ιούλ 2025, 11:04
Jump to forum
Jump to topic

Ωχου σας πειραξε το μετροκωλις και όχι οι γαυροι και οι βαζελοι που γράφανε αρθρα ότι δεν υπάρχει ΠΑΟΚ χωρίς Ιβαν.Πολεμο εχουνε οι μεγιστανες, έτσι θα παει το πράγμα.

Όποιος μπορέσει να ξαναφέρει όραμα στον οργανισμό ας "νικήσει".
από tenten4GT
Πέμ 10 Ιούλ 2025, 00:34
Jump to forum
Jump to topic

Re: Νέο Γήπεδο

Δεν με ενδιαφέρει ποιος θα κάνει το νέο γηπεδο ,θέλω να είναι έτοιμο το συντομότερο δυνατόν .δεν με ενδιαφέρει ποιος θα είναι πρόεδρος στον ΠΑΟΚ ο Ιβάν ή ο Μυστακίδης ή ο ελον μάσκ,θέλω τον πιο πλούσιο του κόσμου κ να είναι απικο πάνω από την ομάδα .ΟΛΟΙ αυτοί που είναι κ θα έρθουν στον ΠΑΟΚ είναι ...
από soigol
Πέμ 10 Ιούλ 2025, 07:00
Jump to forum
Jump to topic

Η στρατηγική ενός που ήταν επικεφαλής στην Glencore και ενός που έκανε περιουσία στην εποχή Πούτιν , γίνεται προσπάθεια να ερμηνεύτει από ανθρώπους σε οπαδικό φόρουμ.
Μην βιάζεστε να ερμηνεύσετε τίποτα.
από joshua
Πέμ 10 Ιούλ 2025, 13:06
Jump to forum
Jump to topic

Εγω εχω την αισθηση πως απλα αρνουμαστε να διατυπωσουμε καποιες στενοχωρες ειναι η πραγματικοτητα αληθειες, κυριως για συναισθηματικους λογους, οι οποιοι και αυτοι σε ενα βαθμο ειναι κατανοητοι. Τον Ιβαν τον εφεραν στην Ελλαδα συγκεκριμενοι γεωπολιτικοι στοχοι. Η προσφορα του ΑΝΕΚΤΙΜΗΤΗ,τα ...
από gika
Παρ 11 Ιούλ 2025, 00:00
Jump to forum
Jump to topic

Re: Ιβάν Σαββίδης VII

Χαίρομαι αφάνταστα που τον είδα στην Τούμπα και που η εικόνα της του έβγαλε τα συναισθήματα που του έβγαλε και είπε ότι είπε.

Το επόμενο βήμα τώρα είναι να δούμε και πράξεις. Φτάνει η αυτάρκεια και η διαχείριση. Φτάνει το κάτω η μπάλα. Πάμε δυνατά για τα 100.

Τίποτα πάντως δεν θα είχε γίνει από ...
από joshua
Σάβ 12 Ιούλ 2025, 21:05
Jump to forum
Jump to topic

Συγνωμη Καρπουζα αλλα δεν τρεφω καμια εκτιμηση σε θουριους που θα ζηλευε ο μακαριτης ο Φωσκολος...Εσενα μπορει να σε συγκινουν,δικαιωμα σου ειναι,εμενα οχι. Προτιμω να βλεπω τα πραγματα με πολυ διαφορετικη οπτικη πολυ πιο ψυχρη.Οταν ανθρωποι αυτου του ειδους κανουν επικληση στο συναισθημα εγω ...
από Stelios Bagios
Κυρ 13 Ιούλ 2025, 00:10
Jump to forum
Jump to topic

Ας πω κι εγώ το πώς βλέπω την όλη κατάσταση...

Καταρχήν, επειδή έχω ζήσει για πολλά χρόνια τον ΠΑΟΚ προτού έρθει ο Ιβάν, το να διεκδικούν δύο αποδεδειγμένα δισεκατομμυριούχοι το χτίσιμο της νέας Τούμπας, είναι κάτι που δεν περίμενα ότι θα το ζήσω. Βέβαια, αυτά τα παλιά χρόνια με κάνουν να φοβάμαι ...
από psykoman
Κυρ 13 Ιούλ 2025, 12:13
Jump to forum
Jump to topic

Το ισες αποστασεις που ανεφερε ο Joshua το εχεις/ετε παρεξηγησει...
Δεν εννοει οτι βαζουμε στο ζυγι την προσφορα του καθενος και οποιος κερδισει...Εννοειται οτι η προσφορα του Ιβαν ειναι ΤΕΡΑΣΤΙΑ και δεν εχει υπαρξει μεγαλυτερη στα 100 χρονια του συλλογου...
Αυτο που λεμε ειναι να περιμενουμε να ...