Η αναζήτηση βρήκε 216 εγγραφές

Return

από loukas karadimos
Παρ 25 Ιούλ 2025, 07:05
Jump to forum
Jump to topic

Re: Ιβάν Σαββίδης VII

Την αναγούλα που μου προκάλεσες χθες, τελευταία φορά την ένιωσα όταν ο 28/2 βγήκε από την πίσω πόρτα στο Βενιζέλος

Δεν ξέρω αν σου λέει κάτι αυτό αλλά μια και είσαι λάτρης της ιστορίας σε καλώ να δεις τι τύχη είχε ο προη-Γούμενος που μας έκανε να νιώσουμε με αυτόν τον τρόπο

Δεν μπορούσα να ...
από john4serres
Παρ 25 Ιούλ 2025, 07:08
Jump to forum
Jump to topic

Όπως είπε και ένα παλικάρι χθες πάνω στο χαμό, φανταστείτε τι ακούνε οι ξένοι από τους δικούς μας και τρώμε το ένα άκυρο μετά το άλλο.

Ιβάν, έφερες Τσίκνα και Σέρα. Ωραίος, καλες προσθήκες.
Έβαλες τον Αντρέ, ωραιότατα.

Παραμένουμε όμως σε ένα μοντέλο χωριατοβαλκανιοσοβιετικης ομάδας. Δεν προχωράμε ...
από kos
Παρ 25 Ιούλ 2025, 09:19
Jump to forum
Jump to topic

σε πιο σημειο σταματαει η αχαριστια? τι πρεπει να αποδεχτεις για να δειξεις την ευγνωμοσυνη σου και να μην εισαι αχαριστος?
αφηνουμε στην ακρη το γεγονος οτι ακομη και στις καλες ημερες δεν καταφερε να εχει η ομαδα ενα επιπεδο οργανωσης.
αφηνουμε στην ακρη το γεγονος οτι καθε χρονο την ενισχυση της ...
από omerta76
Παρ 25 Ιούλ 2025, 10:01
Jump to forum
Jump to topic

Μέχρι λίγο καιρό πριν πίστευα ότι δεν μπορούσες λόγω του πολέμου και των δυσκολιών που προέκυψαν, αν και στα λιμάνια μια χαρά βρίσκεται το χρήμα.
Μετά τα όσα προέκυψαν μετά την εμφάνιση, πραξικόπημα άλλοι θα πουν, του Μυστακίδη και την αλλαγή ρότας για 1-2 εβδομάδες (με μακέτες για το γήπεδο ...
από NikLiverpool
Παρ 25 Ιούλ 2025, 12:26
Jump to forum
Jump to topic

Αυτό με το σκάκι και 5D στρατηγική please σταματήστε το...
Μην προσπαθούμε να ξεπλύνουμε κάτι που δεν ξεπλένεται.
Εγώ προσωπικά απογοητεύτικα. Δεν με νοιάζουν τα 100 χρόνια και όλα αυτά.
Με πειραξε όμως ότι μέχρι που εμφανίστηκε ο Μυστακίδης όλα κυλούσαν στους ίδιους ρυθμούς της τελευταίας ...
από Psagmenos4
Παρ 25 Ιούλ 2025, 19:39
Jump to forum
Jump to topic

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025

Απο που βγαινει οτι ο Μυστακιδης θα μιλησει την Κυριακη;

Φανταζομουν οτι κατι θα κανει εαν ενδιαφερεται ακομα πριν την Δευτερα που ειναι και το ΔΣ αλλα επειδη ειδα να αναφερεστε συγκεκριμενα που βγηκε για κυριακη;

Έχει αρχίσει να κυκλοφορεί δειλά δειλά. Κανείς δεν ξέρει αν είναι συνέντευξη ...
από joshua
Σάβ 26 Ιούλ 2025, 15:21
Jump to forum
Jump to topic

Πραγματικά αναρωτιέμαι ωρες ωρες αν κάποιοι είναι ΠΑΟΚ η Σαββιδης η Άγγελος η Γκαρσια κοκ. Δηλαδή ρε παλικάρια ΑΝ και το τονίζω, ΑΝ ο Ιβαν δεν μπορέσει να επανέλθει ποτέ οικονομικά σε επίπεδο να ανταγωνιστεί τους αντιπαλους μας και έρθει μια πρόταση από τον Φουφουτοβιτς ,που μπορεί να τεκμηριώσει ...
από nkoss
Σάβ 26 Ιούλ 2025, 17:07
Jump to forum
Jump to topic

Υπομονή συνιστώ. Ακόμα δεν έχουμε τα δεδομένα για να λύσουμε την άσκηση. Με υποθέσεις και φαντασία το μόνο που θα καταφέρουμε είναι να φανατιστούμε.
Το δεδομένο αυτή τη στιγμή είναι οτι ο Ιβάν αρχίζει να δέχεται μεγάλη πίεση και από τον κόσμο πλέον. Η υπόθεση Ντέλια είναι ένδειξη ότι ίσως άρχισε να ...
από Kabamaru11
Κυρ 27 Ιούλ 2025, 00:37
Jump to forum
Jump to topic

Εγω παλι ενιωσα λιγο προδομενος απο τον Ιβαν απο την ιστορια με τον Ντελια.

Αφου επεσε λιγο η σκονη κ με πιο καθαρο μυαλο.Θα αναλυσω οσο γινεται τις σκεψεις μου.

Ο Ιβαν ηρθε κ μας εσωσε πιθανον ακομα κ απο πτωση σε κατω κατηγοριες λογω οικονομικων.

Εριξε χρημα,πολεμησε το κατεστημενο κ την ...
από gika
Κυρ 27 Ιούλ 2025, 01:30
Jump to forum
Jump to topic

Μετά τα όσα έχουν συμβεί αυτό το καλοκαίρι εγώ προσωπικά έχω χάσει την εμπιστοσύνη που είχα στον Ιβάν και δεν θεωρώ ότι ο ΠΑΟΚ παραμένει προτεραιότητα του, ούτε ότι οι αποφάσεις που παίρνει βοηθανε την εξέλιξη της ομάδας.

Τον Μυστακίδη δεν τον ξέρουμε αλλα το ότι δεν βγαίνει να μιλήσει κι αυτός ...
από joshua
Κυρ 27 Ιούλ 2025, 09:18
Jump to forum
Jump to topic

Η δικη μου αποψη επι του θεματος ειναι απλη ,παρα πολυ απλη. Ολοι οι οπαδοι ,ολων των ομαδων, σε ολο τον πλανητη ,πρεπει να βλεπουν τους ιδιοκτητες-επενδυτες ως αυτο που ειναι, δηλαδη ιδιοκτητες - επενδυτες και τιποτα παραπανω. Βρισκονται εκει που βρισκονται για να εξυπηρετησουν δικους τους σκοπους ...
από psykoman
Κυρ 27 Ιούλ 2025, 11:00
Jump to forum
Jump to topic

Ρε μάγκες τι λέτε τώρα;;;;
Να βάλουμε πλάτη σε δισεκατομμυριούχο γιατί έχει ζόρια;;;
Πάτε καλά;
Να κάνουμε και κανέναν έρανο ρε σεις...να πάρει δεύτερο σακάκι...
Προπερσι όταν έκανε αύξηση 40% στα διαρκείας νοιάστηκε κάνεις αν θα ζοριστει ο κόσμος;;;;
Που λέτε και αχάριστο τον κόσμο ....και ότι δεν ...
από gika
Δευ 28 Ιούλ 2025, 10:06
Jump to forum
Jump to topic

Οι διαδικασίες για το γήπεδο είχαν πάρει μπρος, πριν την εμφάνιση Μυστακίδη, είχε αποφασιστεί να γίνουν αυτά που βλέπουμε και μάλλον για αυτό εμφανίστηκε ο Μυστακίδης. Όχι το ανάποδο.

6 χρόνια δεν υπήρξε η παραμικρή κίνηση.

Οχι ο κοβιντ, όχι ο πόλεμος, όχι η υγεία του, σενάρια επι σεναριων ...
από Tolaros
Δευ 28 Ιούλ 2025, 21:39
Jump to forum
Jump to topic

Δεν ξέρω τι γίνεται , δεν ξέρω τι θα γίνει, αλλά ο Ιβάν μόνος του την έφερε εδώ την κατάσταση , δεν ξυπνήσαμε μια μέρα και γίνανε όλα ξαφνικά.
Όση αμφισβήτηση δέχεται την κέρδισε με το σπαθί του, αυτά που γίνονται στην ομάδα την τελευταία 5ετια κάποτε θα σκάγανε, θα έσκαγε και ο κόσμος.
Και βρήκε τη ...
από loukas karadimos
Δευ 28 Ιούλ 2025, 22:10
Jump to forum
Jump to topic

Σπάστηκε ο ΑΣ…

Σε λίγο θα διαβάζουμε τα της ομάδας στο σούπερ Κατερίνα

Παιδιά μην το ζαλίζετε, κάποιοι κασερωθηκαν για να βάλουν τον Μυστακίδη απ το παράθυρο

Όσο πιο συντομα συναντήσετε τη πραγματικότητα για αυτό όπως και για το γεγονός ότι ο Ιβαν πλέον δεν βλέπει και δεν ακούει κανέναν μας ...