Πάλι από sfina, γιατί οι άλλοι μούγκα στη στρούγκα.
Η συζήτηση Α.Σ. ΠΑΟΚ με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ δεν πήγε όσο καλά θα περίμεναν οι εκπρόσωποι του ποδοσφαιρικού δικεφάλου, αφού δεν υπεγράφη το μνημόνιο από τον ερασιτέχνη, για το νέο γήπεδο του ΠΑΟΚ, δεν δόθηκε δηλαδή η έγκριση στον Ιβάν Σαββίδη να ...
Η αναζήτηση βρήκε 216 εγγραφές
- Τρί 29 Ιούλ 2025, 00:30
- Jump to forum
- Jump to topic
- Τρί 29 Ιούλ 2025, 06:47
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025
Καλημέρα, διάβασα όλα τα σχόλια και τα αποτελέσματα όπως φαίνονται από εδώ μέσα και να πω και εγώ την γνώμη μου.
Α) Αν ισχύει αυτό που τους είπε η γκοτσαρεβα ήταν εκβιαστικό προς τον ΑΣ. Δε νομίζω να ισχύει όμως γιατί θα ήταν φάουλ από μεριάς τους. Δεν είναι σε θέση ισχύος η ΠΑΕ πλέον στο ζήτημα ...
Α) Αν ισχύει αυτό που τους είπε η γκοτσαρεβα ήταν εκβιαστικό προς τον ΑΣ. Δε νομίζω να ισχύει όμως γιατί θα ήταν φάουλ από μεριάς τους. Δεν είναι σε θέση ισχύος η ΠΑΕ πλέον στο ζήτημα ...
- Τρί 29 Ιούλ 2025, 07:23
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ιβάν Σαββίδης VII
Ναι γιατί ψέματα είναι ότι το χειμώνα σε συνέντευξη τύπου ο προπονητής που είχε πρώτη την ομάδα παρακαλούσε για φορ και πήρε τα τέτοια του?
Ψέματα είναι ότι το επόμενο καλοκαίρι παρακαλούσε να μείνει ένα χαφ αφού σου πήρε πρωτάθλημα και ξαναπήρε τα τέτοια του? Που μου πήρε σέντερ μπακ 15/9?
Ψέματα ...
Ψέματα είναι ότι το επόμενο καλοκαίρι παρακαλούσε να μείνει ένα χαφ αφού σου πήρε πρωτάθλημα και ξαναπήρε τα τέτοια του? Που μου πήρε σέντερ μπακ 15/9?
Ψέματα ...
- Τρί 29 Ιούλ 2025, 07:52
- Jump to forum
- Jump to topic
Τώρα εγώ να ρωτήσω πού ήταν το τόσο μεγάλο ενδιαφέρον της ΠΑΕ για το γήπεδο τόσα χρόνια ή θα με λιθοβολήσει κανένας;
Γιατί πριν την εμφάνιση Μυστακίδη είχαμε να ακούσουμε για τη Νέα Τούμπα 3-4 χρόνια.
Γιατί πριν την εμφάνιση Μυστακίδη είχαμε να ακούσουμε για τη Νέα Τούμπα 3-4 χρόνια.
- Τρί 29 Ιούλ 2025, 08:13
- Jump to forum
- Jump to topic
Όσοι σκούζουν, σκούζουν γιατί φοβούνται ότι ο Ιβάν δε θα παρουσιάσει της εγγυήσεις.
Όλα τα άλλα είναι τζάμπα μελάνι.
Δείχνεις τα λεφτά και τέλος.
Όλα τα άλλα είναι τζάμπα μελάνι.
Δείχνεις τα λεφτά και τέλος.
- Τρί 29 Ιούλ 2025, 08:20
- Jump to forum
- Jump to topic
Τώρα εγώ να ρωτήσω πού ήταν το τόσο μεγάλο ενδιαφέρον της ΠΑΕ για το γήπεδο τόσα χρόνια ή θα με λιθοβολήσει κανένας;
Αδερφέ μου...
Ποιους ακους;
Τα....πνευματικα...παιδιά του κυρ Θανάση;
Ποιον πιστεύεις ...
- Τρί 29 Ιούλ 2025, 10:56
- Jump to forum
- Jump to topic
Δηλαδή όλο αυτό το ξεκατίνιασμα, γιατί ζητήθηκαν οικονομικές εγγυήσεις.
Αυτό κατάλαβες τόσες βδομάδες; Δε βλέπεις το παίζεται; Σοβαρά τώρα; Μας δουλεύετε κιόλας;
Βλέπω μια ανακοίνωση που λέει προτεραιότητα στον Ιβάν και ότι μέσω επιτροπής ειδικών θα καθοριστεί ο τρόπος που θα παρασχεθούν ...
- Τρί 29 Ιούλ 2025, 11:26
- Jump to forum
- Jump to topic
Εάν ο Σαββίδης έχει τα χρήματα για το γήπεδο γιατί δεν τα παρουσιάζει να τελειώνει η υπόθεση. Το ζήτημα της εγγύησης που ζήτησε ο ΑΣ δεν αναφέρεται καν. Μια ανακοίνωση πρόεδρος Εδεσσαϊκού...είπαμε, μας είπατε και μετά εμείς είπαμε και μετά είπατε εσείς. Τι ξεφτιλικια είναι αυτά. Στην τελική τι ...
- Τρί 29 Ιούλ 2025, 12:51
- Jump to forum
- Jump to topic
Και τελικά που καταλήγουμε; Γιατί αν δεις την κατάληξη και προχωρήσεις προς τα πίσω, μπορείς να βγάλεις διάφορα συμπεράσματα.
Γήπεδο γιοκ. Με ευθύνη του ΑΣ. Έτσι ισχυρίζεται η ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Έπεσαν οι μάσκες λένε. Οκ έπεσαν θα πω και εγώ.
Τρία χρόνια που δεν προχώρησε το γήπεδο; Ποιος ευθύνονταν ...
Γήπεδο γιοκ. Με ευθύνη του ΑΣ. Έτσι ισχυρίζεται η ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Έπεσαν οι μάσκες λένε. Οκ έπεσαν θα πω και εγώ.
Τρία χρόνια που δεν προχώρησε το γήπεδο; Ποιος ευθύνονταν ...
- Τρί 29 Ιούλ 2025, 13:31
- Jump to forum
- Jump to topic
Ακόμη κι αν οι του ΑΣ είναι στημένοι του κερατά, συνεχίζω να μην καταλαβαίνω πώς ακριβώς μπορούν να σταματήσουν τον Ιβάν, αν τους τρίψει στη μούρη όσα ζητηθούν.
Υπάρχει γραπτή ανακοίνωση βάσει της οποίας θα γίνουν ρεζίλι.
Υπάρχει γραπτή ανακοίνωση βάσει της οποίας θα γίνουν ρεζίλι.
- Τρί 29 Ιούλ 2025, 13:58
- Jump to forum
- Jump to topic
Αρα ο Ιβαν ειναι αφραγκος συμφωνα με εσενα.Αποψη σου ειναι και την δεχομαι χωρις να συμφωνω.Οσων αφορα τον Μυστακιδη συμφωνω απολυτα,για αυτο και ολοι ειναι επιφιλακτικοι απενταντι του.Δεν σημαινει απαραιτητα αυτο οτι ειμαστε της αποψης Ιβαν η τεφρα αλλα ο Μυστακιδης ειναι εξαφανισμενος δεν ...
- Τρί 29 Ιούλ 2025, 14:21
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο ένας μας περνάει για ιθαγενείς γιατί μας κουνάει 250 εκ κι εμείς ζαλιζόμαστε όπως λέτε αλλά ο άλλος που μετά από τρία χρόνια εξαφάνισης μόλις μπήκε το αυγό στον λοκο έσκασε με ελικόπτερο στην Τούμπα και θέλει τώρα να κάνει και συνέντευξη τύπου δεν μας περνάει για ιθαγενείς .
Απαράδεκτοι όλοι ...
Απαράδεκτοι όλοι ...
- Τρί 29 Ιούλ 2025, 16:16
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ιβάν Σαββίδης VII
Όλα στο φως λέει η πλευρά Σαββίδη?
Έχουμε μάθει να ζούμε τόσα χρόνια στη μυστικοπάθεια και στα σύννεφα, για όλα τα ζητήματα και τώρα λέμε όλα στο φως?
Μονά ζυγά δικά του?
Ναι τα έχουμε πει ευεργέτης,ποιος ξέρει που θα υπήρχαμε χωρίς αυτον.Αγαλμα πρέπει να του κάνουμε κτλ.
Αλλά δε πρέπει να γίνει ...
Έχουμε μάθει να ζούμε τόσα χρόνια στη μυστικοπάθεια και στα σύννεφα, για όλα τα ζητήματα και τώρα λέμε όλα στο φως?
Μονά ζυγά δικά του?
Ναι τα έχουμε πει ευεργέτης,ποιος ξέρει που θα υπήρχαμε χωρίς αυτον.Αγαλμα πρέπει να του κάνουμε κτλ.
Αλλά δε πρέπει να γίνει ...
- Τρί 29 Ιούλ 2025, 21:03
- Jump to forum
- Jump to topic
Σκεφτομαι απο χτες αν πρεπει να κανω καποιο σχολιο με το κλιμα τοσο φορτισμενο ,κατι που μοιραια εχει οδηγησει τη λογικη και τη ψυχραιμια να παει περιπατο, λογικο και αποδεκτο σε ενα βαθμο. Θα πω καποιες σκορπιες σκεψεις. Ειναι σχετικα προφανες οτι ο ΑΣ τη συγκεκριμενη χρονικη στιγμη πιστευει οτι ο ...
- Τετ 30 Ιούλ 2025, 09:51
- Jump to forum
- Jump to topic
Όλο αυτό το διάστημα είμαι οχι απλά ξεκάθαρα αλλά ΟΡΓΙΣΜΕΝΑ αντίθετος με τη συμπεριφορά του ΑΣ και το σκηνικό που ΣΤΗΝΕΤΑΙ μεταφορικά και κυριολεκτικά.
Ας μην επεκταθώ ξανά.
Αυτό όμως δεν σημαίνει πως θα απαιτήσουμε, ούτε καν θα υπονοήσουμε, οτι ο ΑΣ δεν πρέπει να έχει τις απαιτήσεις του με στόχο ...
Ας μην επεκταθώ ξανά.
Αυτό όμως δεν σημαίνει πως θα απαιτήσουμε, ούτε καν θα υπονοήσουμε, οτι ο ΑΣ δεν πρέπει να έχει τις απαιτήσεις του με στόχο ...