Η αναζήτηση βρήκε 109 εγγραφές
- Σάβ 02 Αύγ 2025, 17:43
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025
τι μπαν ειναι αυτα ρε με οποιον διαφωνει ο μοντ τον μπαναρει? να ακουγεται δηλαδη μονο η μια πλευρα
λιγη ντροπη
αν ειναι κλειστε το φορουμ και καντε μονο αρθρα υπερ ιβαν
equalizer απαραδεκτος
Με εκατό άτομα διαφωνώ. Δεν τους μπαναρα
Με ποιον με θεωρεί μαλακα και μου λέει προσβλητικά για ...
- Σάβ 02 Αύγ 2025, 21:44
- Jump to forum
- Jump to topic
Παρακολουθώ το site τουλάχιστον 17 χρόνια. Δεν μπήκα ποτέ στον κόπο να δημιουργήσω λογαριασμό. Το έκανα όμως τώρα, μόνο και μόνο για να γράψω τρία λόγια.
Είμαι 36 χρονών. Ο Ιβάν Σαββίδης — αρέσει δεν αρέσει, ανεξάρτητα από τις πολιτικές πεποιθήσεις του καθενός — είναι ο ευεργέτης του συλλόγου. Μας ...
Είμαι 36 χρονών. Ο Ιβάν Σαββίδης — αρέσει δεν αρέσει, ανεξάρτητα από τις πολιτικές πεποιθήσεις του καθενός — είναι ο ευεργέτης του συλλόγου. Μας ...
- Κυρ 03 Αύγ 2025, 08:39
- Jump to forum
- Jump to topic
Το εκεχειρια ειναι ακυρη λεξη οντως.
Αυτο που ηθελα να πω ειναι οτι εχουν ειπωθει απο ολους τα ΠΑΝΤΑ εδω και τοσες μερες.
Μονο εντασεις θα φερνει η επαναληψη μεχρι την Παρασκευη
Αυτο που ηθελα να πω ειναι οτι εχουν ειπωθει απο ολους τα ΠΑΝΤΑ εδω και τοσες μερες.
Μονο εντασεις θα φερνει η επαναληψη μεχρι την Παρασκευη
- Κυρ 03 Αύγ 2025, 09:40
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο οφειλέτης και ο πιστωτης. Μάλιστα.
Η ΚΑΕ να μη μιλάει γιατί έχει δεχτεί δάνειο από τον Ιβάν άρα -αν μιλησει και παρει θεση- τη θεωρούμε στημένη και κατευθυνόμενη από το Σαββίδη. Μάλιστα
Το έκανα πενηνταρακια γιατί με το γλυκομιλητο και συνετό και ενωτικό ύφος γραφής χάνουμε και το νόημα.
Ο ...
Η ΚΑΕ να μη μιλάει γιατί έχει δεχτεί δάνειο από τον Ιβάν άρα -αν μιλησει και παρει θεση- τη θεωρούμε στημένη και κατευθυνόμενη από το Σαββίδη. Μάλιστα
Το έκανα πενηνταρακια γιατί με το γλυκομιλητο και συνετό και ενωτικό ύφος γραφής χάνουμε και το νόημα.
Ο ...
- Παρ 08 Αύγ 2025, 14:26
- Jump to forum
- Jump to topic
Θα προσπαθήσω να μην εκφραστω άλλο για το ζήτημα μέχρις ότου ξεκαθαρίσουν οι "αρμόδιοι" ποιοι σκατα ήταν οι λόγοι και οι δικαιολογίες τους
Όπως έχω πει πολλάκις για μένα το θέμα δεν είναι ποιος επιχειρηματίας θα κερδίσει αλλά το εγκλημα εις βάρος του κόσμου.
Όποιος παριστάνει τον τόσο ηλίθιο ώστε ...
Όπως έχω πει πολλάκις για μένα το θέμα δεν είναι ποιος επιχειρηματίας θα κερδίσει αλλά το εγκλημα εις βάρος του κόσμου.
Όποιος παριστάνει τον τόσο ηλίθιο ώστε ...
- Κυρ 10 Αύγ 2025, 16:00
- Jump to forum
- Jump to topic
Οι προπαγανδιστές, φίλε @eorptol1 , προβάλουν στους συνομιλητές τους τα δικά τους χαρακτηριστικά, ελπίζοντας έτσι να κρυφτούν.
- Δευ 11 Αύγ 2025, 15:19
- Jump to forum
- Jump to topic
Δηλαδή ότι εσείς θα εισασταν εν δυνάμει επενδυτές (δεν λεω ο Σαββίδης, ένας οποιοδήποτε ΣΟΒΑΡΟΣ επενδυτής) και θα μετά την σημερινή συνέντευξη θα δεχόσασταν να καθίσετε στο ίδιο τραπέζι με έναν άνθρωπο που κραδαίνει ένα μπουκαλάκι νερό και τρέμει από τα νεύρα του, μια κυρία που είναι δικηγόρος αλλά ...
- Δευ 11 Αύγ 2025, 15:37
- Jump to forum
- Jump to topic
Χωριό και κατιναριό.
Μέσα στην χαύρα του τι ακούστηκε και με ΑΡΔ που δεν ηταν ικανοί να κάνουν τις σωστές ερωτήσεις ( Κολκα που ήσουν ? κρατας αποστάσεις? ) τα συμπεράσματα ειναι:
1)Προυφ οφ φαντσ μεχρι τον Δεκεμβριο χωρις να ξέρουμε το ποσό μέχρι να το βγάλει η επιτροπή που δεν ξέρουμε πότε θα το ...
Μέσα στην χαύρα του τι ακούστηκε και με ΑΡΔ που δεν ηταν ικανοί να κάνουν τις σωστές ερωτήσεις ( Κολκα που ήσουν ? κρατας αποστάσεις? ) τα συμπεράσματα ειναι:
1)Προυφ οφ φαντσ μεχρι τον Δεκεμβριο χωρις να ξέρουμε το ποσό μέχρι να το βγάλει η επιτροπή που δεν ξέρουμε πότε θα το ...
- Δευ 11 Αύγ 2025, 15:39
- Jump to forum
- Jump to topic
Η ΠΑΕ δεν πρότεινε μνημόνιο συνεργασίας. Ήταν ξεκάθαρο συμφωνητικό παραχώρησης. Ρε παιδια πραγματικά δεν γινεται κάποιος να κατέχει στοιχειώδη λογική και να μην διακρίνει τη προχειρότητα του κειμένου στο προτεινόμενο μνημόνιο. Πολύ σωστά η νομικός ειπε ότι ένα τέτοιου είδους συμφωνητικό απαιτεί ...
- Δευ 11 Αύγ 2025, 18:28
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγκυμονούσε βουνό και γέννησε ποντικάκι.
Αν ο ΑΣ έκανε τόσους μήνες για να αραδιάσει αυτες τις αρλουμπες, αυτό αρκεί για να καταλάβει κανείς το ποσο χαμηλό είναι το επίπεδο όσων εκπροσωπούν τον συλλογο και των συνεργατών τους.
Διάλεξαν έναν φτηνό εκβιασμό (ότι ο ΠΑΟΚ θα μείνει χωρίς γήπεδο ...
Αν ο ΑΣ έκανε τόσους μήνες για να αραδιάσει αυτες τις αρλουμπες, αυτό αρκεί για να καταλάβει κανείς το ποσο χαμηλό είναι το επίπεδο όσων εκπροσωπούν τον συλλογο και των συνεργατών τους.
Διάλεξαν έναν φτηνό εκβιασμό (ότι ο ΠΑΟΚ θα μείνει χωρίς γήπεδο ...
- Δευ 11 Αύγ 2025, 21:12
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ
στον Όμιλο Belterra περιλαμβάνονται 12 εταιρείες: Οι Belterra Holdings Ltd, Πόρτο Καρράς ΑΕ, Πόρτο Καρράς Κτήμα ΑΕ, Βίλλα Γαλήνη ΑΕ, Πόρτο Καρράς Γκολφ, Πόρτο Καρράς Μαρίνα ΑΕ, Σουρωτή ΑΕ, Dimera Land & Property Investments ΑΒ Ανάπτυξη ΑΕ, Dimera Limited, Dimera Group Μονοπρόσωπη ΑΕ, ΠΑΟΚ ΠΑΕ GC ...
- Δευ 11 Αύγ 2025, 22:04
- Jump to forum
- Jump to topic
Είναι αδιανόητο φίλε μου να υπάρχει κόσμος να πιστεύει ότι επιχηρηματιας του βεληνεκούς του Σαββίδη θα έμενε με δεσμευμένα κεφάλαια, κι όμως το πιστεύουν πολλοί
Φίλε μου μακάρι να μπορούσα να πω εδώ μέσα πράγματα που ξέρω επιχειρηματικά για τον Σαββιδη
Η δύναμη του είναι ότι όλοι βλέπουν ένα ...
- Δευ 11 Αύγ 2025, 22:24
- Jump to forum
- Jump to topic
Καλησπέρα σε όλο το forum
Διαβάζω πολλά χρόνια PAOKMANIA και έχω μια ιδιαίτερη συμπάθεια στα άρθρα του Αρκαδοπόντιου.
Γράφω πρώτη φορά, έγινα μέλος πριν λίγο καιρό, κυρίως για να πω και γω τη γνώμη μου για όλο αυτό που προέκυψε με τον ΑΣ.
Είμαι 52 χρονών, γράφτηκα στο ΣΦ Θύρα 4 το 1987, έχω ζήσει ...
Διαβάζω πολλά χρόνια PAOKMANIA και έχω μια ιδιαίτερη συμπάθεια στα άρθρα του Αρκαδοπόντιου.
Γράφω πρώτη φορά, έγινα μέλος πριν λίγο καιρό, κυρίως για να πω και γω τη γνώμη μου για όλο αυτό που προέκυψε με τον ΑΣ.
Είμαι 52 χρονών, γράφτηκα στο ΣΦ Θύρα 4 το 1987, έχω ζήσει ...
- Δευ 11 Αύγ 2025, 23:30
- Jump to forum
- Jump to topic
ειναι τραγικο να περιμενουμε μεταγραφες για να στηριξουμε ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΝ ΑΘΛΙΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΚΑΤΣΑΡΙ ΗΣΑΙΑ ....
- Τρί 12 Αύγ 2025, 02:15
- Jump to forum
- Jump to topic
Μετά την συνέντευξη τύπου του Ξανθόπουλου, του Στεφάνου Στρατηγού και της Άντζελα Ζήλια δεν έχω ιδιαίτερη διάθεση να πω πολλά, νομίζω ότι η αγαμημένη μας κυβέρνηση κατάφερε να σκοτώσει το όνειρο του νέου γηπέδου της Τούμπας. Άλλωστε έχουν δίκιο οι άνθρωποι και είναι γνωστό από παλιά ότι 'οι Γερμανοί ...