Η αναζήτηση βρήκε 109 εγγραφές
- Τρί 29 Ιούλ 2025, 18:41
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025
Ρε τον Σαββίδη φράγκο δεν βαζει στον ΠΑΟΚ. Τα λεφτά στον ερασιτέχνη, στις μελέτες του γηπέδου και στο αθλητικό κέντρο είναι λεφτά μονόπολης
Μαλλον το μνημονιο του Μυστακιδη ειναι μνημονιο μονοπολης εντελει. Ολο για αυτο ακουμε και ολο τιποτα δεν μαθαμε γυρω απο αυτο.
Επισης ο Μυστακιδης δεν ...
- Τρί 29 Ιούλ 2025, 18:47
- Jump to forum
- Jump to topic
ΠΑΟΚτσης αλλα και υπαλληλος την τωρινη στιγμη
:lol: :lol: :lol:
Αυτό για ποιον το λες για τον....άγγελο;...
Δεν ξέρω αν είσαι οπαδός του ΠΑΟΚ...και δεν με ενδιαφέρει κιόλας...αλλα αν το λες για τον άγγελο σίγουρα είσαι....καπου αλλού....
:lol: :lol:
Όλοι στημένοι και υπάλληλοι ...
- Τρί 29 Ιούλ 2025, 19:07
- Jump to forum
- Jump to topic
ΠΑΟΚτσης αλλα και υπαλληλος την τωρινη στιγμη
Λιγη τσιπα
Ψεματα ειναι;Ναι ή οχι;Ασε τσιπες και χαζομαρες.
Δηλαδη αυτος ηταν ο σκοπος του ποστ σου; Να μας ενημερωσεις οτι ο Αγγελος ειναι υπαλληλος της ΠΑΕ; Αντε αληθεια; Δεν το ξεραμε.
Σας ειναι τοσο δυσκολο ρε εσεις να λετε καθαρα ...
- Πέμ 31 Ιούλ 2025, 07:23
- Jump to forum
- Jump to topic
Ξαναλέω παιδιά ποια κερκοπορτα και ποια προδοσία
Βγαίνει αύριο ο Ιβάν και λέει ορίστε ας έχω το μπακιρι. Πάρτε το. Το δέχεστε?
Ταυτόχρονα κάνει κινήσεις για το αγωνιστικό της παε για να έχει και τον τελευταίο οπαδό κοντά του
Θα γυρίσει ο οποιοσδήποτε τυχαίος του ΔΣ του ερασιτέχνη να πάει ...
- Πέμ 31 Ιούλ 2025, 09:59
- Jump to forum
- Jump to topic
Tolis14 δεν είναι καθόλου εύκολο να διαλέξει πλευρά κανείς ακόμα γιατί δεν έχουμε ιδέα τι θέλει η κάθε πλευρά.
Ο Ιβάν είχε παρατημένη την ομάδα για χρόνια. Δεν ερχόταν, δεν την ενίσχυε, δεν προχωρούσε σε στρατηγικές επενδύσεις. Και δεδομένων των λοιπών επενδύσεων του δεν ήταν οικονομικό καθαρά ...
- Παρ 01 Αύγ 2025, 20:12
- Jump to forum
- Jump to topic
Να τσεπωνεις επί 10+ χρόνια 500.000 έξτρα της υποχρέωσης του και να νιώθεις την ανάγκη να διαφημίσεις το 500αρικο του Μυστακίδη.
Τι ντροπή...τι ξετσιπωσια
Τι ντροπή...τι ξετσιπωσια
- Παρ 01 Αύγ 2025, 22:12
- Jump to forum
- Jump to topic
Οι μάσκες έπεσαν για τα καλά, οι τύποι επέλεξαν πλευρά από τις 16 Ιουνίου.
Εκείνη την ημέρα έδωσαν εν λευκό το γήπεδο σε ιδιώτη που ουδεμία σχέση έχει με την οικογένεια του ΠΑΟΚ.
Δεν τους ένοιαξε τίποτα. Ούτε ο διχασμός, ούτε η στεναχώρια , ούτε που έφεραν αδερφό εναντίον αδερφού.
Ούτε τα 100 ούτε ...
Εκείνη την ημέρα έδωσαν εν λευκό το γήπεδο σε ιδιώτη που ουδεμία σχέση έχει με την οικογένεια του ΠΑΟΚ.
Δεν τους ένοιαξε τίποτα. Ούτε ο διχασμός, ούτε η στεναχώρια , ούτε που έφεραν αδερφό εναντίον αδερφού.
Ούτε τα 100 ούτε ...
- Σάβ 02 Αύγ 2025, 08:48
- Jump to forum
- Jump to topic
Δεν θέλω να φανώ απαισιόδοξος, αλλά όσο κι αν προσπαθώ να κρατήσω μια σπίθα ελπίδας αναμμένη, όλα δείχνουν πως αν δεν υπάρξει μια θεαματική ανατροπή, το παιχνίδι είναι χαμένο.
Και δεν είναι χαμένο μόνο διοικητικά. ΠΑΟΚ ήμασταν και πριν τον Ιβάν. Είναι χαμένο στο επίπεδο του ήθους, της ενότητας, της ...
Και δεν είναι χαμένο μόνο διοικητικά. ΠΑΟΚ ήμασταν και πριν τον Ιβάν. Είναι χαμένο στο επίπεδο του ήθους, της ενότητας, της ...
- Σάβ 02 Αύγ 2025, 11:54
- Jump to forum
- Jump to topic

Επειδή έχει καταστεί πλέον απόλυτα σαφές τι ρόλο βαράνε διάφοροι εδώ πέρα (υπήρχαν δείγματα και παλιότερα βέβαια), όπως γράφτηκε κι από κάποιον άλλο μερικές σελίδες πριν, φαντάζει όντως η πλέον ενδεδειγμένη πρακτική να μην επιχειρείται στα σοβαρά διάλογος μαζί τους.
- Σάβ 02 Αύγ 2025, 12:07
- Jump to forum
- Jump to topic
Περισσότερο απ' όλους (ΑΣ, συνδέσμους, παλαίμαχους κλπ.), περισσότερο και από τον ίδιο τον Ιβάν εγώ εμπιστεύομαι τον Χατζόπουλο. Και ο Χατζόπουλος πήρε ξεκάθαρη θέση υπέρ Ιβάν και κατά ΔΣ ΑΣ.
ΥΓ: Τη ρουφιανιά πολύ αγάπησαν, τον ρουφιάνο κανείς...
ΥΓ: Τη ρουφιανιά πολύ αγάπησαν, τον ρουφιάνο κανείς...
- Σάβ 02 Αύγ 2025, 12:43
- Jump to forum
- Jump to topic
Αυτοί ήταν η σημερινή φουρνιά που μας τελείωσε. Αύριο θα βγάλει άλλη ο φούρνος και ουτο καθεξής...abc_o_ karpouzas έγραψε: Σάβ 02 Αύγ 2025, 11:28 Να κάνω μια ερώτηση στους ποιο ψαγμένους....διαχειριστές....;
Βλέπω στην τελευταία μου ανάρτηση εδώ μέσα στο τέλος της έναν .. Σαββίδης και έναν 20ευρος...
Τι είναι αυτοί;.... Θαυμαστές μου;
- Σάβ 02 Αύγ 2025, 14:04
- Jump to forum
- Jump to topic
Η ΚΑΕ έχει διοίκηση πρωτοδικείου φίλε και ο Κατσαρής την παρέδωσε με 7,2 χρέη.fidel έγραψε: Σάβ 02 Αύγ 2025, 11:20 Θα πρέπει να ντρέπεται ο πιστωτής και όχι ο οφειλέτης, μάλιστα...
Για επαγγελματικό τμήμα μιλάμε σωστά ή για ερασιτεχνικό (ΚΑΕ) ?
Μάλλον το μπάσκετ δεν είναι ΠΑΟΚ.
Η ντροπή τελικά δεν έχει όριο
- Σάβ 02 Αύγ 2025, 15:36
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγώ ξέρω αγαπητό ΔΣ του ΑΣ, ότι θα με κάνετε να κουβαληθώ από την Κέρκυρα την Πέμπτη για να φωνάξω Ιβαν Σαββίδης.
Η ιδέα του ΠΑΟΚ, το τι σημαίνει ΠΑΟΚ για μένα, μάλλον δεν συμβαδίζει με το τι σημαίνει ΠΑΟΚ για τους θεματοφύλακες του συλλόγου.
Μπορεί να είμαι εγώ λάθος, δε βαρίεσαι.
Η ιδέα του ΠΑΟΚ, το τι σημαίνει ΠΑΟΚ για μένα, μάλλον δεν συμβαδίζει με το τι σημαίνει ΠΑΟΚ για τους θεματοφύλακες του συλλόγου.
Μπορεί να είμαι εγώ λάθος, δε βαρίεσαι.
- Σάβ 02 Αύγ 2025, 17:17
- Jump to forum
- Jump to topic
Γεια χαρά σε όλους τους πραγματικούς ΠΑΟΚτσήδες, της προσφυγιάς, της ξενιτιάς και της ανταρσίας.
Τις καλύτερες ημέρες και νύχτες μας τις ζήσαμε ήδη. Οι πιο πολλές ήταν ανάμεσα σ' αυτά τα 13 χρόνια. Που πατήσαμε κάτω τους τρεις βρικόλακες, τις κυβερνήσεις τους, τ' αφεντικά τους, τους υπαλλήλους τους ...
Τις καλύτερες ημέρες και νύχτες μας τις ζήσαμε ήδη. Οι πιο πολλές ήταν ανάμεσα σ' αυτά τα 13 χρόνια. Που πατήσαμε κάτω τους τρεις βρικόλακες, τις κυβερνήσεις τους, τ' αφεντικά τους, τους υπαλλήλους τους ...