Η αναζήτηση βρήκε 107 εγγραφές

Return

από Psaras
Δευ 30 Ιουν 2025, 09:56
Jump to forum
Jump to topic

Re: Προβλήματα & Λύσεις για το Forum ΙΙΙ

PorTable2 έγραψε: Κυρ 29 Ιουν 2025, 20:58 Ναι, τι έχει αυτή η ανάρτηση;
Σοββιετική με δυο β
από joshua
Δευ 30 Ιουν 2025, 17:37
Jump to forum
Jump to topic

Re: Προβλήματα & Λύσεις για το Forum ΙΙΙ

Μπαν έφαγες εσύ ή πήρες Όσκαρ ρε;
από nkoss
Κυρ 29 Ιουν 2025, 12:42
Jump to forum
Jump to topic

Re: Νέο Γήπεδο

Giliopoule, προτείνω να οργανωθούμε ως οπαδοί, να βγάλουμε κοινή ανακοίνωση που θα αναφέρει ότι:
1ον. Δε θέλουμε ο Ιβάν να μας κάνει γήπεδο. Να σταματήσει ό,τι κάνει ή λέει. Δεν του αξίζει να μας κάνει γήπεδο.
2ον. Θα φτιάξουμε μια δεξαμενή - πλατφόρμα στην οποία θα δηλώνουν όλοι οι ενδιαφερόμενοι ...
από Montrealiotis
Τετ 02 Ιούλ 2025, 22:42
Jump to forum
Jump to topic

Re: Προπονητικό κέντρο Θέρμης

Ρε άσε τώρα ρε που πουλάτε παπά στον λαό του ΠΑΟΚ. Ρωσολαγνοι… :lol:
από astral
Τρί 08 Ιούλ 2025, 11:58
Jump to forum
Jump to topic

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025

Τολμάv να μας βάζouv στην ίδια πρόταση με τη mafia και να ξεφτιλίζουν τη ζωντανή ιστορία του συλλόγου κάτι τύποι που μονο έχουν κερδίσει από την ομάδα (μιας και βγάζουν το βρωμοψωμι τους απλά λέγοντας τη λέξη ΠΑΟΚ) και δεν έχουν προσφέρει το παραμικρό.

Μονο αηδια προκαλεί ως τώρα το όλο εγχείρημα ...
από marsantos
Πέμ 10 Ιούλ 2025, 12:46
Jump to forum
Jump to topic

Re: Ιβάν Σαββίδης VII

Συνειδητά απέχω από οτιδήποτε δε σχετίζεται με το αμιγώς αγωνιστικό.
Κάποιες φορές όμως δεν αντιστέκομαι στον πειρασμό.
Διαβάζω δεξιά, αριστερά και εδώ μέσα απόψεις του στυλ, τι Σαββίδης ,τι Μυστακιδης, Εμάς μας ενδιαφέρει το καλό του ΠΑΟΚ, μας ενδιαφέρει να γίνει γήπεδο στον ΠΑΟΚ και όποιος ...
από Equalizer
Πέμ 10 Ιούλ 2025, 13:54
Jump to forum
Jump to topic

Συγγνώμη που το λεω ετσι ωμά, αλλά στο βαθμό που κάποιοι δεν γνωρίζετε ή δεν θέλετε να θυμάστε λεπτομέρειες, μην λέτε οτι ναναι.

Από το καλοκαίρι του 2019 και μετά ο ΠΑΟΚ και ο Σαββίδης φάγανε ΚΥΝΗΓΙ. Ξεκάθαρα παράνομο, παράτυπο, ανήθικο και επικίνδυνο.

Αμα τώρα μας αρέσει να τερματίζουμε το ...
από theo-drama
Πέμ 10 Ιούλ 2025, 15:33
Jump to forum
Jump to topic

Αυτό που το παίζετε χαζούληδες λες και απευθύνεστε σε άλλους χαζούληδες εμένα προσωπικά μ γυρνάει το αρχιδι.
Είναι δηλαδή το ίδιο να κράξει ο Χ,Ψ Damon τον ιβαν που έχει λογαριασμό στο φόρουμ εδώ και πόσα χρόνια και ξέρουμε πάνω κάτω τι ρόλο βαράει και είναι το ίδιο να έχω κάνει λογαριασμό πριν ...
από nunies4
Πέμ 10 Ιούλ 2025, 16:20
Jump to forum
Jump to topic

Οι πράξεις για την ώρα στο ταμπλό γράφουν 3 πρωταθλήματα και 4 κύπελλα.
Για εσάς που είστε των αριθμών.
Κάποιοι είμαστε και των συναισθημάτων
από Unpsofable78
Πέμ 10 Ιούλ 2025, 17:08
Jump to forum
Jump to topic

Είμαι 47 χρόνων μ@λ@κ@ς ΠΑΟΚτσης της μακρινής επαρχίας και συγκινήθηκα με την στήριξη που δείχνει ο κόσμος κάτω από την δημοσίευση της ΠΑΕ. Έτρεξαν δάκρυα βλέποντας την εικόνα της αγκαλιάς Ιβάν Λουτσεσκου.
Γιατί; Γιατί το μυαλο μου δεν μπορεί να χωνέψει αυτή την αδικία
Δεν μπορεί να χωνέψει ότι ...
από trelopaoki444
Παρ 11 Ιούλ 2025, 14:46
Jump to forum
Jump to topic

Re: Νέο Γήπεδο

Δηλαδη ρε παιδια να καταλαβω. Βαζουμε στην ιδια εξισωση εναν ανθρωπο που 13 χρονια τωρα εχει κοντρα απο διαιτησιες, παραγκες, Μαρουπες, αφαιρεσεις βαθμων, κυβερνηση (και οτι μπορει να κατεβασει ο αρρωστος νους του καθε ανθρωπου) κ μου εχει φερει 3 πρωταθληματα κ 4 κυπελλα με εναν που αν ειναι ΠΑΟΚ ...
από Psaras
Σάβ 12 Ιούλ 2025, 17:48
Jump to forum
Jump to topic

Δεν πήραν διάρκειας μόνο αυτοί που αποθεωνουν Ιβαν επειδή εμφανίστηκε για μισή ώρα μετά από 6 χρόνια.Για κανεναν πρόεδρο ή μεταγραφή,για τον ΠΑΟΚ.

Ξεκάθαρη στήριξη στον Ιβαν τα 2000 διαρκείας την πρώτη μέρα. Εσύ πες ότι τα πήραν αυτοί που θέλουν προτεραιότητα στο γήπεδο που θα χτίσει ο ...
από Stelios Bagios
Κυρ 13 Ιούλ 2025, 00:10
Jump to forum
Jump to topic

Ας πω κι εγώ το πώς βλέπω την όλη κατάσταση...

Καταρχήν, επειδή έχω ζήσει για πολλά χρόνια τον ΠΑΟΚ προτού έρθει ο Ιβάν, το να διεκδικούν δύο αποδεδειγμένα δισεκατομμυριούχοι το χτίσιμο της νέας Τούμπας, είναι κάτι που δεν περίμενα ότι θα το ζήσω. Βέβαια, αυτά τα παλιά χρόνια με κάνουν να φοβάμαι ...
από Jean Valjean
Τετ 16 Ιούλ 2025, 10:44
Jump to forum
Jump to topic

Και μια αναλυση άσχετου ατόμου με τον ΠΑΟΚ αλλά σχετικό στα γεωπολιτικά.
Ο Ιβαν προσπαθεί να κερδίσει χρόνο ,γνωρίζοντας ότι 2 πράγματα μπορούν να συμβούν, είτε μετά τις 50 μέρες που έδωσε ο Τραμπ,ξαφνικά να ανακοινωθεί ότι τα βρήκανε κι όλοι να βγούνε κερδισμένοι, να αρθουν οι κυρώσεις και έτσι ...
από anatolikos2
Παρ 18 Ιούλ 2025, 20:11
Jump to forum
Jump to topic

Το σενάριο να έχει ο Σαββίδης την ΠΑΕ και να χτίσει το γήπεδο ο Μυστακίδης δεν υπάρχει.

Ούτε μία στο εκατομμύριο.

Είναι ασύλληπτα προσβλητικό για τον Σαββίδη. Δεν υπάρχει περίπτωση ένας άνθρωπος με το ταμπεραμέντο του και ένας επιχειρηματίας του διαμετρήματός του να το δεχτεί.

Όπως είναι ...