Η αναζήτηση βρήκε 109 εγγραφές

Return

από sic-4
Σάβ 19 Ιούλ 2025, 06:39
Jump to forum
Jump to topic

Re: Ιβάν Σαββίδης VII

ελα λιγο γιατι πολυ μπακαλικι εχει πεσει με τις εξυπναδες για τις πωλησεις και που πηγαν τα λεφτα και εξαφανιστηκαν και εξατμιστηκαν και λοιπες πιπες ανθρωπων που ειτε βαριουνται ειτε ΑΔΥΝΑΤΟΥΝ να κατανοησουν 2 νουμερα (εκτος κι αν εχουν ...αλλους λογους).

https://iili.io/Fj0OC7V.jpg

Ενταξει ...
από aivas19
Δευ 21 Ιούλ 2025, 18:53
Jump to forum
Jump to topic

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025

Εγώ αναρωτιέμαι, ο Κυριάκος μετά από όλα αυτά δεν φαίνεται αναξιόπιστος και ψεύτης με αυτά που είπε στην συνέντευξη τύπου τον Ιούνιο; Γιατί δεν τον διώχνουν ή γιατί δεν παραιτείται για λόγους ευθιξίας;

Αν υποθέσουμε ότι η ερώτηση σου είναι καλοπροαίρετη

Η απάντηση είναι απλούστατη : ΑΝ ...
από george188
Πέμ 24 Ιούλ 2025, 23:57
Jump to forum
Jump to topic

Όταν πρωτο βγήκε η είδηση με έπιασε το στομάχι μου και ανέβασα παλμους. Κανα 2ωρο αφου ειχε τελειωσει η φάση παλι δεν μπορούσα να ηρεμήσω. Είσαι ο άνθρωπος που άλλαξε τα πάντα, όσο μισος και να βγάζουν κάποιοι αυτο δεν αλλάζει.
Από εκει και έπειτα το σημερινό απο την αρχή μεχρι το τέλος ήταν ...
από tenten4GT
Παρ 25 Ιούλ 2025, 16:20
Jump to forum
Jump to topic

Πολλές υπερβολές πάντως και πολλά χυδαία σχόλια στο διαδίκτυο. Δεν αξίζει αυτή τη συμπεριφορά ο Σαββίδης, κακό δεν εχει κάνει στον ΠΑΟΚ.. Ίσα ίσα μάλιστα μας οδήγησε στην κορυφή και είμαστε εκεί ακόμα.
Και φυσικά είναι λίγο άκομψο να λες σε στήριξα στο γηπεδικό αλλά τώρα πουλο και πουλα, αλά καρτ ...
από Baldur
Κυρ 27 Ιούλ 2025, 00:18
Jump to forum
Jump to topic

Εγω παλι ανοιχτα θα πω "ναι" σε παραμονη Σαββιδη εναντι Μυστακιδη και καθε αλλου τυχαρπαστου κι ας μην δω γηπεδο πριν το 2040 ή πανω απο την 4η θεση τα επομενα χρονια.

Ο καθενας κρινει τις συνθηκες με βαση τις προσωπικες του αξιες. Καποιοι βλεπουν τον εαυτο τους στον Συλλογο και τον αντιμετωπιζουν ...
από eorptol1
Κυρ 27 Ιούλ 2025, 13:31
Jump to forum
Jump to topic

Σαββίδη το μεγαλύτερο ελλατωμα σου είναι ότι δεν είσαι θεσσαλονικευς.... :roll:
από Equalizer
Κυρ 27 Ιούλ 2025, 13:39
Jump to forum
Jump to topic

bane1980 οχι ρε αδερφέ δεν πρέπει ούτε καλούμαστε να πανηγυρίσουμε

Αλλα αν μη τι άλλο, ΑΝ ΜΗ ΤΙ ΑΛΛΟ, είναι μια απάντηση σε όσους λένε οτι είναι μπατίρης. Και για οποιονδήποτε έχει έστω ένα ψήγμα καλής προαίρεσης μέσα του, αποτελεί και μια ΕΝΔΕΙΞΗ οτι ΙΣΩΣ αξίζει να μην μιλάει για... "ανημποριά ...
από Taseos
Κυρ 27 Ιούλ 2025, 18:12
Jump to forum
Jump to topic

Εγώ δεν είμαι σαββιδικος. Εγώ είμαι με τον ΠΑΟΚ. Και επειδή έχω ζήσει τον ΠΑΟΚ και προ Σαββιδη σκλαβωμένο απειλούμενο με τα χρέη του και να παίζεται μπάλα στο κεφάλι μου για μια ίντερσατ και ένα Ακροπόλ είμαι πολύ αμυντικός παίκτης πλέον μ. Χρειάστηκε μια τρόικα μια κατάρρευση της μεταπολίτευσης και ...
από Unpsofable78
Δευ 28 Ιούλ 2025, 23:06
Jump to forum
Jump to topic

Απλά είναι τα πράγματα δείχνει ο Ιβάν 250 σε μια τράπεζα που δεν θα έχει πρόβλημα να κινηθούν τα κεφάλαια κ υπογράφει ότι αυτά θα χρησιμοποιηθούν για το γήπεδο όλα αν χρειαστεί .κ από εκεί κ πέρα δεν θα υπάρχει κανένας Μυστακίδης κ Παπαριδης.οχι λόγια ,όλα γραμμένα με αποδείξεις.

Ε ας το ...
από DamoN
Τρί 29 Ιούλ 2025, 08:42
Jump to forum
Jump to topic

Το θυμικό το δικό μου λέει και γιατί δεν πήρε την ομάδα το 2006.
Και το συνδυάζω τώρα με το περιστατικό με τον κούριερ
Κοντή μνήμη έχουμε δυστυχώς
Μια και πιάσαμε τα θυμικά .
Εκτός και αν γίναμε ΠΑΟΚ από το 2020 και μετά που θα μ πείτε και σαββιδης fc .. παιδάκια
από Thax
Τρί 29 Ιούλ 2025, 10:10
Jump to forum
Jump to topic

Ξεκάθαρα τα πράγματα πλέον.
https://paokidea.gr/28725-anoikth-epistolh-pros-as-kai-lao-paok
Φυσικά και δεν είναι το ενδιαφέρον το γήπεδο. Ο σκοπός είναι η άλωση του ΠΑΟΚ από την ΝΔ με σκοπό να περάσει το λιμάνι σε άλλα χέρια. Απέτυχε με την επιτροπή Αυγενάκη που είχε σκοπό να ρίξει την ομάδα στη Β ...
από Sera4
Τρί 29 Ιούλ 2025, 10:36
Jump to forum
Jump to topic

Ένα μάτσο από αγράμματους δουλοπάροικους, τρύπησε τον ΠΑΟΚ και αυτή η ιστορία δεν θα ξεγράψει πότε. Είναι μια ιστορία που απλά ξαναγράφεται.

Το ακόμα πιο δυστυχές είναι ότι ο λαός παρουσιάζεται για ακόμα μια φορά αποχαυνωμένος και εγκλωβισμένος σε μικροπολιτικές, χωρίς να αντιλαμβάνεται το μέγεθος ...
από gika
Τρί 29 Ιούλ 2025, 11:57
Jump to forum
Jump to topic

Όσα λάθη και να έχει κάνει, το μόνο που δεν του αρμόζει είναι να τον περιπαίζει ο ΑΣ και να τον κοροϊδεύει μέσα στα μούτρα του.

Σε έναν άνθρωπο που μόνοι τους τον αποκαλούν ευεργέτη, είναι τέρμα αντι-ΠΑΟΚ να φέρεσαι έτσι.
από ΚΩΣΤΑΣ2019
Τρί 29 Ιούλ 2025, 12:35
Jump to forum
Jump to topic

Ενας όρος και μόνο ηταν αρκετός για να μην χαθεί χρόνος(αυτός που στην ουσία δίνεται στην πλευρά Μυστακίδη για να πλησιάσει στο στάδιο ετοιμότητας της ΠΑΕ)
---------------
Η πορεία των μελετών παρακολουθείται σε κάθε στάδιο της, από επιτροπή μηχανικων του ΑΣ και ελέγχεται τόσο για την τήρηση του ...
από burbu
Τρί 29 Ιούλ 2025, 18:01
Jump to forum
Jump to topic

Οπότε Καρπουζα τι προτείνεις;;;

Πίστη σε αυτόν που....με όλα τα στραβά του..σε έκανε να φουσκώνεις σαν παγώνι ..

Τα είδες όλα με τα μάτια σου....δεν σε πούλησε ποτέ...

Το ΔΣ με....αυτον...τον πρόεδρο είναι υπεύθυνο για την κατάντια....ολου...του οργανισμού πριν τα λεφτά του βανια ...