Η αναζήτηση βρήκε 109 εγγραφές
- Δευ 07 Ιούλ 2025, 08:29
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2025 - vol. II
Αν πουληθει και ο Ντελιας δε θα φτασουμε καν τα 10Κ διαρκειας
Αν τέτοιοι είμαστε αλλά κατά τα λοιπά ο ΠΑΟΚ πάνω από όλα και πρόσωπα και πράγματα κτλ κτλ τότε δε μας φταίει κανένας. Επίσης φτάνει λίγο πια με την συζήτηση για την ανανέωση ενός παίκτη (για διάφορους λόγους σημαία βέβαια) που όμως ...
- Σάβ 12 Ιούλ 2025, 21:45
- Jump to forum
- Jump to topic
Ακπομιζει,δεν ειναι φορ κιλλερ,αλλα κανει πολυ δουλεια στο γηπεδο.
Παιδια τα γεγονοτα μιλουν,η επιθεση σε ΝΟΥΜΕΡΑ της ομαδας τα 2 τελευταια χρονια ειναι top.Ο Λουτσε δεν παιζει βασισμενος στην εκτελεστικη δεινοτητα του φορ,αλλα με ολη την ομαδα.Και για μενα αυτο ειναι δυσκολα αντιμετωπισιμο και ...
Παιδια τα γεγονοτα μιλουν,η επιθεση σε ΝΟΥΜΕΡΑ της ομαδας τα 2 τελευταια χρονια ειναι top.Ο Λουτσε δεν παιζει βασισμενος στην εκτελεστικη δεινοτητα του φορ,αλλα με ολη την ομαδα.Και για μενα αυτο ειναι δυσκολα αντιμετωπισιμο και ...
- Δευ 14 Ιούλ 2025, 15:00
- Jump to forum
- Jump to topic
Αν μετρήσεις τα παιχνίδια που προηγηθήκαμε και τελικά δεν τα κερδίσαμε ή χάσαμε, σίγουρα αυτό που λέει ο καρπουζάς ισχύει.
Η ομάδα πέρσι έκανε άλλο ένα 100+ ενεργητικό αλλά είχε τραγική αμυντική ανισορροπία, η οποία σε μεγάλο βαθμό ήταν και ψυχολογικής φύσεως.
Πολλά τα γκολ που φάγαμε ακόμα και ...
Η ομάδα πέρσι έκανε άλλο ένα 100+ ενεργητικό αλλά είχε τραγική αμυντική ανισορροπία, η οποία σε μεγάλο βαθμό ήταν και ψυχολογικής φύσεως.
Πολλά τα γκολ που φάγαμε ακόμα και ...
- Τρί 15 Ιούλ 2025, 12:37
- Jump to forum
- Jump to topic
Τεσπα ας το αφησουμε δεν εχει νοημα αυτη η κουβεντα 15 Ιουλιου. Εχουμε ζησει και πολυ χειροτερες περιοδους απο τη φετινη ,ας κανουμε λιγο υπομονη.
- Τρί 15 Ιούλ 2025, 12:39
- Jump to forum
- Jump to topic
Είναι πάντως φοβερό πως κρίνουμε αφ'υψηλού και με σιγουριά, μια διαδικασία (μεταγραφικό σχεδιασμό) που αν μας έβαζαν εμάς για ένα μήνα στην θέση θα μας έπιανε πονοκέφαλος από τις παραμέτρους που υπάρχουν για να γίνει μια μεταγραφή.
Βέβαια από την άλλη δεν μου κάνει εντύπωση. Σε κάθε μα κάθε άρθρο ...
Βέβαια από την άλλη δεν μου κάνει εντύπωση. Σε κάθε μα κάθε άρθρο ...
- Τρί 15 Ιούλ 2025, 15:39
- Jump to forum
- Jump to topic
Αν κανει η Μπενφικα και φετος 20εκ προταση τι κανεις??εδω να σε δω Ιβαν...
Δεν μπορω να καταλαβω ρε σεις τετοιου ειδους προσεγγισεις. Και μιλαω στον πληθυντικο γιατι παιρνω αφορμη απο αυτο το ποστ.
Εχω δει παρομοια και απο αλλα μελη.
Τι παει να πει," εδω να σε δω Ιβαν" και "τι κανεις αν ...
- Τρί 22 Ιούλ 2025, 15:09
- Jump to forum
- Jump to topic
Καταρχήν απάντησε τι εννοείς εσύ όταν λες μας τα χρωστάει και γιατί να ζητάμε.
Πες μας τι πρέπει να κάνουμε αν δεν ζητάμε και μετά εξέφρασε απορίες.
Αυτο που λέω. Ότι δεν μας χρωστάει να βάζει κάθε χρόνο από την τσέπη του εκατομμύρια. Θα βάλει όσα μπορεί και θέλει. Δεν θα πω κάτι άλλο όμως ...
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 18:16
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ
Χαλαστειτε τωρα και που θα μεινει.
Αλλα βεβαια πως να κανεις back tracking σε ολη αυτη τη σαβουρα.
Τεινω να πιστέψω οτι αν επεσε δουλεμα (και δεν θελω να περιαυτολογω αλλα ειμαι απ τους πρώτους που εγραψαν γι αυτη την πιθανοτητα), ωρες ωρες σας αξιζει.
Αλλα βεβαια πως να κανεις back tracking σε ολη αυτη τη σαβουρα.

Τεινω να πιστέψω οτι αν επεσε δουλεμα (και δεν θελω να περιαυτολογω αλλα ειμαι απ τους πρώτους που εγραψαν γι αυτη την πιθανοτητα), ωρες ωρες σας αξιζει.
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 18:55
- Jump to forum
- Jump to topic
Να είμαι ειλικρινής, ούτε καν μπήκα σε πειρασμό να ασχοληθώ με την υπόθεση. Χωρίς να ξέρω αν και με πόσα παραμείνει ο Κωνσταντέλιας στην ομάδα, από την αρχή ήμουν βέβαιος ότι στη Στουτγκάρδη δεν πρόκειται να πάει. Μπορεί να πέσω και παντελώς έξω, θα φανεί. Δε θα σταθώ σε όσα έχουν γραφεί όλες αυτές ...
- Παρ 25 Ιούλ 2025, 18:13
- Jump to forum
- Jump to topic
Φοβαται μην μεινει και του ξανακανει ταναπου την τζαμπασοφια.vasgias έγραψε: Παρ 25 Ιούλ 2025, 18:12 Αρχικά, πρώτη φορά βλέπω τον Σαμπράκο τόσο νευριασμένο και στην τσίτα. Όπως καλά ανάφερε πιο πάνω ένα παιδί είναι ο ορισμός του νερόβραστου συνήθως.
- Κυρ 27 Ιούλ 2025, 11:03
- Jump to forum
- Jump to topic
Μπορώ να δεχτώ κάθε προβληματισμό και επιφύλαξη πάνω σε οποιαδήποτε μεταγραφή και καλό είναι να γράφεται για οποιονδήποτε παιχτη.
Αλλά αυτός ο μηδενισμός, η απολυτοσυνη και η κάθετη άποψη προσωπικά με σοκάρει. Πραγματικά νομίζω ότι πολλοι από εσάς το απολαμβάνετε. Είναι σαν ένας διαγωνισμός ποιος ...
Αλλά αυτός ο μηδενισμός, η απολυτοσυνη και η κάθετη άποψη προσωπικά με σοκάρει. Πραγματικά νομίζω ότι πολλοι από εσάς το απολαμβάνετε. Είναι σαν ένας διαγωνισμός ποιος ...
- Σάβ 09 Αύγ 2025, 10:52
- Jump to forum
- Jump to topic
Η ιστορία επαναλαμβάνετε, κάποτε είχαμε Παπα τον ζαλαγετα τώρα έχουμε τον Ζαφείρη 

- Σάβ 09 Αύγ 2025, 19:30
- Jump to forum
- Jump to topic
Να δίναμε κατευθείαν 13 ε;ReignMan έγραψε: Σάβ 09 Αύγ 2025, 19:27 Ε θα σκασω αν δεν το πω. Δηλαδη ζητανε 10-12 και καναμε προταση 9?![]()
![]()
![]()
Έτοιμος για διαπραγματεύσεις είσαι...
Και βασικά όχι.
Δεν κάναμε πρόταση 9.
Για την ακρίβεια δεν έχουμε κάνει μόνο μια πρόταση.
Κρατιεμαι κρατιεμαι αλλά έχει και η ειρωνία οριο
- Σάβ 09 Αύγ 2025, 23:56
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙV
Μορφάρα ο Μαξιμους. Αναπολώ κάποιες φορές συνοδοιπόρους από τα χρόνια εκείνα.TylerDurden έγραψε: Σάβ 09 Αύγ 2025, 23:54MaximusΧωρικός έγραψε: Σάβ 09 Αύγ 2025, 23:48 ο Ταγμα δεν είχε εκείνη τη φατσα του γέρου , να φυγετε να πατε αλλού;
- Κυρ 10 Αύγ 2025, 00:19
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙV
Ταγμααα
Ελα θα βαλουμε και Σαρα να θυμηθουμε τα παλια
ΥΓ Τι περιμενουμε ολοι εδω μεσα 1:20 το βραδυ?
Μυστηρια τρενα ειμαστε
Ελα θα βαλουμε και Σαρα να θυμηθουμε τα παλια

ΥΓ Τι περιμενουμε ολοι εδω μεσα 1:20 το βραδυ?
Μυστηρια τρενα ειμαστε