Ρεντίκολα. Αυτή η λέξη θα τους συνοδεύει μια ζωή.
Ελπίζω να θυμούνται αυτή την περίοδο όλοι όταν ο Τσετσένος Ιγκνατίεβιτς θα κάνει τα εγκαίνια του νέου γηπέδου. Να θυμούνται όλοι τη συνεισφορά και του ΑΣ και κάποιων παρακείμενων. Πλέον όλα θα είναι γραμμένα και ο καθένας θα βγάζει τα συμπεράσματά ...
Η αναζήτηση βρήκε 288 εγγραφές
- Πέμ 23 Οκτ 2025, 07:25
- Jump to forum
- Jump to topic
- Δευ 03 Νοέμ 2025, 13:40
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ
Στις 16:00 το ραντεβού Α.Σ. - ΠΑΕ
@abc_o_ karpouzas τυχερέ, θα γλυτώσεις το μέτρημα
@abc_o_ karpouzas τυχερέ, θα γλυτώσεις το μέτρημα
- Τρί 04 Νοέμ 2025, 19:56
- Jump to forum
- Jump to topic
δεν θα βγει κανας μ.ακας τώρα να μας πει, εγώ ΠΑΟΚ είμαι δεν με νοιάζει ποιος θα κάνει το γήπεδο; ή πως είμαστε τυχεροί με δυο μεγιστάνες στον σύλλογο;
- Τετ 05 Νοέμ 2025, 19:42
- Jump to forum
- Jump to topic
Ακυρώθηκε το συμβούλιο. Ώρες που βρίσκουν και αυτοί... Είναι δυνατόν;
@abc_o_ karpouzas μετράς ;;
Μα γιατί;
https://media.tenor.com/21AIM1vWcdIAAAAM/kk.gif
το οτι έχετε ανοίξει κουβέντα με το απίθανο να το ...κοιτάξετε...
εμφάνισε ένα δικό μου ...σχόλιο...απο το καλοκαίρι για την ...
- Τετ 05 Νοέμ 2025, 23:31
- Jump to forum
- Jump to topic
Γεμισαν καμια 20αρια σελίδες για ένα ποστ που μόνο γέλιο προκαλεί. Καμία συνοχή, γεμάτο ασυναρτησίες, εικασίες και αστήριχτα επιχειρήματα. Αντολαμβάνομαι ότι υπάρχει φοβερός εκνευρισμός (και εγώ έτσι νιώθω) αλλά ρε παιδιά μην διοχετεύετε την ενέργεια σας σε τέτοια άτομα. Κρατήστε την για την ημέρα ...
- Σάβ 08 Νοέμ 2025, 10:50
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ιβάν Σαββίδης VII
Όσο ήταν ο ΠΑΟΚ μεγάλος στην πόλη και έτρωγε φάπες από το κέντρο με τοπικούς συμπαραστάτες υπήρχε το αφήγημα ο λαός η επανάσταση η πάλη, ο θρυλικός χι οπαδός που έκανε ντου μόνος του σε 5000 εντεταλμένους των Αθηνών.
Τι γραφετε μωρε?Ποιο αφηγημα?Ψεματα ειναι οτι ο λαος του ΠΑΟΚ κρατησε την ...
- Σάβ 08 Νοέμ 2025, 15:58
- Jump to forum
- Jump to topic
Δεν μπορείς να είσαι ισαποστακιας και ταυτόχρονα να εκφράζεις και ευγνωμοσύνη.
Όσοι αισθάνονται πραγματικά ευγνωμοσύνη για αυτά που έκανε ο Ιβάν στον ΠΑΟΚ, σίγουρα δεν είναι ισαποστακηδες.
Και φυσικά η προσπάθειά ανάδειξης μεμονωμένων λαθών δεν είναι τίποτα άλλο από προσπάθεια αποπροσανατολισμού από ...
Όσοι αισθάνονται πραγματικά ευγνωμοσύνη για αυτά που έκανε ο Ιβάν στον ΠΑΟΚ, σίγουρα δεν είναι ισαποστακηδες.
Και φυσικά η προσπάθειά ανάδειξης μεμονωμένων λαθών δεν είναι τίποτα άλλο από προσπάθεια αποπροσανατολισμού από ...
- Σάβ 15 Νοέμ 2025, 11:15
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Γήπεδο Τούμπας - Γενική Συζήτηση
Το γραφει στη γλώσσα του Ησαιαδη και αργει.
- Σάβ 13 Δεκ 2025, 18:09
- Jump to forum
- Jump to topic
Αν ξερατε τι εχει καταφερει ο Ιβαν στο ελληνικο ποδοσφαιρο,θα ηταν μικροτερη η κριτικη του.
Παμε να ξεκινησουμε απο τα βασικα,καποτε ειχε πει πως και την Μπαρτσελονα να εφερνε,τιτλο δεν θα εβλεπε.Τον λογο τον ξεραμε.Ε αυτος ο λογος πλεον δεν υπαρχει,την πλειοψηφια των ΕΠΣ την ελεγχει ο Ιβαν και ...
- Δευ 29 Δεκ 2025, 23:18
- Jump to forum
- Jump to topic
Δόξα είναι μία και μοναδική.Taseos έγραψε: Δευ 29 Δεκ 2025, 20:36 Δεν ξέρω αν ξέχασα να το αναφέρω ως επίλογο στα ποστ μου, αλλά
ΜΟΝΟ ΔΟΞΑ ΤΡΙΛΟΦΟΥ
- Τρί 30 Δεκ 2025, 18:45
- Jump to forum
- Jump to topic
Τρα λαλα λαλα δεν είμαστε καλά στα μυαλά μας .
- Τρί 30 Δεκ 2025, 18:51
- Jump to forum
- Jump to topic
abc_o_ karpouzas έγραψε: Τρί 30 Δεκ 2025, 18:44 να ρωτήσω κάτι...........??
είστε καλά στα μυαλά σας??
ενα βιβλίο ειναι μια καλή λύση....

- Παρ 23 Ιαν 2026, 21:16
- Jump to forum
- Jump to topic
Και πουστε,
Επειδή αυτή η υποκρισία κάπου μας φτάνει στα όρια μας.
Η επειδή κάποιοι φοβούνται να κριθούν ως σαββιδικοι από τους ισαποστακιδες ή ψαγμένους ή μη προβατάκιδες
Ότι έχει κάνει και λάθη και και και
Όχι
Δεν έχει κάνει ΚΑΝΕΝΑ λάθος
Έχει κάνει άπειρες κινήσεις
Άλλες βγήκαν άλλες ...
Επειδή αυτή η υποκρισία κάπου μας φτάνει στα όρια μας.
Η επειδή κάποιοι φοβούνται να κριθούν ως σαββιδικοι από τους ισαποστακιδες ή ψαγμένους ή μη προβατάκιδες
Ότι έχει κάνει και λάθη και και και
Όχι
Δεν έχει κάνει ΚΑΝΕΝΑ λάθος
Έχει κάνει άπειρες κινήσεις
Άλλες βγήκαν άλλες ...
- Παρ 06 Φεβ 2026, 21:26
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μαρία Γκοντζάρεβα
Είναι ξεκάθαρα το μάτι του Προέδρου στην ομάδα, το ότι καμιά φορά παίρνει το ανάθεμα η ίδια είναι για να μένει στο απυρόβλητο ο Ιβάν. Για μένα κάνει εξαιρετική διαχείριση, σύμφωνα πάντα με τις οδηγίες που έχει. Φαίνεται επίσης να έχει χημεία με τον Ραζβάν.
Ξέρω ότι μερικοί θα σχολιάσετε ...
- Πέμ 12 Φεβ 2026, 08:14
- Jump to forum
- Jump to topic
Μεγάλε ευεργέτη του του μεγάλου ΠΑΟΚ. Να κάνουμε διπλα για πλάκα στην Αθήνα , να πηγαίνουμε τελικούς κυπελλου και να μην καίγεται η πολη(ως τεράστιο επίτευγμα), να πηγαίνουμε στην Ευρώπη να κοντραρουμε τους πάντες στα ίσια να παίρναμε από την league phase και να λέμε εντάξει δεν έγινε και τίποτα ...