Έκανε χατ τρικ σε μια προπόνηση στην προετοιμασία ο Τσάλοφ.
Είμαι αισιόδοξος.
Η αναζήτηση βρήκε 175 εγγραφές
- Τρί 02 Σεπ 2025, 21:27
- Jump to forum
- Jump to topic
- Τρί 02 Σεπ 2025, 21:45
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού V
Κι επειδή πολλά έχουμε σουρει στον Γιωργακη εγώ έμαθα ότι ήθελε μετά τον Ζαφειρη να φέρει Μαυροπανο και Μιτροβιτς για τα 100. Δυστυχώς δεν έκατσε.. Και αν δεν ήταν αυτός ούτε Ζαφειρης θα ερχόταν ούτε Ντελιας θα έμενε.. Το μόνο κακό που έχει είναι ότι δεν γουστάρει τον Λουτσεσκου..
Συγνώμη αλλά ...
- Τρί 02 Σεπ 2025, 21:53
- Jump to forum
- Jump to topic
Κι επειδή πολλά έχουμε σουρει στον Γιωργακη εγώ έμαθα ότι ήθελε μετά τον Ζαφειρη να φέρει Μαυροπανο και Μιτροβιτς για τα 100. Δυστυχώς δεν έκατσε.. Και αν δεν ήταν αυτός ούτε Ζαφειρης θα ερχόταν ούτε Ντελιας θα έμενε.. Το μόνο κακό που έχει είναι ότι δεν γουστάρει τον Λουτσεσκου..
Γιατί ποιος ...
- Τρί 02 Σεπ 2025, 21:54
- Jump to forum
- Jump to topic
Το γεγονός ότι έδωσε η ΠΑΕ 12 εκατομμύρια και δεν μπόρεσε να κλείσει ένα αξιοπρεπές φορ με παραστάσεις και νούμερα για μια ακόμη χρονιά δείχνει ότι η μεταγραφή του Ζαφείρη αποτελεί απλά την εξαίρεση που επιβεβαιώνει τον κανόνα στις χρόνιες παθογένειες της ΠΑΕ
Και φτάσαμε σε σημείο να θέλουμε ένα ...
Και φτάσαμε σε σημείο να θέλουμε ένα ...
- Τρί 02 Σεπ 2025, 21:56
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγω παντως οταν διαβάζω ο Γιώργης τρέχει να κανει το μπαμ κλπ κλπ κλπ. Καταλαβαίνω οτι απλα δεν θα αλλαξει ποτε αυτη η ανοργανωσιά στα μεταγραφικά
- Τρί 02 Σεπ 2025, 22:07
- Jump to forum
- Jump to topic
Παντως να πηγαινεις απο τα 4 φορ περσι που δεν σου εχει κανει καλη χρονια κανενα ουσιαστικα και να παραδεχεται ξεκαθαρα ο προπονητης οτι ηταν λαθος και προβληματικη διαχειριση, στα 2 φετος οπου νομοτελειακα θα υπαρξει προβλημα αριθμητικο σε καποια φαση, το λες και τραγικη ειρωνια.
3 φορ ...
- Τρί 02 Σεπ 2025, 22:13
- Jump to forum
- Jump to topic
Χορτάσαμε τα εκλεκτά του Γιώργη...
Αν θελεις να λεγεσαι μεγαλη ομαδα θα επρεπε μετσγραφικα να τρέχει καποιος που ξερει από μπάλα κ οχι απλα ποιος παιχτης μου καυλώσε.... επισης μετα το περσινό με τους μπακαγιοκο κ τη κόντρα με το λου θα επρεπε ο φορ να ειναι εδω πριν τη λίστα κ ας μην ηταν ο ...
- Τρί 02 Σεπ 2025, 22:25
- Jump to forum
- Jump to topic
Ας βγάλουμε σκατιλα για το παληκαρακι τώρα ,επειδή δεν μας έφεραν ένα φορ ακόμη.
Αδερφέ δεν είναι θέμα σκατιλας.
Θέμα λογικής είναι.
Το παιδί μέχρι να μπει στα ματς με τους Αυστριακούς και τους Κροάτες δεν είχε επαγγελματικό παιχνίδι στα πόδια του.
Πρώτα να παίξει στον ΠΑΟΚ β.
Όλα με την ...
- Τρί 02 Σεπ 2025, 22:30
- Jump to forum
- Jump to topic
@FreeWatcher Αλλο τι θελω εγω,εσυ και αλλο τι θα εκανε ο προπονητης. Αμα ερχοταν φορ πιστευεις οτι σαν συλλογος θα αφηναμε εκτος ομαδας τον Τσαλοφ για να εχουμε 3ο τον Μυθου ή θα στελναμε Μυθου Β΄ ομαδα;
- Τρί 02 Σεπ 2025, 22:32
- Jump to forum
- Jump to topic
Θα ήταν ωραίο αν όσα παιδιά ήξεραν κάτι να μας ενημερώσουν να ξέρουμε τι παίχτηκε και πως χειρίστηκε η ΠΑΕ αυτές τις περιπτώσεις, να ξέρουμε τι πήγε στραβά και αν ήμασταν απλά άτυχοι σε ορισμένες περιπτώσεις.
Αλήθεια τώρα πιστεύεται οτι υπάρχουν άτομα εδω μεσα που ξέρουν με ποιόν ...
- Τρί 02 Σεπ 2025, 22:46
- Jump to forum
- Jump to topic
Το πρόβλημα δεν είναι ο Μύθου,το πρόβλημα είναι η ανυπαρξία του Τσάλοφ, οταν παίζεις με ενα φορ,αν οι δύο πρώτοι στην ιεραρχία είναι εξίσου καλοί, δεν υπάρχει πρόβλημα ο τρίτος να είναι ενα παιδί απο την Ακαδημία που θα πάρει παιχνίδια στο κύπελο και κάποια λεπτα σε μικρά ματς που έχουν κριθεί νωρίς ...
- Τρί 02 Σεπ 2025, 22:54
- Jump to forum
- Jump to topic
Άστον, φέρνει γούρι…
- Τρί 02 Σεπ 2025, 22:57
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγώ ανήκω σε εκείνους που πιστεύουν πως ο Π.Α.Ο.Κ. θα μεγαλώσει και άλλο μέσα από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Δεν το χωράει το μυαλό μου πως θα παίξουμε 8 παιχνίδια με σκοπό την πρόκριση στην επόμενη φάση και πίσω από τον Γιακουμάκη θα είναι ο Τσάλοφ. Ακατανόητη απόφαση και :redcard: σε όσους πήραν ...
- Τρί 02 Σεπ 2025, 23:06
- Jump to forum
- Jump to topic
Πηγαμε για το μπαμ παλι 3 Σεπτεμβριου και διναμε τοσα πολλα εκατομυρια αλλα οι κακοι οι παικτες και οι κακες οι ομαδες φταινε που τελικα δεν πηραμε κανεναν,κανεις δεν το περιμενε...Κοιτα να δεις πρωτη φορα ξανασυμβαινει!!!
Ουτε εναν ακομα δανεικο που ξεμεινε στην ομαδα του δεν καταφεραμε να φερουμε ...
Ουτε εναν ακομα δανεικο που ξεμεινε στην ομαδα του δεν καταφεραμε να φερουμε ...
- Τετ 03 Σεπ 2025, 01:25
- Jump to forum
- Jump to topic
ειχαμε κερδισει και 2 εβδομαδες για τον σχεδιασμο μας ενημερωνε ο κ, Κουβεντιδης παλι εκτος χρονοδιαγραμματος μειναμε