Η αναζήτηση βρήκε 118 εγγραφές

Return

από nunies4
Τρί 09 Σεπ 2025, 08:11
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού V

Αρα μας κανει!
Ταμαμ!
Στα σοβαρα, απορω γτ μενει ακομη ανοιχτο το τοπικ... δεν δινω ουτε μισο τοις εκατο για μεταγραφη...
Ελπιζω απλα αυτη τη φορα να κανουν προεργασια για Γεναρη κι οχι να ξεκινησουμε να ψαχνουμε φορ 1 Ιανουαρίου...

Μενει ανοικτο γιατι η μεταγραφικη περιοδος δεν εχει τελειωσει ...
από nunies4
Παρ 12 Σεπ 2025, 12:18
Jump to forum
Jump to topic

Στον ΠΑΟΚ δεν θελουμε τετοιους. Θελουμε μονο φορ που θα μπορουν να σηκωνουν την φανελα.
Να αρχισω να γραφω ονοματα που τελικα ηρθαν για φορ τα τελευταια 10 χρονια η να το αφησω για να μην κλαψουμε παρεα;;
από aivas19
Παρ 12 Σεπ 2025, 12:41
Jump to forum
Jump to topic

Κολκας στο Φοξμπετ: Ειχε κλεισει ο Μπρεθγουειτ (respect στον blackzone) αλλα η Γκρεμιο που του χρωστουσε λεφτα ζητησε 3 μυρια και δεν εγινε η δουλεια. Ηθελε να ρθει Ευρωπη ο παίκτης για να ξαναπαιξει με τη Δανια (φαινοταν). Υπαρχει αλλη μια περιπτωση που ειναι παικταρας, δεν έκατσε αλλα ευκολο να ...
από aivas19
Παρ 12 Σεπ 2025, 12:42
Jump to forum
Jump to topic

Συγνωμη δηλαδή ή θα εισαι κουλιερακης ή αχρηστος; Κατι ενδιαμεσο που θα ειναι χρησιμο στην ομαδα δεν υπάρχει;
Και το κρινατε ολοι αυτο απ'τα 40 λεπτα που επαιξε το παιδι;
Αλλα εδώ θα μου πεις εφαγε η μαρμαγκα το μπαλντε και ακομα δεν εχει καταλαβει κανεις γιατι

Ολοι ειχαν καταλαβει γιατι ...
από Magpies4
Σάβ 13 Σεπ 2025, 03:34
Jump to forum
Jump to topic

Λοιπόν ο Χατσίδης είναι περιφερειακό φόρ, και φυσικά πολυθεσίτης. Εγώ αμφιβάλλω αν τον βάλει στην θέση ακριβώς του Τσαλόφ οτι δεν θα είναι καλύτερός του, ειδικά με τα τρεξίματα και την δύναμη. Δεν θα το δούμε όμως αυτό γιατί ο θαυματοποιός δεν θα τον βάλει στο κέντρο της επίθεσης.

Ο ΠΑΟΚ μπορεί να ...
από Odi
Τετ 03 Σεπ 2025, 21:31
Jump to forum
Jump to topic

Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ

Εσένα οι κινήσεις του το τελευταίο τρίμηνο σε προϊδεάζουν ότι ξαφνικά αγάπησε το Μπάσκετ και θέλει να ξανακάνει την ομάδα πρωταγωνίστρια;

Ο Ιβαν γιατί ήρθε στον ΠΑΟΚ; Αγάπησε ξαφνικά την μπάλα και είπε να κάνει τον ΠΑΟΚ πρωταγωνιστή;

Τώρα αλήθεια συγκρίνεις αυτά τα δύο; Τον ένα να ...
από Odi
Τετ 03 Σεπ 2025, 21:40
Jump to forum
Jump to topic

Τέτοια ανελέητη προσωπολατρεία που μπαίνει πάνω από το καλό ενός τόσο δοξασμένου τμήματος του συλλόγου που 25 χρόνια φυτοζωεί είναι ντροπιαστικό ειλικρινά.
από Taseos
Τετ 03 Σεπ 2025, 21:43
Jump to forum
Jump to topic

Στην ΚΑΕ είμαι με τον τέλη ξεκάθαρα. Δικαιούται η ΚΑΕ να έχει επιτέλους τον billionaire της.δε θα μπορούσε εξάλλου να μη θέλω την αναγέννηση της πιο αδικημένης ομάδας του πλανήτη
από Odi
Τετ 03 Σεπ 2025, 21:46
Jump to forum
Jump to topic

Τέτοια ανελέητη προσωπολατρεία που μπαίνει πάνω από το καλό ενός τόσο δοξασμένου τμήματος του συλλόγου που 25 φυτοζωεί είναι ντροπιαστικό ειλικρινά.

Έλα ρε σύ odi, έχουμε κάτι φελλούς αλεξιπτωτιστές να τα λένε αυτά, τα λες κι εσύ;

Ελα μωρέ τώρα έρχεται κάποιος να ξελασπώσει αυτό το ...
από KalamarGiannis
Τετ 03 Σεπ 2025, 21:52
Jump to forum
Jump to topic

Φίλε astral, δεν είναι καν ανάγκη να έχει ειλικρινές ενδιαφέρον για την ΚΑΕ. Το αποτέλεσμα μετράει.
Αν βάλει το ζεστό χρήμα που ευελπιστούμε, και την εκτοξεύσει , εκεί εγώ είμαι πλέον στον ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ . Δε με νοιάζει τι θα κερδίσει, ποιοι είναι οι σκοποί και οι στόχοι του και γιατί το κάνει. Κι ούτε ...
από Odi
Τετ 03 Σεπ 2025, 22:04
Jump to forum
Jump to topic

Ολοι τρέμουν μην πάρει την ΚΑΕ ο Μυστακίδης και τους εξαφανίσει οριστικά από τον χάρτη και οι οπαδοί του ΠΑΟΚ αντί να χαρούν με την ενδεχόμενη γιγάντωση του συλλόγου , ψάχνουν να βρούνε σκιές και συνδέσεις και να ενώσουν άσχετα μεταξύ τους πράγματα.

Ειλικρινά ώρες ώρες απορώ , μόνο εγώ θυμάμαι τον ...
από kataramenos5
Τετ 03 Σεπ 2025, 22:30
Jump to forum
Jump to topic

Παλικαρια εχει καταντησει εξαιρετικα κουραστικο.Δε βγαζετε ακρη στο τοπικ με τον ΑΣ κουβαλατε και στο μπασκετικο τοπικ τις ιδιες ανουσιες κοντρες.
Εαν δε μπορειτε εσεις ΑΦΗΣΤΕ ΕΜΑΣ ΝΑ ΤΟ ΧΑΡΟΥΜΕ ΡΕΕΕΕΕ
ΗΜΑΡΤΟΝ .
από Kabamaru11
Παρ 05 Σεπ 2025, 19:40
Jump to forum
Jump to topic

Re: PAOK Gamers - Τι παίζετε αυτή την περίοδο;

Αν θελει κανεις,εχω φτιαξει μια ωραια συλλογη απο 98 παιχνιδια MAME,διαλεγμενα προσεκτικα,μαζι με τον emulator.Μπορω να το ανεβασω σε dropbox και να το τσιμπησετε.

Οποιος θελει μου λεει.
από obanebane
Κυρ 24 Αύγ 2025, 20:30
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΠΑΟΚ - ΑΕΛ Κυριακή 24/8, 21:00, Novasports Prime

Έτσι εξηγείται γιατί έκλεισαν τόσο νωρίς μέσα στη χρονιά οι 2 Βρετανοί, πρόκειται για πολύ μεγάλα κατσίκια,