Η αναζήτηση βρήκε 115 εγγραφές
- Δευ 01 Σεπ 2025, 20:17
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού V
οκ φιλε δικιο εχεις σταματαω το ΔΟΥΛΕΜΑ...Ξεπερασα τα ορια..μπορει καποιος μοντ να σ πει κατα ποσο ριχνω δουλεμα γτ ειδε κ συνομιλιες..Τεσπα τελευταια φορα απανταω σε τετοια μηνυματα, δν εχω να αποδειξω κτ..το απεδειξα εκει που επρεπε..Σας υποσχεθηκα απο το Σαββατο οτι μολις τελειωσει η μεταγραφικη ...
- Δευ 01 Σεπ 2025, 20:39
- Jump to forum
- Jump to topic
Με συντονισμένες κινήσεις ο ΠΑΟΚ πρόλαβε Τορίνο, Τζένοα, Κάλιαρι και σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA, είναι στο τελικό στάδιο για την απόκτηση του νεαρού άσου Πάβελ Απετένοκ!
Όπως διαβάσατε μέσα από το SDNA, ο Δικέφαλος είχε βάλει στο... στόχαστρο την απόκτηση του 18χρονου υψηλόσωμου στόπερ, έχοντας ...
Όπως διαβάσατε μέσα από το SDNA, ο Δικέφαλος είχε βάλει στο... στόχαστρο την απόκτηση του 18χρονου υψηλόσωμου στόπερ, έχοντας ...
- Δευ 01 Σεπ 2025, 21:49
- Jump to forum
- Jump to topic
Σταματήστε να πρίζετε τον κόσμο. Και όσους μοιράζονται ότι μαθαίνουν!!!
Είπε ότι έμαθε και τέλος!!
Φτανει!
Είπε ότι έμαθε και τέλος!!
Φτανει!
- Δευ 01 Σεπ 2025, 22:34
- Jump to forum
- Jump to topic
Τι option αγοράς έχουμε για τους 2 Ιταλούς?
Ο Κολκας σημερα στο ραδιο ειπε 2 για Βολιακο 4 για Μπιανκο αλλα δεν πηρε και ορκο
Αρα καλυτερα να τους ξεχασουμε για του χρονου... Ειδικα τον Μπιανκο.
4 μυρια για παιχτη που του χρονου το καλοκαιρι θα μπαινει στον τελευταιο χρονο συμβολαιου ...
- Τρί 02 Σεπ 2025, 11:06
- Jump to forum
- Jump to topic
Δεν μπορώ να καταλάβω για ποιο λόγο συμβαίνει όλο αυτό.
Είναι δυνατόν να παίρνεις την απόφαση να κινηθείς για φορ με τα χαρακτηριστικά που αναφέρονται στα ρεπορτάζ (τεράστιο συμβόλαιο, πολύ καλός παίκτης, ο καλύτερος φορ του ΠΑΟΚ) κλπ λίγες μέρες πριν κλείσει η μεταγραφική περίοδος; Δηλαδή μέχρι ...
- Τρί 02 Σεπ 2025, 17:33
- Jump to forum
- Jump to topic
Προσπαθώ να καταλάβω αν ο ΑΜΠΑΛΑΕΑ γράφει άλμπουμ κι ανεβάζει τους στίχους απ'όλα τα τραγούδια ή αν είναι το ίδιο μήνυμα χ10. 

- Τρί 02 Σεπ 2025, 21:17
- Jump to forum
- Jump to topic
Ξεκάθαρη αποτυχία η μη απόκτηση φορ
Οχι μόνο επειδή το ζητάμε οι "κολλημένοι" οπαδοί
Αλλά επειδή η ίδια η ομάδα δήλωσε οτι θα πάει για φορ και έβγαλε και διαρροή μάλιστα οτι "δεν τελείωσαν οι μεταγραφές"
Ναι βεβαίως μπορεί να φέρουν αυριο έναν και να είναι εκτός λίστας
Όμως η λογική αλλά και η ...
Οχι μόνο επειδή το ζητάμε οι "κολλημένοι" οπαδοί
Αλλά επειδή η ίδια η ομάδα δήλωσε οτι θα πάει για φορ και έβγαλε και διαρροή μάλιστα οτι "δεν τελείωσαν οι μεταγραφές"
Ναι βεβαίως μπορεί να φέρουν αυριο έναν και να είναι εκτός λίστας
Όμως η λογική αλλά και η ...
- Τρί 02 Σεπ 2025, 21:27
- Jump to forum
- Jump to topic
Έκανε χατ τρικ σε μια προπόνηση στην προετοιμασία ο Τσάλοφ.
Είμαι αισιόδοξος.
Είμαι αισιόδοξος.
- Τρί 02 Σεπ 2025, 21:45
- Jump to forum
- Jump to topic
Κι επειδή πολλά έχουμε σουρει στον Γιωργακη εγώ έμαθα ότι ήθελε μετά τον Ζαφειρη να φέρει Μαυροπανο και Μιτροβιτς για τα 100. Δυστυχώς δεν έκατσε.. Και αν δεν ήταν αυτός ούτε Ζαφειρης θα ερχόταν ούτε Ντελιας θα έμενε.. Το μόνο κακό που έχει είναι ότι δεν γουστάρει τον Λουτσεσκου..
Συγνώμη αλλά ...
- Τρί 02 Σεπ 2025, 21:53
- Jump to forum
- Jump to topic
Κι επειδή πολλά έχουμε σουρει στον Γιωργακη εγώ έμαθα ότι ήθελε μετά τον Ζαφειρη να φέρει Μαυροπανο και Μιτροβιτς για τα 100. Δυστυχώς δεν έκατσε.. Και αν δεν ήταν αυτός ούτε Ζαφειρης θα ερχόταν ούτε Ντελιας θα έμενε.. Το μόνο κακό που έχει είναι ότι δεν γουστάρει τον Λουτσεσκου..
Γιατί ποιος ...
- Τρί 02 Σεπ 2025, 21:54
- Jump to forum
- Jump to topic
Το γεγονός ότι έδωσε η ΠΑΕ 12 εκατομμύρια και δεν μπόρεσε να κλείσει ένα αξιοπρεπές φορ με παραστάσεις και νούμερα για μια ακόμη χρονιά δείχνει ότι η μεταγραφή του Ζαφείρη αποτελεί απλά την εξαίρεση που επιβεβαιώνει τον κανόνα στις χρόνιες παθογένειες της ΠΑΕ
Και φτάσαμε σε σημείο να θέλουμε ένα ...
Και φτάσαμε σε σημείο να θέλουμε ένα ...
- Τρί 02 Σεπ 2025, 21:56
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγω παντως οταν διαβάζω ο Γιώργης τρέχει να κανει το μπαμ κλπ κλπ κλπ. Καταλαβαίνω οτι απλα δεν θα αλλαξει ποτε αυτη η ανοργανωσιά στα μεταγραφικά
- Τρί 02 Σεπ 2025, 22:07
- Jump to forum
- Jump to topic
Παντως να πηγαινεις απο τα 4 φορ περσι που δεν σου εχει κανει καλη χρονια κανενα ουσιαστικα και να παραδεχεται ξεκαθαρα ο προπονητης οτι ηταν λαθος και προβληματικη διαχειριση, στα 2 φετος οπου νομοτελειακα θα υπαρξει προβλημα αριθμητικο σε καποια φαση, το λες και τραγικη ειρωνια.
3 φορ ...
- Τρί 02 Σεπ 2025, 22:13
- Jump to forum
- Jump to topic
Χορτάσαμε τα εκλεκτά του Γιώργη...
Αν θελεις να λεγεσαι μεγαλη ομαδα θα επρεπε μετσγραφικα να τρέχει καποιος που ξερει από μπάλα κ οχι απλα ποιος παιχτης μου καυλώσε.... επισης μετα το περσινό με τους μπακαγιοκο κ τη κόντρα με το λου θα επρεπε ο φορ να ειναι εδω πριν τη λίστα κ ας μην ηταν ο ...
- Τρί 02 Σεπ 2025, 22:25
- Jump to forum
- Jump to topic
Ας βγάλουμε σκατιλα για το παληκαρακι τώρα ,επειδή δεν μας έφεραν ένα φορ ακόμη.
Αδερφέ δεν είναι θέμα σκατιλας.
Θέμα λογικής είναι.
Το παιδί μέχρι να μπει στα ματς με τους Αυστριακούς και τους Κροάτες δεν είχε επαγγελματικό παιχνίδι στα πόδια του.
Πρώτα να παίξει στον ΠΑΟΚ β.
Όλα με την ...