Η αναζήτηση βρήκε 182 εγγραφές
- Σάβ 30 Αύγ 2025, 15:57
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού V
Επίσης δεν έχει καμία σημασία ο διαχωρισμός σε δανεικούς και μη. Είναι στοιχείο του σύγχρονου ποδοσφαίρου, πληρώνονται για να παίξουν δεν έρχονται τσάμπα και με κανέναν λογικό τρόπο δε μπορεί να υποστηριχθεί κάτι αρνητικό αν έχεις κάποιος τέτοιους στην ομάδα σου.
Υπαρχει βέβαια ο αντιλογος πως ...
- Σάβ 30 Αύγ 2025, 23:11
- Jump to forum
- Jump to topic
STRAFNIK
Εύκολο φίλε μου, έγραψε ο ΑΜπαλαεα 2 ποστ και έχει κάνα 2 σελίδες που τον ειρωνευεαστε, που ο άνθρωπος έχει εξηγήσει πολλές φορές το σκεπτικό του αλλά μάλλον δεν μπαίνετε στο κόπο
Επίσης πριν έγραψε ο Γκίκα τραβηγμένα μεν πράγματα και εγώ διαφωνώ 1000% μαζί του σε όλα και στα κοινωνικά ...
Εύκολο φίλε μου, έγραψε ο ΑΜπαλαεα 2 ποστ και έχει κάνα 2 σελίδες που τον ειρωνευεαστε, που ο άνθρωπος έχει εξηγήσει πολλές φορές το σκεπτικό του αλλά μάλλον δεν μπαίνετε στο κόπο
Επίσης πριν έγραψε ο Γκίκα τραβηγμένα μεν πράγματα και εγώ διαφωνώ 1000% μαζί του σε όλα και στα κοινωνικά ...
- Κυρ 31 Αύγ 2025, 01:48
- Jump to forum
- Jump to topic
Επειδή έκατσα ως μακάκας και διάβασα σήμερα μόνο, στο παρόν τόπικ, από την σελίδα / tab 137 έως την 183 και καλά να πάθω γιατί τα θέλει κι εμένα ο λωκός μου, ας μου επιτραπεί να κάνω ένα ποστ, έτσι κάπως γενικό για τις φετινές μεταγραφές μέχρι τώρα. Όχι ότι δεν διάβασα και ενδιαφέρουσες απόψεις μέσα ...
- Κυρ 31 Αύγ 2025, 16:08
- Jump to forum
- Jump to topic
Η ερωτηση ειναι μια. Περαν της δυσκολης περιοτωσης δουλευουμε καμια αλλη ή θα μεινουμε με τον Τσαλωφ δευτερο?
Φιλε εμαθα για δυο περιπτωσεις οι οποιες ειναι,εξισου δυσκολες..τωρα αν παμε απλα να κανουμε ολ ιν σε εναν απο τους 2 ή αλλιως τπτ δν το ξερω ειλικρινα..κ αυτο απο σποντα εφτασε στα ...
- Κυρ 31 Αύγ 2025, 19:40
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο φορ που θα έρθει (ΑΝ ΕΡΘΕΙ) να είναι ενεργεία παίκτης και να έχει τη διάθεση να ιδρώσει. Πρώην παίκτες και εκατομμυριούχους που έρχονται να συμπληρώσουν τα συντάξιμα ΔΕΝ θέλουμε.
- Κυρ 31 Αύγ 2025, 20:00
- Jump to forum
- Jump to topic
Εντάξει, υπάρχουν φορές που βρήκαμε κάτι κακό και το πήραμε και φορές που βρήκαμε κάτι καλό και δεν το πήραμε. 
- Κυρ 31 Αύγ 2025, 21:03
- Jump to forum
- Jump to topic
Η αληθεια ειναι οτι ενας παίχτης γρήγορος εκει θα ηταν ευλογια.
Αν είναι και αριστεροπόδαρος ακομα καλυτερα.
Αν είναι και αριστεροπόδαρος ακομα καλυτερα.
- Δευ 01 Σεπ 2025, 13:39
- Jump to forum
- Jump to topic
Ρε κανένας δεν πρόκειται να έρθει.
- Δευ 01 Σεπ 2025, 20:17
- Jump to forum
- Jump to topic
οκ φιλε δικιο εχεις σταματαω το ΔΟΥΛΕΜΑ...Ξεπερασα τα ορια..μπορει καποιος μοντ να σ πει κατα ποσο ριχνω δουλεμα γτ ειδε κ συνομιλιες..Τεσπα τελευταια φορα απανταω σε τετοια μηνυματα, δν εχω να αποδειξω κτ..το απεδειξα εκει που επρεπε..Σας υποσχεθηκα απο το Σαββατο οτι μολις τελειωσει η μεταγραφικη ...
- Δευ 01 Σεπ 2025, 20:39
- Jump to forum
- Jump to topic
Με συντονισμένες κινήσεις ο ΠΑΟΚ πρόλαβε Τορίνο, Τζένοα, Κάλιαρι και σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA, είναι στο τελικό στάδιο για την απόκτηση του νεαρού άσου Πάβελ Απετένοκ!
Όπως διαβάσατε μέσα από το SDNA, ο Δικέφαλος είχε βάλει στο... στόχαστρο την απόκτηση του 18χρονου υψηλόσωμου στόπερ, έχοντας ...
Όπως διαβάσατε μέσα από το SDNA, ο Δικέφαλος είχε βάλει στο... στόχαστρο την απόκτηση του 18χρονου υψηλόσωμου στόπερ, έχοντας ...
- Δευ 01 Σεπ 2025, 21:49
- Jump to forum
- Jump to topic
Σταματήστε να πρίζετε τον κόσμο. Και όσους μοιράζονται ότι μαθαίνουν!!!
Είπε ότι έμαθε και τέλος!!
Φτανει!
Είπε ότι έμαθε και τέλος!!
Φτανει!
- Δευ 01 Σεπ 2025, 22:34
- Jump to forum
- Jump to topic
Τι option αγοράς έχουμε για τους 2 Ιταλούς?
Ο Κολκας σημερα στο ραδιο ειπε 2 για Βολιακο 4 για Μπιανκο αλλα δεν πηρε και ορκο
Αρα καλυτερα να τους ξεχασουμε για του χρονου... Ειδικα τον Μπιανκο.
4 μυρια για παιχτη που του χρονου το καλοκαιρι θα μπαινει στον τελευταιο χρονο συμβολαιου ...
- Τρί 02 Σεπ 2025, 11:06
- Jump to forum
- Jump to topic
Δεν μπορώ να καταλάβω για ποιο λόγο συμβαίνει όλο αυτό.
Είναι δυνατόν να παίρνεις την απόφαση να κινηθείς για φορ με τα χαρακτηριστικά που αναφέρονται στα ρεπορτάζ (τεράστιο συμβόλαιο, πολύ καλός παίκτης, ο καλύτερος φορ του ΠΑΟΚ) κλπ λίγες μέρες πριν κλείσει η μεταγραφική περίοδος; Δηλαδή μέχρι ...
- Τρί 02 Σεπ 2025, 17:33
- Jump to forum
- Jump to topic
Προσπαθώ να καταλάβω αν ο ΑΜΠΑΛΑΕΑ γράφει άλμπουμ κι ανεβάζει τους στίχους απ'όλα τα τραγούδια ή αν είναι το ίδιο μήνυμα χ10. 
- Τρί 02 Σεπ 2025, 21:17
- Jump to forum
- Jump to topic
Ξεκάθαρη αποτυχία η μη απόκτηση φορ
Οχι μόνο επειδή το ζητάμε οι "κολλημένοι" οπαδοί
Αλλά επειδή η ίδια η ομάδα δήλωσε οτι θα πάει για φορ και έβγαλε και διαρροή μάλιστα οτι "δεν τελείωσαν οι μεταγραφές"
Ναι βεβαίως μπορεί να φέρουν αυριο έναν και να είναι εκτός λίστας
Όμως η λογική αλλά και η ...
Οχι μόνο επειδή το ζητάμε οι "κολλημένοι" οπαδοί
Αλλά επειδή η ίδια η ομάδα δήλωσε οτι θα πάει για φορ και έβγαλε και διαρροή μάλιστα οτι "δεν τελείωσαν οι μεταγραφές"
Ναι βεβαίως μπορεί να φέρουν αυριο έναν και να είναι εκτός λίστας
Όμως η λογική αλλά και η ...