Παρεμπιπτόντως είναι ο ίδιος που έκρινε πως η χρονιά έπρεπε να ξεκινήσει με το να κάνει ολόκληρο καυγά με το προπονητή και μάλλον να τον οδηγήσει σε παραίτηση.
Είναι ο ίδιος και ο μόνος που άφησε την ομάδα κατ ουσίαν 2 βδομάδες χωρίς προπονητή που περάσαμε όλο το Μάιο με το μένει - φεύγει
Είναι ο ...
Η αναζήτηση βρήκε 175 εγγραφές
- Παρ 03 Οκτ 2025, 08:17
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ιβάν Σαββίδης VII
Ιβάν, δεν περίμενα ποτέ να το πω και το εννοώ, αλλά νομίζω μας δούλεψες το καλοκαίρι. Η μεταγραφή Ζαφείρη ήταν ξεκάθαρα εκτός πλάνων, κάτι που επηρέασε την μετέπειτα μεταγραφική πολιτική. Δεν περίμενα να μας πετάξεις μια μεταγραφή για να σε δοξάσουμε. Προφανώς το παιδί θα αποδώσει όταν με το καλό ...
- Σάβ 04 Οκτ 2025, 16:34
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ιβάν Σαββίδης VII
Κανένα πρόβλημα με τη διαφωνία. Και αυτό μέσα στο πρόγραμμα είναι Κατ. Αλλά επειδή είσαι παλιά καραβάνα δεν θα στο κρύψω ότι με ξένισε/χαλασε/στεναχώρησε ο χαρακτηρισμός "μετριοκαλος" σαν να είχαμε τους λεφτάδες να σφάζονται στα πόδια μας εδώ κ 100 χρόνια. Το πιο λυπηρό είναι ότι το κάνεις σε μια ...
- Σάβ 11 Οκτ 2025, 15:48
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ
Πόσο δύσκολο είναι να καταλάβουν καποιοι την διαφορά της εγγυητικης που καταθέτουν οι κατασκευαστικες που αναλαμβάνουν την υλοποίηση ενός έργου που χρηματοδοτειται από τρίτο και ανέρχονται σε ποσοστό επί του συνόλου κοστολόγησης του έργου σε σχέση με τις εγγυήσεις χρηματοδότησης ενός εργου; Είναι ...
- Παρ 17 Οκτ 2025, 21:37
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγώ πάντως θα πω κάτι λίγο διαφορετικό από αυτά που λένε φίλοι από κάθε πλευρά. Σε έναν ιδανικό κόσμο θα ήθελα το νέο γήπεδο να κατασκευαστεί από το σύλλογο. Ένα μοντέλο αντίστοιχο του βαζελου με ανταλλαγή της Τούμπας με ένα γηπεδο σε άλλη περιοχή κατασκευασμενο από Δήμο - κράτος. Θα πρέπει να ...
- Πέμ 23 Οκτ 2025, 08:54
- Jump to forum
- Jump to topic
Φυσικά.τα μνημόνια αλληλοκατανόησης και συνεργασίας δεν είναι τίποτα άλλο παρά άδεια του ιδιοκτήτη στον κατασκευαστή να ξεκινήσει να κάνει τα έξοδα για τις άδειες την ωρίμανση και τις εγγυήσεις του έργου. Οταν λοιπον αυτά ετοιμαστούν και γίνει η κοστολόγηση τότε θα έχουμε σύμβαση δεσμευτική που θα ...
- Πέμ 23 Οκτ 2025, 09:27
- Jump to forum
- Jump to topic
Τα ψάρια στο γιαλό, το τηγάνι στη φωτιά....
Αν δεν διαβάσετε ένα έγγραφο πως μπορείτε να έχετε άποψη εάν είναι δεσμευτικό ή όχι. Το περιεχόμενο μετράει όχι ο τίτλος του εγγράφου.
Αν δεν διαβάσετε ένα έγγραφο πως μπορείτε να έχετε άποψη εάν είναι δεσμευτικό ή όχι. Το περιεχόμενο μετράει όχι ο τίτλος του εγγράφου.
- Πέμ 23 Οκτ 2025, 09:34
- Jump to forum
- Jump to topic
Ενα λεπτο να κατσει καποιος και να διαβασει μονο τις πρωτες σελιδες του ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ που βγηκε προς τα εξω χτες θα δει οτι γραφει:
'' Οι Συμβαλλόμενοι σήμερα δια του παρόντος δηλώνουν και δεσμεύονται ότι θα
προβούν στη σύναψη
της Κύριας Σύμβασης υπό τους κατωτέρω όρους και με το κατωτέρω ...
'' Οι Συμβαλλόμενοι σήμερα δια του παρόντος δηλώνουν και δεσμεύονται ότι θα
προβούν στη σύναψη
της Κύριας Σύμβασης υπό τους κατωτέρω όρους και με το κατωτέρω ...
- Παρ 15 Αύγ 2025, 16:39
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙV
υπομονη στην ερημο
- Σάβ 16 Αύγ 2025, 14:52
- Jump to forum
- Jump to topic
Ζαφειρης ζήτησε από τον προπονητή του να μην αγωνιστεί σήμερα.
- Τετ 20 Αύγ 2025, 08:13
- Jump to forum
- Jump to topic
Καλημερα κυριοι.
Ημερα 2: Ηρθα στην δουλεια χωρις Ζαφειρη, Θα φυγω με Ζαφειρη.
i will die on this hill που λενε και στο χωριο μου
edit: Αν η ΠΑΕ τον κλεισει απογευμα θα το παρω σαν προσωπικη προσβολη και οτι δε σεβονται τον ιδρωτα μου.
Ημερα 2: Ηρθα στην δουλεια χωρις Ζαφειρη, Θα φυγω με Ζαφειρη.
i will die on this hill που λενε και στο χωριο μου
edit: Αν η ΠΑΕ τον κλεισει απογευμα θα το παρω σαν προσωπικη προσβολη και οτι δε σεβονται τον ιδρωτα μου.
- Τετ 20 Αύγ 2025, 11:17
- Jump to forum
- Jump to topic
Προσωπικά δε δίνω πάνω από 10% για το Ζαφείρη, θα μου φανεί απίθανο να παραχωρηθεί ο παίχτης.
Ελπίζω οι περιπτώσεις που δουλεύτηκαν από πίσω να είναι αρκετά καλύτερες του Μαροκινού, που όταν ακούω για προβλήματα σε μέσες με πιάνει κρύος ιδρώτας.
Πάντως περιπτώσεις στα χαφ υπάρχουν πολύ ...
- Τετ 20 Αύγ 2025, 14:26
- Jump to forum
- Jump to topic
Μολις γυρισα σπιτι. Ντροπη στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ αν τον ανακοινωσει τωρα. Μιση ωρα αφου σχολασα.
Ξεκαθαρο και στοχευμενο χτυπημα προς το προσωπο μου.
Ξεκαθαρο και στοχευμενο χτυπημα προς το προσωπο μου.
- Τετ 20 Αύγ 2025, 17:21
- Jump to forum
- Jump to topic
Εμένα που το σενάριο με εξαροειδές χαφ και Ζαφείρη Γενάρη, με ψήνει περισσότερο από το Ζαφείρη τώρα και τέλος, μπορώ να το πω ή θα χαρακτηριστώ ημίτρελος; 
- Πέμ 21 Αύγ 2025, 12:34
- Jump to forum
- Jump to topic
Απαραίτητες δύο προσθήκες σε σέντερ μπακ και χαφ, ακόμα και αν έρθει από τώρα ο Ζαφείρης. Μακάρι να γίνει και το θαύμα και να φύγει και ο Τσάλοφ και να έρθει ένας κανονικός παίκτης. Ιδανικό θα ήταν να χαιρετήσει και ο Λόβρεν. Έχω καλό προαίσθημα και πιστεύω θα έχουμε καραμπόλες της τελευταίας στιγμής.