Η αναζήτηση βρήκε 118 εγγραφές

Return

από nunies4
Δευ 25 Αύγ 2025, 18:53
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙV

makispaspartou έγραψε: Δευ 25 Αύγ 2025, 18:51 Αν δεν υπήρχε διάψευση από τον ΠΑΟΚ , όλο αυτόν τον καιρό παίζουν δύο ονόματα.
Μαυροπάνος και Fitz - Jim.
Θα είναι πράγματι μπαμ αν υπήρχε πιθανότητα να κλείσει ο Μαυροπάνος.
Προσωπικά μεγαλύτερο μπαμ θα ήταν αν αγόραζες τον Φίτζ Τζιμ. Μιας και για τον χαφ λένε αγορά και όχι δανεισμό
από jibbie
Δευ 25 Αύγ 2025, 23:29
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙV

επ, παιρνουμε Σιωπη σουρμε;
από gika
Τρί 26 Αύγ 2025, 16:12
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού V

Ποιον Καρετσα ρε σείς.

Η ομάδα αντικατέστησε τον Κοταρσκι με τον Γκουκιεσασβιλι, τον Γιονι Οτο με τον ελεύθερο Κενι που οι σέντρες του πάνε απευθείας πλάγιο από την άλλη, έφερε για αριστερά τον Τειλορ που είναι χειρότερος από τον κακό Μπάμπα, έχει δώσει Σβαμπ και Πενια και δεν έχει φέρει κανένα ...
από psykoman
Τρί 26 Αύγ 2025, 17:20
Jump to forum
Jump to topic

Βασικά ο σαχλαμάρες που μου το είπε το διάβασε στο τσίλι...
Τον παλιολακαμα...
Και μ άρεσε πολύ ο Μανέ...τες πα...

Μοντςςςςς σβήστε την τελευταία σελίδα πάραυτα....😂😂😁
από Mīngus
Τρί 26 Αύγ 2025, 21:12
Jump to forum
Jump to topic

Το πρόβλημα με τους δανεισμούς είναι ότι έχουμε βεβαρυμένο ιστορικό.
Επί εποχής Ιβάν έχουμε πάρει γύρω στους 28 δανεικούς χωρίς τους φετινους, αν τα μέτρησα καλά και έχουμε κρατήσει μόνο Σαστρε, Κετζιορα και Μεϊτέ.
Απ' τη μια σκοπιά μπορείς να πεις ότι κράτησες αυτούς που ήθελες, από την άλλη αυτό ...
από icue
Τετ 27 Αύγ 2025, 15:04
Jump to forum
Jump to topic

Δυσκολευομαι να πιστεψω πως θα τζογαρουν με μη αποκτηση χαφ, με την ελπιδα να ερθει ο Ζαφειρης μεχρι 31...
Η ομαδα χρειαζεται 5 χαφ οπως και να χει. Δεν μιλαμε για περιττες κινησεις αλλα απολυτως αναγκαιες!
Δεν βγαζει λογικη και ελπιζω να αποτελει λαθος πληροφορηση.

5o χάφ χωρίς σοβαρό ...
από Odi
Τετ 27 Αύγ 2025, 20:04
Jump to forum
Jump to topic

Τον στόπερ δεν τον ξέρω. Αλλα Ιταλός στόπερ και να βγει φόλα; Δύσκολο πολύ.

Η απογοήτευση έγκειται στο γεγονός ότι περιμέναμε έναν ηγετικό στόπερ γιατί αυτό χρειάζεται η ομάδα και δεν ξέρουμε αν ο Βολιακο μπορεί να πάρει πρώτο ρόλο.

Προσωπικά ούτε με Μαυροπανο ενθουσιαζόμουν.. Περίμενα έναν ηγέτη ...
από Sera4
Σάβ 30 Αύγ 2025, 15:57
Jump to forum
Jump to topic

Επίσης δεν έχει καμία σημασία ο διαχωρισμός σε δανεικούς και μη. Είναι στοιχείο του σύγχρονου ποδοσφαίρου, πληρώνονται για να παίξουν δεν έρχονται τσάμπα και με κανέναν λογικό τρόπο δε μπορεί να υποστηριχθεί κάτι αρνητικό αν έχεις κάποιος τέτοιους στην ομάδα σου.

Υπαρχει βέβαια ο αντιλογος πως ...
από perestroik4
Σάβ 30 Αύγ 2025, 23:11
Jump to forum
Jump to topic

STRAFNIK
Εύκολο φίλε μου, έγραψε ο ΑΜπαλαεα 2 ποστ και έχει κάνα 2 σελίδες που τον ειρωνευεαστε, που ο άνθρωπος έχει εξηγήσει πολλές φορές το σκεπτικό του αλλά μάλλον δεν μπαίνετε στο κόπο

Επίσης πριν έγραψε ο Γκίκα τραβηγμένα μεν πράγματα και εγώ διαφωνώ 1000% μαζί του σε όλα και στα κοινωνικά ...
από Special 4
Κυρ 31 Αύγ 2025, 01:48
Jump to forum
Jump to topic

Επειδή έκατσα ως μακάκας και διάβασα σήμερα μόνο, στο παρόν τόπικ, από την σελίδα / tab 137 έως την 183 και καλά να πάθω γιατί τα θέλει κι εμένα ο λωκός μου, ας μου επιτραπεί να κάνω ένα ποστ, έτσι κάπως γενικό για τις φετινές μεταγραφές μέχρι τώρα. Όχι ότι δεν διάβασα και ενδιαφέρουσες απόψεις μέσα ...
από Dimitris_L4
Κυρ 31 Αύγ 2025, 16:08
Jump to forum
Jump to topic

Η ερωτηση ειναι μια. Περαν της δυσκολης περιοτωσης δουλευουμε καμια αλλη ή θα μεινουμε με τον Τσαλωφ δευτερο?

Φιλε εμαθα για δυο περιπτωσεις οι οποιες ειναι,εξισου δυσκολες..τωρα αν παμε απλα να κανουμε ολ ιν σε εναν απο τους 2 ή αλλιως τπτ δν το ξερω ειλικρινα..κ αυτο απο σποντα εφτασε στα ...
από ΑποστόληςΑ
Κυρ 31 Αύγ 2025, 19:40
Jump to forum
Jump to topic

Ο φορ που θα έρθει (ΑΝ ΕΡΘΕΙ) να είναι ενεργεία παίκτης και να έχει τη διάθεση να ιδρώσει. Πρώην παίκτες και εκατομμυριούχους που έρχονται να συμπληρώσουν τα συντάξιμα ΔΕΝ θέλουμε.
από gika
Κυρ 31 Αύγ 2025, 20:00
Jump to forum
Jump to topic

Εντάξει, υπάρχουν φορές που βρήκαμε κάτι κακό και το πήραμε και φορές που βρήκαμε κάτι καλό και δεν το πήραμε. :mrgreen:
από black death
Κυρ 31 Αύγ 2025, 21:03
Jump to forum
Jump to topic

Η αληθεια ειναι οτι ενας παίχτης γρήγορος εκει θα ηταν ευλογια.
Αν είναι και αριστεροπόδαρος ακομα καλυτερα.
από obanebane
Δευ 01 Σεπ 2025, 13:39
Jump to forum
Jump to topic

Ρε κανένας δεν πρόκειται να έρθει.