Η αναζήτηση βρήκε 182 εγγραφές
- Τετ 03 Σεπ 2025, 21:31
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ
Εσένα οι κινήσεις του το τελευταίο τρίμηνο σε προϊδεάζουν ότι ξαφνικά αγάπησε το Μπάσκετ και θέλει να ξανακάνει την ομάδα πρωταγωνίστρια;
Ο Ιβαν γιατί ήρθε στον ΠΑΟΚ; Αγάπησε ξαφνικά την μπάλα και είπε να κάνει τον ΠΑΟΚ πρωταγωνιστή;
Τώρα αλήθεια συγκρίνεις αυτά τα δύο; Τον ένα να ...
- Τετ 03 Σεπ 2025, 21:40
- Jump to forum
- Jump to topic
Τέτοια ανελέητη προσωπολατρεία που μπαίνει πάνω από το καλό ενός τόσο δοξασμένου τμήματος του συλλόγου που 25 χρόνια φυτοζωεί είναι ντροπιαστικό ειλικρινά.
- Τετ 03 Σεπ 2025, 21:43
- Jump to forum
- Jump to topic
Στην ΚΑΕ είμαι με τον τέλη ξεκάθαρα. Δικαιούται η ΚΑΕ να έχει επιτέλους τον billionaire της.δε θα μπορούσε εξάλλου να μη θέλω την αναγέννηση της πιο αδικημένης ομάδας του πλανήτη
- Τετ 03 Σεπ 2025, 21:46
- Jump to forum
- Jump to topic
Τέτοια ανελέητη προσωπολατρεία που μπαίνει πάνω από το καλό ενός τόσο δοξασμένου τμήματος του συλλόγου που 25 φυτοζωεί είναι ντροπιαστικό ειλικρινά.
Έλα ρε σύ odi, έχουμε κάτι φελλούς αλεξιπτωτιστές να τα λένε αυτά, τα λες κι εσύ;
Ελα μωρέ τώρα έρχεται κάποιος να ξελασπώσει αυτό το ...
- Τετ 03 Σεπ 2025, 21:52
- Jump to forum
- Jump to topic
Φίλε astral, δεν είναι καν ανάγκη να έχει ειλικρινές ενδιαφέρον για την ΚΑΕ. Το αποτέλεσμα μετράει.
Αν βάλει το ζεστό χρήμα που ευελπιστούμε, και την εκτοξεύσει , εκεί εγώ είμαι πλέον στον ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ . Δε με νοιάζει τι θα κερδίσει, ποιοι είναι οι σκοποί και οι στόχοι του και γιατί το κάνει. Κι ούτε ...
Αν βάλει το ζεστό χρήμα που ευελπιστούμε, και την εκτοξεύσει , εκεί εγώ είμαι πλέον στον ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ . Δε με νοιάζει τι θα κερδίσει, ποιοι είναι οι σκοποί και οι στόχοι του και γιατί το κάνει. Κι ούτε ...
- Τετ 03 Σεπ 2025, 22:04
- Jump to forum
- Jump to topic
Ολοι τρέμουν μην πάρει την ΚΑΕ ο Μυστακίδης και τους εξαφανίσει οριστικά από τον χάρτη και οι οπαδοί του ΠΑΟΚ αντί να χαρούν με την ενδεχόμενη γιγάντωση του συλλόγου , ψάχνουν να βρούνε σκιές και συνδέσεις και να ενώσουν άσχετα μεταξύ τους πράγματα.
Ειλικρινά ώρες ώρες απορώ , μόνο εγώ θυμάμαι τον ...
Ειλικρινά ώρες ώρες απορώ , μόνο εγώ θυμάμαι τον ...
- Τετ 03 Σεπ 2025, 22:30
- Jump to forum
- Jump to topic
Παλικαρια εχει καταντησει εξαιρετικα κουραστικο.Δε βγαζετε ακρη στο τοπικ με τον ΑΣ κουβαλατε και στο μπασκετικο τοπικ τις ιδιες ανουσιες κοντρες.
Εαν δε μπορειτε εσεις ΑΦΗΣΤΕ ΕΜΑΣ ΝΑ ΤΟ ΧΑΡΟΥΜΕ ΡΕΕΕΕΕ
ΗΜΑΡΤΟΝ .
Εαν δε μπορειτε εσεις ΑΦΗΣΤΕ ΕΜΑΣ ΝΑ ΤΟ ΧΑΡΟΥΜΕ ΡΕΕΕΕΕ
ΗΜΑΡΤΟΝ .
- Κυρ 19 Οκτ 2025, 14:37
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II
Ο θανασαρας δεν εμφανίστηκε ούτε ως Σαββιδης ούτε ως Μυστακίδης. Ήρθε και είπε ότι ήρθα να ξοφλήσω τα χρέη της ΚΑΕ και να την παραδώσω σε έναν επενδυτή που θα κάνει τα όνειρα μας πραγματικότητα. Ε αν τα όνειρα σου σταματάνε στην τρίτη θέση δε νομίζω ότι μπορείς να είσαι ΠΑΟΚΤΣΗΣ ούτε καν ...
- Κυρ 19 Οκτ 2025, 15:04
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο θανασαρας δεν εμφανίστηκε ούτε ως Σαββιδης ούτε ως Μυστακίδης. Ήρθε και είπε ότι ήρθα να ξοφλήσω τα χρέη της ΚΑΕ και να την παραδώσω σε έναν επενδυτή που θα κάνει τα όνειρα μας πραγματικότητα. Ε αν τα όνειρα σου σταματάνε στην τρίτη θέση δε νομίζω ότι μπορείς να είσαι ΠΑΟΚΤΣΗΣ ούτε καν ...
- Κυρ 19 Οκτ 2025, 15:44
- Jump to forum
- Jump to topic
O Ιβαν ποτέ ανέβασε το μπάτζετ σε βαθμό να χτυπήσει τους 3; Εγώ θυμάμαι κάτι δανεικούς από Γαλλία τη πρώτη χρονιά και κάτι Αγγέλους και μεταγραφή τον Δημήτρη Παπαδόπουλο την Τρίτη σε ενα άθλημα μαλιστα χωρίς κλειστά συμβολαια και με πολύ μεγαλυτερα έσοδα. Το να απαιτει κάποιος 30 μυρια μπατζετ με ...
- Τετ 22 Οκτ 2025, 10:20
- Jump to forum
- Jump to topic
Δεν καταλαβαίνω πραγματικά γιατί χαίρεστε μερικοί...
Πώς θα συνυπάρξουν στον ίδιο οργανισμό Σαββίδης και Μυστακίδης? Ο κόσμος θα διχαστεί ακόμα περισσότερο και ο κάθενας θα στηρίζει κάτι άλλο ανάλογα τις επιτυχίες του κάθε τμήματος.
Αν όλα αυτά που γίνονται στο παρασκήνιο και με τον ΑΣ σας ...
- Τετ 22 Οκτ 2025, 11:24
- Jump to forum
- Jump to topic
Το δέντρο είναι η ΚΑΕ και το δάσος οι σχέσεις ΠΑΕ-ΚΑΕ-ΑΣ-Μυστακίδη θα υποθέσω.
Εγώ χαίρομαι για το μπάσκετ. Δεν μπορώ να καταλάβω τον τρόπο με τον οποίο συνδέεται με το ποδόσφαιρο και τα εκεί θέματα, πέραν του λαϊκού ερείσματος.
Μάλλον ούτε εσείς το καταλαβαίνετε όμως αφού όταν είχε ακουστεί το ...
Εγώ χαίρομαι για το μπάσκετ. Δεν μπορώ να καταλάβω τον τρόπο με τον οποίο συνδέεται με το ποδόσφαιρο και τα εκεί θέματα, πέραν του λαϊκού ερείσματος.
Μάλλον ούτε εσείς το καταλαβαίνετε όμως αφού όταν είχε ακουστεί το ...
- Σάβ 22 Νοέμ 2025, 22:44
- Jump to forum
- Jump to topic
λοιπον επειδη διαβαζω απο χθες διαφορα στα social και εδω μεσα περι αχαριστιας εκβιασμων και λοιπα δακρυβρεχτα παμε να δουμε λιγο την κατασταση με ψυχρή λογική, οπως λειτουργει η αγορα και οχι οπως νομιζουμε εμεις οτι λειτουργει στο κεφαλι μας.
η ημερομηνια της 9ης δεκεμβριου δεν ειναι απλα μια ...
η ημερομηνια της 9ης δεκεμβριου δεν ειναι απλα μια ...
- Παρ 05 Σεπ 2025, 19:40
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: PAOK Gamers - Τι παίζετε αυτή την περίοδο;
Αν θελει κανεις,εχω φτιαξει μια ωραια συλλογη απο 98 παιχνιδια MAME,διαλεγμενα προσεκτικα,μαζι με τον emulator.Μπορω να το ανεβασω σε dropbox και να το τσιμπησετε.
Οποιος θελει μου λεει.
Οποιος θελει μου λεει.
- Παρ 10 Οκτ 2025, 09:27
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εθνική Ελλάδος: Σκέψεις - Σχόλια - Γενική συζήτηση ΙΙ
Σόρρυ κιόλας αλλά μετά την πλειοψηφία των σημερινών σχολίων όπου υποτίθεται ότι δεν υπάρχει και ο τόσο μεγάλος φανατισμός, καταλαβαίνει κανείς γιατί είναι πάρα πολύ δύσκολο μετά από κάθε παιχνίδι του ΠΑΟΚ να γίνει η οποιαδήποτε ποδοσφαιρική συζήτηση...με τις όποιος διαφωνίες και όποιες ...