Η αναζήτηση βρήκε 203 εγγραφές
- Τετ 30 Ιούλ 2025, 23:22
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ
Κρα-λ κανουμε για χαφ παντως...
- Πέμ 31 Ιούλ 2025, 10:40
- Jump to forum
- Jump to topic
Για τους άμπαλους, προτείνω να δούνε ξανά το video με το γκολ του Κρέμτσικ στον αγώνα με την κούλα στο κύπελλο (2-1) και να προσπαθήσουν να θυμηθούν πότε είδαν τελευταία φορά τέτοιο γκολ από κεντρικό επιθετικό του ΠΑΟΚ, μετά τον Πρίγιο.
Άι ρε, που θα υποτιμήσετε τον Κρέμτσικ, που έχουμε δει ...
- Πέμ 31 Ιούλ 2025, 19:27
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο ΠΑΟΚ ενισχύει ακόμη περισσότερο το τεχνικό του επιτελείο στις υποδομές, με την προσθήκη του Ντάνι Πόνθ, ενός 52χρονου Ισπανού προπονητή με μακρά θητεία στον χώρο της ανάπτυξης ποδοσφαιριστών.
Ο Πόνθ έχει πολυετή εμπειρία σε ακαδημίες στην Ισπανία, ενώ τα τελευταία χρόνια έχει διατελέσει πρώτος ...
Ο Πόνθ έχει πολυετή εμπειρία σε ακαδημίες στην Ισπανία, ενώ τα τελευταία χρόνια έχει διατελέσει πρώτος ...
- Πέμ 31 Ιούλ 2025, 23:37
- Jump to forum
- Jump to topic
Σιγά τι ειπα ρε μάγκες. Οπως και να εχει σόρρυ
- Παρ 01 Αύγ 2025, 09:10
- Jump to forum
- Jump to topic
Είπαμε . . Θα περάσει η εβδομάδα με το γηπεδικό, θα έρθουν μετά οι αγώνες και αναλόγως κλήρωσης και αποτελέσματος θα κάνουμε μεταγραφές φορ και χαφ. Τέλη Αυγούστου θα ψάχνουμε το σέντερ μπακ και ό,τι άλλο προκύψει. Τζάμπα αγχωνόμαστε.
- Παρ 01 Αύγ 2025, 15:28
- Jump to forum
- Jump to topic
Δυνατό όνομα το χαφ.
All in το φορ.
Λεφτά που δεν έχουμε ξαναδώσει για στόπερ.
Επειδή στο παρελθόν όποτε ακούγαμε μεγάλα λόγια στο τέλος χαλιομασταν, δεν πιστεύω πλέον τίποτα μέχρι να δω ότι έκλεισε κάποιος.
All in το φορ.
Λεφτά που δεν έχουμε ξαναδώσει για στόπερ.
Επειδή στο παρελθόν όποτε ακούγαμε μεγάλα λόγια στο τέλος χαλιομασταν, δεν πιστεύω πλέον τίποτα μέχρι να δω ότι έκλεισε κάποιος.
- Παρ 01 Αύγ 2025, 15:35
- Jump to forum
- Jump to topic
Έκλεισε ο Γερμανός
- Παρ 01 Αύγ 2025, 17:29
- Jump to forum
- Jump to topic
Λογικά, η αφραγκη ΠΑΕ περιμένει να εξετάσει τα οικονομικά δεδομένα σε περίπτωση πρόκρισης ή μη ώστε να αποφασίσει τα επόμενα μεταγραφικά βήματα της. Τι είχες Γιάννη τι είχα πάντα.
- Παρ 01 Αύγ 2025, 23:33
- Jump to forum
- Jump to topic
Ούτε προκύπτει από πουθενά ότι φέτος περιμένει κάποια έσοδα για να κάνει προτάσεις σε παίκτες
Ούτε ξέρω τι ακριβώς σημαίνει δισεκατομμυριούχος πρόεδρος. Ότι θα δίνει κάθε χρόνο όσα νομίζουμε εμείς; Ότι δεν θα περνάει χρονιές ισορροπίας; Ότι θα μας αρέσει η μεταγραφική πολιτική; Όλες οι μεγάλες ...
- Σάβ 02 Αύγ 2025, 02:01
- Jump to forum
- Jump to topic
Μένει μέχρι να... φύγει ο Τσάλοφ. Έχει ήδη διοχετευτεί στην αγορά ότι είναι προς παραχώρηση. Αναζητούνται προτάσεις.
- Σάβ 02 Αύγ 2025, 08:28
- Jump to forum
- Jump to topic
Πάντως η έλευση του Γιακουμάκη και στο τέλος Αυγούστου ο ερχομός ενός φόρ όπως ο Άκπομ ή Ντούκς με παράλληλη πώληση του σόφτ Ρώσου, θα είναι η καλύτερη και πιό έξυπνη κίνηση στα μεταγραφικά έβερ.
- Σάβ 02 Αύγ 2025, 10:03
- Jump to forum
- Jump to topic
Αν είναι να δώσουν τα 3 του Σεντιρα για χαφαρα εγώ όχι απλά έχω ψηθεί έχω πετάξει από την χαρά μού.
Για ποια χαφάρα θα πέσει χρήμα;
Καλό είναι να είμαστε ρεαλιστές.
Ο ΠΑΟΚ που μετράει μέχρι και το τελευταίο σεντ θα ρίξει χρήμα σε μια θέση που υπάρχουν ήδη 2 ξεκάθαρα βασικοί στο μυαλό του ...
- Σάβ 02 Αύγ 2025, 11:42
- Jump to forum
- Jump to topic
Δεν έχω άποψη για τον Γιακουμάκη σαν παίκτη.
Αλλα σε πιάνει μια αηδία με τους δανεικούς και τους ελεύθερους σε χρόνια που έχεις πάρει 30-40εκ από πωλήσεις.
Η φάση είναι ποιος θα αγόραζε ακριβά έπιπλα για ένα σπίτι που δεν ξέρει αν θα το πουλήσει σε λίγους μήνες.
Κι αν δεν είχε πέσει το ...
Αλλα σε πιάνει μια αηδία με τους δανεικούς και τους ελεύθερους σε χρόνια που έχεις πάρει 30-40εκ από πωλήσεις.
Η φάση είναι ποιος θα αγόραζε ακριβά έπιπλα για ένα σπίτι που δεν ξέρει αν θα το πουλήσει σε λίγους μήνες.
Κι αν δεν είχε πέσει το ...
- Σάβ 02 Αύγ 2025, 14:30
- Jump to forum
- Jump to topic
Αυτό το 100 χρόνων που το αναφέρετε όλοι μου βαράει λίγο στα νεύρα...
χώρια που δίνει την αίσθηση ότι είναι Η χρόνια.
Ε οριστε χτίζουν ομάδα μιας χρήσης για ΤΗΝ χρονιά.
Έχω πει πολλές φορές ότι τα 99 ήταν πολύ πιο σημαντικά για εμένα γιατί είχες ορθανοιχτο τον δρόμο για Τσάμπιονς λιγκ και ...
- Σάβ 02 Αύγ 2025, 17:39
- Jump to forum
- Jump to topic
Ποιός εμπλέκεται στις διαπραγματεύσεις είναι το πρόσωπο κλειδί στο να έρθει πανωραφίσιος παίκτης. Και πέρυσι ξεκινήσαμε με τις πρώτες επιλογές για να καταλήξουμε σε πρώην ποδοσφαιριστές, σε παλτά ή χαμηλού επιπέδου προσθήκες.
Ξέρει κανείς τί γίνεται με τον Ζήση;
Την Παρασκευη ο Κολκας ειπε ...