Μπορεί να τα είπε ελαφρώς έξω από τα δόντια ο Bane αλλά δηλώνω κι εγώ ότι αν πάμε πάλι να καλύψουμε τα 2-3 κενά μας αποκλειστικά με δανεικούς και αγύριστους (γιατί κάτι τέτοιο βγαίνει ως συμπέρασμα από τα ονόματα που ακούγονται τελευταία) θα ρίξω πολύ κράξιμο.
Δεν γίνεται με τόσα έσοδα από πωλήσεις ...
Η αναζήτηση βρήκε 203 εγγραφές
- Σάβ 02 Αύγ 2025, 18:00
- Jump to forum
- Jump to topic
- Σάβ 02 Αύγ 2025, 18:36
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ
Η Μαρια δεν εχει ιδεα απο ποδοσφαιρο και το προβλημα ειναι οτι βλεπει τα οικονομικα σαν μια απλη εταιρια.
Φαινεται πως ουτε αυτο το κανει σωστα. Γιατι τα νουμερα δεν ειναι μονο το αμεσο παρε-δωσε. Το να ρισκαρεις πχ εσοδα 10 μυριων για να γλυτωσεις 100 χιλιαρικα δεν ειναι ορθη οικονομικη ...
- Κυρ 03 Αύγ 2025, 07:55
- Jump to forum
- Jump to topic
Από αυτούς τον Βανακεν περίμενα να σταμάρει το σκαουτινγκ τιμ μας γιατί είναι αργος και έχουμε μια κρυφή λατρεία στα αργά βαριά κορμία στo χώρο του κέντρου. Πληρεί όλες τις προδιαγραφές μας, θα είναι οι αντικαταστάτης του Βλανταν.
Ούτε ο Lokonga είναι ιδιαίτερα γρήγορος, νομίζω ούτε κι ο ...
- Κυρ 03 Αύγ 2025, 10:54
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω γιατί περιμένουμε κάτι διαφορετικό φέτος σε σχέση με ότι γινόταν τα προηγούμενα χρόνια.
Άλλαξε μήπως ο ιδιοκτήτης; Άλλαξε ο οικονομικός διαχειριστής στην ΠΑΕ;
Εδώ την χρονιά του πρωταθλήματος παίξαμε 3 γύρους προκριματικών με 2 χαφ, τον Τσιγγάρα και τον Σβαμπ. Φέτος οι 3 ...
Άλλαξε μήπως ο ιδιοκτήτης; Άλλαξε ο οικονομικός διαχειριστής στην ΠΑΕ;
Εδώ την χρονιά του πρωταθλήματος παίξαμε 3 γύρους προκριματικών με 2 χαφ, τον Τσιγγάρα και τον Σβαμπ. Φέτος οι 3 ...
- Κυρ 03 Αύγ 2025, 11:48
- Jump to forum
- Jump to topic
Υπάρχει διαφορά μεταξύ του «κατεβαίνω στα προκριματικά με την περυσινή ομάδα για να έχω ομοιογένεια» και του
«Κατεβαίνω γυμνός σε θέσεις κλειδιά και κάνω προσευχή μη στραβώσει κάτι».
Τώρα εντάξει να διαβάζουμε ότι αποκλειστήκαμε από τη Μαλμε επειδή βάλαμε εκτός της λίστα τον Σαματα είναι λίγο ...
- Κυρ 03 Αύγ 2025, 12:01
- Jump to forum
- Jump to topic
Εσεις που το εχετε παρει αποφαση οτι η ομαδα ειναι παρατημενη εξι χρονια κλπ και καθε χρονο τα ιδια και τρεις το λαδι πεντε η φετα και μα και μου. Γιατι ασχολειστε; Αληθεια προσπαθω να καταλαβω. Ειναι καποιο φετιχ; Για γουρι; Ειλικρινα πιστευετε οτι αν γραφετε δεκαπεντε φορες τη μερα επι τρεις ...
- Κυρ 03 Αύγ 2025, 12:18
- Jump to forum
- Jump to topic
Ουσιαστικά ζούμε την μέρα της μαρμότας κάθε καλοκαίρι, όσον αφορά τα μεταγραφικά της ομάδας απλά φέτος είχαμε την ψευδαίσθηση ότι με αυτά που έγιναν με το γήπεδικο θα ενεργοποιούνταν ο Ιβάν
Θα έλεγα ότι αυτό δεν μπορεί να συμβαδίζει με την σοβαρότητα αν μην τι άλλο που έχει δείξει τόσα χρόνια ο ...
Θα έλεγα ότι αυτό δεν μπορεί να συμβαδίζει με την σοβαρότητα αν μην τι άλλο που έχει δείξει τόσα χρόνια ο ...
- Κυρ 03 Αύγ 2025, 12:28
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγώ μετά το επικό "η ομάδα κέρδισε χρόνο", πρέπει να είμαστε οι πρώτοι στην παγκόσμια ιστορία που κέρδισαν χρόνο μην προλαβαίνοντας να κάνουν κάτι , το "η δουλειά του Λουτσεσκου είναι να κάνει ομάδα μ αυτούς που έχει" άρα στην στραβή αυτός θα φταίει, πλέον περιμένω και το "ο Σαββιδης δεν ρίχνει ...
- Κυρ 03 Αύγ 2025, 16:47
- Jump to forum
- Jump to topic
Σόρι κιόλας, αλλά το πρόβλημα δεν είναι το τρολάρισμα του Hayate αλλά ότι είναι τόσο εύθραυστο και σκατά το κλίμα που κάποιοι το θεώρησαν πιθανό και το πήραν σοβαρά
- Κυρ 03 Αύγ 2025, 17:27
- Jump to forum
- Jump to topic
Απλά, ο προβληματισμός μου γενικά ως προς το μεταγραφικό σχεδιασμό έγκειται στο ότι φαίνεται ότι δεν έχουμε κάποια συγκεκριμένη στόχευση ως προς τα χαρακτηριστικά .
Τι σχέση έχει για παράδειγμα ο Κεντιρα ή ο Μοπε με τον Γιακουμάκη
Ακόμη και ο Ντουκς.
Τον Γιακουμάκη καλό με την μπάλα στα πόδια ...
Τι σχέση έχει για παράδειγμα ο Κεντιρα ή ο Μοπε με τον Γιακουμάκη
Ακόμη και ο Ντουκς.
Τον Γιακουμάκη καλό με την μπάλα στα πόδια ...
- Κυρ 03 Αύγ 2025, 23:32
- Jump to forum
- Jump to topic
Τον Γιακουμάκη δεν τον έχω παρακολουθήσει για να έχω άποψη. Συγκρίνοντας μόνο τα νούμερα και την ανοδική του πορεία, σε σύγκριση με τα αντίστοιχα του Μαροκινού που ήταν να έρθει, νιώθω πως πρέπει να πάμε αεροδρόμιο..
Αυτά για τον φορ.
Πάμε στα σημαντικά (για εμένα).
Κάνω τον σταυρό μου , για τα ...
Αυτά για τον φορ.
Πάμε στα σημαντικά (για εμένα).
Κάνω τον σταυρό μου , για τα ...
- Δευ 04 Αύγ 2025, 09:17
- Jump to forum
- Jump to topic
Δεν ακούγεται και πολύ ωραίο βέβαια στην αρχή του καλοκαιριού ο κουβεντιδης σε σχόλιο για γιοβιτς να γράφει να αγαπάτε την επαφή με την πραγματικότητα και κάνα μήνα μετά να κλείνει σε άμεσο ανταγωνιστής σου
- Δευ 04 Αύγ 2025, 09:29
- Jump to forum
- Jump to topic
Γιατί δεν λες 2 στα τελευταία 7 και λες 1 στα τελευταία 6; και υπάρχει και ένα κύπελλο ενδιάμεσα. Και 3 δεύτερες θέσεις. Καθόλου άσχημα για 'παρατημένη' ομάδα λέω εγώ. Τι περίμενες δηλαδή, πρωτάθλημα κάθε χρόνο; Οι ανταγωνιστές δηλαδή (εκτός του γάβρου) που δεν είναι παρατημένοι, τι παραπάνω ...
- Δευ 04 Αύγ 2025, 10:00
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγώ ξέρω ότι έχουμε μια άμυνα ψιλοχωνι.
Μπορεί να σας ξεγελάει το τελευταίο 2μηνο του Μιχαηλίδη αλλά αν σας έλεγα τον Φλεβάρη ότι θα ξεκινήσουμε με άμυνα Μπαταουλα-Κώττα-Κεντζιορα-Μιχαηλίδη-Λοβρεν, θα βγαίνατε όλοι να πείτε ότι είμαι τρελός και ότι δεν υπάρχει περίπτωση....
Έλα όμως που αυτό γίνεται ...
Μπορεί να σας ξεγελάει το τελευταίο 2μηνο του Μιχαηλίδη αλλά αν σας έλεγα τον Φλεβάρη ότι θα ξεκινήσουμε με άμυνα Μπαταουλα-Κώττα-Κεντζιορα-Μιχαηλίδη-Λοβρεν, θα βγαίνατε όλοι να πείτε ότι είμαι τρελός και ότι δεν υπάρχει περίπτωση....
Έλα όμως που αυτό γίνεται ...
- Δευ 04 Αύγ 2025, 10:07
- Jump to forum
- Jump to topic
Μία από τις προτάσεις στα φορ, μαντέψτε ποιου, ήταν ο Αμπέλ Ρουίθ.
Δεν ξέρω αν ήταν ο νούμερο ένα ή ο νούμερο δύο, ξέρω ότι ήταν δεδομένα μία καλή επιλογή, παίκτης που κάνει τσεκ σε πολλά κουτάκια από τα ζητούμενα του Λουτσέσκου και ένα όνομα που σίγουρα θα προκαλούσε ενθουσιασμό στους οπαδούς ...
Δεν ξέρω αν ήταν ο νούμερο ένα ή ο νούμερο δύο, ξέρω ότι ήταν δεδομένα μία καλή επιλογή, παίκτης που κάνει τσεκ σε πολλά κουτάκια από τα ζητούμενα του Λουτσέσκου και ένα όνομα που σίγουρα θα προκαλούσε ενθουσιασμό στους οπαδούς ...