Η αναζήτηση βρήκε 203 εγγραφές
- Τρί 22 Ιούλ 2025, 15:03
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2025 - vol. II
Συγγνώμη, είπα εγώ σε κανέναν να μην εκφράζει την άποψη του; απλά απαντάω και γίνεται συζήτηση. Αυτό δεν είναι και το νόημα; όσο για τα 100 χιλιάρικα, ξέρεις πολύ καλά ότι αυτό δεν ισχύει. Οι περισσότεροι θέλουν να δουν χρήμα να ξοδευεται. Μόνο αυτό τους φέρνει αίσθημα ικανοποίησης. Ξέρεις γιατί ...
- Τρί 29 Ιούλ 2025, 17:48
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ
Όποιος νομίζει ότι η "Μπέργκερ" θα έρθει για διακοπές στην Τούμπα πλανάται πλάνη οικτρα
- Τρί 29 Ιούλ 2025, 18:00
- Jump to forum
- Jump to topic
Ρε φίλε με Οζντοεφ και Κεντζιορα πήρες πρωτάθλημα! Δεν είχες tv?
Oζντόεφ και κυρίως Κεντζιόρα, ανεξάρτητα από τη γνώμη έχω προσωπικά για την αξία τους, είναι ΤΙΜΙΟΤΑΤΟΙ και πολύ χρήσιμοι στην ομάδα.
Από εκεί και πέρα, ο τρόπος προσέγγισης απέναντι στην αποτίμηση αυτού του πρωταθλήματος, είναι ...
- Τρί 29 Ιούλ 2025, 19:29
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγώ πάντως ειδικά με ναιμεγκεν τρόμαξα ένα στοιχειώδες πρεσσιγκ μας έκανε και φάνηκε η τεράστια τρύπα στο κέντρο κομμένοι στα δύο σε όλο το παιχνίδι
- Τρί 29 Ιούλ 2025, 22:06
- Jump to forum
- Jump to topic
Χιλιοειπώθηκε το ξέρω, αλλά αυτή είναι και η δική μου απογοήτευση:
με πρόεδρο δισεκατομμυριούχο, πάμε στα προκριματικά με 1.5 φόρ, τρία χάφ και κενό στα σεντερ μπάκ, ενώ πήγαμε να πουλήσουμε σε εξευτελιστική τιμή το μεγαλύτερο περιουσιακό μας στοιχείο 10 μέρες πρίν τους αγώνες.
Παρόλαυτά τα ...
με πρόεδρο δισεκατομμυριούχο, πάμε στα προκριματικά με 1.5 φόρ, τρία χάφ και κενό στα σεντερ μπάκ, ενώ πήγαμε να πουλήσουμε σε εξευτελιστική τιμή το μεγαλύτερο περιουσιακό μας στοιχείο 10 μέρες πρίν τους αγώνες.
Παρόλαυτά τα ...
- Τετ 30 Ιούλ 2025, 12:04
- Jump to forum
- Jump to topic
Η ανανέωση του συμβολαίου του Γιάννη Κωνσταντέλια φιγουράρει στην επικαιρότητα της ασπρόμαυρης ατζέντας με τον Ιβάν Σαββίδη να δίνει το σύνθημα!
-Το σύνθημα το έδωσε όταν πήγε να τον πουλήσει για ένα ξεροκόματο και πήρε πίσω την ίδια του την απόφαση;
Οι άνθρωποι του Δικεφάλου δεν έχασαν λεπτό ...
-Το σύνθημα το έδωσε όταν πήγε να τον πουλήσει για ένα ξεροκόματο και πήρε πίσω την ίδια του την απόφαση;
Οι άνθρωποι του Δικεφάλου δεν έχασαν λεπτό ...
- Τετ 30 Ιούλ 2025, 12:09
- Jump to forum
- Jump to topic
Ποια πώληση , θέατρο ήταν. Η βαλίτσα ήταν άδεια και το αεροδρόμιο prop γεμάτο ηθοποιούς.
Και τα άρθρα των γερμανικών εφημερίδων στημένα και οι δηλώσεις του ΤΔ της Στουτγκάρδης μούφα.
Γυρίστηκαν στο ίδιο στούντιο με την προσελήνωση το 1967.
Και τα άρθρα των γερμανικών εφημερίδων στημένα και οι δηλώσεις του ΤΔ της Στουτγκάρδης μούφα.
Γυρίστηκαν στο ίδιο στούντιο με την προσελήνωση το 1967.
- Τετ 30 Ιούλ 2025, 12:19
- Jump to forum
- Jump to topic
Εντάξει αφήστε με εμένα να έχω μνήμη, εσείς ξεχάστε και συνεχίστε το χειροκρότημα.
Εδώ στη γωνία μου είμαι εγώ ήσυχος με την έγκαιρη (όπως κάθε χρόνο) μεταγραφική ενίσχυση.
Εδώ στη γωνία μου είμαι εγώ ήσυχος με την έγκαιρη (όπως κάθε χρόνο) μεταγραφική ενίσχυση.
- Τετ 30 Ιούλ 2025, 12:40
- Jump to forum
- Jump to topic
Α Οκ δεν είναι παλαίμαχος ο Λόβρεν. Άλλον Λόβρεν θυμάμαι πέρυσι.
Ούτε είναι επιρρεπής σε τραυματισμούς ο Μιχαηλίδης.
Και ο Τσάλοφ χαίρει της απόλυτης εμπιστοσύνης του προπονητή. Τόσα ενενηντάλεπτα (μηδέν) έκανε πέρυσι.
Μακάρι να μην γίνει τίποτα από όσα γράφω. Αλλά με τα ευχολόγια μπροστά δεν πας.
Ούτε είναι επιρρεπής σε τραυματισμούς ο Μιχαηλίδης.
Και ο Τσάλοφ χαίρει της απόλυτης εμπιστοσύνης του προπονητή. Τόσα ενενηντάλεπτα (μηδέν) έκανε πέρυσι.
Μακάρι να μην γίνει τίποτα από όσα γράφω. Αλλά με τα ευχολόγια μπροστά δεν πας.
- Τετ 30 Ιούλ 2025, 12:54
- Jump to forum
- Jump to topic
Εμ την ξέρω εγώ τη μοίρα μας, γ αυτό με ζώνουν τα φίδια.
- Τετ 30 Ιούλ 2025, 13:36
- Jump to forum
- Jump to topic
Επειδή ξεκίνησα να διαβάζω αλλά από σπάμινγκ άλλο τίποτα, έχουμε κανένα νέο με στόχους (φορ, χαφ, στόπερ)?
Το τελευταίο νέο για στόπερ, χαφ και φορ παίζει να βγήκε τον προηγούμενο μήνα. Εκ τότε μόνο αναπαραγωγή των ίδιων ονομάτων από αρδ, πλας μερικά account με ινσαιντ και καλά ινφορμεισο που ...
- Τετ 30 Ιούλ 2025, 14:49
- Jump to forum
- Jump to topic
Λίγο με φοβίζουν οι επιλογές νέων scout που δεν έχουν ακόμα κλείσει ένα ασφαλές διάστημα στον σύλλογο, αμφιβάλλω αν αξιολογούν σωστά το επίπεδο και τις ιδιαιτερότητες του Ελληνικού πρωταθλήματος.
- Τετ 30 Ιούλ 2025, 15:41
- Jump to forum
- Jump to topic
Βασικά το αντίθετο συμβαίνει, πρέπει να είμαστε αρκετά άτυχοι για να μείνουμε εκτός. Η συζήτηση είναι αν θα έπρεπε να είμαστε λίγο περισσότερο καλυμμένοι ώστε να πρέπει να είμαστε πάρα πολύ άτυχοι για να μείνουμε εκτός.
Προσωπικά είμαι ικανοποιημένος από το πώς έχει δομηθεί το ρόστερ φέτος, έχει ...
Προσωπικά είμαι ικανοποιημένος από το πώς έχει δομηθεί το ρόστερ φέτος, έχει ...
- Τετ 30 Ιούλ 2025, 17:35
- Jump to forum
- Jump to topic
Και γαμώ το βίντεο της ανανέωσης του Ντέλια!
Δεν είναι ότι θα έφευγε ο Ντέλιας θα έπεφτε σε κατάθλιψη και το φιλαράκι του ο Τάισον.
Δεν είναι ότι θα έφευγε ο Ντέλιας θα έπεφτε σε κατάθλιψη και το φιλαράκι του ο Τάισον.
- Τετ 30 Ιούλ 2025, 19:46
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο Κραλ αργεί;