Η αναζήτηση βρήκε 187 εγγραφές

Return

από tsaousila
Παρ 18 Ιούλ 2025, 11:30
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2025 - vol. II

διαλεγεις: 1) ελευθερο παικτη με υψηλοτατο συμβολαιο επειδη ειναι ελευθερος αλλα....δεν ερχεται επειδη σαν ελευθερος ειναι περιζητητος και δεν παει στην ελλας. ψαχνεται αραβιες κινες κλπ ασε που ειναι 30-32 κυριως και δεν εχει μεταπωλητικη αξια ουδεμια
2) μεταγραφη 2-3 εκατομμυρια ψαγμενη που να ...
από tsaousila
Παρ 18 Ιούλ 2025, 19:24
Jump to forum
Jump to topic

παιδες δεν ξερω αν ακουστηκε ο συγκεκριμενος αλλα ο πρακτορας μου εκτος απ τον σεντερφορ της φορτουνα σιταρντ μου ανεφερε και αυτον εδω

https://www.transfermarkt.com/steve-mounie/profil/spieler/238639 μεχρι τωρα δεν ειχε ακουστει παντως ειναι για να φευγει

Steve Mounié, currently at FC Augsburg ...
από renegade
Σάβ 19 Ιούλ 2025, 08:13
Jump to forum
Jump to topic

Άντε βρε κλείστε τον σεντιρα εκεί στην ΠΑΕ και μην ακούτε κανέναν
Χορτάσαμε από βαριά βιογραφικά
από thomas Murg
Κυρ 20 Ιούλ 2025, 17:22
Jump to forum
Jump to topic

Δεν το ξέρω τον παίκτη αλλά το όνομά του είναι καύλα για κάθε πιθανό σύνθημα με ντου, βουντού, παντού. Φέρτε τον.
από Luigi Vampa
Κυρ 20 Ιούλ 2025, 22:22
Jump to forum
Jump to topic

Χαχα απο κάτω comment ο Πόρκυ ενα χρονο πριν. Σκαουτερ
από asfdsaw
Κυρ 20 Ιούλ 2025, 23:05
Jump to forum
Jump to topic

Το σημαντικο ειναι τι θελει ο προπονητης, επισης ξεχνατε οτι ο λουτσεσκου μιλαει με τους παικτες.
Το θεμα στα χαφ ειναι οτι ο μιετε παιζει μονο σαν 6αρι και ο καμαρα μονο σαν 8αρι επιθετικο αρα το ιδανικο ειναι να ερθει ενας παικτης καλος που να μπορει να παιξει και μαζι με μειτε αν χρειαστει ωστε ...
από Polichni1926
Δευ 21 Ιούλ 2025, 11:18
Jump to forum
Jump to topic

Εγώ πιστεύω χρειαζόμαστε έναν σαν τον τσιμιροτ που ήταν aggressive με γρήγορες περιστροφές ( λόγω ύψους ) και από τεχνική δεν τον έλεγες και αμπαλο

συμφωνώ πολύ με τον viking βασιλιά
γρήγορος σε μυαλό και κίνηση ο γκόικο και σπάνια την πουλούσε τη μπάλα
ωραίο 6άρι

συμφωνω και εγω 100% αλλα ...
από Outsider1926
Δευ 21 Ιούλ 2025, 11:29
Jump to forum
Jump to topic

Το τεράστιο κενό ανάμεσα στο κέντρο και στην άμυνα και οι συνέπειές του είναι θέμα επιλογής τακτικής, όχι θέμα επιλογής παικτών. Ο Λουτσέσκου θέλει στην ουσία δύο box-to-box παίκτες που να είναι δυνατοί, να κερδίζουν την μπάλα, να πατάνε περιοχή και να είναι καλοί στο passing game. Ιδανικά θα ήταν ...
από JohnDag
Δευ 21 Ιούλ 2025, 13:18
Jump to forum
Jump to topic

Βέβαια, θα μπορούσατε να αγνοήσετε τα εν λόγω σχόλια, ειδικά όταν δεν είναι επαναλαμβανόμενα ή είναι από καινούργια μέλη με 1-2 σχόλια και να μην βοηθάτε κι εσείς με την σειρά σας στο σπαμάρισμα.

Ξέρετε, δεν χρειάζεται να απαντάτε σε όλα τα σχόλια με τα οποία διαφωνείτε. Ειδικά όταν δεν ...
από paliotomaros
Δευ 21 Ιούλ 2025, 16:23
Jump to forum
Jump to topic

200 σελίδες έχουν τη φράση "ταχυδυναμικο χαφ μπαλάτο". Η μισή Ευρώπη τέτοιον ψάχνει. Κάτω από 10 εκ ευρώ δεν βρίσκεις. Τι το λέτε συνέχεια..
από pagotatzis
Δευ 21 Ιούλ 2025, 20:23
Jump to forum
Jump to topic

Εγώ πάτερ ειμουν από αυτούς που στο ερώτημα σου
γρίφους ή ονόματα είχα πει ονόματα
😂
από Panostas1995
Τρί 22 Ιούλ 2025, 08:20
Jump to forum
Jump to topic

paokspren έγραψε: Τρί 22 Ιούλ 2025, 08:15 Και τα γκολ από τα στημένα μετράνε πάντως.
Ναι φυσικά για αυτό είπα πως είναι ένα πλεονέκτημα αλλά παίζει ρόλο από πού προέρχονται οι ασίστ

Είναι καλός παίκτης αλλά όντως δε ξέρω αν κάνει τις δουλειές στον προπονητή
από George Best4
Τρί 22 Ιούλ 2025, 09:12
Jump to forum
Jump to topic

Γιατι μυθος;
Οταν αναζητας πρωτα αλλα χαρακτηριστικα, οπως πιεση, συνδυαστικο παιχνιδι κτλ σε σχεση με τα νουμερα και τα τελειωματα, αυτο εννοουμε.
Αυτο δειχνουν και οι παικτες που ζηταει/διαλεγει. Κανενας δεν ειναι ο καθαροαιμος σκορερ.
Ολιβειρα, Ακπομ, Μπρειθγουειτ.
Μην ξεχναμε επισης ...
από black death
Τρί 22 Ιούλ 2025, 10:24
Jump to forum
Jump to topic

Ο Κόλκας μόλις τα γύρισε για Ντουκς στο ραδιόφωνο, δε γίνεται να έρθει γιατί είναι το μόνο φορ της Βερντερ. Δεν λεω αυτό που σκέφτομαι για να μη φάω μπαν.Ας τα διαβάσει οποίος έχει σκοπό να τα ρίξει στο Λουτσεσκου

Εσυ τωρα νευριασες γι αυτα που είπε χθες ο κολκας και μετα νευριασες πιο πολυ ...
από Equalizer
Τρί 22 Ιούλ 2025, 14:59
Jump to forum
Jump to topic

Καταρχήν απάντησε τι εννοείς εσύ όταν λες μας τα χρωστάει και γιατί να ζητάμε.
Πες μας τι πρέπει να κάνουμε αν δεν ζητάμε και μετά εξέφρασε απορίες.

Αυτο που λέω. Ότι δεν μας χρωστάει να βάζει κάθε χρόνο από την τσέπη του εκατομμύρια. Θα βάλει όσα μπορεί και θέλει. Δεν θα πω κάτι άλλο όμως ...