Η αναζήτηση βρήκε 187 εγγραφές

Return

από black death
Τρί 29 Ιούλ 2025, 20:41
Jump to forum
Jump to topic

Re: Προβλήματα & Λύσεις για το Forum ΙΙΙ

Κομμενο το εχω γενικα γι'αυτο στα θρεντ τυπου σαββιδης , εξελίξεις παε-ασ κλπ δεν ποσταρω σχεδόν καθολου.
Το θεμα δεν είναι τοσο γιατι έλειπες, το θεμα ειναι ότι μπηκες τοσο δυναμικά τωρα.
Και υπαρχει όχλος κι απ'την αλλη πλευρά και ειναι πιο ύπουλος.
Δυστυχως εχει γινει τοσο ρδελομπου το φορουμ ...
από Kourdos
Πέμ 31 Ιούλ 2025, 18:23
Jump to forum
Jump to topic

Re: Προβλήματα & Λύσεις για το Forum ΙΙΙ

Παρατήρησα ότι ο σεβαστός αδερφός Rexaris, που αν θυμάμαι παλιότερα ανάφερε ότι έγραφε από Αυστραλία, έγινε Μπλέ. Την θεωρώ πολύ σωστή μεταγραφή της Admin Team (και λόγω διαφοράς ώρας, αν όντως βρίσκεται τόσο Ανατολικά) και του εύχομαι καλή δύναμη :)
από joshua
Τρί 29 Ιούλ 2025, 21:03
Jump to forum
Jump to topic

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025

Σκεφτομαι απο χτες αν πρεπει να κανω καποιο σχολιο με το κλιμα τοσο φορτισμενο ,κατι που μοιραια εχει οδηγησει τη λογικη και τη ψυχραιμια να παει περιπατο, λογικο και αποδεκτο σε ενα βαθμο. Θα πω καποιες σκορπιες σκεψεις. Ειναι σχετικα προφανες οτι ο ΑΣ τη συγκεκριμενη χρονικη στιγμη πιστευει οτι ο ...
από psykoman
Τρί 29 Ιούλ 2025, 22:41
Jump to forum
Jump to topic

Και η ειρωνεία έπεφτε straight through
από dev
Τετ 30 Ιούλ 2025, 01:28
Jump to forum
Jump to topic

τα πολλα λογια ειναι φτωχεια ιβαν δειξε τα λεφτα η αν δεν τα εχεις ολα συνεργασου με τελη και μοιραστε την εκμεταλευση των χωρων.
εκει ειναι το ζουμι

ανακοινωσεις με κατινιες (στηνδικηγορο του ασ) και επικληση συναισθηματος για προσφυγικο λαο σε δουλεια 250 εκ ειναι ανευ ουσιας.

τελη βγες και ...
από Odi
Πέμ 31 Ιούλ 2025, 07:29
Jump to forum
Jump to topic

Τελευταία φορά που τις θάψαμε , προσλάβαμε τον Κουγια.

Μ αρέσει που δεν απαντάς σε απολύτως τίποτα από όσα ρωτάω.

Και συγνώμη που γκρινιάζουμε για τα μεταγραφικά και το αγωνιστικό , νόμιζα υποστηρίζουμε και γράφουμε για ποδοσφαιρική ομάδα και το αγωνιστικό είναι το μοναδικό που θα έπρεπε να ...
από george188
Πέμ 31 Ιούλ 2025, 08:11
Jump to forum
Jump to topic

soigol έγραψε: Πέμ 31 Ιούλ 2025, 07:31 Είμαστε ιδέα;
Να γράψω πάλι κάτι που μου αφαιρεσες;;;
Την ΕΠΟ πως την έχουμε δίπλα μας τα τελευταία χρόνια, με τα αγνά ιδεώδη;
Πήρες την επο για να σφαζεις τους άλλους και να παίρνεις τίτλο κάθε χρόνο ή πήρες την επο κ έφερε var και ξένους διαιτητες. Δεν ντράπηκες να το γράψεις αυτο?
από danirifle
Πέμ 31 Ιούλ 2025, 09:02
Jump to forum
Jump to topic

πρωτόγνωρος ο "διχασμός" που έχει προκύψει στα διοικητικά. 18 χρόνια εδώ μέσα, δε θυμάμαι ξανά τέτοιον χαμό.
ούτε στην επιστροφή του 14 δεν είχε γίνει αυτό το πράγμα.
και η φάση είναι ότι δεν μπορείς να πεις ότι κάποια μεριά έχει άδικο. και οι 2 έχουν τα ποιντ τους.

εντωμεταξύ, με όλα αυτά που ...
από joshua
Πέμ 31 Ιούλ 2025, 09:10
Jump to forum
Jump to topic

Εχω εκφρασει πολλακις απο τοτε που ξεκινησε αυτη η ιστορια την απορια μου, εως και τον εκνευρισμο μου σχετικα με τον τροπο προσεγγισης που εμφανιζει ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ η πλευρα Μυστακιδη και αυτο κυριως επικοινωνιακα. Απο εκει και περα ομως η υπερβολη παει συννεφο. Το να εμφανιζεται ο ΑΣ και ο Μυστακιδης ως ...
από psykoman
Πέμ 31 Ιούλ 2025, 11:29
Jump to forum
Jump to topic

Το κατάφεραν τελικά ρε μλκες να σας βάλουν και οι μεν και οι δε σε στρατόπεδα. Συγχαρητήρια. Πρέπει να νιώθετε πολύ περήφανοι.

Συγνώμη που θα χαλάσω τη ζαχαρένια ορισμένων, αλλά δυστυχώς για αυτούς, υπάρχουμε και εμείς που:

ΔΕΝ ψηνόμαστε να διαλέξουμε στρατόπεδο,
ΔΕΝ ψηνόμαστε να πιστέψουμε ...
από Andrew R
Πέμ 31 Ιούλ 2025, 16:38
Jump to forum
Jump to topic

Re: Ιβάν Σαββίδης VII

Επειδή έχω διαβάσει με προσοχή όλα τα ποσταρισματα του θέματος κι επειδή ήμουν κι ο μοναδικός που σας έγραψε στην σελίδα 299 στο νήμα του κωνσταντελια τι ακριβως θα συνέβαινε στην περίπτωση του Γιάννη , νομίζω ότι πρέπει να πούμε κάνα δυο πραγματάκια για το πως πραγματικά λειτουργεί η ΠΑΕ και ...
από psykoman
Κυρ 03 Αύγ 2025, 10:31
Jump to forum
Jump to topic

Ουτε εμενα μου αρεσουν τα μπαν αλλα τι θελειτε να κανει ενας Mod;
ΝΑ αφησει να εργαλοποιηθει το Forum εναντιων της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.
Να βαφτισουμε αντιθετη αποψη τις συκοφαντιες σε ατομα που ειναι χρονια στον ΠΑΟΚ.
Να βαφτισουμε αλλαγη το πραξικοπημα γιατι ο πρεσβης του Αμερικα δεν θελει το Σαββιδη.
Αν ...
από psychologos
Τρί 05 Αύγ 2025, 11:03
Jump to forum
Jump to topic

Re: Ιβάν Σαββίδης VII

Όλοι μαζί αγκαλιασμένοι, με τον πρόεδρο, την γκοντζαρεβα, όλα τα τα μελη της ΠΑΕ και μεις μαζί τους, περιμενουμε, κοιτωντας τον ουρανό,να πεσουν τρεις παίχτες. Μαλακά. Η σειρα προτίμησης του Θεού δεν μας ενδιαφέρει. Αυτός ξέρει.
από constantinooo
Σάβ 28 Ιουν 2025, 13:09
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2025

Ακριβώς. Είναι στυλ Μποβε. Λίγο πιο γρήγορος από τον Μποβε και λίγο χειρότερο τελείωμα. Εγω θα τον παρομοίαζα και με Λαζάρ. Σε κάτι πιο ρεαλιστικό. Ταιριάζει με όλους καθώς είναι ο παίκτης που θα πάρει την μπάλα και έχει την ένταση να πιέσει για ανάκτηση. Βασικά έχει μυαλό λευκού και αθλητικότητά ...
από vasgias
Τρί 01 Ιούλ 2025, 18:43
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2025

ΑΜΠΑΛΑΕΑ έγραψε: Τρί 01 Ιούλ 2025, 17:24 ρίχνεις πιο πολλά λεφτά
παίρνεις καλύτερους παίχτες.
Μμμμμόχι.