Ναι κι ο γαυρος θα ηθελε ζιβκοβιτς, πιο πολυ απ'οτι θες εσυ αυτον.
Η αναζήτηση βρήκε 188 εγγραφές
- Πέμ 10 Ιούλ 2025, 11:38
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2025 - vol. II
- Παρ 11 Ιούλ 2025, 12:26
- Jump to forum
- Jump to topic
Πάντως το timing δεν είναι και ιδανικό για να περιμένουμε κάποια χρονοβόρα περίπτωση, όσο καλή και αν είναι.
Ο προπονητής έχει ζητήσει οπωσδήποτε 2 φορ για να φύγουμε για προετοιμασία και δεν νομίζω να μας δίνει μεγάλη άνεση χρόνου αυτό.
Τρέμω πραγματικά στο σενάριο Δευτέρα να ακούσουμε πως ...
- Σάβ 12 Ιούλ 2025, 16:17
- Jump to forum
- Jump to topic
Η απάντηση σου είναι παιδιού Πέμπτης δημοτικου... Με λίγα λόγια πρέπει να χαιρόμαστε που παίρνουμε λεφτά και έργα...αλλά λεφτά για μεταγραφές γιοκ...
Καταρχήν, ούτε παίρνουμε ούτε δίνουμε. Η εταιρία έχει ιδιοκτήτη και αυτός πληρώνει την ζημιά για να βγάζουμε γούστα εμείς. Και τουλάχιστον εγώ ...
- Σάβ 12 Ιούλ 2025, 19:42
- Jump to forum
- Jump to topic
blue on blue violence
- Κυρ 13 Ιούλ 2025, 18:53
- Jump to forum
- Jump to topic
Τα εχουμε πει,οσο δεν ανανεωνει δεν φταιει κανενας αρδ
- Δευ 14 Ιούλ 2025, 18:49
- Jump to forum
- Jump to topic
Ρε παιδιά στο Πήλιο ήταν η ομάδα και μέχρι και τα καφενεία στη Μακρυνίτσα ήξεραν ότι φεύγει.
Ας μην τον άφηνε ο ΠΑΟΚ πριν από κρίσιμο ματς ή ας είχε φροντίσει να φέρει νωρίτερα τον αντικαταστάτη.
Στα 2 απ' τα πλέον κρίσιμα ματς της 20ετίας παίξαμε χωρίς φορ και φταίει ο Άκπομ;
Οταν ο ...
- Τρί 15 Ιούλ 2025, 12:03
- Jump to forum
- Jump to topic
Κατι τετοιο θα σκεφτηκε ο τσεντιρα οταν εφαγε το ντου στο ινσταγκραμ. Σου λεει ποιοι ειναι αυτοι ρε, μεχρι χθες δεν ήξερα ότι υπήρχαν.joshua έγραψε: Τρί 15 Ιούλ 2025, 10:49 Γενικά λειτουργούμε σε φάση εμείς είμαστε οι έξυπνοι ενώ οι άλλοι οι βλάκες τη στιγμή που στη τροφική αλυσίδα βρισκόμαστε στον πάτο.
- Τρί 15 Ιούλ 2025, 12:07
- Jump to forum
- Jump to topic
...............................
.
Προσωπικά δε διακρίνω καμία υπεροψία, παρά κοινή λογική. ..................
δεν υπάρχει αυτό αδερφέ μου...
δεν γίνεται με υποθέσεις συνεχώς να φωτογραφίζουμε οτι η παε ειναι λάθος...
προσεξες το παραπανω ..ποστ..??
μιλαει για ψαλίδια της γκοντζάρεβα και ...
- Τρί 15 Ιούλ 2025, 12:16
- Jump to forum
- Jump to topic
Δηλαδή θα πρέπει με το στανιό να ξεχάσουμε όλες τις παθογένειες του τμήματος μεταγραφών της ομάδας; Πρέπει να πατήσουμε κάποιο reset;
Από ΌΛΗ την πληροφόρηση που φτάνει στους οπαδούς μέσω των ρεπορτάζ, των συνεντεύξεων των στελεχών κ.α. δεν είναι λογικό να έχουμε καταλήξει σε ένα δυο συμπεράσματα ...
Από ΌΛΗ την πληροφόρηση που φτάνει στους οπαδούς μέσω των ρεπορτάζ, των συνεντεύξεων των στελεχών κ.α. δεν είναι λογικό να έχουμε καταλήξει σε ένα δυο συμπεράσματα ...
- Τρί 15 Ιούλ 2025, 15:37
- Jump to forum
- Jump to topic
Είτε Μπριζ είτε Στεάουα φίλε μου οι πρωταγωνιστές ήταν οι ίδιοι με αυτά τα συγκεκριμένα χαρακτηριστικά που έχουνε , μπαλατοι αλλά βαριά κορμιά χωρίς έκρηξη & ταχύτητα (πλην Μαντί) κι απ'ότι φαίνεται δε βάζουμε μυαλό να επενδύσουμε σε κάποιον αθλητικό & ταχυδυναμο μέσο εκτός αν δε θέλουμε να ...
- Τρί 15 Ιούλ 2025, 15:52
- Jump to forum
- Jump to topic
Το ενδιαφερον της Μπενφικα ( αν ισχυει ) ειναι χοντρο...Τη Στουτγκαρδη δεν τη φοβαμαι οτι θα μας παρει τν Ντελια...Την Μπενφικα ομως τη φοβαμαι πολυ...
Εγώ καμμιά Benfica και καμμιά Stuttgart δεν φοβάμαι.
Τον Ιβάν φοβάμαι που μην κάνοντας την απλή κίνηση να ανανεώσει τον Ντελια ( ο οποίος το ...
- Τετ 16 Ιούλ 2025, 11:00
- Jump to forum
- Jump to topic
Σχετικά με τον Κεντιρα.
Έχω μεγάλο σεβασμό και εκτίμηση στο Ιταλικό ποδοσφαιρο. Ένας παικτης λοιπόν που έχει εκπαιδευτεί εκεί είναι παντοτε παικτης που θα τον κοιτάξω με προσοχη.
Δεν έχω δει ούτε ένα στιγμιότυπο από παιχνιδι του παικτη, όμως διαβάζοντας τον paokspren kai ton Unpsofable78 έχω ...
Έχω μεγάλο σεβασμό και εκτίμηση στο Ιταλικό ποδοσφαιρο. Ένας παικτης λοιπόν που έχει εκπαιδευτεί εκεί είναι παντοτε παικτης που θα τον κοιτάξω με προσοχη.
Δεν έχω δει ούτε ένα στιγμιότυπο από παιχνιδι του παικτη, όμως διαβάζοντας τον paokspren kai ton Unpsofable78 έχω ...
- Τετ 16 Ιούλ 2025, 13:10
- Jump to forum
- Jump to topic
Ρε παιδιά. Παρακολουθώ το φόρουμ εδώ και δεκαπέντε χρόνια και από όλα όσα έχω δει, αυτό με έκανε να αγανακτήσω και έκανα εγγραφή για να γράψω…
Έλεος πια με τις μισθοδοσίες και τα κολλήματα σας εδώ μπαίνουμε να δούμε για καμιά μεταγραφή, κανένα παπά να καβλαντισουμε με την ΠΑΟΚάρα, φτάνει σας ...
- Τετ 16 Ιούλ 2025, 18:34
- Jump to forum
- Jump to topic
Sorry αλλά αυτό το θεωρώ αρρώστια.
Δεν παίζουμε Μονόπολη
Η ομάδα πρέπει να εκμεταλλευτεί ΚΑΙ αγωνιστικά τα μεγάλα ταλέντα που παράγει
Δεν παίζουμε Μονόπολη
Η ομάδα πρέπει να εκμεταλλευτεί ΚΑΙ αγωνιστικά τα μεγάλα ταλέντα που παράγει
- Τετ 16 Ιούλ 2025, 18:53
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο Ντεσπότοφ είναι παίχτης που στη θητεία του στον ΠΑΟΚ έχει γκολ ή ασίστ ανά 97 λεπτά. 46 σε 4486 λεπτά. Νομίζω πως με πάρα μεγάλη ευκολία λέμε να πουληθεί, ή ότι η απώλεια του δε θα φανεί επειδή θα καλυφθεί από έναν 19χρονο που δεν έχει παίξει λεπτό σε επίσημο αγώνα. Η στελέχωση της θέσης του ...