saldanha
topic
zima
ivanusec
και ψαξτε τον 2ο
Η αναζήτηση βρήκε 187 εγγραφές
- Τετ 02 Ιούλ 2025, 14:10
- Jump to forum
- Jump to topic
- Τετ 02 Ιούλ 2025, 15:08
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2025
Αν πάμε για 4 χαφ,ουσιαστικά αντικατάσταση τόσο του Σβαμπ όσο και του Πενια γιατί δεν μπορούμε να δώσουμε 1 μυριο συμβολαιο;
- Τετ 02 Ιούλ 2025, 15:12
- Jump to forum
- Jump to topic
παμε για οκταρι , και για εξαροοκταρι γιατι ο μαντυ δεν ειναι θεση 8 απο μπαλλα δεν το κατεχει και παρα πολυ το θεμα τεχνικα μιλωντας , αρα εκει θα παει ενα ακριβο 8 και ενα μετριοφτηνο 6-8 με τρεξιματα αλλαγη.
Ο λουτσεσκου δεν παιζει με εξαρι , θελει 2 οκταρακια ο ενας πασαδορος με κρατημα μπαλλας ...
Ο λουτσεσκου δεν παιζει με εξαρι , θελει 2 οκταρακια ο ενας πασαδορος με κρατημα μπαλλας ...
- Τετ 02 Ιούλ 2025, 15:14
- Jump to forum
- Jump to topic
Για να μείνουμε με 4 μόλις χαφ θα πρέπει ο λουτσέσκου να βλέπει έναν εκ των Σνάουτσνερ, θυμιανη.
Και όταν λέω να βλέπει...να τον βλέπει πραγματικά, να τον πιστεύει και να τον υπολογίζει.
Σε διαφορετική περίπτωση με έναν απλό τραυματισμό ενός εκ των τεσσάρων χαφ για κανένα μήνα ,θα πρέπει να ...
Και όταν λέω να βλέπει...να τον βλέπει πραγματικά, να τον πιστεύει και να τον υπολογίζει.
Σε διαφορετική περίπτωση με έναν απλό τραυματισμό ενός εκ των τεσσάρων χαφ για κανένα μήνα ,θα πρέπει να ...
- Τετ 02 Ιούλ 2025, 15:55
- Jump to forum
- Jump to topic
Αν τα 4 χαφ είναι εν δυνάμει βασικοί τότε μπορεί ο πέμπτος να είναι συμπληρωματικός. Τις προηγούμενες χρονιές 4 εν δυνάμει βασικούς δεν είχαμε ποτέ γιατί πάντα υπήρχαν παίκτες που ήταν ουσιαστικά εκτός ομάδας (Πένια, Μπακαγιόκο, Μάρκος Αντόνιο) και ο Σβαμπ που δεν άντεχε πλέον τόσο αυξημένο φόρτο ...
- Τετ 02 Ιούλ 2025, 18:42
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2025 - vol. II
Ο Ντελιας πρέπει να γίνει ο Φορτουνης του ΠΑΟΚ,έγκλημα αν πουληθεί ένας παίχτης που από τα ρεπορτάζ, φαίνεται να μην καίγεται να παίξει στο εξωτερικό.
Εγώ πιστεύω ότι πιθανή πώληση Ντελια ,θα ειναι η αρχή του τέλους για τον Ιβάν.
Το παλικάρι δημιουργεί ΠΑΟΚτσακια σε όλη την υφήλιο με την εν γένει ...
Εγώ πιστεύω ότι πιθανή πώληση Ντελια ,θα ειναι η αρχή του τέλους για τον Ιβάν.
Το παλικάρι δημιουργεί ΠΑΟΚτσακια σε όλη την υφήλιο με την εν γένει ...
- Κυρ 06 Ιούλ 2025, 11:38
- Jump to forum
- Jump to topic
Μπραδερ σου αρέσει κανένας παίχτης μας;
- Δευ 07 Ιούλ 2025, 21:29
- Jump to forum
- Jump to topic
- Δευ 07 Ιούλ 2025, 21:38
- Jump to forum
- Jump to topic
''Για τον παίκτη της Ρουμανίας που θα έπαιρνε στον ΠΑΟΚ: «Χμ, δεν μπορώ να πω ότι τους ξέρω όλους πολύ καλά. Αλλά λοιπόν, τον Ραζβάν Μαρίν, τον Στάντσιου, ποιον άλλον; Τον Ντραγκουσίν; Άλλους όχι, όχι, δεν τους ξέρω, δεν τους ξέρω καλά. Αυτούς τους ξέρω, τους έχω δει, τους ξέρω περισσότερο»''.
ΘΑ ...
ΘΑ ...
- Τρί 08 Ιούλ 2025, 09:06
- Jump to forum
- Jump to topic
Το ότι υπάρχει ρεύμα υπέρ του Μυστακίδη είναι λάθος αποτύπωση. Ειδικά σε ένα φόρουμ που γράφουν ΠΑΟΚτσήδες. Εκτός κι αν κάποιοι πιστεύουν ότι είναι περισσότερο ΠΑΟΚ από άλλους.
Ρεύμα υπάρχει υπέρ μίας προοπτικής που μπορεί να δίνει το όνομα ενός δισεκατομμυριούχου ΠΑΟΚτσή ότι θα ξεπεραστεί το όποιο ...
Ρεύμα υπάρχει υπέρ μίας προοπτικής που μπορεί να δίνει το όνομα ενός δισεκατομμυριούχου ΠΑΟΚτσή ότι θα ξεπεραστεί το όποιο ...
- Τετ 09 Ιούλ 2025, 08:03
- Jump to forum
- Jump to topic
El kabi : 20-21 43 συμ. 26 γκολgiaxxo έγραψε: Τετ 09 Ιούλ 2025, 07:46 Καλημέρα.Εχει κανεις πρόχειρα τα στατιστικά του Μορόν πριν έρθει στους δίπλα ? Η του Ελ Καάμπι πριν τον γαυρο ?
![]()
21-22: 34/18
22-23: 34/14
Μορον: 20/21 27/1
21-22: 26/4
22-23: 14/2
- Τετ 09 Ιούλ 2025, 18:07
- Jump to forum
- Jump to topic
Το ότι είναι 13χρονα και 15χρονα είναι χαιδεμα αυτιών για να νοιώσουμε καλύτερα. Κανονικοί ενήλικες είναι που ζουν ανάμεσα μας. Οι ίδιοι που στη Κρήτη κάτω από τα ποστ του Αυγενάκη γράφουν προχώρα παλήκαρε και μη χαμπαριάζεις. Δυστυχώς η κοινωνική παρακμή στην Ελλάδα έχει πιάσει all times high ...
- Τετ 09 Ιούλ 2025, 19:08
- Jump to forum
- Jump to topic
ροκ ν ρολ μπαλκάν
Ή που θα πλακωθούμε μεταξύ μας ή που θα πέσει η πούτσα σύννεφο
Ή που θα πλακωθούμε μεταξύ μας ή που θα πέσει η πούτσα σύννεφο
- Τετ 09 Ιούλ 2025, 19:46
- Jump to forum
- Jump to topic
Είναι ή δεν είναι αλήθεια ρε οτι επί τοσο καιρό ΟΛΟ το κράξιμο γίνεται επειδή θεωρείτε ΔΕΔΟΜΕΝΑ όλα όσα γράφονται, από όπου κι αν γράφονται; Και ο οποιοσδήποτε ΨΕΛΛΙΣΕΙ οτι ίσως και να μην ισχύουν, απευθείας είναι οριακά σιτιζόμενος για να υπερασπίζεται τη σάπια ΠΑΕ;
Είναι
Ε πάρτε το και καλή ...
- Τετ 09 Ιούλ 2025, 23:39
- Jump to forum
- Jump to topic
Και τα φορ να συμπεριλαμβανες παντως, ετσι θα φαινοταν η επιθετικη μας γραμμη παλιpaokspren έγραψε: Τετ 09 Ιούλ 2025, 21:57 Η μεσοεπιθετική μας γραμμή είναι λίγο άρρωστη για Ελλάδα.![]()
Zivkovic - Κωνσταντέλιας - Ivanusec
Despodov - Πέλκας - Taison
Α πα πα.