Όταν κάποιοι σου αναφέρουν ως παράδειγμα τον ... Λαμέλα και τον ... Μαρσιάλ, καταλαβαίνεις και την αντίληψη περί ποδοσφαίρου... Επιλογές που ακόμα και οι ίδιοι υγιώς σκέπτομενοι χάρτινοι έκραζαν....
Αυτά για το περί τι παίκτες έρχονται ή δεν έρχονται Ελλάδα...
Όσον αφορά τον πρωταθλητισμό και τον ...
Η αναζήτηση βρήκε 203 εγγραφές
- Δευ 04 Αύγ 2025, 10:17
- Jump to forum
- Jump to topic
- Δευ 04 Αύγ 2025, 10:36
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ
Tους παίχτες που έχουμε πίσω από το φορ δεν τους έχει κανείς παντως
- Δευ 04 Αύγ 2025, 10:47
- Jump to forum
- Jump to topic
Είναι δύσκολο να συγκρίνουμε τα ρόστερ των ομάδων τώρα, γιατί ο καθένας υπερτερεί κι αλλού. Εμείς πχ μεσοεπιθετικά και σε πλάγια μπακ δεν πιανόμαστε. Την 3αδα Ιβανούσετς, Ζίφκοβιτς, Κωνσταντέλιας δεν την έχει κανείς ούτε για πλάκα. Ο δε Ντέλιας είναι και ο καλύτερος και ο χρησιμότερος παίκτης του ...
- Δευ 04 Αύγ 2025, 10:54
- Jump to forum
- Jump to topic
Το ρόστερ μας είναι πολύ καλύτερο από περυσι?
Που το είδατε αυτό ρε παιδιά?
Την πέμπτη θα το δούμε
Με τα σέντερ μπάκ που έχουμε τώρα τον Φλεβάρη γελάγαμε και πονταραμε πόσες γκελες ανά ματς θα κάνει ο Μιχαηλίδης...
Μετά τον Φλεβάρη μας έκοψε το γέλιο
Στα χαφ υπήρχε πρόβλημα που δεν λύθηκε ...
- Δευ 04 Αύγ 2025, 10:55
- Jump to forum
- Jump to topic
Είναι δύσκολο να συγκρίνουμε τα ρόστερ των ομάδων τώρα, γιατί ο καθένας υπερτερεί κι αλλού. Εμείς πχ μεσοεπιθετικά και σε πλάγια μπακ δεν πιανόμαστε. Την 3αδα Ιβανούσετς, Ζίφκοβιτς, Κωνσταντέλιας δεν την έχει κανείς ούτε για πλάκα. Ο δε Ντέλιας είναι και ο καλύτερος και ο χρησιμότερος παίκτης ...
- Δευ 04 Αύγ 2025, 10:59
- Jump to forum
- Jump to topic
Ολα στο γηπεδο παιδια. Μπορει ο Γιοβιτς να τους βγει , μπορει να τηβ πατησουν οπως και με μαρσιαλ και λαμελα!
Γενικα στο ποδοσφαιρο πιο πολυ πιστευω «γιακουμακηδες» με γεματες σεζον παρα ατομα που πρεπει να αναστηθουν και τα πληρωνεις χρυσαφη!!
Ας κλεισει Γιακουμακης , μια μπακαρα και νια χαφαρα ...
Γενικα στο ποδοσφαιρο πιο πολυ πιστευω «γιακουμακηδες» με γεματες σεζον παρα ατομα που πρεπει να αναστηθουν και τα πληρωνεις χρυσαφη!!
Ας κλεισει Γιακουμακης , μια μπακαρα και νια χαφαρα ...
- Δευ 04 Αύγ 2025, 11:13
- Jump to forum
- Jump to topic
Πρώτα απ όλα, να σου πω ότι εσύ μιλάς επιθετικά. Εγώ παρέθεσα κάποια επιχειρήματα και εσύ άρχισες τα 'λες εξυπνάδες' και άλλα τέτοια.
Δεύτερον, το ότι γράφεις ότι το κύπελλο και οι δεύτερες θέσεις δεν είναι άξιες αναφορας το μόνο που δείχνει είναι ότι μεγαλώσαμε πολύ, δεν βοηθάει καθόλου τα ...
- Δευ 04 Αύγ 2025, 11:19
- Jump to forum
- Jump to topic
Να κάνουμε ένα sumup που βρισκόμαστε σήμερα 4η Αυγούστου, με δεδομένο ότι καιγόμαστε για φορ-χαφ και μάλλον και στόπερ;
Το μόνο που εμφανίζεται ως προχωρημένο είναι του Γιακουμή, αλλά και αυτό δεν έχει κλείσει ακόμα...
Από εκεί και πέρα όπως αναφέρθηκε και εδώ μέσα και Κόλκας και Τσόρμπα μιλάνε με ...
Το μόνο που εμφανίζεται ως προχωρημένο είναι του Γιακουμή, αλλά και αυτό δεν έχει κλείσει ακόμα...
Από εκεί και πέρα όπως αναφέρθηκε και εδώ μέσα και Κόλκας και Τσόρμπα μιλάνε με ...
- Δευ 04 Αύγ 2025, 15:28
- Jump to forum
- Jump to topic
Δεν μπορώ να καταλάβω, τι δεν μπορείτε να καταλάβετε. Φέτος γίνατε ΠΑΟΚ;
Θα παίξουμε το πρώτο ευρωπαϊκό ματς μεσα εξω, θα περάσουμε και μετα θα ψωνίσουμε.
Τι είναι ολα αυτά που γραφεται εδώ μεσα τόσες μερες δεν καταλαβαίνω.
Θα παίξουμε το πρώτο ευρωπαϊκό ματς μεσα εξω, θα περάσουμε και μετα θα ψωνίσουμε.
Τι είναι ολα αυτά που γραφεται εδώ μεσα τόσες μερες δεν καταλαβαίνω.
- Δευ 04 Αύγ 2025, 18:42
- Jump to forum
- Jump to topic
Το χειρότερο είναι ότι αν φύγει ο Τσάλοφ πάλι με κανένα δανεικό θα αντικατασταθεί και του χρόνου το καλοκαίρι η επιθετική τριάδα μας στην προετοιμασία θα είναι ο Μύθου μόνος του.
Οτι μπορεί να πουληθεί, θα πουληθεί. Δεν έκατσε του Ντελια, ώρα να σκοτώσουμε Τσάλοφ και Ντεσποτοφ. Αν πάει να ...
- Τρί 05 Αύγ 2025, 09:52
- Jump to forum
- Jump to topic
ρε μάγκες, έλεος
- Τρί 05 Αύγ 2025, 15:35
- Jump to forum
- Jump to topic
Παιδιά μπορώ να πάω κι εγώ να κάνω πρόταση στον Χαλαντ 3 μύρια το χρόνο να τον έχω να μου καθαρίζει τα ποδοσφαιρικά μου.
Όταν ξέρω ότι δεν θα δεχτεί το μόνο εύκολο να κάνω προτάσεις.
Αν η διοίκηση ήθελε τον Γιοβιτς, θα έφτανε μέχρι 1,κάτι γιατί θα έκανε αυτή την κοστολόγηση. Δε θα ερχόταν.
Αν ...
Όταν ξέρω ότι δεν θα δεχτεί το μόνο εύκολο να κάνω προτάσεις.
Αν η διοίκηση ήθελε τον Γιοβιτς, θα έφτανε μέχρι 1,κάτι γιατί θα έκανε αυτή την κοστολόγηση. Δε θα ερχόταν.
Αν ...
- Τρί 05 Αύγ 2025, 15:37
- Jump to forum
- Jump to topic
Η ιδιοκτησία, εδώ και 5 χρόνια, έχει πάρει μια απόφαση, η ομάδα να είναι αυτοσυντηρούμενη. Όσο και να μη θέλουμε να το πιστέψουμε, η μη πώληση Κωνσταντέλια σε συνδυασμό με την απουσία εγγυημένων εσόδων από χορηγία φανέλας και τηλεοπτικό, "κατέβασε" το μπάτζετ. Μην ξεχνάμε πως υπάρχει ένα προπονητικό ...
- Τρί 05 Αύγ 2025, 15:45
- Jump to forum
- Jump to topic
Όπως είχαμε προβλέψει σωστά δυστυχώς οι περισσότεροι, η ανανέωση Ντελια έπαιξε τον ρόλο της στον μεταγραφικό σχεδιασμό .
Απ' ότι φαίνεται είναι σε τόσο κρίσιμο σημείο τα οικονομικά μας που δεν έχουμε την άνεση για κινήσεις χωρίς μεγάλες πωλήσεις.
Η διοίκηση αυτό τον τρόπο λειτουργίας επέλεξε, δικά ...
Απ' ότι φαίνεται είναι σε τόσο κρίσιμο σημείο τα οικονομικά μας που δεν έχουμε την άνεση για κινήσεις χωρίς μεγάλες πωλήσεις.
Η διοίκηση αυτό τον τρόπο λειτουργίας επέλεξε, δικά ...
- Τρί 05 Αύγ 2025, 17:03
- Jump to forum
- Jump to topic
Αυτό με τα οικονομικά μας που είναι τόσο οριακά ενώ εν τελεί το μπατζετ μας είναι αρκετά υψηλό δεν το καταλαβαίνω. Πιο πολύ θέμα στρατηγικής μου φαίνεται.
Καταρχάς διαφαίνεται ότι πολλές μεταγραφές υψηλού κόστους που έχουν κάνει οι άλλοι και δεν χαρακτηρίζονται επιτυχείς, ήταν εύκολο να τις ...