Η αναζήτηση βρήκε 203 εγγραφές
- Σάβ 09 Αύγ 2025, 22:06
- Jump to forum
- Jump to topic
- Σάβ 09 Αύγ 2025, 22:43
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙV
Μια φορά θέλουμε να δώσουμε λεφτά ρε μλκες της Σλάβια κάνετε μας τη χάρη για όνομα του θεού
- Κυρ 10 Αύγ 2025, 07:56
- Jump to forum
- Jump to topic
Καλές οι μεταγραφές Γιακουμάκη και Ζαφειρη, αν πραγματοποιηθεί, αλλά το θέμα είναι να τους εκμεταλλευτεί σωστά ο Λουτσε.
Αν φέραμε Γιακουμάκη για παίζει μόνος μπροστά και απλά να τρέχει και να πιέζει και αυτός άχρηστος θα βγει. Ίσως θα πρέπει να αλλάξει λίγο το «σύστημα» εκεί μπροστά, αν και δεν το ...
Αν φέραμε Γιακουμάκη για παίζει μόνος μπροστά και απλά να τρέχει και να πιέζει και αυτός άχρηστος θα βγει. Ίσως θα πρέπει να αλλάξει λίγο το «σύστημα» εκεί μπροστά, αν και δεν το ...
- Κυρ 10 Αύγ 2025, 11:18
- Jump to forum
- Jump to topic
H Θέληση του ΠΑΙΚΤΑΡΑ Ζαφείρη να έρθει στον ΠΑΟΚ επιβεβαιώνει ότι ΚΑΝΕΙΣ Έλληνας ποδοσφαιριστές δεν θα άφηνε την Ελλάδα με ένα συμβόλαιο αντάξιο της αξίας του.
Η Ελλάδα θα ειναι ΠΑΝΤΑ στην κορυφή της προτίμησης για τους Έλληνες ποδοσφαιριστές και γενικότερα για όλους τους ξενιτεμένους ...
- Κυρ 10 Αύγ 2025, 15:50
- Jump to forum
- Jump to topic
Θα γράψει άρθρο για το πόσο στεναχωρεμενος είναι ο ζαφειρης που ήρθε στον ΠΑΟΚ και πως οι τσέχοι θα μας κάνουν μήνυση που τν πήραμε νταηλίκι
- Κυρ 10 Αύγ 2025, 15:51
- Jump to forum
- Jump to topic
Με έπιασες

Ελπίζω να σπρώξουν τον Μάγκο στην Ροστόφ
- Κυρ 10 Αύγ 2025, 15:51
- Jump to forum
- Jump to topic
Βγαίνει ότι η Στουτγάρδη έκανε πρόταση 15 εκατομμύρια στους Τσέχους για τον Ζαφείρη...Σύμφωνα με το ρεπορταζ ο πρόεδρος της γερμανικής ομάδας δε ξέχασε ποτέ το φιάσκο με τον Κωσταντελια και προσπαθεί να κάνει μια κίνηση ουσίας αλλά κυρίως εντυπωσιασμού....
Είναι η 3η ή 4η φορά που "τρολλάρεις ...
- Κυρ 10 Αύγ 2025, 16:01
- Jump to forum
- Jump to topic
Θα ανησυχησει οχι για εναν αλλα για δυο παικτες πλεον της Εθνικης ομαδας που θα μεινουν στην Ελλαδα και δεν θα εξελιχθουν. Τανα ζωηdragon έγραψε: Κυρ 10 Αύγ 2025, 15:59 Ο σαμπρακος ελπίζω να μην ανησυχεί πως θα βγει ο οικονομικός σχεδιασμός του ΠΑΟΚ
- Κυρ 10 Αύγ 2025, 16:47
- Jump to forum
- Jump to topic
Και πάνω που έπαιρνε τα πάνω της η Εθνική.
Τώρα θα αναγκαστούν να φάνε πάγκο Ζαφείρης, Ντελιας , Γιακουμάκης. Πάλι καλά υπάρχει ο Μπακαπεφτας να παίζει βασικός...

Τώρα θα αναγκαστούν να φάνε πάγκο Ζαφείρης, Ντελιας , Γιακουμάκης. Πάλι καλά υπάρχει ο Μπακαπεφτας να παίζει βασικός...

- Κυρ 10 Αύγ 2025, 16:59
- Jump to forum
- Jump to topic
Από την πώληση Ντελια, που αποτραπηκε στο παρα πέντε, σε μόλις 15 μέρες, σπάμε τα ταμεία για Ζαφείρη, που μακάρι να έρθει.
Συγγνώμη αλλά εγώ δεν βγάζω νόημα, δεν δείχνει να υπάρχει η παραμικρή λογική σε 2 τόσο αντιφατικές κινήσεις.
Ή μήπως υπάρχει?.....
Συγγνώμη αλλά εγώ δεν βγάζω νόημα, δεν δείχνει να υπάρχει η παραμικρή λογική σε 2 τόσο αντιφατικές κινήσεις.
Ή μήπως υπάρχει?.....
- Κυρ 10 Αύγ 2025, 18:31
- Jump to forum
- Jump to topic
@charisiad κάτσε μια βδομάδα έξω, να κάνεις κάνα μπανάκι!
- Κυρ 10 Αύγ 2025, 18:39
- Jump to forum
- Jump to topic
Έτσι για το γούρι, θα συνεχίσω να λέω ότι δεν υπάρχει περίπτωση να κάνουμε τέτοια μεταγραφή.
- Δευ 11 Αύγ 2025, 08:21
- Jump to forum
- Jump to topic
Έτσι είναι. Όταν αγαπάς την ομάδα σου χαίρεσαι οταν παίρνει λεφτά από πωλήσεις και στεναχωριέσαι οταν τα δίνει για αγορές.
Εγώ λέω να το χαρούμε.
Εγώ λέω να το χαρούμε.
- Δευ 11 Αύγ 2025, 08:32
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγώ νομίζω ότι οι Τσέχοι έχουν καταλάβει την σφοδρή επιθυμία μας να φέρουμε έναν παίκτη καλό στα χαφ και μας εκβιάζουν μέχρι εκεί που δεν πρέπει. Τα 14Μ είναι πάρα πολλά για τον Ζαφείρη και δεν νομίζω ότι συμφέρει στον ΠΑΟΚ να τα δώσει. Ήδη ο Γιακουμάκης θα μας στοιχίσει αρκετά ( ΑΝ κάνουμε χρήση ...
- Δευ 11 Αύγ 2025, 18:19
- Jump to forum
- Jump to topic
Τον πήρε ελεύθερο ρε φίλε 30 χρονων, βγήκε 2ος ο βαζελος και μετά από 1 χρόνο τον πουλάει 5 μύρια. Εγώ θα έλεγα όντως καλό ντιλnavigator11 έγραψε: Δευ 11 Αύγ 2025, 18:09 Τεράστια πετυχεσά τελικά ο Μαξίμοβιτς στο Αιλάντα. Πέρασε και δεν ακούμπησε, ο ορισμός.