Η αναζήτηση βρήκε 91 εγγραφές

Return

από Piero
Παρ 27 Ιουν 2025, 02:59
Jump to forum
Jump to topic

Re: Προβλήματα & Λύσεις για το Forum ΙΙΙ

Επιτέλους ρε αλάνια, και ότι σας έκραξα σήμερα :P
από Мир
Παρ 27 Ιουν 2025, 03:25
Jump to forum
Jump to topic

Τι έγινε τελικά ο Τέλης αντί για νέα Τούμπα,προτίμησε να τα σκάσει για νέο σάιτ Paokmania?
από tasso85
Παρ 27 Ιουν 2025, 07:26
Jump to forum
Jump to topic

μπραβο τα παλικαρια για την αναβαθμιση
για την επομενη ομως να μη χρειαστει να παραιτηθει ο προεδρος του ΑΣ, να εμφανιστουν απο το πουθενα η ΠΑΕ, το γηπεδο, ο Μυστακιδης μεχρι και να κλεισει ο Μειτε για να αναγκαστειτε να την κανετε
από joshua
Παρ 27 Ιουν 2025, 14:05
Jump to forum
Jump to topic

Δύο παρατηρήσεις. Αρχικά εγώ θεωρητικά είμαι μπαναρισμενος μέχρι τη Κυριακή αν και στο παλιό φορματ έλεγε μέχρι 20 Ιουλίου. Δεν ξέρω αν πρόκειται για προεδρική χάρη η έχουν σβηστεί όλα τα μπαν. Έπειτα ενώ από desktop όλα δουλεύουν ρολόι,από κινητό αρκετές φορές εμφανίζεται το παλαιό φορματ που λέει ...
από VfB v2
Παρ 27 Ιουν 2025, 14:50
Jump to forum
Jump to topic

astral έγραψε: Παρ 27 Ιουν 2025, 14:24 :lol:
λες να ακυρώθηκαν όλα τα ban?
Εικόνα

The gate has opened.
από Unpsofable78
Πέμ 10 Ιούλ 2025, 07:53
Jump to forum
Jump to topic

Re: Νέο Γήπεδο

Εάν ο Ιβάν είναι ευεργέτης με 160 εκατομμύρια, τότε ο ΤΕΛΗΣ ΜΥΣΤΑΚΙΔΗΣ με 250, 250, 250, 250 τι θα είναι;

ΥΠΕΡ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ ΑΝΥΠΕΡΒΛΗΤΟΣ ΚΑΙ ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ ΕΥΕΡΓΕΤΗΣ ΤΕΛΗΣ ΜΥΣΤΑΚΙΔΗΣ εφόσον φτιάξει τη νέα Τούμπα.

ΥΓ. ΜΕ ΤΕΛΗ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΚΥΠΕΛΛΟ. ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ...
από Мир
Πέμ 10 Ιούλ 2025, 17:12
Jump to forum
Jump to topic

Re: Ιβάν Σαββίδης VII

Σε πολλούς για 34 χρόνια δεν είχε πρόβλημα η μνήμη τους να ξεχνάει ότι δεν έχουν πάρει πρωτάθλημα, αλλά ξαφνικά επιβλήθηκε να είμαστε ισόβιοι πρωταθλητές.

Από το καλό υπάρχει το βέλτιστο, αλλά η ιστορία του ΠΑΟΚ μας έχει επίσης δείξει ότι από τα καλά (με πληρωμένες πένες και αχάριστους οπαδούς ...
από Montrealiotis
Πέμ 10 Ιούλ 2025, 17:15
Jump to forum
Jump to topic

Εμένα αυτό που με χαροποιεί, είναι ότι με όποιον Παοκτση γνωστό μου μίλησα, είναι 100% με τον Ιβαν ασυζητητί. Τώρα το τι λένε μερικά τρολακια στο ίντερνετ δεν έχει και τόσο σημασία. Και δεν μιλάω για τους σοβαρούς συμφορουμιτες μας.
από eorptol1
Παρ 18 Ιούλ 2025, 20:14
Jump to forum
Jump to topic

Τα έφαγε όπως ο γουμενος το 1900000, του σσκπιγγιδη, ρε τι διαβάζουμε έβαλε εκατομμύρια και ρίχνουμε υπόνοιες ότι τσεπωνει τις πωλήσεις χαχαχαχα δεν παίζεστε μερικοί....
από renegade
Τρί 29 Ιούλ 2025, 02:18
Jump to forum
Jump to topic

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025

Εδώ έχουμε σήμερα μια κλασική περίπτωση θεσμικής κοροϊδίας με νομικά προσχήματα και παράκαμψη διαδικασιών με τρόπο τελείως παραπλανητικο.

Ενώ η πλευρά σαββίδη λέει ξεκάθαρα δώσε μου ένα Memorandum of Understanding όπου θα συμφωνείται ρητά (και με ποινικές/οικονομικές ρήτρες) ότι ΕΑΝ βγει οικοδομική ...
από FreeWatcher
Πέμ 31 Ιούλ 2025, 13:55
Jump to forum
Jump to topic

Η ΠΑΕ λεει οτι δεν γινεται γιατι μιλαει για εγγυητικη επιστολη. Ο ΑΣ δεν ζητησε κατι τετοιο.

Αυτό είναι δική σου υπόθεση. Το πρωί άλλο αναλύαμε. Το αν μπορεί να βγει εγγυητική χωρίς άδεια. Που δεν μπορεί.
Θα δημιουργήσει ο ΑΣ δηλαδή ολόκληρη επιτροπή έργου για να ζητήσει proof of funds ...
από abc_o_ karpouzas
Πέμ 31 Ιούλ 2025, 14:21
Jump to forum
Jump to topic

Και από που προκύπτει ότι το γήπεδο πρέπει να γίνει...εδω και τώρα....

Αφού είναι....θεματοφυλακες..και ξερουν ότι κάποια στιγμή τα γεωπολιτικά θα τελειωσουν γιατι δεν πάνε για διακοπές μαζί με την δικηγόρο αφού έτσι και αλλιώς....προτεραιότητα έχει ο Ιβάν....
από Psagmenos4
Πέμ 31 Ιούλ 2025, 17:27
Jump to forum
Jump to topic

Το κείμενο προέρχεται από τον Αντώνη Κλαδα. Οτι κι αν αυτό σημαίνει για την σημασία του και την βαρύτητα του λόγου του ,μιας και ο μεγάλος Μάκης Μανάβης πλέον δεν είναι έδω.

Το τελευταίο που θα γράψω είναι αυτό μετά δεν θα ξανά ασχοληθώ. Και αυτό το κάνω γιατί κουραστικά να βλέπω και να διαβάσω ...
από renegade
Πέμ 31 Ιούλ 2025, 17:58
Jump to forum
Jump to topic

Θα προσπαθήσω να είναι αυτό στο τελευταίο μου μήνυμα στο παρόν τοπικ, εξάλλου ο καθένας πλέον έχει επιλέξει την θεση του και τα επιχειρήματα του.
Για μένα απλά είναι ντροπη μας και η μεγαλύτερη μας ήττα ως οργανισμός η νομιμοποίηση του ερασιτέχνη να αναγάγει σε ένα άτυπο οικονομικο Μπρα ντε φερ δύο ...
από navigator11
Πέμ 31 Ιούλ 2025, 18:35
Jump to forum
Jump to topic

Ρε με τι περισσεια ευκολια αποκαλειτε τους αλλους λιγουρια...

"Λιγούρια".
"Τρύπιοι"
"Κακομαθημένοι έφηβοι που θέλουν μόνο μεταγραφές".
"Όχι πραγματικοί οπαδοί του ΠΑΟΚ, αλλά πελάτες".
"Άνθρωποι χωρίς αξίες, ηθική και ιδανικά".
"Ουστ"

Όλα αυτά ειπώθηκαν σήμερα μόνο.

Ουστ είπε για εμένα ...