Οποιοσδήποτε ποδοσφαιριστής που θεωρεί τον εαυτό του μεγαλύτερη υπόσταση από την ομάδα έχει ελάχιστης πιθανότητες να παίξει μπάλα.
Περιπτώσεις σαν τον γιόβιτς είναι για εμάς μακριά και αγαπημένοι
Ας πάει στην κούλα... μακάρι θα πω εγω
marsantos
Αυτό που είδα εγώ στα φιλικά ήταν μια ομάδα η ...
Η αναζήτηση βρήκε 91 εγγραφές
- Παρ 01 Αύγ 2025, 22:31
- Jump to forum
- Jump to topic
- Σάβ 02 Αύγ 2025, 02:01
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ
Μένει μέχρι να... φύγει ο Τσάλοφ. Έχει ήδη διοχετευτεί στην αγορά ότι είναι προς παραχώρηση. Αναζητούνται προτάσεις.
- Σάβ 02 Αύγ 2025, 02:18
- Jump to forum
- Jump to topic
Κάτι που κάνει ακόμα πιο έξυπνη την επιλογή ΓιακουμάκηFrans van Rooij έγραψε: Σάβ 02 Αύγ 2025, 02:01 Μένει μέχρι να... φύγει ο Τσάλοφ. Έχει ήδη διοχετευτεί στην αγορά ότι είναι προς παραχώρηση. Αναζητούνται προτάσεις.
- Σάβ 02 Αύγ 2025, 06:22
- Jump to forum
- Jump to topic
Μια χαρά παίκτης ο Γιακουμάκης, κομβικό το γκολ του στο Καραϊσκάκη, το 1-2 τη χρονιά του κλεμμένου από τη χάρτινη. Μερικοί εδώ είστε τόσο απόλυτοι, ενώ από πουθενά δε προκύπτει ότι είστε αυθεντίες. Όταν ακούγονταν για τσαλοφ εδώ μέσα μιλούσαμε για φορ παγκόσμιας κλάσης κτλ, ο παίκτης δε θυμίζει ούτε ...
- Σάβ 02 Αύγ 2025, 08:22
- Jump to forum
- Jump to topic
Αν τον λέγανε Kumakic και βλέπατε στο transfermarkt ότι στις πρόσφατες τέσσερις ομάδες του έχει 88 γκολ και 17 ασίστ, κωλωτούμπες θα κάνατε.
- Σάβ 02 Αύγ 2025, 08:48
- Jump to forum
- Jump to topic
Βεβαια η αληθεια ειναι οτι καποιες ωρες μετα δικαιωθηκε με το ονομα του Γιακουμακη να σκαει ενω κανεις δεν το ειχε αναφερει ολο αυτο τον καιρο και με τον Ολλανδο να επιβεβαιωνει οτι εχει δοθει στην πιατσα το σημα οτι ο Τσαλοφ ειναι υπο παραχωρηση
Αν κάποιος παρακολουθήσει προσεκτικά τα φιλικά ...
- Σάβ 02 Αύγ 2025, 10:21
- Jump to forum
- Jump to topic
Αν παίρναμε ξενο παιχτη πού έχει βγει πρώτος σκόρερ σε Ολλανδία και Σκωτία και έχει κάνει μεταγραφές 20 εκατομμυρίων θα πανηγύριζαμε όλοι.
Μια χαρά παίχτης είναι ο γιακουμακης. Ξέρει πού έρχεται, δεν θα έχει τουπέ για το ελληνικό πρωτάθλημα, είναι αθλητικός, πρεσαρει,δεν χρειάζεται προσαρμογή, δεν ...
Μια χαρά παίχτης είναι ο γιακουμακης. Ξέρει πού έρχεται, δεν θα έχει τουπέ για το ελληνικό πρωτάθλημα, είναι αθλητικός, πρεσαρει,δεν χρειάζεται προσαρμογή, δεν ...
- Σάβ 02 Αύγ 2025, 11:25
- Jump to forum
- Jump to topic
O Γιακουμάκης αν κάνει αυτά που έκανε στο εξωτερικό είναι παιχταράς.
Ο Jovic που έχει να πείξει μπάλα 5 χρόνια καλύτερος είναι δηλαδή ;
Ο Jovic που έχει να πείξει μπάλα 5 χρόνια καλύτερος είναι δηλαδή ;
- Σάβ 02 Αύγ 2025, 11:44
- Jump to forum
- Jump to topic
Και το ποιο άρρωστο είναι ότι όλες οι γνώμες για τους παίκτες που...θέλουνε..σαν κόσμος το μεγαλύτερο κριτήριο είναι το...γιουτιουμπ.....
Καλό είναι οι....ποιος ο ένας και ποιος ο άλλος...να κάτσουν να δούνε και τα του γιακουμακη
Καλημέρα Καρπουζα. Πως είσαι; Ολα καλά;;
Το περίεργο είναι ...
- Σάβ 02 Αύγ 2025, 12:06
- Jump to forum
- Jump to topic
Ε ναι αλλωστε ο σωστος προπονητης κρίνει τους παίχτες απ'το κοστος μεταγραφής και το μισθο τους.DaVinci έγραψε: Σάβ 02 Αύγ 2025, 12:02 Μεγάλη αδυναμία σε ελεύθερους και δανεικούς ο Λουτσέσκου. Όσοι έχουν μεγάλες ρήτρες, συμβόλαια και η ομάδα δεν τους αφήνει να φύγουν εύκολα, δεν ταιριάζουν στα θέλω του.
- Σάβ 02 Αύγ 2025, 13:44
- Jump to forum
- Jump to topic
Και για τον χαφ και για τον στόπερ (ξεχωριστά για κάθε θέση) υπάρχει μπάτζετ 4 εκατ. Ευρώ (πέρα από το συμβόλαιο). Προϋπόθεση φυσικά να πρόκειται για ποδοσφαιριστή σε παραγωγική ηλικία.
Σόρρυ φίλε μου αλλά το ίδιο γράφτηκε για φορ.
Τώρα άλλαξε το παραμύθι.
Δεν με ενοχλεί να μην ξοδεύουν ...
- Σάβ 02 Αύγ 2025, 14:14
- Jump to forum
- Jump to topic
Καρπουζά μου τίποτα δεν πειράζει.
Ούτε το σήριαλ Λουτσεσκου πείραζε.
Ούτε το σήριαλ ντελια πειράζει.
Ούτε το σήριαλ «πάω χωρίς φορ , χαφ και στόπερ» και ρισκάρω για άλλον ένα χρόνο πειράζει.
Ούτε ο Γιακουμάκης πειράζει.
Ούτε οι ελεύθεροι, δανεικοί και μιας χρήσης πειράζουν.
Ούτε ότι έφυγαν ...
- Σάβ 02 Αύγ 2025, 20:40
- Jump to forum
- Jump to topic
Η οικονομική πολιτική που ακολουθει πιστά από το 2020 ο μεγαλομέτοχος,ειναι το χειροφρενο που ονομάζεται αυτάρκεια.Δεν αλλάζεις πίστα με μια συμμετοχή στο ch l.Μόνο με αλλαγή οικονομικής πολιτικής.Μόνο με ΒΑΡΒΑΤΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ.
Πριν το 20 πόσο διαφορετική ήταν η πολιτική ...
- Σάβ 02 Αύγ 2025, 22:07
- Jump to forum
- Jump to topic
Θυμάμαι χαρακτηριστικά κουβεντολοι που πιάναμε κάτω απ'το camp - hotspot όταν ήμουν στη Σαμο με συναδέλφους μου και συγκεκριμένα από άρρωστο Αεχτσή που μου έλεγε τι είναι αυτός ρε μλκ ο δικός σας που τα βρήκε τοσα φράγκα , τι ξέπλυμα είναι αυτό :
Με 150 εκ που έχει βάλει φανερά κι άλλα τόσα που δε ...
Με 150 εκ που έχει βάλει φανερά κι άλλα τόσα που δε ...
- Κυρ 03 Αύγ 2025, 11:52
- Jump to forum
- Jump to topic
Εσεις που το εχετε παρει αποφαση οτι η ομαδα ειναι παρατημενη εξι χρονια κλπ και καθε χρονο τα ιδια και τρεις το λαδι πεντε η φετα και μα και μου. Γιατι ασχολειστε; Αληθεια προσπαθω να καταλαβω. Ειναι καποιο φετιχ; Για γουρι; Ειλικρινα πιστευετε οτι αν γραφετε δεκαπεντε φορες τη μερα επι τρεις μηνες ...