Η αναζήτηση βρήκε 91 εγγραφές

Return

από navigator11
Σάβ 02 Αύγ 2025, 00:22
Jump to forum
Jump to topic

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025

Δηλαδή για να μη βρεθεί η ομάδα στο μηδέν θα πρέπει να κάνουμε τα στραβά μάτια στην εξόφθαλμα νταβατζήδικη απόπειρα του Μυστακίδη να ψειρίσει την ΠΑΕ, με συνεργάτες του τους ... θεματοφύλακες;
από Мир
Σάβ 02 Αύγ 2025, 00:32
Jump to forum
Jump to topic

Δηλαδή για να μη βρεθεί η ομάδα στο μηδέν θα πρέπει να κάνουμε τα στραβά μάτια στην εξόφθαλμα νταβατζήδικη απόπειρα του Μυστακίδη να ψειρίσει την ΠΑΕ, με συνεργάτες του τους ... θεματοφύλακες;

Πρέπει να τους πούμε και ευχαριστώ μάλλον ...
Να μαλώσουμε και τον κακό Χατζοπουλο που έσωσε το ...
από leomatos88
Σάβ 02 Αύγ 2025, 17:17
Jump to forum
Jump to topic

Γεια χαρά σε όλους τους πραγματικούς ΠΑΟΚτσήδες, της προσφυγιάς, της ξενιτιάς και της ανταρσίας.

Τις καλύτερες ημέρες και νύχτες μας τις ζήσαμε ήδη. Οι πιο πολλές ήταν ανάμεσα σ' αυτά τα 13 χρόνια. Που πατήσαμε κάτω τους τρεις βρικόλακες, τις κυβερνήσεις τους, τ' αφεντικά τους, τους υπαλλήλους τους ...
από Magdi Tolba 4
Κυρ 03 Αύγ 2025, 09:13
Jump to forum
Jump to topic

Τα χω διαβάσει και τα χω δει όλα εδώ. Ειδικά σ αυτό το θέμα.
Είμαι..57,5 χρόνων γαμωτο πλέον και όπως προείπαν κάποιες σειρές πριν δεν πιάνει πλέον η μπογιά μας.Σκουριασαμε. Από το χαμηλοταβανο κάποτε και από τα πούλμαν τώρα οικογενειαρχης και...(προσπάθεια για να δείξουμε κύριοι τρομάρα μας)!Ο ...
από giapas
Κυρ 03 Αύγ 2025, 09:40
Jump to forum
Jump to topic

Ο οφειλέτης και ο πιστωτης. Μάλιστα.

Η ΚΑΕ να μη μιλάει γιατί έχει δεχτεί δάνειο από τον Ιβάν άρα -αν μιλησει και παρει θεση- τη θεωρούμε στημένη και κατευθυνόμενη από το Σαββίδη. Μάλιστα

Το έκανα πενηνταρακια γιατί με το γλυκομιλητο και συνετό και ενωτικό ύφος γραφής χάνουμε και το νόημα.

Ο ...
από jibbie
Δευ 04 Αύγ 2025, 23:39
Jump to forum
Jump to topic

Μπορείτε να με βοηθήσετε που ακριβώς εντοπίζεται το άστοχο / τρύπημα / προδοσία του ΑΣ;

Η ιστορία πάει κάπως έτσι

ΠΑΕ / ΑΣ κάνουν κινήσεις για το γήπεδο (2018) -> ΠΔ / Ρυμοτομικό Σχεδιο κτλ. (2022) -> Νεκρη περίοδος πέρα από κάτι γενικά σχέδια τυπου 3D (2022-06/2025). Πίεση από ΠΑΕ στον ΑΣ για ...
από jibbie
Δευ 04 Αύγ 2025, 23:52
Jump to forum
Jump to topic

it is what it is, καμια εργολαβια, ειναι η πραγματικοτητα. τωρα αν ενοχλει, αλλη κουβεντα. υπαρχουν και φωνες οπως η δικη σου joshua που δεν εντασσεται σε καποιο απ τα δυο ρευματα προφανως. αυτο δεν αναιρει τα παραπανω.
από Jean Valjean
Τρί 12 Αύγ 2025, 18:59
Jump to forum
Jump to topic

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ

Εγώ κουράστηκα με όλο αυτό.

Στα μάτια μου είναι έκθετος ο ΑΣ για την ανήθικη προσέγγιση του θέματος μετά τη ΓΣ της ΠΑΕ.

Στα μάτια μου είναι επίσης έκθετη η ΠΑΕ για την ανυπαρξία τόσων χρόνων, τις μαλακίες που μπορεί να είπε ο Κυρ Κυρ και το αστείο "μνημόνιο" οκτώ σελίδων που πρότεινε (ως ...
από DamoN
Παρ 27 Ιουν 2025, 05:35
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2025

Μια χαρά θα πάει προετοιμασία .
Μπορεί να εξασφαλίσει λίγη παραπάνω άδεια (μήνας του μέλιτος ) διότι παντρεύτηκε για 4η φορά τα 2 χρόνια που τον ξέρω…
από joshua
Παρ 27 Ιουν 2025, 08:53
Jump to forum
Jump to topic

Αποψη για τους 2 βρετανους δεν εχω αλλα αν μη τι αλλο εχουν πλουσια βιογραφικα και παραστασεις. Παντως οδευουμε προς αρχη προετοιμασιας με ισως το πιο γεματο ροστερ για τη χρονικη στιγμη εδω και πολυ καιρο. Προσθηκη ενος φορ θα κλεισει ιδανικα τη πρωτη φαση.
από Frans van Rooij
Παρ 27 Ιουν 2025, 12:40
Jump to forum
Jump to topic

Καλησπέρα και από μένα.
1) Σχετικά με τον στόπερ μην ασχολείστε με παίκτες προοπτικής. Πάμε για πρωτοκλασάτο παίκτη με αγορά 4-5 εκατ. Ευρώ και συμβόλαιο άνω του εκατ.
2) Μια από τις βασικές επιλογές στα χαφ (ίσως η βασική) αγωνίζεται στη Γαλλία και η ομάδα του δεν τα πήγε καθόλου καλά πέρυσι.
3 ...
από Psagmenos4
Παρ 04 Ιούλ 2025, 19:56
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2025 - vol. II

Σελκε παιχταράς φερτον χθες, κι αν τον όνειρευεστε για 3ο ,πάλι 1ος θα καταλήξει. Κάντε σκρινσοτ ότι αν κλείσει, στο πρωτάθλημα με 15 γκολ θα κλείσει για πλάκα, συν ότι προσφέρει ο όγκος του μπροστά, που επιτέλους οι αντίπαλοι θα το νοιώθουν.
Βέβαια πόσο πιστεύουμε τον Ραγκατση?
από prist64
Σάβ 05 Ιούλ 2025, 17:29
Jump to forum
Jump to topic

Γιανσεν
δυσκολα θα χαλασει του Ουρμπανσκι

Agios speaking
από renegade
Κυρ 06 Ιούλ 2025, 17:19
Jump to forum
Jump to topic

20 σελίδες για τον κοταρσκι

Αν θέλουμε οι προσφορές που έρχονται να μην είναι λες και είμαστε η ΤΣΣΚΑ Σόφιας θα πρέπει επιτέλους να παίξουμε το παιχνίδι με τους όρους που παίζεται

Όσο για τον Ντομινίκ ένας μετριοκαλος τερματας είναι με κάποια στοιχεία σε πολύ καλό βαθμό αλλά και κάποια άλλα σε ...
από echromos
Τετ 09 Ιούλ 2025, 07:44
Jump to forum
Jump to topic

μιας και είμαι και κάποιας ηλικίας, πόσο μου έχουν λείψει τα πρωτοσέλιδα των σπορ του βορρά... εκεί να δείτε τι παιχταραδες φερναμε. κάποιοι νομίζω ζουν ακόμη σε εκείνη την εποχή