Δεν ξέρω αν έχει υπάρξει εμφάνιση από επιθετικό στην Ελλάδα παρόμοια με αυτή του ακπομ κόντρα στην Κούλα με τον Άγιαξ.
Θα πει κάποιος ότι ο ΠΑΟΚ δεν παίζει έτσι και θα έχει δίκιο.
Άλλο όμως να λες ότι δεν ταιριάζει και άλλο να τον υποτιμάς σαν παίκτη.
Υγ το ότι αύριο η ομάδα φεύγει για Ολλανδία και ...
Η αναζήτηση βρήκε 91 εγγραφές
- Κυρ 13 Ιούλ 2025, 16:40
- Jump to forum
- Jump to topic
- Τρί 15 Ιούλ 2025, 09:28
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2025 - vol. II
Εγω ειλικρινα δεν εχω καταλαβει γιατι εχει ατονησει του χαφ...Μια απουσια να εχεις θα κατεβεις σε αγωνα με 2 διαθεσιμους? Θα πας σε αγωνες μετα την προετοιμασια με παικτες να βγαζουν συνεχομενα 90λεπτα? Μην μου πει κανενας για τον Θυμιανη...
- Τρί 15 Ιούλ 2025, 13:15
- Jump to forum
- Jump to topic
να προσθέσω και κατι ακομη....
η επιτυχημένη μεταγραφή προυποθέτει και ... ακέραιο χαρακτήρα...
σε μια ομαδα όπου υπάρχουν π.χ...σβαμπ ταισον ντελιας τσαλοφ..ισως να μην χωραει ο λαμελα η ο λιβαγια...οπως δεν χώρεσε ο ...ντιμπινται...
η επιτυχημένη μεταγραφή προυποθέτει και ... ακέραιο χαρακτήρα...
σε μια ομαδα όπου υπάρχουν π.χ...σβαμπ ταισον ντελιας τσαλοφ..ισως να μην χωραει ο λαμελα η ο λιβαγια...οπως δεν χώρεσε ο ...ντιμπινται...
- Τρί 15 Ιούλ 2025, 15:21
- Jump to forum
- Jump to topic
Μαλλον οχι. Δεν εχει κανει ποτε πρωταθλητισμοPolichni1926 έγραψε: Τρί 15 Ιούλ 2025, 15:05θεωρεις τον εαυτο σου εξυπνο? ο μοντσου δεν σου κανει δηλαδη?
- Τρί 15 Ιούλ 2025, 20:16
- Jump to forum
- Jump to topic
Εν τω μεταξύ ο ΠΑΟΚ έχει την ευλογία να είναι η μοναδική ομάδα που έχει τόσους παίκτες που μπορούν να πατήσουν περιοχή. Αντριγια, Ιβανουσετς, Κωνσταντελιας, Πέλκας, Καμαρά, Οζντοεφ και Μπάμπα μπορούν να γεμίζουν απειλητικά την καρδιά της αντίπαλης άμυνας. Ο Ακπομ είναι κατηλληλοτατος στο να τους ...
- Τρί 15 Ιούλ 2025, 21:07
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγώ περισσότερο το βλέπω ότι κάποιοι απλά απαιτούν να πέσουν πολλά λεφτά.
"Τόσα έσοδα και δεν ρίχνουν λεφτά;"
Άρα Τέιλορ και Κενι δεν είναι καλές μεταγραφές. Επειδή δεν έπεσε ένα ταλιρακι για το καθένα
Αν για τον βασικό μπακ της Σελτικ με πάνω από 20 ματς Τσαμπιονς λιγκ, έπεφτε ένα 5αρι μύρια αν ...
"Τόσα έσοδα και δεν ρίχνουν λεφτά;"
Άρα Τέιλορ και Κενι δεν είναι καλές μεταγραφές. Επειδή δεν έπεσε ένα ταλιρακι για το καθένα
Αν για τον βασικό μπακ της Σελτικ με πάνω από 20 ματς Τσαμπιονς λιγκ, έπεφτε ένα 5αρι μύρια αν ...
- Τρί 15 Ιούλ 2025, 21:39
- Jump to forum
- Jump to topic
Το στιγμιότυπο της ημέρας, ωστόσο, ήρθε μετά την προπόνηση, όταν ένας πατέρας με τον γιο του —ομογενείς φίλοι του ΠΑΟΚ— πλησίασαν τον νεαρό άσο για μια φωτογραφία (σ.σ. είχαν κάνει άλλωστε τόσα χιλιόμετρα μόνο για τον Ντέλια), λέγοντάς του: «Γιάννη, δεν πιστεύουμε να φύγεις». Ο Κωνσταντέλιας ...
- Τετ 16 Ιούλ 2025, 11:59
- Jump to forum
- Jump to topic
Ρε παιδιά. Παρακολουθώ το φόρουμ εδώ και δεκαπέντε χρόνια και από όλα όσα έχω δει, αυτό με έκανε να αγανακτήσω και έκανα εγγραφή για να γράψω…
Έλεος πια με τις μισθοδοσίες και τα κολλήματα σας εδώ μπαίνουμε να δούμε για καμιά μεταγραφή, κανένα παπά να καβλαντισουμε με την ΠΑΟΚάρα, φτάνει σας ...
Έλεος πια με τις μισθοδοσίες και τα κολλήματα σας εδώ μπαίνουμε να δούμε για καμιά μεταγραφή, κανένα παπά να καβλαντισουμε με την ΠΑΟΚάρα, φτάνει σας ...
- Παρ 18 Ιούλ 2025, 00:42
- Jump to forum
- Jump to topic
Ettien26 αν αρχίσουμε όλοι τις ειρωνείες χωρίς μάλιστα να κάνουμε ουσιαστικά διάλογο, μια και δεν απαντάς σε τίποτα από αυτά που σε ρώτησα θα γίνει το φόρουμ μπρδλο.
Εγώ σε ειρωνευτηκα ποτέ;
Αν εσύ γουστάρεις να πιστεύεις μόνο τα άρθρα περί προτάσεων για Ντελια πχ και τα υπόλοιπα τα λοιδορεις, ε ...
Εγώ σε ειρωνευτηκα ποτέ;
Αν εσύ γουστάρεις να πιστεύεις μόνο τα άρθρα περί προτάσεων για Ντελια πχ και τα υπόλοιπα τα λοιδορεις, ε ...
- Σάβ 19 Ιούλ 2025, 08:13
- Jump to forum
- Jump to topic
Άντε βρε κλείστε τον σεντιρα εκεί στην ΠΑΕ και μην ακούτε κανέναν
Χορτάσαμε από βαριά βιογραφικά
Χορτάσαμε από βαριά βιογραφικά
- Κυρ 27 Ιούλ 2025, 13:20
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ
Το κριτήριο για το φορ πρέπει να είναι ένα και μοναδικό. Αυτό που εξυπηρετεί αγωνιστικά το σύστημα του προπονητή. Αυτό το σύστημα που χωρίς να βάζει γκολ ο σέντερ φορ, η ομάδα έχει την καλύτερη επίθεση στο πρωτάθλημα και στην Ευρώπη μοιράζει 5αρες. Δυστυχώς αυτός ο τύπος φορ δεν συμβαδίζει με τις ...
- Τετ 30 Ιούλ 2025, 22:12
- Jump to forum
- Jump to topic
Πες μου τους insiders να σου πω ποιος είσαι
(φέρτε τον σαουρμα)
(φέρτε τον σαουρμα)
- Πέμ 31 Ιούλ 2025, 13:51
- Jump to forum
- Jump to topic
Ισχύει αυτό που γράφει ο Νούνιες και επίσης ισχύει ότι στον επόμενο γύρο (στα play-offs είτε στο Europa είτε στον Conference) ξανα αλλάζει η λίστα. Ουσιαστικά η τελική λίστα (για το League Phase) είναι αυτή που μας ενδιαφέρει.
- Πέμ 31 Ιούλ 2025, 23:47
- Jump to forum
- Jump to topic
Εν τω μεταξύ κάθεται ο άλλος που εκτελεί χρέη προπονητή αυτή τη στιγμή στην ομάδα και αφιερώνει κανένα εικοσάλεπτο να αναλύει για τους παίκτες που θέλει, τι χαρακτηριστικά πρέπει να έχουν αυτοί κτλ
Σου λέει θέλω μαχητές, να είναι πολεμιστές μέσα στο γήπεδο, να θυσιάζουν του εγώ τους για την ομάδα ...
Σου λέει θέλω μαχητές, να είναι πολεμιστές μέσα στο γήπεδο, να θυσιάζουν του εγώ τους για την ομάδα ...
- Παρ 01 Αύγ 2025, 14:06
- Jump to forum
- Jump to topic
Ίσως θα έπρεπε να ψηθεί ο Ντεσποτοφ για φορ, γιατί την έχει παίξει τη θέση, έχει δυνατο σουτ και γενικά παστελωνει. Πίσω από το φορ έχουμε πολλές λύσεις.
Δηλαδή ένας παίκτης που έχει μηδενικό παιχνίδι με πλάτη θα παίξει φορ σε μια ball dominant ομάδα όπως ο ΠΑΟΚ?
Ο Ντεσπόντοφ οπότε ...