Η αναζήτηση βρήκε 848 εγγραφές

Return

από obanebane
Τετ 29 Απρ 2026, 22:14
Jump to forum
Jump to topic

Re: Bilbao - ΠΑΟΚ 29/04 21:00 FEC Finals, ΕΡΤ 2 Σπορ

@@ Τους είχαμε,απλά σημαντικοί παίχτες μας με πρώτο και καλύτερο τον Μελβιν δεν πάτησαν παρκέ και στα 2 παιχνίδια.
Η απόδοση του Μελβιν έκρινε την σειρά με την Μούρθια που ειναι καλύτερη ομάδα απο αυτούς.
Δε χωνεύεται δύο σερί χαμένοι τελικοί απο την ίδια ομάδα,δεν πειράζει όμως ο μπασκετικός ΠΑΟΚ ...
από Taseos
Τετ 18 Φεβ 2026, 21:51
Jump to forum
Jump to topic

Re: Παναθηναικος AKTOR-ΠΑΟΚ, 18/02, 20:00, ΕΡΤ2

Ναι ξαφνικά θα γίνουμε ομαδάρα στην Ευρώπη. Η ομάδα χρειάζεται σοκ. Έβαλαν 2 80χρονους να φτιάξουν ομάδα. Και ο προπονητής να παρακαλ να απολυθεί
από george188
Τρί 09 Ιουν 2026, 20:22
Jump to forum
Jump to topic

Re: Razvan Lucescu VI

Είμαι πολύ διχασμένος σ' αυτό το κομμάτι. Νομίζω πως φοβάμαι ότι η ζωή χωρίς ραζβαν, τον λατρεύω. Από την άλλη ίσως όντως έφτασε η ώρα για κάτι διαφορετικό. Όποτε να γίνει η αλλαγή, είτε φέτος είτε του χρόνου πάλι προκριματικά θα έχεις κ πάλι η επιλογή θα έχει ρίσκο. Αυτό που δεν Μ αρέσει είναι που ...
από Equalizer
Τρί 09 Ιουν 2026, 21:07
Jump to forum
Jump to topic

Δεν έχω πειστεί ως τώρα ότι είναι αναγκαία μια αλλαγή προπονητή , ιδιαίτερα υπό το πρίσμα των πολλών αλλαγών

Ξέρω ως οπαδός θεατής πολύ καλά τις πρόσφατες ευθύνες του, αλλά ξέρω και των υπολοίπων

Ένα κρίσιμο ερώτημα είναι τι πραγματικά βλέπουν για την κατάσταση που βρίσκεται ο Ραζβαν. Πρόσφατη ...
από Nastoff
Τρί 09 Ιουν 2026, 21:45
Jump to forum
Jump to topic

Θα είναι πολύ δύσκολη η μετά- Λουτσέσκου εποχή.
Ο ΠΑΟΚ λογικά θα υποφέρει μέχρι να βρει τον δρόμο του.
από Vet_eranos
Τετ 10 Ιουν 2026, 19:28
Jump to forum
Jump to topic

Ραζβαναρε, ηδη άρχισαν βλέπω τα περί αραπιας..

Δηλώνω ίσως για τελευταία φορά απότι φαίνεται, πιστό σκυλί σου..

Πως τα φέρνει η τανα η ζωή, απτή διαστημική μπάλα το χειμώνα, σε αποχαιρετισμο..
από renegade
Τετ 03 Ιουν 2026, 21:52
Jump to forum
Jump to topic

Re: Basket League 2026-27

Μαλακ* να είσαι εκατομμυριούχος και να σε γαμανε με στραπον, γιατί αυτός που σε πηδάει δεν έχει φυσική ψωλή
από Rexaris
Σάβ 06 Ιουν 2026, 18:19
Jump to forum
Jump to topic

Re: Basket League 2026-27

Ολόκληρη η ιστορία τού συμπολίτη είναι δυο παίκτες, που έτυχαν να παίζουν στο ίδιο άθλημα, την ίδια χρονική περίοδο. Δεν έχει κάνει τίποτε άλλο σημαντικό σε 112 χρόνια ύπαρξης.