Η αναζήτηση βρήκε 330 εγγραφές

Return

από Unpsofable78
Πέμ 31 Ιούλ 2025, 17:06
Jump to forum
Jump to topic

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025

kos
Ο εργολάβος μήπως σε τάιζε και 13 χρόνια κιόλας; Μήπως και με επιπλέον μαύρα λεφτά;
Μήπως εσύ παρότι σου έχει εξηγηθεί τόσα χρόνια σπαθί, του υποσχεθηκες οκ θα τα βρούμε και πίσω από την πλάτη του συμφώνησες με έναν άλλο "τίμιο" εργολάβο;Μήπως τον φλομωσες και στο ψέμα; Μήπως δεν σεβαστηκες ...
από Baldur
Πέμ 31 Ιούλ 2025, 17:10
Jump to forum
Jump to topic

Εγω σε ολη αυτη την παραφιλολογια και τη δολοφονια χαρακτηρα που συντελειται αριστοτεχνικα, θα αντιπαραβαλλω την ιδια λογικη που εφαρμοζω για να βουλωνω τους σκωληκες (ή εστω, "βουλωνα" οταν ακομα ημουν νιος και ασχολιομουν να αποδομω τους δονκιχωτισμους τους).

Τι εκανα με τους λαλιστατους ...
από keep_paokizein
Πέμ 31 Ιούλ 2025, 17:15
Jump to forum
Jump to topic

Ήρθε ένας εργολάβος και ζήτησε να του δώσω ένα οικόπεδο αντιπαροχή να σηκώσει πολυκατοικία.
Όταν την σηκώσει θα μου δώσει δύο διαμερίσματα.
Επειδή άκουσα στην αγορά ότι έχει κάποια ζόρια του ζήτησα να αποδείξει ότι έχει κεφάλαια να την τελειώσει.
Αυτός θίχτηκε και είπε ότι δεν μπορεί να εγγυηθεί ...
από CCCP
Πέμ 31 Ιούλ 2025, 17:18
Jump to forum
Jump to topic

Ειναι εκπληκτικα κουραστικο αυτο που γινεται απο μερικους που κανουν οτι δεν καταλαβαινουν πιο ειναι το προβλημα με τη σταση του ΑΣ. Κανενας δε λεει οτι η ΕΠΙΘΥΜΙΑ για εγγυησεις ειναι κακο. Αλλα ο ΑΣ δεν μας εχει πει ΤΙΠΟΤΑ μεχρι τωρα. Αερολογιες. Η ΠΑΕ λεει συγκεκριμενα πραγματα και ο ΑΣ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ...
από Psagmenos4
Πέμ 31 Ιούλ 2025, 17:27
Jump to forum
Jump to topic

Το κείμενο προέρχεται από τον Αντώνη Κλαδα. Οτι κι αν αυτό σημαίνει για την σημασία του και την βαρύτητα του λόγου του ,μιας και ο μεγάλος Μάκης Μανάβης πλέον δεν είναι έδω.

Το τελευταίο που θα γράψω είναι αυτό μετά δεν θα ξανά ασχοληθώ. Και αυτό το κάνω γιατί κουραστικά να βλέπω και να διαβάσω ...
από VfB v2
Πέμ 31 Ιούλ 2025, 17:40
Jump to forum
Jump to topic

Ειναι εκπληκτικα κουραστικο αυτο που γινεται απο μερικους που κανουν οτι δεν καταλαβαινουν πιο ειναι το προβλημα με τη σταση του ΑΣ. Κανενας δε λεει οτι η ΕΠΙΘΥΜΙΑ για εγγυησεις ειναι κακο. Αλλα ο ΑΣ δεν μας εχει πει ΤΙΠΟΤΑ μεχρι τωρα. Αερολογιες. Η ΠΑΕ λεει συγκεκριμενα πραγματα και ο ΑΣ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ...
από CCCP
Πέμ 31 Ιούλ 2025, 18:34
Jump to forum
Jump to topic

Ρε με τι περισσεια ευκολια αποκαλειτε τους αλλους λιγουρια...

Λαθος. Δεν αποκαλεσα ανρθωπους συνολικα ως λιγουρια. Την ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ χαρακτηρησα ως "λιγουρα".

Οση κριτικη θελει μπορει να κανει καποιος για τον τροπο λειτουργια της ΠΑΕ ο οποιος ειναι γενικα γελειος οσο αφορα το αγωνιστικο και ...
από navigator11
Πέμ 31 Ιούλ 2025, 18:35
Jump to forum
Jump to topic

Ρε με τι περισσεια ευκολια αποκαλειτε τους αλλους λιγουρια...

"Λιγούρια".
"Τρύπιοι"
"Κακομαθημένοι έφηβοι που θέλουν μόνο μεταγραφές".
"Όχι πραγματικοί οπαδοί του ΠΑΟΚ, αλλά πελάτες".
"Άνθρωποι χωρίς αξίες, ηθική και ιδανικά".
"Ουστ"

Όλα αυτά ειπώθηκαν σήμερα μόνο.

Ουστ είπε για εμένα ...
από Equalizer
Πέμ 31 Ιούλ 2025, 19:07
Jump to forum
Jump to topic

Αφήστε τα οφ τοπικ παρακαλώ

Εκτός αν όντως έχουμε προεκλογική περίοδο και δεν το ξέρω

Ο Οντι μια χαρά άρρωστο ΠΑΟΚτσάκι είναι και έδωσε πολλά χρόνια εδώ μέσα

Θίχτηκε, καλά έκανε, κι εγώ θα θιγόμουν.

Σε ο,τι με αφορά δεν θεωρώ οτι προσέβαλα κανέναν ατομικά. Επιμένω οτι οι ΤΟΣΟ μεγάλες αντιδράσεις ...
από jibbie
Πέμ 31 Ιούλ 2025, 19:43
Jump to forum
Jump to topic

navi διοικητικα για πες μου τι εχουμε δει αυτα τα 5 χρονια που λες.

Ρε συ ας μην τα μηδενίζουμε όλα. Τι θα περίμενες να δεις διοικητικά; Προφανώς έχουν γίνει πολλά λάθη αλλά παρατημένη δεν την λες σε καμία περίπτωση διοικητικά την ΠΑΕ. Έβαλε CEO την CFO του πχ. Δεν ξέρω αν υπάρχει άνθρωπος σ ...
από Ιάσονας
Πέμ 31 Ιούλ 2025, 19:46
Jump to forum
Jump to topic

Όσοι γράφετε ατάκες του τύπου "μας έκαναν μπουρδέλο" πχ, να ξέρετε πως μιλάτε για τη πάρτη σας. Εσείς τους αφήσατε να σας κάνουν. Εσείς αποφασίσατε να διαλέξετε στρατόπεδα λες και ήταν αναγκαίο, εσείς αντιμετωπίζετε το σκηνικό λες και περνάτε εξετάσεις.
Δεν είστε αναγκασμένοι. Ενημερωτικά το λέω ...
από billagorn
Πέμ 31 Ιούλ 2025, 21:42
Jump to forum
Jump to topic

Κάτι ευχάριστο κατά τη γνώμη μου μέσα στη μαυρίλα, είναι ότι η συντριπτική πλειοψηφία συμφωνεί ότι ήταν π@@στια όλο αυτό που έγινε από τον ΑΣ. Αν μη τι άλλο, δείχνει τη διαφορά του ΠΑΟΚτση και την ηθική του.
Δεν υπήρχε περίπτωση σε οποιαδήποτε άλλη μεγάλη ομάδα στην Ελλάδα (η στο σκουλήκι) να ...
από Ιάσονας
Πέμ 31 Ιούλ 2025, 23:09
Jump to forum
Jump to topic

Δεν ειναι θεμα αθωοτητας φιλε μου. Μια χαρα καταλαβαινω τι παιζει. Αυτο που προσπαθω μετα μανιας ειναι να μη μπω σε μια αντιπαραθεση για το ποιος δισεκατομμυριουχος θελει το καλο του ΠΑΟΚ γιατι πολυ απλα ΚΑΝΕΝΑΣ τους δε θελει το καλο του ΠΑΟΚ. Θελουν το καλο το δικο τους αμφοτεροι. Εγω βαζω τα ...
από Parolos
Παρ 01 Αύγ 2025, 00:16
Jump to forum
Jump to topic

Τζάμπα συζητάτε, ας το κάνει ο οποιοσδήποτε το γήπεδο και μπλα μπλα μπλα το γήπεδο μπλα μπλα..

Ε σας έχω επενδυτή αύριο τον Βαγγελα άμα θέλετε, 4,9 δις περιουσία δυνατότερος από κάθε τέλη. Δώστε το γήπεδο στο γγελα τί περιμένετε.

Σας έχω και το άλλο.

Ας αγοράσει ο τελης την ΠΑΕ με 200Μ και μετά ...
από Equalizer
Παρ 01 Αύγ 2025, 09:59
Jump to forum
Jump to topic

Μάθαν πως πηδιομαστε, πλακωσανε και οι... γαύροι

Αφήστε τι λένε τα power game και λοιπές φυλλάδες των Αθηνών παιδιά. Αίμα μύρισαν.

Στα δικά μας, θα μπορούσε να είναι πιο ξεκάθαρη η τοποθέτηση Τσαλοπούλου και των άλλων παραγόντων που αν μη τι άλλο η γνώμη τους μετράει

Δεν λέω πιο επιθετική, γιατί ...