Η αναζήτηση βρήκε 333 εγγραφές

Return

από dikomou01
Πέμ 31 Ιούλ 2025, 11:37
Jump to forum
Jump to topic

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025

2) Ο Ιβάν Σαββίδης με τη συμπεριφορά του εδώ και μια πενταετία, έδωσε από μόνος του το δικαίωμα σε όλους μας να αμφιβάλουμε για τη δυναμική του, τις προτεραιότητες του, το μέλλον του στον σύλλογο.[/u][/b]

Θεωρώ ότι το ερμηνευεις λάθος. Η συμπεριφορά δεν προέκυψε από μόνη της, είναι συνέπεια ...
από riegel
Πέμ 31 Ιούλ 2025, 11:44
Jump to forum
Jump to topic

@joshua γιατι ρε Josh, έχουμε περιέλθει σε κάποια τραγική κατάσταση σε σχέση με τον ανταγωνισμό και ψάχνουμε άμεσα "απόδραση" ;
από nunies4
Πέμ 31 Ιούλ 2025, 11:58
Jump to forum
Jump to topic

Συγνωμη αλλα στην ερωτηση αυτη ειναι η κατασταση στον γεωπολιτικο χαρτη οποτε οκ ναι τι να κανουμε παμε στον επομενο ειναι ακριβως αυτο που εμενα μου κλωτσαει. Χωρις να μεμφομαι κανεναν που εχει την αντιθετη αποψη.
Αυτο το στην πρωτη δυσκολια τον πεταω και του γυριζω την πλατη και δεν στεκομαι διπλα ...
από dikomou01
Πέμ 31 Ιούλ 2025, 12:09
Jump to forum
Jump to topic

@Blackgr4 συγνώμη αλλά διαφωνώ. Μπορεί να μην τρέχει το γήπεδο, να έχει κακή διαχείρηση στην ΠΑΕ, να θέλει να έχει τον τελευταίο λόγο σε όλα, αλλά ξεκίνησε το ιδιόκτητο προπονητικό κέντρο. Δεν έχει αφήσει κανένα απλήρωτο. Βλέπει ότι όλοι είναι εναντίον του και ακόμα συζητάει για την Νέα Τούμπα όταν ...
από FreeWatcher
Πέμ 31 Ιούλ 2025, 12:10
Jump to forum
Jump to topic

Συγνωμη αλλα στην ερωτηση αυτη ειναι η κατασταση στον γεωπολιτικο χαρτη οποτε οκ ναι τι να κανουμε παμε στον επομενο ειναι ακριβως αυτο που εμενα μου κλωτσαει. Χωρις να μεμφομαι κανεναν που εχει την αντιθετη αποψη.
Αυτο το στην πρωτη δυσκολια τον πεταω και του γυριζω την πλατη και δεν στεκομαι ...
από Michael Scott
Πέμ 31 Ιούλ 2025, 12:19
Jump to forum
Jump to topic

Εγώ ξέρω δεδομένα 3 πράγματα:

1 . Αν επιλεγεί ο Μυστακίδης, ξεχάστε τις 3ετιες (ή 3+1 αν προτιμάτε)... Πάμε μίνιμουμ για πλανο 5ετιας και... βλεπουμε, μιας και δεν νομίζω να παραχωρήσει ο Ιβάν τις μελέτες για τις οποίες έχει δώσει εκατομμύρια (και καλα θα κανει μεταξύ μας). Μια 5ετια αγώνων ακομα ...
από theodoros
Πέμ 31 Ιούλ 2025, 12:22
Jump to forum
Jump to topic

Το κατάφεραν τελικά ρε μλκες να σας βάλουν και οι μεν και οι δε σε στρατόπεδα. Συγχαρητήρια. Πρέπει να νιώθετε πολύ περήφανοι.

Συγνώμη που θα χαλάσω τη ζαχαρένια ορισμένων, αλλά δυστυχώς για αυτούς, υπάρχουμε και εμείς που:

ΔΕΝ ψηνόμαστε να διαλέξουμε στρατόπεδο,
ΔΕΝ ψηνόμαστε να πιστέψουμε ...
από thomas Murg
Πέμ 31 Ιούλ 2025, 12:26
Jump to forum
Jump to topic

Μιας και φαίνεται ότι παρεβην τον κανόνα της ισορροπίας που μόνος μου έβαλα, και εθιξα κόσμο

Πρώτον δεν το ήθελα αυτό

Δεύτερον παραμένω έξαλλος, εξ ου και η παράβαση του κανόνα

Τρίτον θεωρω ότι έχω επαρκώς εξηγήσει ποιοι είναι οι λόγοι που με κάνουν έξαλλο και ποιοι είναι οι κίνδυνοι που ...
από FreeWatcher
Πέμ 31 Ιούλ 2025, 12:26
Jump to forum
Jump to topic

Εαν φανει αναξιοπιστος σε κατι που εχει υπογραψει, πιστεψε με οτι το κλιμα θα ειναι μη αναστρεψιμο. Και θα εχει καθε δικαιωμα ο καθε ΑΣ και ο καθε Μυστακιδης να απαιτουν ανοιχτα πλεον αλλαγη σελιδας.

Το λάθος που κάνουν πολλοί είναι ότι περιορίζουν το θέμα στο γηπεδικό.
Παιδιά το θέμα είναι η ...
από icue
Πέμ 31 Ιούλ 2025, 12:50
Jump to forum
Jump to topic

Ποιος ειναι ο καλυτερος τροπος για να εξαφανιστουν αυτες οι επιφυλαξεις απο το να προχωρησει ο ΑΣ με το μνημονιο; Εκει θελουμε δεν θελουμε θα δουμε σε ενα χρονο αν μπορει ή οχι.

Ειναι λες και αν δεν κανουμε γηπεδο μεσα σε 3 χρονια, θα σηκωθει να φυγει η Τουμπα απο μονη της και θα μεινουμε χωρις ...
από jibbie
Πέμ 31 Ιούλ 2025, 12:52
Jump to forum
Jump to topic

Πραγματικά απορώ, πως είναι τόσο δύσκολο να δει κάποιος ότι υπάρχει κόσμος που τόσα χρόνια ασκεί κριτική στα της ΠΑΕ και στον ιβαν, ωστόσο δεν δέχεται σε καμία περίπτωση το στησιμο που τρώει τώρα.

Προσωπικά μιλώντας , προσπαθώ να σκεφτώ πότε είναι η στιγμή για κριτική και πότε η στιγμή για στήριξη ...
από navi_reloaded
Πέμ 31 Ιούλ 2025, 13:04
Jump to forum
Jump to topic

Η δική μου, μάλλον αφελής, απορία εξακολουθεί να παραμένει η εξής. Πώς ορισμένοι συμφορουμίτες, με τους οποίους μπορεί να διαφωνώ σε πολλά, ενδεχομένως και πάρα πολλά, εντούτοις δεν τους βάζω σε καμιά περίπτωση στο ίδιο τσουβάλι με διάφορους αλεξιπτωτιστές και άνοστες καρικατούρες, που κυκλοφορούσαν ...
από jibbie
Πέμ 31 Ιούλ 2025, 13:07
Jump to forum
Jump to topic

Πραγματικά απορώ, πως είναι τόσο δύσκολο να δει κάποιος ότι υπάρχει κόσμος που τόσα χρόνια ασκεί κριτική στα της ΠΑΕ και στον ιβαν, ωστόσο δεν δέχεται σε καμία περίπτωση το στησιμο που τρώει τώρα.

Προσωπικά μιλώντας , προσπαθώ να σκεφτώ πότε είναι η στιγμή για κριτική και πότε η στιγμή για ...
από nunies4
Πέμ 31 Ιούλ 2025, 13:07
Jump to forum
Jump to topic

Το κατάφεραν τελικά ρε μλκες να σας βάλουν και οι μεν και οι δε σε στρατόπεδα. Συγχαρητήρια. Πρέπει να νιώθετε πολύ περήφανοι.

Συγνώμη που θα χαλάσω τη ζαχαρένια ορισμένων, αλλά δυστυχώς για αυτούς, υπάρχουμε και εμείς που:

ΔΕΝ ψηνόμαστε να διαλέξουμε στρατόπεδο,
ΔΕΝ ψηνόμαστε να ...
από tolis14
Πέμ 31 Ιούλ 2025, 13:11
Jump to forum
Jump to topic

Είμαστε ιδέα;
Να γράψω πάλι κάτι που μου αφαιρεσες;;;
Την ΕΠΟ πως την έχουμε δίπλα μας τα τελευταία χρόνια, με τα αγνά ιδεώδη;

Τι γραφετε ρε πανω στο μισος σας; Πατε καλα;

Τώρα το κατάλαβες; δεν ξέρω όμως τι είναι χειρότερο, αυτοί που ξεβρακωνονται έτσι ή αυτοί που το παίζουν συζητήσιμοι ...