Αν κάποιος ήταν τόσο μεγάλος ΠΑΟΚτσης όσο διαφημίζουν κάποιοι,δεν θα ήθελε ο κόσμος να έχει γίνει τριμπουρδελο στα 100 χρόνια ιστορίας.Ναι για τον Τέλη λεω.
Ημουν αρνητικός απο την 1η μέρα που έγινε η περιβόητη ανακοίνωση αλλά όσο περνάει ο καιρός γίνομαι ακόμα περισσότερο.
Η αναζήτηση βρήκε 333 εγγραφές
- Πέμ 31 Ιούλ 2025, 13:11
- Jump to forum
- Jump to topic
- Πέμ 31 Ιούλ 2025, 13:22
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025
joshua πάνω σε αυτό που παρέθεσες παραπάνω, απάντησε σήμερα η ΠΑΕ και λέει ότι σε 6 μήνες δε γίνεται αυτό. Άρα ή μας λέει ψέμματα η ΠΑΕ, ή ο ΑΣ δυσκολεύει την ΠΑΕ με κάθε τρόπο, έχοντας ως στόχο να πει, εγώ σε έθεσα ως βασικό χρηματοδότη για το γήπεδο (ΠΑΕ) κι εσύ δε μπορείς. Προχωρώ με Τέλη. Λάθος ...
- Πέμ 31 Ιούλ 2025, 13:26
- Jump to forum
- Jump to topic
Περι ηθικολογιας. Δεν ειπαμε οτι ενας ειναι αγιος και ο αλλος ο σατανας ο ιδιος. Ο Σαββιδης ηρθε δυο φορες με ανοιχτα χαρτια για να παρει την ομαδα σε μια φαση που τους κυνηγουσαμε με το ψαροντουφεκο μπας και μας σωσει κανεις. Δεν εγινε καμια συμφωνια κατω απο το τραπεζι. Ολα ηταν στο φως.
Αυτη την ...
Αυτη την ...
- Πέμ 31 Ιούλ 2025, 13:30
- Jump to forum
- Jump to topic
Το υπογειως δεν το καταλαβαινω. Στον ΑΣ απευθυνθηκε για να μην υιοθετησω το οτι ο ΑΣ πηγε σε αυτον. Θεσμικα η κινηση του ηταν η προβλεπομενη και ο ΑΣ ανταπαντησε στον Ιβαν οτι ειμαστε προθυμοι να δεσμευτουμε με σενα αρκει να μας δοθουν οικονομικες εγγυησεις. Εχουμε κανει την ηθικη λαστιχο...Το ...
- Πέμ 31 Ιούλ 2025, 13:34
- Jump to forum
- Jump to topic
Ε καποιοι σκοπιμα κανουν πως δεν καταλαβαινουνDimitris_L4 έγραψε: Πέμ 31 Ιούλ 2025, 11:10 Εβγαλε ανακοινωση η ΠΑΕ...αληθεια ρε παιδια ποσο πιο ξεκαθαρα μπορει να γινει σ αυτα τα ερωτηματα που εχουμε ολοι μας??!?!?!?!?!!!
- Πέμ 31 Ιούλ 2025, 13:40
- Jump to forum
- Jump to topic
@joshua πάνω σε αυτό που παρέθεσες παραπάνω, απάντησε σήμερα η ΠΑΕ και λέει ότι σε 6 μήνες δε γίνεται αυτό. Άρα ή μας λέει ψέμματα η ΠΑΕ, ή ο ΑΣ δυσκολεύει την ΠΑΕ με κάθε τρόπο, έχοντας ως στόχο να πει, εγώ σε έθεσα ως βασικό χρηματοδότη για το γήπεδο (ΠΑΕ) κι εσύ δε μπορείς. Προχωρώ με Τέλη ...
- Πέμ 31 Ιούλ 2025, 13:55
- Jump to forum
- Jump to topic
Η ΠΑΕ λεει οτι δεν γινεται γιατι μιλαει για εγγυητικη επιστολη. Ο ΑΣ δεν ζητησε κατι τετοιο.
Αυτό είναι δική σου υπόθεση. Το πρωί άλλο αναλύαμε. Το αν μπορεί να βγει εγγυητική χωρίς άδεια. Που δεν μπορεί.
Θα δημιουργήσει ο ΑΣ δηλαδή ολόκληρη επιτροπή έργου για να ζητήσει proof of funds ...
- Πέμ 31 Ιούλ 2025, 14:03
- Jump to forum
- Jump to topic
Ένα χαρακτηριστικό του Έλληνα είναι ότι κάθε φορά θέλει να βάζει τον εαυτό του σε ένα "στρατόπεδο" και γουστάρει τον διχασμό.
Δεξιός ή Αριστερός
Εμβολιαστής ή Αντιεμβολιαστης
Σαββίδης ή Μυστακίδης στην περίπτωση μας.
Απέχω να πάρω θέση όλο αυτό το διάστημα διότι πραγματικά με νοιάζει το συμφέρον ...
Δεξιός ή Αριστερός
Εμβολιαστής ή Αντιεμβολιαστης
Σαββίδης ή Μυστακίδης στην περίπτωση μας.
Απέχω να πάρω θέση όλο αυτό το διάστημα διότι πραγματικά με νοιάζει το συμφέρον ...
- Πέμ 31 Ιούλ 2025, 14:24
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγω ενα τελευταιο θα πω γιατι εχω παρει εργολαβια το τοπικ και σιγουρα κουραζω οπως κουραζουμε ολοι μας. Το μονο που συνιστω ειναι να κανουμε λιγο υπομονη. Κατανοητα και με λογικες αφορμες ολα τα συναισθηματα αλλα οσο περναει ο καιρος θα μαθαινουμε πραγματα που θα μας κανουν πιο σοφους. Ας ριξουμε ...
- Πέμ 31 Ιούλ 2025, 14:26
- Jump to forum
- Jump to topic
@embuji κινουμαι στο χωρο αλλα προφανως ειμαι μια τριχα απο τα @@ του Σαββιδη και του Μυστακιδη. Εχω χρηματοδοτησει εργα με ιδια κεφαλαια αλλα και με δανεια αφου πρωτα εθεσα εγγυησεις στην τραπεζα ειτε περιουσιακα στοιχεια ειτε και κεφαλαια και παλι βεβαια σε μεγεθος μιας τριχας απο τα @@ των δυο ...
- Πέμ 31 Ιούλ 2025, 15:25
- Jump to forum
- Jump to topic
Περι ηθικολογιας. Δεν ειπαμε οτι ενας ειναι αγιος και ο αλλος ο σατανας ο ιδιος. Ο Σαββιδης ηρθε δυο φορες με ανοιχτα χαρτια για να παρει την ομαδα σε μια φαση που τους κυνηγουσαμε με το ψαροντουφεκο μπας και μας σωσει κανεις. Δεν εγινε καμια συμφωνια κατω απο το τραπεζι. Ολα ηταν στο φως.
Αυτη ...
- Πέμ 31 Ιούλ 2025, 16:45
- Jump to forum
- Jump to topic
Δε θελω καν να φανταστω τι εχει να γινει απαξ και γκρεμιστει το 1ο τουβλο απτην Τουμπα..
Βλεπω να κανουμε γηπεδο στα 200 μας..
Γι αυτο σας λεω, αφηστε την Τουμπαρα μας οπως εχει κι ας κατουραμε στις ζαρτινιερες κι ας παρκαρουμε στο γηπεδο Μαλακοπης..
Με ενα εξωσκελετο με σκεπαστρο μη μας τρωει το ...
Βλεπω να κανουμε γηπεδο στα 200 μας..
Γι αυτο σας λεω, αφηστε την Τουμπαρα μας οπως εχει κι ας κατουραμε στις ζαρτινιερες κι ας παρκαρουμε στο γηπεδο Μαλακοπης..
Με ενα εξωσκελετο με σκεπαστρο μη μας τρωει το ...
- Πέμ 31 Ιούλ 2025, 16:53
- Jump to forum
- Jump to topic
Γυρίζεις ένα μεσημέρι στο σπίτι και βρίσκεις τη γυναίκα σου με μία δικηγόρο να σε περιμένουν στο σαλόνι.
Έχω όλη την υπόλοιπη ιστορία στο μυαλό μου, αλλά μάλλον δεν έχει νόημα να γράψω τη συνέχεια.
Τα πήρες τα χαμπάρια σου για την εξέλιξη της υπόθεσης.
Η λίστα με αυτά που σου ζητάει για να ...
Έχω όλη την υπόλοιπη ιστορία στο μυαλό μου, αλλά μάλλον δεν έχει νόημα να γράψω τη συνέχεια.
Τα πήρες τα χαμπάρια σου για την εξέλιξη της υπόθεσης.
Η λίστα με αυτά που σου ζητάει για να ...
- Πέμ 31 Ιούλ 2025, 17:04
- Jump to forum
- Jump to topic
Με όσα έχουν συμβεί τον τελευταίο ενάμιση μήνα, προσωπικά εξεπλάγην ευχάριστα που η συνέντευξη του ΑΣ θα γίνει την ερχόμενη Δευτέρα κι όχι την Τετάρτη το βραδάκι ή ακόμα και νωρίς το μεσημέρι της Πέμπτης, που τους είχα άνετα ικανούς να την παρέθεταν. Τους το πιστώνω οπότε, θέλοντας να είμαι δίκαιος.
- Πέμ 31 Ιούλ 2025, 17:05
- Jump to forum
- Jump to topic
Εμφανίστηκε ένας αόρατος "Θεσσαλονικεύς" και μας έκανε τριμπ@@@@λο με τις μεθόδους του