Η αναζήτηση βρήκε 327 εγγραφές

Return

από Kabamaru11
Πέμ 10 Ιούλ 2025, 00:35
Jump to forum
Jump to topic

Re: Νέο Γήπεδο

Ο κακος ολιγαρχης,εδωσε εντολη σε κατι εταιριες της φουτσας,να κανουν μελετη για την Νεα Τουμπα.ΓΕΓΟΝΟΣ
Εστω κ μετα απο 3 χρονια,ειδαμε τα πλανα,τα σχεδια κτλ κτλ.ΓΕΓΟΝΟΣ

Απο την αλλη,ο αλλος φραγκατος,χωρις να εχει βγει να μιλησει παρα απειροελαχιστα,θελει να χτισει ταχιστα το γηπεδο,πανω σε τι ...
από loukas karadimos
Πέμ 10 Ιούλ 2025, 00:48
Jump to forum
Jump to topic

Ενα αντίγραφο λογαριασμού από την ubs πήρε ο Α Σ

Ελβετία ζω , σε δύο λεπτά βγαίνει , στα παπαρια μας , κανένας δεν αμφισβητεί ότι είναι πακέτο ο τελης, τι καινούργιο μάθαμε;

Ας το έδινε πριν ένα μήνα

Ο ιβαν χώνει στην ΠΑΕ από το 12

Μακριά από τον ΠΑΟΚ οι διχαστικές τάσεις, τα κάστρα πέφτουν ...
από trouman
Πέμ 10 Ιούλ 2025, 01:19
Jump to forum
Jump to topic

Μακριά από τον ΠΑΟΚ μας οι πισωπλατες, οι ύπουλες μέθοδοι και τακτικές..

Όχι τα πρόσωπα, οι πουστικες πρακτικές και δόλιες συμπεριφορές.

Ποτέ δε θα γίνουν αποδεκτά. Ακόμα κι αν κάποιοι βλέπουν το χρυσό δόντι και λιγουρεύονται ή είναι φίλα προσκείμενοι σε εξουσίες και συμφέροντα που είναι απέναντι ...
από DIAMANTIS99
Πέμ 10 Ιούλ 2025, 06:17
Jump to forum
Jump to topic

Εάν ο Ιβάν είναι ευεργέτης με 160 εκατομμύρια, τότε ο ΤΕΛΗΣ ΜΥΣΤΑΚΙΔΗΣ με 250, 250, 250, 250 τι θα είναι;

ΥΠΕΡ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ ΑΝΥΠΕΡΒΛΗΤΟΣ ΚΑΙ ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ ΕΥΕΡΓΕΤΗΣ ΤΕΛΗΣ ΜΥΣΤΑΚΙΔΗΣ εφόσον φτιάξει τη νέα Τούμπα.

ΥΓ. ΜΕ ΤΕΛΗ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΚΥΠΕΛΛΟ. ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ...
από Unpsofable78
Πέμ 10 Ιούλ 2025, 07:53
Jump to forum
Jump to topic

Εάν ο Ιβάν είναι ευεργέτης με 160 εκατομμύρια, τότε ο ΤΕΛΗΣ ΜΥΣΤΑΚΙΔΗΣ με 250, 250, 250, 250 τι θα είναι;

ΥΠΕΡ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ ΑΝΥΠΕΡΒΛΗΤΟΣ ΚΑΙ ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ ΕΥΕΡΓΕΤΗΣ ΤΕΛΗΣ ΜΥΣΤΑΚΙΔΗΣ εφόσον φτιάξει τη νέα Τούμπα.

ΥΓ. ΜΕ ΤΕΛΗ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΚΥΠΕΛΛΟ. ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ...
από PAOKevolution
Πέμ 10 Ιούλ 2025, 08:48
Jump to forum
Jump to topic

Μπαίνουμε σε δύσκολα μονοπάτια. Ναι μεν, όλα αυτά αφύπνησαν τον Ιβάν, αλλά θα βάλει τον κόσμο σε εμφύλιο. Προφανώς συνεργασία δεν υπάρχει ΠΟΤΕ ΤΩΝ ΠΟΤΩΝ μεταξύ των 2. Ο Τέλης θέλει το γήπεδο με την κορυφή του παγόβουνου να είναι η ΠΑΕ. Ο Ιβάν θα πιεστεί κι άλλο από την φάση.
Λυπάμαι για τον τρόπο ...
από Montrealiotis
Πέμ 10 Ιούλ 2025, 08:57
Jump to forum
Jump to topic

Ακόμα δεν εχουν πάρει στο κυνήγι το ΔΣ του ΑΣ;

Τι ξεφτιλίκια είναι αυτά; Ανακοίνωση η Θ4 θα βγάλει τώρα που ήρθαν (με τον νου τους) 250Μ

Καλά για τους συνοπαδους που κλανουν έτσι τον ευεργέτη Ιβαν, μόλις τους κούνησε κάποιος ένα λογαριασμό τραπεζης, έχω να ρωτήσω, είστε σίγουροι ότι είστε στην ...
από tolis14
Πέμ 10 Ιούλ 2025, 09:04
Jump to forum
Jump to topic

Για μένα δεν νοείται να ξεχνάμε σε μια μέρα όσα έχει κάνει ο Ιβάν για τον ΠΑΟΚ (με τα στραβά του και τα λάθη του, δεκτό) και να μας τρέχουν τα σάλια για έναν λεφτά που εμφανίστηκε στα ξαφνικά και στέλνει με κούριερ τάχα μου δήθεν εγγυητικές για το γήπεδο μιας ομάδας που δεν του ανήκει καν. Ύποπτο ...
από Equalizer
Πέμ 10 Ιούλ 2025, 09:11
Jump to forum
Jump to topic

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025

Ο σκοπός της ανακοίνωσης είναι να πει "ξέρουμε ότι τα κάναμε ΚΩΛΟ με τις προηγούμενες κινήσεις μας, ΔΕΝ μπορούμε να κλείσουμε την κερκόπορτα που ανοίξαμε με χυδαίο τρόπο, οπότε στο εξής θα τα κάνουμε όλα νομότυπα και τυπικά, μπας και μικρυνουμε την εικόνα με το σκατό που θα βρίσκεται δίπλα στο όνομα ...
από van rooy
Πέμ 10 Ιούλ 2025, 09:22
Jump to forum
Jump to topic

<<Παρόμοια>> τακτική χρησιμοποίησαν και με το λιμάνι Θεσσαλονίκης ..εμφανίστηκαν ενδιαφερόμενοι απο το πουθενά που προσπάθησαν να πάρουν ποσοστό στο λιμάνι ....και στο τέλος πήραν ....δρόμο .

Κάπως έτσι προβλέπω ότι θα συμβεί και τώρα με νέο γήπεδο και επίδοξους ευεργέτες.

Πως μπορεί κάποιος να ...
από alp920
Πέμ 10 Ιούλ 2025, 09:25
Jump to forum
Jump to topic

Αν το μισό paokmania γραφτεί στον Ερασιτέχνη, αντί απλά να παρακολουθούμε τις εξελίξεις, θα μπορούμε ακόμα και να τις διαμορφώνουμε με την ψήφο μας στην γενική Συνέλευση.
Δύο μήνες μετά τις εγγραφή ενεργοποιείται το δικαίωμα συμμετοχής στις διαδικασίες, και ένα χρόνο μετά την εγγραφή αποκτούμε ...
από Psaras
Πέμ 10 Ιούλ 2025, 10:20
Jump to forum
Jump to topic

Δυστυχώς, όπως το είχα καταλάβει απ’ την πρώτη στιγμή, ο ΑΣ συνεχίζει στο ίδιο επικίνδυνο τροπάριο. Και αυτό δεν είναι απλώς κρίμα – είναι ΝΤΡΟΠΗ.

Ο κακόγουστος θίασος που έχει στηθεί, θα μπορούσε να είχε τελειώσει με μία και μόνο αυτονόητη, υπεύθυνη ενέργεια:
Ενημέρωση της ΠΑΕ για το ενδιαφέρον ...
από Taseos
Πέμ 10 Ιούλ 2025, 16:12
Jump to forum
Jump to topic

Re: Ιβάν Σαββίδης VII

Λύγισε συναισθηματικά ο Σαββιδης.
από abc_o_ karpouzas
Πέμ 10 Ιούλ 2025, 16:22
Jump to forum
Jump to topic

τον ...τελευταιο...καιρο αδερφε μου πρεπει να περναει ...μεγαλο..λουκι..

η ομαδα ...τελικα...ειναι το ...λιμανι του και οπως ειπε ο ιδιος...

«Ο ΠΑΟΚ είναι η ψυχή μου και η ψυχή μου δεν πωλείται»

και καποιοι προσπαθουν να ...κουρεψουν το αυγο....

εγω ...
από Taseos
Πέμ 10 Ιούλ 2025, 16:28
Jump to forum
Jump to topic

τον ...τελευταιο...καιρο αδερφε μου πρεπει να περναει ...μεγαλο..λουκι..

η ομαδα ...τελικα...ειναι το ...λιμανι του και οπως ειπε ο ιδιος...

«Ο ΠΑΟΚ είναι η ψυχή μου και η ψυχή μου δεν πωλείται»

και καποιοι προσπαθουν να ...κουρεψουν το αυγο....

εγω ...