Σε πολλούς για 34 χρόνια δεν είχε πρόβλημα η μνήμη τους να ξεχνάει ότι δεν έχουν πάρει πρωτάθλημα, αλλά ξαφνικά επιβλήθηκε να είμαστε ισόβιοι πρωταθλητές.
Από το καλό υπάρχει το βέλτιστο, αλλά η ιστορία του ΠΑΟΚ μας έχει επίσης δείξει ότι από τα καλά (με πληρωμένες πένες και αχάριστους οπαδούς ...
Η αναζήτηση βρήκε 327 εγγραφές
- Πέμ 10 Ιούλ 2025, 19:25
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025
Θέλουμε γήπεδο;
Θέλουμε γήπεδο αποκλειστικά από τον Ιβάν αν και όταν;
Θέλουμε γήπεδο αρκεί να μην είναι από κάποιον που ενδιαφέρεται για την ΠΑΕ;
Δεν έχω καταλάβει γενικά.
Γιατί τις μετοχές του Ιβάν δεν τις κλέβει κανένας.
Αν μπορεί να κάνει το γήπεδο ιδού η Ρόδος.
Όλα τα άλλα είναι ακατανόητα ...
- Πέμ 10 Ιούλ 2025, 21:07
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ιβάν Σαββίδης VII
Είδα τις φωτογραφίες του Ιβάν, μετά έριξα μια ματιά στον καθρέφτη.
Γερασαμε ρε φουστη μου
.
Γερασαμε ρε φουστη μου

- Πέμ 10 Ιούλ 2025, 22:11
- Jump to forum
- Jump to topic
........................................
«Υπάρχει ένα ρητό του Αλεξάντερ Νιέφσκι.. Εγώ είμαι περήφανος και όποιος έρθει με σπαθί στον τόπο μας, από το σπαθί αυτό θα πεθάνει»
«Ας ξυπνήσουμε και να θυμόμαστε ότι υπηρετούμε κάτι που είναι μεγαλύτερο από μας. Προσπαθούμε να τον φτάσουμε τον ΠΑΟΚ ...
«Υπάρχει ένα ρητό του Αλεξάντερ Νιέφσκι.. Εγώ είμαι περήφανος και όποιος έρθει με σπαθί στον τόπο μας, από το σπαθί αυτό θα πεθάνει»
«Ας ξυπνήσουμε και να θυμόμαστε ότι υπηρετούμε κάτι που είναι μεγαλύτερο από μας. Προσπαθούμε να τον φτάσουμε τον ΠΑΟΚ ...
- Πέμ 10 Ιούλ 2025, 23:43
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Νέο Γήπεδο
Την τιμή την καθορίζει πάντοτε ο πωλητής.
Όταν λοιπόν ανέλαβε ο Ιβάν, η ομάδα ήταν χρεωκοπημενη με σχεδόν 11 μύρια εφορία, άλλα πόσα σε τρίτους, με Brand name στην Ευρωπαϊκή αγορά αστείο, με συνθήκες για πρωταθλητισμο αστείες και την παράγκα του ΠΟΚ να βασιλεύει.
Κατάφερε όμως μετά από αγώνα ετών ...
Όταν λοιπόν ανέλαβε ο Ιβάν, η ομάδα ήταν χρεωκοπημενη με σχεδόν 11 μύρια εφορία, άλλα πόσα σε τρίτους, με Brand name στην Ευρωπαϊκή αγορά αστείο, με συνθήκες για πρωταθλητισμο αστείες και την παράγκα του ΠΟΚ να βασιλεύει.
Κατάφερε όμως μετά από αγώνα ετών ...
- Παρ 11 Ιούλ 2025, 09:12
- Jump to forum
- Jump to topic
Όχι, δεν είναι καθόλου το ίδιο αυτό που κάνει ο Μυστακίδης με όσα κάνει ο Σαββίδης.
Η αποψη ότι απλά εδώ έχουμε δύο επιχειρηματίες που απλά κάνουν τις κινήσεις τους με πράξεις που έχουν το ίδιο πρόσημο , δεν ισχυει, δεν πέρασε , δε θα περάσει .
Κι αυτό , αν κάποιος δεχτεί την άποψη πως η ...
Η αποψη ότι απλά εδώ έχουμε δύο επιχειρηματίες που απλά κάνουν τις κινήσεις τους με πράξεις που έχουν το ίδιο πρόσημο , δεν ισχυει, δεν πέρασε , δε θα περάσει .
Κι αυτό , αν κάποιος δεχτεί την άποψη πως η ...
- Παρ 11 Ιούλ 2025, 10:22
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο ΑΣ είναι ολοφάνερο ότι το τρύπημα το είχε οργανώσει πολύ πριν την απάντηση του ΚΚ.
Πραγματικά δηλαδή νιώθω ότι κάποιοι υποτιμούν την νοημοσύνη μας, οταν υπονοούν ότι μέσα σε μερικές μέρες έγιναν οι επαφές και κατέληξαν σε συμφωνία με τον Μυστακιδη.
Δεν ξέρω τι να υποθέσω ειλικρινά.
Προσπαθώ να ...
Πραγματικά δηλαδή νιώθω ότι κάποιοι υποτιμούν την νοημοσύνη μας, οταν υπονοούν ότι μέσα σε μερικές μέρες έγιναν οι επαφές και κατέληξαν σε συμφωνία με τον Μυστακιδη.
Δεν ξέρω τι να υποθέσω ειλικρινά.
Προσπαθώ να ...
- Παρ 11 Ιούλ 2025, 14:11
- Jump to forum
- Jump to topic
Η Προσχηματική επικληση μιας απάντησης του ΚΚ σ εναν μικρομέτοχο και η μη απευθείας συζήτηση, για την προταση που κατέθεσε ο Μυστακίδης,
με τον πρόεδρο της παε δεν την αθωώνει, ισα ισα δείχνει την υψίστη δολιότητά της.
με τον πρόεδρο της παε δεν την αθωώνει, ισα ισα δείχνει την υψίστη δολιότητά της.
- Παρ 11 Ιούλ 2025, 14:46
- Jump to forum
- Jump to topic
Δηλαδη ρε παιδια να καταλαβω. Βαζουμε στην ιδια εξισωση εναν ανθρωπο που 13 χρονια τωρα εχει κοντρα απο διαιτησιες, παραγκες, Μαρουπες, αφαιρεσεις βαθμων, κυβερνηση (και οτι μπορει να κατεβασει ο αρρωστος νους του καθε ανθρωπου) κ μου εχει φερει 3 πρωταθληματα κ 4 κυπελλα με εναν που αν ειναι ΠΑΟΚ ...
- Παρ 11 Ιούλ 2025, 18:00
- Jump to forum
- Jump to topic
Δηλαδη ρε παιδια να καταλαβω. Βαζουμε στην ιδια εξισωση εναν ανθρωπο που 13 χρονια τωρα εχει ....
Τα γράφεις αλλά κάποιοι (όπως φαίνεται) έχουν πάρει τις αποφάσεις τους φίλε. Θα σου πουν και "το καλο του ΠΑΟΚ πάνω από όλα",θα παρουσιάσουν την ομάδα ως παρατημένη για 5 χρόνια και όλα καλά ...
- Παρ 18 Ιούλ 2025, 20:11
- Jump to forum
- Jump to topic
Το σενάριο να έχει ο Σαββίδης την ΠΑΕ και να χτίσει το γήπεδο ο Μυστακίδης δεν υπάρχει.
Ούτε μία στο εκατομμύριο.
Είναι ασύλληπτα προσβλητικό για τον Σαββίδη. Δεν υπάρχει περίπτωση ένας άνθρωπος με το ταμπεραμέντο του και ένας επιχειρηματίας του διαμετρήματός του να το δεχτεί.
Όπως είναι ...
Ούτε μία στο εκατομμύριο.
Είναι ασύλληπτα προσβλητικό για τον Σαββίδη. Δεν υπάρχει περίπτωση ένας άνθρωπος με το ταμπεραμέντο του και ένας επιχειρηματίας του διαμετρήματός του να το δεχτεί.
Όπως είναι ...
- Δευ 21 Ιούλ 2025, 18:25
- Jump to forum
- Jump to topic
Ένα βήμα ακόμα, κρίσιμο.
Ευχάριστη εξέλιξη.
Να ξεκουραστούν και κάποιες πένες που ανησυχούσαν ιδιαιτέρως και ήταν λαλίστατες..
Ευχάριστη εξέλιξη.
Να ξεκουραστούν και κάποιες πένες που ανησυχούσαν ιδιαιτέρως και ήταν λαλίστατες..
- Δευ 21 Ιούλ 2025, 22:19
- Jump to forum
- Jump to topic
Μια χαρά σας έκατσε, όσους μιλουσατε δήθεν για ενότητα, ότι προτεραιότητα έχει ο Ιβάν αλλά να παρουσιάσει χρονοδιάγραμμα άμεσα κτλπ...
Τώρα; Τώρα τι γίνεται; Θα στηρίξετε σε όσα εμπόδια βάλουν με το γηπεδο φιλοξενίας, με γραφειοκρατικες καθυστερήσεις κτλπ;
Ή μόνο λόγια;
Τώρα; Τώρα τι γίνεται; Θα στηρίξετε σε όσα εμπόδια βάλουν με το γηπεδο φιλοξενίας, με γραφειοκρατικες καθυστερήσεις κτλπ;
Ή μόνο λόγια;
- Δευ 21 Ιούλ 2025, 23:15
- Jump to forum
- Jump to topic
Αυτό δείχνει και την υποκρισία κάποιων που "απλά τους ενδιέφερε το καλό του ΠΑΟΚ και δεν ηταν στρατιωτάκια του Μυστα και της νδ" 
Παρ όλα αυτά, εύκολα διαπιστώνει κανείς ότι η πλειοψηφία του κόσμου στηρίζει Ιβάν.

Παρ όλα αυτά, εύκολα διαπιστώνει κανείς ότι η πλειοψηφία του κόσμου στηρίζει Ιβάν.
- Παρ 25 Ιούλ 2025, 11:29
- Jump to forum
- Jump to topic
Για εμάς τους οπαδούς και τη νεοπλουτια μας, συμφωνώ απολύτως με Τόλη χωρίς όμως να θέλω ένα τόσο ισχυρό και καταστροφικό σοκ όσο το να φύγει ο Ιβάν.
Ο Ιβάν θα φύγει φίλε μου....
Ο οργανισμός ΠΑΟΚ δεν...σηκώνει προέδρους...
Διάβασε μια τυχαία σελίδα εδώ μέσα....καμία γνώμη δεν κάθεται σε ...