Η αναζήτηση βρήκε 330 εγγραφές
- Κυρ 03 Αύγ 2025, 20:03
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025
Ναι αλλά μέχρι τότες θα τρώνε ψωμάκι αρκετοί, μετά έχει ο θεός.
- Δευ 04 Αύγ 2025, 15:04
- Jump to forum
- Jump to topic
Αυτό που θέλετε να δείξω την ίδια εμπιστοσύνη σε έναν άγνωστο πλην πλούσιο έναντι ενός ανθρώπου που γέμισε τα δημοτικά της χώρας ΠΑΟΚσακια και τις ψυχές μας αγαλίασή να το ψάξετε μέσα σας. Όσοι είστε ΠΑΟΚ ΒΕΒΑΙΑ. Όσο δεν είστε ψάξτε το στον πάτο σας . Συγγνώμη από το φόρουμ αλλά έσκασα
- Δευ 04 Αύγ 2025, 16:41
- Jump to forum
- Jump to topic
Ξανά λέω όπως είχα πει και λίγες μέρες πρίν.
Η ΠΑΕ πίεζε τον ΑΣ εδώ και καιρό να βρει πόρους για το γήπεδο και διαφαινόταν ότι ο Σαββίδης δεν πρόκειται να κάνει γήπεδο χωρίς δημόσια συμμετοχή.
Ο ΚΚ το ανέφερε δημοσίως Με πλάγιο τρόπο και ο ΑΣ θεώρησε ότι πλέον πρέπει να γίνει κίνηση σε άλλον ...
- Δευ 04 Αύγ 2025, 22:34
- Jump to forum
- Jump to topic
Δεν δικαιολογεί τίποτα Tyler. Εκτός αν εξ αρχής δεχόμαστε σαν δεδομένο ότι ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ Ο ΑΣ ΝΑ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙ ΙΣΗ ΜΕΤΑΧΕΊΡΙΣΗ με τους Αθηναίους... Και για να εξηγηθω έτι περαιτέρω.. Είμαστε Η ΜΟΝΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΧΡΩΣΤΟΥΣΕ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΣΕ ΣΤΟ ΑΚΈΡΑΙΟ.. Σε άλλους διαγράφηκαν 1-2-3 φορές με 1-2-3 άρθρα , άλλοι επειδή ...
- Δευ 04 Αύγ 2025, 23:02
- Jump to forum
- Jump to topic
Δεν περιμένω τον ενοικιαστή μου να μου πει αν θέλω να βάλω το σπίτι στο εξοικονομώ...μην ψάχνουμε να βρούμε δικαιολογίες, κανένας κίνδυνος δεν υπάρχει και ακόμα και τα 3 χρόνια νεκρική σιγή που λες το καταλαβαίνεις πιστεύω ότι ισχύει και για τις δύο πλευρές έτσι? Πόσο μάλλον όταν η μία ήταν αυτή που ...
- Δευ 04 Αύγ 2025, 23:39
- Jump to forum
- Jump to topic
Μπορείτε να με βοηθήσετε που ακριβώς εντοπίζεται το άστοχο / τρύπημα / προδοσία του ΑΣ;
Η ιστορία πάει κάπως έτσι
ΠΑΕ / ΑΣ κάνουν κινήσεις για το γήπεδο (2018) -> ΠΔ / Ρυμοτομικό Σχεδιο κτλ. (2022) -> Νεκρη περίοδος πέρα από κάτι γενικά σχέδια τυπου 3D (2022-06/2025). Πίεση από ΠΑΕ στον ΑΣ για ...
- Τρί 05 Αύγ 2025, 00:24
- Jump to forum
- Jump to topic
Τα περί ηθικής κοκ προσωπικά δε με αγγίζουν σε βαθμό υπερβολής. Για μένα το πρόβλημα εδώ δεν είναι - μόνο - ηθικό. Είναι πρωτίστως θέμα έλλειψης εμπιστοσύνης σε έναν - μάλλον όχι επιχειρηματικά αλλά δεδομένα σε ό,τι έχει να κάνει με τον ΠΑΟΚ - αλεξιπτωτιστή, που, όσο κι αν έχουν επιχειρήσει το ...
- Τρί 05 Αύγ 2025, 04:03
- Jump to forum
- Jump to topic
Ξανά λέω όπως είχα πει και λίγες μέρες πρίν.
Η ΠΑΕ πίεζε τον ΑΣ εδώ και καιρό να βρει πόρους για το γήπεδο και διαφαινόταν ότι ο Σαββίδης δεν πρόκειται να κάνει γήπεδο χωρίς δημόσια συμμετοχή.
Ο ΚΚ το ανέφερε δημοσίως Με πλάγιο τρόπο και ο ΑΣ θεώρησε ότι πλέον πρέπει να γίνει κίνηση σε άλλον ...
- Τετ 06 Αύγ 2025, 19:55
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ιβάν Σαββίδης VII
Φίλτατε @Rexaris αφού κάνεις υποθέσεις, ας μου επιτραπεί να κάνω και εγώ μία υπόθεση εργασίας.
Το Μαράκι, που είναι αναντικατάστατο, μπορώ εγώ να υποθέσω ότι είναι η εντεταλμένη του Πούτιν, που ελέγχει τον Ιβάν Σαββίδη, ώστε να μην κάνει παραπάνω έξοδα στην Ελλάδα ενώ η Ρωσία βρίσκεται σε πόλεμο ...
- Παρ 08 Αύγ 2025, 16:10
- Jump to forum
- Jump to topic
.............. Το ψέμα έχει κοντά ποδαρια
Ρε σκούφε του Λουτσέσκου να σου κάνω τρεις ερωτήσεις?
Εσύ γράφτηκες πριν 'ένα μήνα σε ένα φόρουμ για να μας ανοίξεις όλους τα μάτια (γιατί μπαίνεις λίγο επιθετικά απέναντι σε παιδιά που γράφουν χρόνια εδώ) για το πως ο Σαββίδης το πάει λάθος το καράβι ...
- Παρ 08 Αύγ 2025, 19:54
- Jump to forum
- Jump to topic
Ναι μωρέ… μας έκανε πουτανα ο ΑΣ, που 2 μήνες τώρα παίζει κρυφτούλι και δεν έχει βγει να μιλήσει και πρέπει να κρατήσουμε και στάση αναμονής, μπας και εδεησουν οι κύριοι να ενημερώσουν τον κόσμο.
Αυτό που έχει γίνει είναι ενάντια στον ΠΑΟΚ. Εμείς η πλεμπα που δεν έχουμε ινσαιδ ινφο είμαστε εναντίον ...
Αυτό που έχει γίνει είναι ενάντια στον ΠΑΟΚ. Εμείς η πλεμπα που δεν έχουμε ινσαιδ ινφο είμαστε εναντίον ...
- Παρ 08 Αύγ 2025, 22:05
- Jump to forum
- Jump to topic
Πω, μερικοί κρατιούνται για να μην εκφραστούν ελεύθερα και χύσουν κριτική (=δηλητήριο στυλ), αλλά από τα σφιγμένα δόντια, φεύγει καμιά σταγόνα...
Σίγουρα η αποθέωση Σαββίδη δεν άρεσε σε κάποιους αλλά ο λαός του ΠΑΟΚ στείλε μήνυμα, ισχυρό, πολύ επιδραστικό, που αναγκάζει σε αναβολές κάποιους. Θα ...
Σίγουρα η αποθέωση Σαββίδη δεν άρεσε σε κάποιους αλλά ο λαός του ΠΑΟΚ στείλε μήνυμα, ισχυρό, πολύ επιδραστικό, που αναγκάζει σε αναβολές κάποιους. Θα ...
- Δευ 11 Αύγ 2025, 14:17
- Jump to forum
- Jump to topic
Κούρασε αφάνταστα το όλο θέμα ..εγώ σαν ΠΑΟΚτσης βλέποντας την εκπροσώπηση που έχω από την μάνα όπως λένε του συλλόγου έπαθα μια κατάθλιψη...
παθαινεις την ιδια καταθλιψη οταν ακους διαβαζεις Ιβαν κυρκυρ Μακη δουκα Γιωργη ?
Με τον Δούκα μέχρι πρότεινος όχι μόνο κατάθλιψη αλλά χειρότερα...με ...
- Δευ 11 Αύγ 2025, 14:17
- Jump to forum
- Jump to topic
Το ποστ μου θα χαθεί στον χαμό, οπότε εν συντομία τώρα και τα υπόλοιπα το βράδυ.
Η συνέντευξη τελείωσε κάπου στο 10λεπτο όταν και είπαν ότι δεν τον ήξεραν τον Μυστακίδη, και ότι τον πλησίασαν μέσω ενός παιδικού φίλου του Κατσαρη για να τον ρωτησουν. Αυτός εν μια νυκτι πείστηκε και είπε το ναι αλλά ...
Η συνέντευξη τελείωσε κάπου στο 10λεπτο όταν και είπαν ότι δεν τον ήξεραν τον Μυστακίδη, και ότι τον πλησίασαν μέσω ενός παιδικού φίλου του Κατσαρη για να τον ρωτησουν. Αυτός εν μια νυκτι πείστηκε και είπε το ναι αλλά ...
- Δευ 11 Αύγ 2025, 14:21
- Jump to forum
- Jump to topic
Είδα το κλείσιμο από τον πρόεδρο του ΑΣ: έκκληση προς την ΕΣΗΕΜΘ και αρκετοί είπε εδώ μέσα δεν είναι μέλη, ποιοι;, να ρίξουν τους τόνους και να μην υπάρχουν διχαστικές τοποθετήσεις!
Δείτε ποιος/οι μιλάνε. Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σκοινί ρε...άντε μην φάω ban.
Δείτε ποιος/οι μιλάνε. Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σκοινί ρε...άντε μην φάω ban.