Η αναζήτηση βρήκε 568 εγγραφές
- Παρ 18 Ιούλ 2025, 23:15
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025
Από τη στιγμή που μετά την εμφάνιση Μυστακίδη η ΠΑΕ έχει προχωρήσει σε 2 ενημερώσεις (με λέξεις όπως "άμεσα"), σε δημοσίευση μακετών και σε επίσημη δήλωση του Ιβάν, το να μην έχει εξασφαλίσει τη δυνατότητα να παρουσιάσει ένα συγκεκριμένο πλάνο χρηματοδότησης και ένα επίσης συγκεκριμένο ...
- Δευ 21 Ιούλ 2025, 17:18
- Jump to forum
- Jump to topic
Τι κλικ ρε ακόμα στο βουνό με το Σιτζούνε είσαι; Κλικ σε ράδιο;
- Δευ 21 Ιούλ 2025, 17:31
- Jump to forum
- Jump to topic
Έβαλα κι εγώ να ακούσω.
Ως γνωστόν, κατά τη διάρκεια του σεξ ακούγονται και βογγητά.
Αναμενόμενο είναι αυτό.
Ως γνωστόν, κατά τη διάρκεια του σεξ ακούγονται και βογγητά.
Αναμενόμενο είναι αυτό.
- Δευ 21 Ιούλ 2025, 18:10
- Jump to forum
- Jump to topic
1. Οι μελέτες τα σχέδια και όσα έχουν γίνει ως τώρα, ΕΙΝΑΙ έργα. Και κοστίζουν ΠΟΛΛΑ
2. "Ο Ιβάν κέρδισε από το ΠΑΟΚ τόσα χρόνια" ακούμε μέσες άκρες τόσο καιρό. Αναμένω να δω εδώ τι θα κάνει ο ΠΑΟΚ για να υπερασπιστεί ΟΧΙ τον Ιβάν, αλλά τον εαυτό του. Μπορεί να ασκήσει πιέσεις προς όφελος του εαυτού ...
2. "Ο Ιβάν κέρδισε από το ΠΑΟΚ τόσα χρόνια" ακούμε μέσες άκρες τόσο καιρό. Αναμένω να δω εδώ τι θα κάνει ο ΠΑΟΚ για να υπερασπιστεί ΟΧΙ τον Ιβάν, αλλά τον εαυτό του. Μπορεί να ασκήσει πιέσεις προς όφελος του εαυτού ...
- Δευ 21 Ιούλ 2025, 18:17
- Jump to forum
- Jump to topic
https://www.paokfc.gr/nea/20250721-anakoinosi-pae-paok/
https://www.paok24.com/wp-content/uploads/2025/07/%CE%A3%CF%84%CE%B9%CE%B3%CE%BC%CE%B9%CE%BF%CC%81%CF%84%CF%85%CF%80%CE%BF-%CE%BF%CE%B8%CE%BF%CC%81%CE%BD%CE%B7%CF%82-2025-07-21-5.50.30-%CE%BC%CE%BC-1-%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%B9%CC%81%CE%B3%CF ...
- Δευ 21 Ιούλ 2025, 18:26
- Jump to forum
- Jump to topic
Βγήκε και ανακοίνωση από τον ΑΣ.
Θεσσαλονίκη, 21/07/2025
Πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 21/7/2025 στα γραφεία του Α.Σ. ΠΑΟΚ, συνάντηση μεταξύ εκπροσώπων του Ερασιτέχνη και αντιπροσωπείας μελών του Δ.Σ. της ΠΑΕ ΠΑΟΚ
Κατά την διάρκεια της συνάντησης, η οποία έγινε σε θετικό κλίμα, οι εκπρόσωποι της ...
Θεσσαλονίκη, 21/07/2025
Πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 21/7/2025 στα γραφεία του Α.Σ. ΠΑΟΚ, συνάντηση μεταξύ εκπροσώπων του Ερασιτέχνη και αντιπροσωπείας μελών του Δ.Σ. της ΠΑΕ ΠΑΟΚ
Κατά την διάρκεια της συνάντησης, η οποία έγινε σε θετικό κλίμα, οι εκπρόσωποι της ...
- Δευ 21 Ιούλ 2025, 22:35
- Jump to forum
- Jump to topic
και εαν βάλουμε και την ένσταση απο τον...αρχισκωληκα...
σιγα να μην φτάσουν 12+4 μηνες...
:lol: :lol: :lol: ντου απο παντου
Δεν νομίζω ότι μπορούν να γίνουν ενστάσεις από την στιγμή που υπάρχει ΠΔ.
αυτοί θα την κάνουν γιατι ο τσαλτιδης με τον αυτοκράτορα ειναι μονοι τους και ολοι μας ...
- Τρί 22 Ιούλ 2025, 13:11
- Jump to forum
- Jump to topic
Μάλλον τέλος ο Κυρ Κυρ..
Μακάρι να είναι ο Βρύζας που επιστρέφει..
Μακάρι να είναι ο Βρύζας που επιστρέφει..
- Τρί 22 Ιούλ 2025, 14:20
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Kυριάκος Κυριάκος
Ανακοίνωση ΠΑΕ ΠΑΟΚ
Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την κοινή συναινέσει ολοκλήρωση της συνεργασίας με τον Γ´ Αντιπρόεδρο Κυριάκο Κυριάκο.
22.07.2025 Ο Κυριάκος υπηρέτησε την ομάδα για 26 χρόνια από διάφορα πόστα με αφοσίωση και επαγγελματισμό, ενώ υπήρξε στενός συνεργάτης του κ. Ιβάν Σαββίδη όλα τα χρόνια ...
Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την κοινή συναινέσει ολοκλήρωση της συνεργασίας με τον Γ´ Αντιπρόεδρο Κυριάκο Κυριάκο.
22.07.2025 Ο Κυριάκος υπηρέτησε την ομάδα για 26 χρόνια από διάφορα πόστα με αφοσίωση και επαγγελματισμό, ενώ υπήρξε στενός συνεργάτης του κ. Ιβάν Σαββίδη όλα τα χρόνια ...
- Τρί 22 Ιούλ 2025, 14:28
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Kυριάκος Κυριάκος
Στο καλό και να μην μας γράφει
Θα μπορούσα πλέον να γράψω πολλά άλλα προτιμώ να μην το κάνω.
Είμαι περίεργος για τον επόμενο σταθμό της " καριέρας" του.
Θα είναι I M σε κανέναν μεγαλοπολιτικο ?
Θα μπορούσα πλέον να γράψω πολλά άλλα προτιμώ να μην το κάνω.
Είμαι περίεργος για τον επόμενο σταθμό της " καριέρας" του.
Θα είναι I M σε κανέναν μεγαλοπολιτικο ?
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 13:48
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Α.Σ. ΠΑΟΚ (Ερασιτέχνης ΠΑΟΚ)
Καλησπέρα
Θέλω να θέσω ένα θέμα και να μου απαντήσει όποιος γνωρίζει πραγματικά. Προσωπική μου άποψη είναι ότι ιδανικά θα έπρεπε όλοι οι οπαδοί του συλλόγου να είμαστε μέλη στον Ερασιτέχνη (ΑΣ) δίνοντας την ετήσια συνδρομή των 60€ αν δεν κάνω λάθος. Ο ΑΣ είναι η μάνα του συλλόγου και στην συνέχεια ...
Θέλω να θέσω ένα θέμα και να μου απαντήσει όποιος γνωρίζει πραγματικά. Προσωπική μου άποψη είναι ότι ιδανικά θα έπρεπε όλοι οι οπαδοί του συλλόγου να είμαστε μέλη στον Ερασιτέχνη (ΑΣ) δίνοντας την ετήσια συνδρομή των 60€ αν δεν κάνω λάθος. Ο ΑΣ είναι η μάνα του συλλόγου και στην συνέχεια ...
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 18:06
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ιβάν Σαββίδης VII
Ακόμα και αν τον κρατήσεις, εμένα με έχασες από υποστηρικτή σου γιατί απλά έδειξες ότι δεν νιώθεις.
Επικοινωνιακά κόλπα και μαλακιες αλλού, όχι σε εμάς. Κι αν δεν περίμενες τέτοιες αντιδράσεις τότε δεν είσαι ένας από εμάς και σίγουρα δεν νιώθεις.
Μακάρι να ισχύει το ενδιαφέρον του εταίρου ...
Επικοινωνιακά κόλπα και μαλακιες αλλού, όχι σε εμάς. Κι αν δεν περίμενες τέτοιες αντιδράσεις τότε δεν είσαι ένας από εμάς και σίγουρα δεν νιώθεις.
Μακάρι να ισχύει το ενδιαφέρον του εταίρου ...
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 18:41
- Jump to forum
- Jump to topic
Έφυγε και ο ΚΚ να βγει να κάνει μια ξεκάθαρη τοποθέτηση «βρείτε επενδυτή για την ανανέωση του Ντελια» και μετά να πάρει το φταίξιμο που δεν κατάλαβε καλά ο κόσμος
Πλέον δεν μοιάζει τίποτα τυχαίο και τίποτα να είναι σύμπτωση. Ούτε η άρον άρον πώληση Kotarski, ούτε τα σκηνικά με Lucescu, ούτε η ...
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 18:54
- Jump to forum
- Jump to topic
Πηγαίνουν οι άλλοι οι αστραπογιαννοι οι τζιτζιφιογκοι του netflix και κάνουν κάτι γλυκανάλατα Sunderland ’Til I Die και μαλακίες.
Ελάτε εδώ να χεστείτε στο τάληρο
Ελάτε εδώ να χεστείτε στο τάληρο
- Τρί 29 Ιούλ 2025, 10:17
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εισιτήρια Διαρκείας Ποδοσφαίρου 2025-2026
Όποιος μπορεί να πάρει διαρκείας και το σκέφτεται, αν νιώθει έστω και λίγο, να τσακιστει να πάει να πάρει και να δείξουμε στους παοκαρχες του ερασιτέχνη ότι είναι μονοι. Ομοίως και ο Ιβάν να τα σκάσει για τρεις παιχταραδες και να αφήσει Κεντιρα και λοιπά λιμα. Μόνο ετσι θα συσπειρωθει ο κόσμος και ...