Η αναζήτηση βρήκε 568 εγγραφές

Return

από renegade
Παρ 18 Ιούλ 2025, 23:15
Jump to forum
Jump to topic

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025

Από τη στιγμή που μετά την εμφάνιση Μυστακίδη η ΠΑΕ έχει προχωρήσει σε 2 ενημερώσεις (με λέξεις όπως "άμεσα"), σε δημοσίευση μακετών και σε επίσημη δήλωση του Ιβάν, το να μην έχει εξασφαλίσει τη δυνατότητα να παρουσιάσει ένα συγκεκριμένο πλάνο χρηματοδότησης και ένα επίσης συγκεκριμένο ...
από Equalizer
Δευ 21 Ιούλ 2025, 17:18
Jump to forum
Jump to topic

Τι κλικ ρε ακόμα στο βουνό με το Σιτζούνε είσαι; Κλικ σε ράδιο;
από anatolikos2
Δευ 21 Ιούλ 2025, 17:31
Jump to forum
Jump to topic

Έβαλα κι εγώ να ακούσω.

Ως γνωστόν, κατά τη διάρκεια του σεξ ακούγονται και βογγητά.

Αναμενόμενο είναι αυτό.
από Equalizer
Δευ 21 Ιούλ 2025, 18:10
Jump to forum
Jump to topic

1. Οι μελέτες τα σχέδια και όσα έχουν γίνει ως τώρα, ΕΙΝΑΙ έργα. Και κοστίζουν ΠΟΛΛΑ

2. "Ο Ιβάν κέρδισε από το ΠΑΟΚ τόσα χρόνια" ακούμε μέσες άκρες τόσο καιρό. Αναμένω να δω εδώ τι θα κάνει ο ΠΑΟΚ για να υπερασπιστεί ΟΧΙ τον Ιβάν, αλλά τον εαυτό του. Μπορεί να ασκήσει πιέσεις προς όφελος του εαυτού ...
από aivas19
Δευ 21 Ιούλ 2025, 18:17
Jump to forum
Jump to topic

https://www.paokfc.gr/nea/20250721-anakoinosi-pae-paok/

https://www.paok24.com/wp-content/uploads/2025/07/%CE%A3%CF%84%CE%B9%CE%B3%CE%BC%CE%B9%CE%BF%CC%81%CF%84%CF%85%CF%80%CE%BF-%CE%BF%CE%B8%CE%BF%CC%81%CE%BD%CE%B7%CF%82-2025-07-21-5.50.30-%CE%BC%CE%BC-1-%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%B9%CC%81%CE%B3%CF ...
από Psagmenos4
Δευ 21 Ιούλ 2025, 18:26
Jump to forum
Jump to topic

Βγήκε και ανακοίνωση από τον ΑΣ.
Θεσσαλονίκη, 21/07/2025

Πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 21/7/2025 στα γραφεία του Α.Σ. ΠΑΟΚ, συνάντηση μεταξύ εκπροσώπων του Ερασιτέχνη και αντιπροσωπείας μελών του Δ.Σ. της ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Κατά την διάρκεια της συνάντησης, η οποία έγινε σε θετικό κλίμα, οι εκπρόσωποι της ...
από abc_o_ karpouzas
Δευ 21 Ιούλ 2025, 22:35
Jump to forum
Jump to topic

και εαν βάλουμε και την ένσταση απο τον...αρχισκωληκα...

σιγα να μην φτάσουν 12+4 μηνες...

:lol: :lol: :lol: ντου απο παντου

Δεν νομίζω ότι μπορούν να γίνουν ενστάσεις από την στιγμή που υπάρχει ΠΔ.

αυτοί θα την κάνουν γιατι ο τσαλτιδης με τον αυτοκράτορα ειναι μονοι τους και ολοι μας ...
από makispaspartou
Τρί 22 Ιούλ 2025, 13:11
Jump to forum
Jump to topic

Μάλλον τέλος ο Κυρ Κυρ..
Μακάρι να είναι ο Βρύζας που επιστρέφει..
από wickerman
Τρί 22 Ιούλ 2025, 14:20
Jump to forum
Jump to topic

Re: Kυριάκος Κυριάκος

Ανακοίνωση ΠΑΕ ΠΑΟΚ
Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την κοινή συναινέσει ολοκλήρωση της συνεργασίας με τον Γ´ Αντιπρόεδρο Κυριάκο Κυριάκο.

22.07.2025 Ο Κυριάκος υπηρέτησε την ομάδα για 26 χρόνια από διάφορα πόστα με αφοσίωση και επαγγελματισμό, ενώ υπήρξε στενός συνεργάτης του κ. Ιβάν Σαββίδη όλα τα χρόνια ...
από renegade
Τρί 22 Ιούλ 2025, 14:28
Jump to forum
Jump to topic

Re: Kυριάκος Κυριάκος

Στο καλό και να μην μας γράφει
Θα μπορούσα πλέον να γράψω πολλά άλλα προτιμώ να μην το κάνω.
Είμαι περίεργος για τον επόμενο σταθμό της " καριέρας" του.
Θα είναι I M σε κανέναν μεγαλοπολιτικο ?
από Gangster
Πέμ 24 Ιούλ 2025, 13:48
Jump to forum
Jump to topic

Re: Α.Σ. ΠΑΟΚ (Ερασιτέχνης ΠΑΟΚ)

Καλησπέρα

Θέλω να θέσω ένα θέμα και να μου απαντήσει όποιος γνωρίζει πραγματικά. Προσωπική μου άποψη είναι ότι ιδανικά θα έπρεπε όλοι οι οπαδοί του συλλόγου να είμαστε μέλη στον Ερασιτέχνη (ΑΣ) δίνοντας την ετήσια συνδρομή των 60€ αν δεν κάνω λάθος. Ο ΑΣ είναι η μάνα του συλλόγου και στην συνέχεια ...
από gika
Πέμ 24 Ιούλ 2025, 18:06
Jump to forum
Jump to topic

Re: Ιβάν Σαββίδης VII

Ακόμα και αν τον κρατήσεις, εμένα με έχασες από υποστηρικτή σου γιατί απλά έδειξες ότι δεν νιώθεις.

Επικοινωνιακά κόλπα και μαλακιες αλλού, όχι σε εμάς. Κι αν δεν περίμενες τέτοιες αντιδράσεις τότε δεν είσαι ένας από εμάς και σίγουρα δεν νιώθεις.

Μακάρι να ισχύει το ενδιαφέρον του εταίρου ...
από -keeper-
Πέμ 24 Ιούλ 2025, 18:41
Jump to forum
Jump to topic

Έφυγε και ο ΚΚ να βγει να κάνει μια ξεκάθαρη τοποθέτηση «βρείτε επενδυτή για την ανανέωση του Ντελια» και μετά να πάρει το φταίξιμο που δεν κατάλαβε καλά ο κόσμος

Πλέον δεν μοιάζει τίποτα τυχαίο και τίποτα να είναι σύμπτωση. Ούτε η άρον άρον πώληση Kotarski, ούτε τα σκηνικά με Lucescu, ούτε η ...
από renegade
Πέμ 24 Ιούλ 2025, 18:54
Jump to forum
Jump to topic

Πηγαίνουν οι άλλοι οι αστραπογιαννοι οι τζιτζιφιογκοι του netflix και κάνουν κάτι γλυκανάλατα Sunderland ’Til I Die και μαλακίες.
Ελάτε εδώ να χεστείτε στο τάληρο
από Skoufos_tou_Lucescu
Τρί 29 Ιούλ 2025, 10:17
Jump to forum
Jump to topic

Re: Εισιτήρια Διαρκείας Ποδοσφαίρου 2025-2026

Όποιος μπορεί να πάρει διαρκείας και το σκέφτεται, αν νιώθει έστω και λίγο, να τσακιστει να πάει να πάρει και να δείξουμε στους παοκαρχες του ερασιτέχνη ότι είναι μονοι. Ομοίως και ο Ιβάν να τα σκάσει για τρεις παιχταραδες και να αφήσει Κεντιρα και λοιπά λιμα. Μόνο ετσι θα συσπειρωθει ο κόσμος και ...