Η αναζήτηση βρήκε 573 εγγραφές
- Τρί 29 Ιούλ 2025, 13:45
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025
Ακόμη κι αν οι του ΑΣ είναι στημένοι του κερατά, συνεχίζω να μην καταλαβαίνω πώς ακριβώς μπορούν να σταματήσουν τον Ιβάν, αν τους τρίψει στη μούρη όσα ζητηθούν.
Υπάρχει γραπτή ανακοίνωση βάσει της οποίας θα γίνουν ρεζίλι.
Εμ! Ακριβώς αυτό συνεχίζουμε να μην καταλαβαίνουμε και οι υπόλοιποι ...
- Τρί 29 Ιούλ 2025, 18:13
- Jump to forum
- Jump to topic
Μπορεί κάποια από όσα ζητάει ο ΑΣ να είναι λογικά και σωστά αλλά επι της αρχής :
Να εξισώνεται ο ευεργέτης του ΠΑΟΚ με τον ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ
εγώ δεν το δέχομαι
Ο ένας έχει να δείξει λεφτά, τίτλους, χαρές, δάκρυα, λάθη από το τσάι των 11εκ και μετά
Ο άλλος αποφεύγει ακόμα να δείξει το πρόσωπο του
Ε ...
Να εξισώνεται ο ευεργέτης του ΠΑΟΚ με τον ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ
εγώ δεν το δέχομαι
Ο ένας έχει να δείξει λεφτά, τίτλους, χαρές, δάκρυα, λάθη από το τσάι των 11εκ και μετά
Ο άλλος αποφεύγει ακόμα να δείξει το πρόσωπο του
Ε ...
- Τρί 29 Ιούλ 2025, 19:33
- Jump to forum
- Jump to topic
Ξερω οτι σας φαινεται απιστευτο αλλα ΔΕΝ πιστευω οτι καποιος υπαλληλος μπορει να ειναι 100% αντικειμενικος και με τις δυο πλευρες οταν ο επαγγελματικος του κυκλος ειναι σε κοντρα με τους απεναντι.
Το αφηνω εδω γιατι η συμπεριφορα σας ειναι αστεια.
ΕΓΩ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΑ ΤΟΝ ΕΚΡΑΖΑ ΤΟΝ ΑΓΓΕΛΟ ΑΛΛΑ ΤΗΝ ...
- Τρί 29 Ιούλ 2025, 19:38
- Jump to forum
- Jump to topic
Μέχρι σήμερα πίστευα πως κάποια στιγμή θα πρυτανευε η λογική στα μέλη του ΔΣ του ΑΣ.
Δυστυχώς πλέον σφιξανε τα γαλατα, δεν υπάρχει κατ'εμε καμια αμφιβολία για τον ρόλο τους, πέσανε οι μάσκες,
Καποιοι τα λέγανε από την αρχή, ήθελα να κρατάω μικρό καλάθι αλλά μάλλον έκανα λάθος.
Ελπιζω να είναι ...
Δυστυχώς πλέον σφιξανε τα γαλατα, δεν υπάρχει κατ'εμε καμια αμφιβολία για τον ρόλο τους, πέσανε οι μάσκες,
Καποιοι τα λέγανε από την αρχή, ήθελα να κρατάω μικρό καλάθι αλλά μάλλον έκανα λάθος.
Ελπιζω να είναι ...
- Τρί 29 Ιούλ 2025, 19:41
- Jump to forum
- Jump to topic
Φανταστείτε να μην τους έδινε και 2εκ το χρόνο τι θα κάνανε, εδώ τους πληρώνει περισσότερα από όσα ζητάνε, βοηθάει αλλά αθλήματα όταν έχουν ταμειακό έλλειμα, διπλασιάζει μετοχές του κόσμου με χορηγηιες, μη-απαιτητα δάνεια και από πάνω σε καθε ευκαιρία τον χαρακτηρίζουν μπατίρη και με οικονομικά ...
- Τρί 29 Ιούλ 2025, 20:14
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Άγγελος Αναστασιάδης Β' Αντιπρόεδρος ΠΑΕ ΠΑΟΚ
H σημερινή ραδιοφωνική συνέντευξη του Άγγελου.
- Τρί 29 Ιούλ 2025, 20:25
- Jump to forum
- Jump to topic
Το άλλο το μεγκατρολ που παραδόξως έχει επιβιώσει κανά μηνα μέσα εδώ , είπε υπάλληλο τον Αναστασιάδη.
Κι όταν του την έπεσαν γύρισε τη μπιφτέκα και έψαχνε τη σύμβαση εργασίας που έχει με τη ΠΑΕ για να συνεχίσει να μας κοροιδεύει στα μούτρα μας.
Τι ζούμε ρε πούστη μου
Κι όταν του την έπεσαν γύρισε τη μπιφτέκα και έψαχνε τη σύμβαση εργασίας που έχει με τη ΠΑΕ για να συνεχίσει να μας κοροιδεύει στα μούτρα μας.
Τι ζούμε ρε πούστη μου
- Τρί 29 Ιούλ 2025, 20:34
- Jump to forum
- Jump to topic
<..Για το λόγο αυτό, έχοντας πλήρη αίσθηση της ιστορικής ευθύνης, δίνουμε στον Ιβάν Σαββίδη το εύλογο χρονικό διάστημα έως 31/12/2025 να παρέχει τις απαραίτητες οικονομικές εγγυήσεις, (όπως αυτές θα συγκεκριμενοποιηθούν από την τεχνοκρατική επιτροπή που θα συσταθεί) ανάλογες της τάξης και του ...
- Τρί 29 Ιούλ 2025, 20:46
- Jump to forum
- Jump to topic
Η πουστια σε όλη αυτήν την υπόθεση (καλά, μεταξύ όλων των άλλων) είναι ότι περνάει στο ντουκου πως ΑΠΑΙΤΕΊΤΑΙ να έχει ο Σαββίδης ΤΩΡΑ (ναι ναι ξέρω, σε έξι μήνες) τα λεφτά, ειδάλλως ΤΕΚΜΑΊΡΕΤΑΙ ότι δεν είναι άξιος να κάνει το γήπεδο και άρα πρέπει να ΣΠΕΎΣΟΥΜΕ να βρούμε αλλον
Ξαφνικά γειωνουμε ΟΛΕΣ ...
Ξαφνικά γειωνουμε ΟΛΕΣ ...
- Τρί 29 Ιούλ 2025, 20:57
- Jump to forum
- Jump to topic
Πιθανοτατα θα μπορουσαν και απο την μια δεν ειναι και κακη ιδεα, Αυτο που υποψιαζομαι οτι φοβαται ο ΑΣ ειναι οτι εαν πες ο Σαββιδης αδυνατει να συνεχισει την χρηματοδοτηση στα μισα του γηπεδου και επιστρεψει στον ΑΣ. Ο ΑΣ τι θα κανει μετα; Θα παρακαλαει καποιον να χρηματοδοτησει το γηπεδο ...
- Τρί 29 Ιούλ 2025, 21:07
- Jump to forum
- Jump to topic
Αν δεν είχε κάνει όλες τις προηγούμενες μαλακίες ο ΑΣ μπορεί και να τυγχανε λογικής αποδοχής το σενάριο της απλής αυτοπροστασίας του
- Τρί 29 Ιούλ 2025, 21:08
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εισιτήρια Διαρκείας Ποδοσφαίρου 2025-2026
Δυστυχώς στο φόρουμ έχει ποτίσει η τοξικότητα όπως στα ράδια και στα fb. 5-6 λογαριασμοί που μιλάνε μεταξύ τους σε όλα τα νήματα τα έχουν κάνει κώλο.
Αντε να ξεκινήσει η σεζόν να αλλάξει λίγο το κλίμα. Ένα καιρό η μεταγραφική περίοδος ήταν πανηγύρι. Τέτοιο πράμα σαν το φετινό δεν έχω ξαναδεί.
Στα ...
Αντε να ξεκινήσει η σεζόν να αλλάξει λίγο το κλίμα. Ένα καιρό η μεταγραφική περίοδος ήταν πανηγύρι. Τέτοιο πράμα σαν το φετινό δεν έχω ξαναδεί.
Στα ...
- Τρί 29 Ιούλ 2025, 22:43
- Jump to forum
- Jump to topic
Ναί, φαίνεται οτι έχουν ήδη επιλέξει και δεδομένης της αδυναμίας με τις τράπεζες (μαλλον) για τον Ιβάν, δίνουν την συγκεκριμένη διορία. Είναι τακτική. Δεν ξέρω αν όντως ο Ιβάν έχει την συγκεκριμένη αδυναμία και σε τί βαθμό.
Για να είμαστε ακριβείς, με τον Μυστακιδη υπέγραψαν χωρίς καν να ...
- Τρί 29 Ιούλ 2025, 23:23
- Jump to forum
- Jump to topic
-------
ΤΙΠΟΤΑ. ΜΗΔΕΝ.ΑΠΟΛΥΤΟ ΜΗΔΕΝ
ξεκίνησα να γράφω, γέμισα μία σελίδα και μετα...τα έσβυσα.
Νάσαι καλά ρε Άγγελε.
ΤΙΠΟΤΑ. ΜΗΔΕΝ.ΑΠΟΛΥΤΟ ΜΗΔΕΝ
ξεκίνησα να γράφω, γέμισα μία σελίδα και μετα...τα έσβυσα.
Νάσαι καλά ρε Άγγελε.
- Τρί 29 Ιούλ 2025, 23:28
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ιβάν Σαββίδης VII
Προτιμώ να φτιάξει δικό του γήπεδο αλλού και να βάλει την ομάδα να παίζει εκεί παρά να το χτίσει ενας βαλτός του κούλη που θα αποκτήσει μετά και την παε. Και μονο που το κάνω εικόνα να σουλατσάρουν βουλευτές της νδ στα επίσημα χέρι χέρι με τον Μυστακίδη μου έρχεται αναγούλα.
Ρε σείς τι λέτε ...