Η αναζήτηση βρήκε 573 εγγραφές
- Τρί 29 Ιούλ 2025, 23:39
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ιβάν Σαββίδης VII
Θα είχε ενδιαφέρον να μάθουμε πόσοι λογαριασμοί βγήκαν από την αγρανάπαυσης ή δημιουργήθηκαν για να προσπαθήσουν να μας πείσουν ξανά ότι ο Σαββίδης δεν κάνει, είναι απλός λεφτάς κλπ κλπ.
- Τετ 30 Ιούλ 2025, 00:32
- Jump to forum
- Jump to topic
einai_oloi_tous_katharoi4trouman έγραψε: Τρί 29 Ιούλ 2025, 23:39 Θα είχε ενδιαφέρον να μάθουμε πόσοι λογαριασμοί βγήκαν από την αγρανάπαυσης ή δημιουργήθηκαν για να προσπαθήσουν να μας πείσουν ξανά ότι ο Σαββίδης δεν κάνει, είναι απλός λεφτάς κλπ κλπ.
den_exoun_na_krypsoun_tipota1926
- Τετ 30 Ιούλ 2025, 10:27
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025
Και για οσους θελουν, αποστελλω το link υποδειγμα-προτυπο
καταστατικου αθλητικου σωματειου, συμφβνα με τις
διαταξεις του αθλητικου νομου (καθε καταστατικο αναλογα
το συλλογο υποκειται σε νομο και δε μπορει να γραφει οτι θελει).
Στο αρθρο 17, αναφερεται οτι ΑΝΩΤΑΤΟ ΟΡΓΑΝΟ ειναι η ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ...
καταστατικου αθλητικου σωματειου, συμφβνα με τις
διαταξεις του αθλητικου νομου (καθε καταστατικο αναλογα
το συλλογο υποκειται σε νομο και δε μπορει να γραφει οτι θελει).
Στο αρθρο 17, αναφερεται οτι ΑΝΩΤΑΤΟ ΟΡΓΑΝΟ ειναι η ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ...
- Τετ 30 Ιούλ 2025, 10:57
- Jump to forum
- Jump to topic
Αμα είναι να συνεχίσουν να βγάζουν ανακοινώσεις με σκεπτικό και βάθος έκθεσης δημοτικού, αφήνοντας ένα κάρο ερωτήματα σχετικά ΚΑΙ με τη δική τους στάση (πολλώ δε μάλλον όλων των αρμόδιων) και χωρίς πραγματική ομόνοια, σύμπνοια και συνεργασία μεταξύ τους, τότε καλύτερα να μην πουνε τίποτα
Τα ...
Τα ...
- Τετ 30 Ιούλ 2025, 12:19
- Jump to forum
- Jump to topic
Επειδή έχω διαβάσει με προσοχή όλα τα ποσταρισματα του θέματος κι επειδή ήμουν κι ο μοναδικός που σας έγραψε στην σελίδα 299 στο νήμα του κωνσταντελια τι ακριβως θα συνέβαινε στην περίπτωση του Γιάννη , νομίζω ότι πρέπει να πούμε κάνα δυο πραγματάκια για το πως πραγματικά λειτουργεί η ΠΑΕ και όχι ...
- Τετ 30 Ιούλ 2025, 23:01
- Jump to forum
- Jump to topic
Αν έχει γίνει τέτοιο πράγμα, είναι ότι πιο αντι-ΠΑΟΚ έχω ακούσει στην ζωή μου. Ειναι1000% μπινια.
- Τετ 30 Ιούλ 2025, 23:25
- Jump to forum
- Jump to topic
Το ποτήρι ξεχείλισε. Ο διχασμός είναι πλέον οριστικός για μένα προσωπικά. Αυτή την στιγμή είμαι κυριολεκτικά με 20 πίεση και ο άλλος γελάει λέγοντας ότι ο ΑΣ το χειρίστηκε απλά "σκατα για σεμινάριο".
Και θαυμάζει την εξυπνάδα του Μυστακιδη.
Τον ηγέτη δεν τον κάνουν τα λεφτά και πόσο μάλλον οι ...
Και θαυμάζει την εξυπνάδα του Μυστακιδη.
Τον ηγέτη δεν τον κάνουν τα λεφτά και πόσο μάλλον οι ...
- Τετ 30 Ιούλ 2025, 23:34
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγω πιστευω οτι σιγουρα εχουν κανει καποια μαλακια ..η φαση ειναι τους κουνησαν λεφτα στα μουτρα και ετρεξαν μην τα χασουν..εντωμεταξυ ακομη και να παρει την παε ο Μυστακιδης μετα απο τον τροπο που θα το χει κανει δεν θα μπορει κανεις να τον στηριξει η να τον εμπιστευτει εκτος απο αυτους που δεν ...
- Τετ 30 Ιούλ 2025, 23:44
- Jump to forum
- Jump to topic
Τον ηγέτη δεν τον κάνουν τα λεφτά και πόσο μάλλον οι πουστιες αγαπητα "αδέρφια".
Αυτο πρεπει να μπει σαν μπανερ με τεραστια γραμματα στην κορυφη της σελιδας. Να ειστε αυστηροι με τους εαυτους σας και πιο καχυποπτοι οτι κι αν σας ταζει ο καθενας. Ο Σαββιδης κερδισε τον σεβασμο και την ...
- Τετ 30 Ιούλ 2025, 23:50
- Jump to forum
- Jump to topic
Γελοία πράγματα.
Ο Μυστακίδης πρέπει να βγει και να μιλήσει.
Αρχίζω πάντως να πιστεύω ότι ο ΑΣ έχει κάνει μαλακια και δεν ξερει πως να απεμπλακεί ή πως να τα μαζέψει.
Δεν εχει κατι πραγματικα χειροπιαστο να πει. Και την εταιρια ειδικου σκοπου που εφτιαξε ηταν για να δειξει οτι εγω ειμαι ...
- Πέμ 31 Ιούλ 2025, 01:09
- Jump to forum
- Jump to topic
Τίποτα δεν θα ξεκαθαρίσουν στην συνέντευξη τους. Ο Άγγελος που η αξιοπιστία του είναι ντροπή να αμφισβητειται, επιβεβαίωσε στην συνέντευξη του ότι οι άνθρωποι είναι ΨΕΥΤΕΣ.
Υπενθυμίζω, έγιναν 4 συναντήσεις μεταξύ ΠΑΕ και ΑΣ.
Από την πρώτη συνάντηση ζητήθηκε από την ΠΑΕ το έγγραφο το οποίο υπέγραψε ...
Υπενθυμίζω, έγιναν 4 συναντήσεις μεταξύ ΠΑΕ και ΑΣ.
Από την πρώτη συνάντηση ζητήθηκε από την ΠΑΕ το έγγραφο το οποίο υπέγραψε ...
- Πέμ 31 Ιούλ 2025, 09:59
- Jump to forum
- Jump to topic
Tolis14 δεν είναι καθόλου εύκολο να διαλέξει πλευρά κανείς ακόμα γιατί δεν έχουμε ιδέα τι θέλει η κάθε πλευρά.
Ο Ιβάν είχε παρατημένη την ομάδα για χρόνια. Δεν ερχόταν, δεν την ενίσχυε, δεν προχωρούσε σε στρατηγικές επενδύσεις. Και δεδομένων των λοιπών επενδύσεων του δεν ήταν οικονομικό καθαρά ...
- Πέμ 31 Ιούλ 2025, 11:04
- Jump to forum
- Jump to topic
Φιλε gika,
Λες εναλλακτικη μετα την αρνηση για την πωληση σε προταση 60 εκατομυριων,
σε ομαδα με Μετοχικο Κεφαλαιο 160 εκατομυριων!, επαναλαμβανω ο
ραλιστας αγορασε την αεχ του Μετοχικου Κεφαλαιου 4 εκατομυριων!
με 90 εκατομυρια ΧΩΡΙΣ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ(γιατι το λετε καποιοι συνεχεια ψεματα).
Εναλλακτικη θα ...
Λες εναλλακτικη μετα την αρνηση για την πωληση σε προταση 60 εκατομυριων,
σε ομαδα με Μετοχικο Κεφαλαιο 160 εκατομυριων!, επαναλαμβανω ο
ραλιστας αγορασε την αεχ του Μετοχικου Κεφαλαιου 4 εκατομυριων!
με 90 εκατομυρια ΧΩΡΙΣ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ(γιατι το λετε καποιοι συνεχεια ψεματα).
Εναλλακτικη θα ...
- Πέμ 31 Ιούλ 2025, 13:34
- Jump to forum
- Jump to topic
Ε καποιοι σκοπιμα κανουν πως δεν καταλαβαινουνDimitris_L4 έγραψε: Πέμ 31 Ιούλ 2025, 11:10 Εβγαλε ανακοινωση η ΠΑΕ...αληθεια ρε παιδια ποσο πιο ξεκαθαρα μπορει να γινει σ αυτα τα ερωτηματα που εχουμε ολοι μας??!?!?!?!?!!!
- Πέμ 31 Ιούλ 2025, 13:34
- Jump to forum
- Jump to topic
Συγνωμη παιδια...αλλα για να φτασετε να μην φοβαστε την αλλαγη σελιδας, δουλεψε, μοχθησε, συγκρουσθηκε καποιος με ονοματεπωνυμο. Ιβαν Σαββιδης.
Γιατι για οσους ειναι παλιοτεροι (εικαζω και εσυ εισαι) οχι απλα φοβομασταν, τρεμαμε τις αλλαγες σελιδας που παρουσιαζονταν καθε 3 και λιγο και συνηθως ...