Η αναζήτηση βρήκε 568 εγγραφές

Return

από trelopaoki444
Παρ 11 Ιούλ 2025, 14:46
Jump to forum
Jump to topic

Re: Νέο Γήπεδο

Δηλαδη ρε παιδια να καταλαβω. Βαζουμε στην ιδια εξισωση εναν ανθρωπο που 13 χρονια τωρα εχει κοντρα απο διαιτησιες, παραγκες, Μαρουπες, αφαιρεσεις βαθμων, κυβερνηση (και οτι μπορει να κατεβασει ο αρρωστος νους του καθε ανθρωπου) κ μου εχει φερει 3 πρωταθληματα κ 4 κυπελλα με εναν που αν ειναι ΠΑΟΚ ...
από DimitrisS
Παρ 11 Ιούλ 2025, 15:42
Jump to forum
Jump to topic

Re: Ιβάν Σαββίδης VII

Βρε να ερχεται, αλλα για ονομα του Θεου, μη το κανει συνηθειο αυτο με το ελικοπετρο μεσα στο γηπεδο και σκαει μυτη ετσι καθε φορα.

Εχουμε και αντιπαλες ομαδες που τρομοκρατουνται ευκολα.
από abc_o_ karpouzas
Παρ 11 Ιούλ 2025, 17:19
Jump to forum
Jump to topic

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025

αρα ....

χρειαζεται και ... κυβερνητικη παρεμβαση....για να βγει η οικοδομικη αδεια....

κατα τα αλλα υπαρει προβλημα ...ρευστοτητας...

ρε δεν τραβαμε τα @@ μας λεω εγω...
από abc_o_ karpouzas
Παρ 11 Ιούλ 2025, 19:49
Jump to forum
Jump to topic

Αφου θα την παρει και εισαι τοσο σιγουρος τοτε δεν ειναι κυβερνητικο το προβλημα...
Κυβερνητικο δεν ειναι..
Χρηματων δεν ειναι...
Τι σκατα ειναι τωρα 3 χρονια και δεν κουνιοταν τιποτα;;;;

Με μπερδεψες καρπουζα... :lol:

δεν καταλαβαινεις δηλ τι λεω ε??

αν δωθει εντολη ολες οι υπηρεσεις θα ...
από Psagmenos4
Σάβ 12 Ιούλ 2025, 13:50
Jump to forum
Jump to topic

Καλα,κατσε πρωτα να εμφανιστει ο Μυστακιδης,να εμφανιστει κ ο Α.Σ. γιατι σχεδον ενα μηνα,μονο τα φαντασματα τους υπαρχουν.Πετανε 150-250 ισως μετα κ μισο δις ετσι.

Τι συμφωνησανε κανεις δεν ξερει,αλλος μιλαει κ για ποσοστα 75-25,που το εμαθε;ΕΘΞ (ενας Θεος ξερει).

Μιλαμε για γελοιοτητες ...
από abc_o_ karpouzas
Σάβ 12 Ιούλ 2025, 19:44
Jump to forum
Jump to topic

Το περίεργο ξέρετε ποιο είναι;

:lol: :lol: :lol:

Σχεδόν σε όλα τα σχόλια του...μορφωμενου...υπαρχει και ένα...Hunter..απο κατω...

Περίμενα και το αντίθετο αλλά δεν το βλέπω...

Πες μου βρε...Hunter...τι συμπέρασμα να βγάλω;
από abc_o_ karpouzas
Σάβ 12 Ιούλ 2025, 20:04
Jump to forum
Jump to topic

Μίλα όμορφα βρεεε

Και με ορθογραφία παρακαλώ :lol: :lol:

:opaokara:
από Stelios Bagios
Κυρ 13 Ιούλ 2025, 00:10
Jump to forum
Jump to topic

Ας πω κι εγώ το πώς βλέπω την όλη κατάσταση...

Καταρχήν, επειδή έχω ζήσει για πολλά χρόνια τον ΠΑΟΚ προτού έρθει ο Ιβάν, το να διεκδικούν δύο αποδεδειγμένα δισεκατομμυριούχοι το χτίσιμο της νέας Τούμπας, είναι κάτι που δεν περίμενα ότι θα το ζήσω. Βέβαια, αυτά τα παλιά χρόνια με κάνουν να φοβάμαι ...
από renegade
Κυρ 13 Ιούλ 2025, 01:11
Jump to forum
Jump to topic

Re: Νέο Γήπεδο

Εγω ζοριστηκα? Το ποστ σου με ζορισε? Να σαι καλα...Ρε αδερφε μπορω να καταλαβω τον προβληματισμο,μπορω να καταλαβω τον σκεπτικισμο,μπορω να καταλαβω το αισθημα ευγνομωσυνης απεναντι στον Ιβαν για τις επιτυχιες που εφερε στην ομαδα,αλλα ρε γμτ μεγαλα παιδια ειμαστε και αναφερομαστε σε πολεμο ...
από navigator11
Κυρ 13 Ιούλ 2025, 09:13
Jump to forum
Jump to topic

Ωραία όλα όσα κουβεντιάζουμε εδώ και κοντά 30 μέρες περί νέου γηπέδου, παιχνιδιών εξουσίας, για "τρυπήματα", ποτάμια που δε γυρίζουν πίσω, κατσαρήδες, κουνούπια κοκ.
Έχει ξημερώσει η 13 του Ιουλίου. Αυτοί που υποτίθεται ότι έχουν βάλει νέφτι στο κωλοτρυπίδιον και επιθυμούν και να ξεκινήσει, πέρα από ...
από Equalizer
Κυρ 13 Ιούλ 2025, 20:16
Jump to forum
Jump to topic

Re: Α.Σ. ΠΑΟΚ (Ερασιτέχνης ΠΑΟΚ)

Ο χρόνος που δεσμεύθηκε για το γήπεδο (το οποίο θυμίζω επί σειρά ετών δεν ήθελαν να του το δώσουν διότι ξεκάθαρα έλεγαν από τον ΑΣ ότι θα δούμε πρώτα μακροπρόθεσμα έργα από τον επενδυτή, τήρηση λόγων και ΜΕΤΑ θα μιλήσουμε για το γήπεδο - άραγε τι από αυτά είδαν από το Μυστακίδη; ) ήταν εντελώς άλλος ...
από Montrealiotis
Κυρ 13 Ιούλ 2025, 20:41
Jump to forum
Jump to topic

Φίλε Σπέσιαλ, εγώ σου έχω νεα.
Τα @@ του λαού του ΠΑΟΚ θα πάρει αυτό το ΔΣ του ΑΣ και ο Μυστακίδης. Όση προπαγάνδα και να γίνεται, η μεγάλη πλειοψηφία του λαού του ΠΑΟΚ μίλησε και δεν τρώει κουτόχορτο, ούτε τσιμπάει από καθρεφτάκια.
από eorptol1
Τετ 16 Ιούλ 2025, 16:18
Jump to forum
Jump to topic

το μνημονιο θα γινει μνημοσυνο κοντευουν να περασουν 40 μερες ,υπαρχει δεν υπαρχει ? αγνωστο
από eorptol1
Παρ 18 Ιούλ 2025, 13:39
Jump to forum
Jump to topic

:: ένα κάναμε λάθος από αγάπη στον σύλλογο, συγνώμη και ενωμένοι όλοι συνεχίζουμε όπως είμαστε
ΑΥΤΌ ΈΦΤΑΝΕ
από anatolikos2
Παρ 18 Ιούλ 2025, 20:11
Jump to forum
Jump to topic

Το σενάριο να έχει ο Σαββίδης την ΠΑΕ και να χτίσει το γήπεδο ο Μυστακίδης δεν υπάρχει.

Ούτε μία στο εκατομμύριο.

Είναι ασύλληπτα προσβλητικό για τον Σαββίδη. Δεν υπάρχει περίπτωση ένας άνθρωπος με το ταμπεραμέντο του και ένας επιχειρηματίας του διαμετρήματός του να το δεχτεί.

Όπως είναι ...