Η αναζήτηση βρήκε 568 εγγραφές
- Τετ 09 Ιούλ 2025, 20:37
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Νέο Γήπεδο
Τα σχέδια παιδιά ήταν επί τρία σε όλα στο γήπεδο . Ήταν δύο διαφορετικες μελέτες το γήπεδο και ο περιβάλλον χώρος . Τρία διαφορετικά σχέδια ,τρια διαφορετικά πως θα είναι οι κερκίδες ,τρία διαφορετικά τα καθίσματα και ο δικός μας να διαλέγει τα πιο ακριβά.
- Τετ 09 Ιούλ 2025, 20:44
- Jump to forum
- Jump to topic
Ενα άλλο μέλος μας είχε γράψει ότι ήταν σχέδια 10 λεπτών με ΑΙ . Που είστε βρε παιδιά. Γράψτε κάτι δεν είναι κακό
Ναι σωστά, ο φιλεύσπλαχνος συν οπαδός μηχανικός, που ήταν με τον Ιβαν μεν, αλλά δεν ήθελε να παραπληροφορείται και ο ΠΑΟΚτσης. Και τον είχα παρεξηγήσει λέγοντας τον αλεξιπτωτιστή ...
- Τετ 09 Ιούλ 2025, 21:27
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ιβάν Σαββίδης VII
Κάλως τον πρόεδρο τό αθλιο ΜΜΕ που κάνει προπαγάνδα με ψεμματα ούτε έξω από την τούμπα τα σίχαματα...
- Τετ 09 Ιούλ 2025, 22:11
- Jump to forum
- Jump to topic
Καλωσόρισες πρόεδρε
Το πρώτο που θέλουμε να κάνεις ειναι να διώξεις αυτό το βόθροπολης από την Τούμπα μας !
Το πρώτο που θέλουμε να κάνεις ειναι να διώξεις αυτό το βόθροπολης από την Τούμπα μας !
- Τετ 09 Ιούλ 2025, 23:09
- Jump to forum
- Jump to topic
Γραφεία ΑΣ

- Πέμ 10 Ιούλ 2025, 00:26
- Jump to forum
- Jump to topic
Κάτι κυκλοφόρησε για μια εγγυητική 250 εκ. ευρώ.
Οταν ο ΠΑΟΚ ήταν έτοιμος να πέσει κατηγορία για ίσως 250 χιλ. ευρώ, κάνενας μεγιστάνας εκ Λονδίνου δεν εμφανίστηκε να δώσει ούτε ευρώ τσακιστό. Ολα αυτά το όχι μακρινό 2012.
Ο Ιβάν Σαββίδης ήρθε γιατί τον κάλεσε ο Βρύζας και εν ολίγοις του είπε "ή ...
Οταν ο ΠΑΟΚ ήταν έτοιμος να πέσει κατηγορία για ίσως 250 χιλ. ευρώ, κάνενας μεγιστάνας εκ Λονδίνου δεν εμφανίστηκε να δώσει ούτε ευρώ τσακιστό. Ολα αυτά το όχι μακρινό 2012.
Ο Ιβάν Σαββίδης ήρθε γιατί τον κάλεσε ο Βρύζας και εν ολίγοις του είπε "ή ...
- Πέμ 10 Ιούλ 2025, 00:57
- Jump to forum
- Jump to topic
Πραγματικά το σκηνικό μου φαίνεται φαρσοκωμωδία.
Είσαι ο Χ επιχειρηματίας, υποτίθεται ότι θες να φτιάξεις το γήπεδο βάζοντας 100-200-300 εκατομμύρια, γίνεται ο κακός χαμός με τον ερασιτέχνη - παραιτήσεις Κατσαρη κτλ, και αντί να βγεις επίσημα να πάρεις θέση να πεις είμαι ο τάδε και έχω αυτό το ...
Είσαι ο Χ επιχειρηματίας, υποτίθεται ότι θες να φτιάξεις το γήπεδο βάζοντας 100-200-300 εκατομμύρια, γίνεται ο κακός χαμός με τον ερασιτέχνη - παραιτήσεις Κατσαρη κτλ, και αντί να βγεις επίσημα να πάρεις θέση να πεις είμαι ο τάδε και έχω αυτό το ...
- Πέμ 10 Ιούλ 2025, 08:57
- Jump to forum
- Jump to topic
Ακόμα δεν εχουν πάρει στο κυνήγι το ΔΣ του ΑΣ;
Τι ξεφτιλίκια είναι αυτά; Ανακοίνωση η Θ4 θα βγάλει τώρα που ήρθαν (με τον νου τους) 250Μ
Καλά για τους συνοπαδους που κλανουν έτσι τον ευεργέτη Ιβαν, μόλις τους κούνησε κάποιος ένα λογαριασμό τραπεζης, έχω να ρωτήσω, είστε σίγουροι ότι είστε στην ...
Τι ξεφτιλίκια είναι αυτά; Ανακοίνωση η Θ4 θα βγάλει τώρα που ήρθαν (με τον νου τους) 250Μ
Καλά για τους συνοπαδους που κλανουν έτσι τον ευεργέτη Ιβαν, μόλις τους κούνησε κάποιος ένα λογαριασμό τραπεζης, έχω να ρωτήσω, είστε σίγουροι ότι είστε στην ...
- Πέμ 10 Ιούλ 2025, 09:25
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025
Αν το μισό paokmania γραφτεί στον Ερασιτέχνη, αντί απλά να παρακολουθούμε τις εξελίξεις, θα μπορούμε ακόμα και να τις διαμορφώνουμε με την ψήφο μας στην γενική Συνέλευση.
Δύο μήνες μετά τις εγγραφή ενεργοποιείται το δικαίωμα συμμετοχής στις διαδικασίες, και ένα χρόνο μετά την εγγραφή αποκτούμε ...
Δύο μήνες μετά τις εγγραφή ενεργοποιείται το δικαίωμα συμμετοχής στις διαδικασίες, και ένα χρόνο μετά την εγγραφή αποκτούμε ...
- Πέμ 10 Ιούλ 2025, 09:26
- Jump to forum
- Jump to topic
Για μένα δεν νοείται να ξεχνάμε σε μια μέρα όσα έχει κάνει ο Ιβάν για τον ΠΑΟΚ (με τα στραβά του και τα λάθη του, δεκτό) και να μας τρέχουν τα σάλια για έναν λεφτά που εμφανίστηκε στα ξαφνικά και στέλνει με κούριερ τάχα μου δήθεν εγγυητικές για το γήπεδο μιας ομάδας που δεν του ανήκει καν ...
- Πέμ 10 Ιούλ 2025, 10:01
- Jump to forum
- Jump to topic
Εντωμεταξύ, αυτός ήταν ο σεισμός που θα έκανε ο Τέλης; Μια αναφορά σε υπαρκτά χρήματα σταλμένη με κούριερ;
Είμαι σχεδόν σίγουρος ότι η θα δωσει συνέντευξη στον Μπουζα ή θα βγάλει δελτίο τύπου. Ουσιαστικά το απόγευμα θα είναι η επίσημη εμφάνιση Σαββίδη στην πόλη, και στόχος είναι να έρθει σε ...
- Πέμ 10 Ιούλ 2025, 10:20
- Jump to forum
- Jump to topic
Δυστυχώς, όπως το είχα καταλάβει απ’ την πρώτη στιγμή, ο ΑΣ συνεχίζει στο ίδιο επικίνδυνο τροπάριο. Και αυτό δεν είναι απλώς κρίμα – είναι ΝΤΡΟΠΗ.
Ο κακόγουστος θίασος που έχει στηθεί, θα μπορούσε να είχε τελειώσει με μία και μόνο αυτονόητη, υπεύθυνη ενέργεια:
Ενημέρωση της ΠΑΕ για το ενδιαφέρον ...
Ο κακόγουστος θίασος που έχει στηθεί, θα μπορούσε να είχε τελειώσει με μία και μόνο αυτονόητη, υπεύθυνη ενέργεια:
Ενημέρωση της ΠΑΕ για το ενδιαφέρον ...
- Πέμ 10 Ιούλ 2025, 10:45
- Jump to forum
- Jump to topic
gika Πόσες φορές να το πούμε, ρε αδερφούλη μου (το αδερφούλη το λέω με αγάπη και σεβασμό, γιατί σε εκτιμώ)
Δεν παίρνουμε θέση ούτε υπέρ του Ιβάν, ούτε του Μυστακίδη. Ούτε ξέρουμε αν βρέθηκαν ή όχι, ούτε τι σχεδιάζει ο ένας ή ο άλλος, ούτε αν ήξερε ή όχι ο Ιβάν.
Αυτό που στιλιτεύουμε είναι ένα και ...
Δεν παίρνουμε θέση ούτε υπέρ του Ιβάν, ούτε του Μυστακίδη. Ούτε ξέρουμε αν βρέθηκαν ή όχι, ούτε τι σχεδιάζει ο ένας ή ο άλλος, ούτε αν ήξερε ή όχι ο Ιβάν.
Αυτό που στιλιτεύουμε είναι ένα και ...
- Πέμ 10 Ιούλ 2025, 14:42
- Jump to forum
- Jump to topic
Δε ρωτάω τι έκανε λάθος.
Ρωτάω πώς θα έπρεπε να το χειριστεί γενικώς ένα τέτοιο θέμα.
Λέτε ότι άνοιξε την πόρτα.
Πώς δε θα την άνοιγε;
Πάμε πάλι:
1. Με το να μη λέει γελοίες δικαιολογίες και προφάσεις
2. Με το να ακολουθεί διαφανείς οδούς
3. Με το να φέρει τον Σαββίδη προ των ευθυνών του ...
- Πέμ 10 Ιούλ 2025, 14:44
- Jump to forum
- Jump to topic
Οι πιο έξυπνοι άνθρωποι είναι αυτοί που προσαρμόζονται ανάλογα με το περιβάλλον, τις περιστάσεις και αρπάζουν τις ευκαιρίες. Άνθρωποι που μένουν προσκολλημένοι σε ιδεοληψίες ,προσωπολατρίες, θρησκείες για μια ζωή έχουν πρόβλημα.
Δεν καταλαβαίνω τι θέλει η πλειοψηφία, αυτή τη στιγμή, για το ...