Σχόλια για την κεντρική σελίδα
Σχόλια για την κεντρική σελίδα
Η επιθυμία των αξιοσέβαστων μελών του σάιτ πάντα διαταγή.
Έτσι και αλλιώς το προηγούμενο θέμα είχε μόνο μορφή παραπόνων για ένα συγκεκριμένο άρθρο που αναρτήθηκε κάποια στιγμή.
Ας παραμείνει εώς έχει και ας γίνει ο σχολιασμός των θεμάτων της κεντρικής σελίδας στο συγκεκριμένο και τα παράπονα στο άλλο.
Έτσι και αλλιώς το προηγούμενο θέμα είχε μόνο μορφή παραπόνων για ένα συγκεκριμένο άρθρο που αναρτήθηκε κάποια στιγμή.
Ας παραμείνει εώς έχει και ας γίνει ο σχολιασμός των θεμάτων της κεντρικής σελίδας στο συγκεκριμένο και τα παράπονα στο άλλο.
Re: Σχόλια για την κεντρική σελίδα
Καλό να υπάρχουν και σχόλια στα άρθρα.
Είναι κάτι σαν το χειροκρότημα που δίνουν στους ηθοποιούς και στους τραγουδιστές.
Όχι μόνο παράπονα χεχε.
Είναι κάτι σαν το χειροκρότημα που δίνουν στους ηθοποιούς και στους τραγουδιστές.
Όχι μόνο παράπονα χεχε.

Το ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ θα κάνει μαζική αγορά διαρκείας για τα μέλη του φέτος?
Ή μήπως να οργανωθούμε για τη μαζική αγορά στην 7 που λέγαμε και πέρσι....??
στο κεντρικο θεμα για τα διαρκειας γραφετε οτι στη θυρα 1 κοστιζει 840 ευρω...εχει βγει διευκρινιση απο την παε οτι κοστιζει 680 ευρω..http://www.paokfc.gr/shownews.jsp?newsCode=146DJRD0Q
αν γινεται αλλαξτε το ειναι κριμα να μπερδευεται κοσμος...
υγ δεν ξερω βεβαια αν ειναι διαφορετικες θεσεις και κανω λαθος εγω..
αν γινεται αλλαξτε το ειναι κριμα να μπερδευεται κοσμος...

υγ δεν ξερω βεβαια αν ειναι διαφορετικες θεσεις και κανω λαθος εγω..
novito έγραψε:Ή μήπως να οργανωθούμε για τη μαζική αγορά στην 7 που λέγαμε και πέρσι....??
Δεν γίνετε γιατί θα υπάρχουν μονο 2.000 καινουργια... Τα υπολοιπα θα είναι ανανέωσεις... Και δύσκολα ότο το παοκμανια να πάρει μέρος των 2.000...
novito έγραψε:Ή μήπως να οργανωθούμε για τη μαζική αγορά στην 7 που λέγαμε και πέρσι....??
Μάλλον στη φαντασία θα μείνει αυτό το σχέδιο..
Πολλά από τα ενεργά μέλη που είχαν αυτές τις σκέψεις και προθέσεις, δεν βρίσκονται ενεργά πλέον στο σάιτ..
H 7 είναι γεμάτη. Μόνο μετά τις ανανεώσεις αν αδειάσει.
γιατι ρε admin δεν εχει δυνατοτητα σχολιων το αρθρο για την καθημερινη???
που να ριξω τα γαμωσταυριδια μου εγω?
που να ριξω τα γαμωσταυριδια μου εγω?
Όχι Gash το άρθρο πλέον είναι χωρίς δυνατότητα σχολίων γιατί όλοι ρίχναν τρελό βρισίδι και στην τελική μπορεί να την πληρώσουμε εμείς ..
Είπαμε κράξτε αλλά κόσμια ώστε να μην έχουμε ούτε εμείς πρόβλημα, αλλά κάποιοι θέλαν να τα πούνε με άσχημο τρόπο και δεν γινόταν αλλιώς.
Είπαμε κράξτε αλλά κόσμια ώστε να μην έχουμε ούτε εμείς πρόβλημα, αλλά κάποιοι θέλαν να τα πούνε με άσχημο τρόπο και δεν γινόταν αλλιώς.
Ναι αδερφέ το παρατήρησα πριν λίγα λεπτά και καλά κάνατε!
Αλλά αυτήν εγώ δεν της ξανακάθομαι!
Και της είπα ότι προσποιήθηκα οργασμό όταν της το έκανα της παλιοχοντρής!!
Απορώ η ΠΑΕ πως δεν της κάνει μια μήνυση.
Αλλά αυτήν εγώ δεν της ξανακάθομαι!
Και της είπα ότι προσποιήθηκα οργασμό όταν της το έκανα της παλιοχοντρής!!
Απορώ η ΠΑΕ πως δεν της κάνει μια μήνυση.
- Pegasus1589
Υπερσύνδεσμο έχουμε ή δεν υπάρχει ηλεκτρονικά; Αν δεν υπάρχει, μήπως ξέρουμε από ποιο ένθετο είναι;
- tsipaoktsi
Το σημερινό άρθρο του New Yorker εκτός από συγκλονιστικό και άκρως ΠΑΟΚτσήδικο, δείχνει την ΠΙΣΤΗ όλων μας πως ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ για την λατρεμένη μας ομάδα.
Θεωρώ πως η admin team πρέπει να φροντίσει να φτάσει στην ΠΑΕ και στον Ζαγόρ γιατί απ΄τη μια αποτελεί την καλύτερη διαφήμιση για το ήθος και το επίπεδο του paokmania.gr, απ΄την άλλη διαβάζοντάς το η διοίκηση θα οπλιστεί με ακόμα περισσότερη δύναμη και πάθος μέχρι να γίνουν αληθινά τα όνειρά μας...

Θεωρώ πως η admin team πρέπει να φροντίσει να φτάσει στην ΠΑΕ και στον Ζαγόρ γιατί απ΄τη μια αποτελεί την καλύτερη διαφήμιση για το ήθος και το επίπεδο του paokmania.gr, απ΄την άλλη διαβάζοντάς το η διοίκηση θα οπλιστεί με ακόμα περισσότερη δύναμη και πάθος μέχρι να γίνουν αληθινά τα όνειρά μας...