Η αναζήτηση βρήκε 568 εγγραφές

Return

από renegade
Πέμ 10 Ιούλ 2025, 15:00
Jump to forum
Jump to topic

Re: Ιβάν Σαββίδης VII

Πάντως οι καμία 10 καινούργιοι λογαριασμοί το τελευταίο διάστημα είναι φουλ ενεργοί...μόνο τυχαίοι δεν είναι
από eorptol1
Πέμ 10 Ιούλ 2025, 15:08
Jump to forum
Jump to topic

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025

Ο Ανδρώνης του μετροκωλις πήγε στη ΓΑΔΘ για τα απειλητικά μηνύματα που δέχτηκε τις τελευταίες ώρες. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ρε αφήστε τον να εκτειθετε κάθε μέρα που περνάει δεν χρειάζετε τίποτε άλλο μην τον κάνετε να νομίζει με τον νου του ότι είναι ήρωας ...
από danirifle
Πέμ 10 Ιούλ 2025, 17:27
Jump to forum
Jump to topic

ρε σεις μην κατασπαράζετε τον άλλον, επειδή δεν βλέπει με τον ίδιο τρόπο που τα βλέπετε εσείς

τι πράγμα είναι αυτό
από ΑΜΠΑΛΑΕΑ
Πέμ 10 Ιούλ 2025, 18:14
Jump to forum
Jump to topic

Re: Νέο Γήπεδο

@ΑΜΠΑΛΑΕΑ αναμενομενο που πηγαινε το ανεκδοτο,αλλα γελασα και παλι,σαν ηλιθιος γιαπωνεζος ιγκα νιντζα.

Να σαι καλά φίλε, να κάνουμε και
λίγη πλάκα!
Το ανέκδοτο είναι διασκευή παλιού
πολιτικού ανεκδοτου επί χουντας
και ταιριάζει σε πολιτικούς, προέδρους κλπ. Στη θέση του Τέλη ήταν ο Παττακός! Στη ...
από DimitrisS
Πέμ 10 Ιούλ 2025, 18:37
Jump to forum
Jump to topic

Λογικά πρέπει να έκανε και ο ίδιος τον καθιερωμένο αγιασμό της σεζόν. Γλίτωσε και το έξοδο του παπα η κουφάλα.
από Rexaris
Πέμ 10 Ιούλ 2025, 18:52
Jump to forum
Jump to topic

Οτι αυτά τα συναισθήματα που εκφράζει είναι αληθινά, μου το λένε ένα σωρό πράγματα:

Ήρθε σε έναν ΠΑΟΚ γεμάτο χρέη και τον έσωσε.
Βάζει κάθε χρόνο από την τσέπη του για να βγει ο ισολογισμός
Βοηθάει ένα σωρό κόσμο

Κορώνα στο κεφάλι μου τον έχω τέτοιο ιδιοκτήτη, κι ας μην πάρω τίτλο ποτέ. Μοναδική ...
από Alastor
Πέμ 10 Ιούλ 2025, 21:56
Jump to forum
Jump to topic

Πω, αντί για συνεργασίες έχουμε όντως πόλεμο.
Θα ήταν πολύ καλό για να είναι αληθινό αλλά, δέν γαμείς, ΠΑΟΚ είσαι.
Αυτό το σπαθί πρέπει κάπου να χρησιμεύσει γμτ.
<<Εγώ είμαι περήφανος και όποιος έρθει με σπαθί στον τόπο μας, από το σπαθί αυτό θα πεθάνει>>

Η αληθεια ειναι οτι με τον τροπο που ...
από Montrealiotis
Πέμ 10 Ιούλ 2025, 23:10
Jump to forum
Jump to topic

Με τον Ιβαν! Μολων λαβε.

Και για να απαντήσω στον φίλο @Mingus.
Οχι δεν θέλουμε γήπεδο σκέτο, χωρίς προϋποθέσεις.
Το γήπεδο θα το κάνει ο Ιβαν. Οπως έκανε και ότι υποσχέθηκε μέχρι τώρα.

Κυνήγι στον ΑΣ τώρα, να κάνει εκλογές. Αυτό το ΔΣ δεν έχει χώρο στον ΠΑΟΚ.
από Unpsofable78
Πέμ 10 Ιούλ 2025, 23:43
Jump to forum
Jump to topic

Την τιμή την καθορίζει πάντοτε ο πωλητής.
Όταν λοιπόν ανέλαβε ο Ιβάν, η ομάδα ήταν χρεωκοπημενη με σχεδόν 11 μύρια εφορία, άλλα πόσα σε τρίτους, με Brand name στην Ευρωπαϊκή αγορά αστείο, με συνθήκες για πρωταθλητισμο αστείες και την παράγκα του ΠΟΚ να βασιλεύει.

Κατάφερε όμως μετά από αγώνα ετών ...
από navigator11
Πέμ 10 Ιούλ 2025, 23:52
Jump to forum
Jump to topic

Τον Μυστακίδη δε χρειάζεται να τον χαρακτηρίζουμε. Στην τελική τη δεδομένη στιγμή στα του ΠΑΟΚ είναι ένας πουθενάς. Και δεν το γράφω υποτιμητικά. Όχι ότι δεν έχω ενδώσει κι εγώ στον πειρασμό, ειδικά όταν πρωτοξεκίνησε το όλο πανηγύρι, αλλά τα πουστλούκια σχεδόν όλα είναι για να τα τρώνε οι του ΑΣ. Η ...
από eorptol1
Παρ 11 Ιούλ 2025, 10:34
Jump to forum
Jump to topic

Απορώ γιατί δεν ανεβάζουμε εδώ σε πρώτο ΘΈΜΑ ΤΗΝ ΜΟΥΓΓΑΜΑΡΑ ΤΟΥ ΕΡΑΣΙΤΈΧΝΗ ΛΑΛΙΣΤΑΤΕ ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΆ ΔΗΜΟΚΡΆΤΗ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΕ ΘΑ ΜΙΛΉΣΕΤΕ? Η θα είναι γραφείο τύπου ο μπουζας και ο βάζελος Πετρωτος και ο βάζελος γρηγοριαδης?
ΕΠΙΣΗΣ όπως έγραψε ο φίλος ποιο ΠΆΝΩ ΥΤΌ ΤΡΎΠΗΜΑ ΈΓΙΝΕ ΜΗΝΕΣ ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΑΣ ΑΦΉΣΟΥΝ ...
από anatolikos2
Παρ 11 Ιούλ 2025, 11:23
Jump to forum
Jump to topic

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025

Προχθές υπήρξε η εκδήλωση για τον νέο χορηγό της καε γαύρος με τους Αγγελόπουλους και τον Τσάκο.

Εκεί οι Αγγελόπουλοι εμφάνισαν τον νέο χορηγό Τσάκο. Δεν εμφανίστηκε μόνος του ο Τσάκος. Τον εμφάνισαν οι ιδιοκτήτες. Προφανώς υπήρξαν συζητήσεις που κράτησαν για μεγάλο χρονικό διάστημα για το ποια θα ...