Η αναζήτηση βρήκε 169 εγγραφές

Return

από navigator11
Δευ 01 Σεπ 2025, 22:36
Jump to forum
Jump to topic

Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ

Πάντως παίζει σε όλα τα μέτωπα ο κύριος Θεσσαλονικεύς μας. Τη μια εμφάνιση proof of funds μέσω ταχυδιανομέα, τώρα εκδήλωση ενδιαφέροντος για την ΚΑΕ μέσω email, αύριο μεθαύριο αποστολή προτάσεων συνεργασίας σε προπονητές κι αθλητές μέσω dm στο X κλπ.

Μίας και το ξαναθυμήθηκα, δυσκολεύομαι να ...
από nunies4
Δευ 01 Σεπ 2025, 23:01
Jump to forum
Jump to topic

Mīngus έγραψε: Δευ 01 Σεπ 2025, 22:52 Δεν περίμενα πάντως ότι θα υπάρξουν ΠΑΟΚτσηδες που θα χαλαστουν περισσότερο κι απ' τα σκουλήκια με την είδηση.
Εδώ υπήρχαν ΠΑΟΚτσηδες που προσπαθουσαν με νύχια και δόντια να δικαιολογήσουν το τρύπημα
από Iznogoud4
Δευ 01 Σεπ 2025, 23:22
Jump to forum
Jump to topic

@paris2 ρε φίλε, με το συμπάθειο, αλλά όσο περισσότερο γράφεις υπέρ του Μυστακίδη, τόσο περισσότερο επιφυλακτικούς μας κάνεις με την πάρτη του. :lol: :lol:
από Equalizer
Δευ 01 Σεπ 2025, 23:27
Jump to forum
Jump to topic

1. Η χονδροειδέστατη γελοιότητα που εξυφαίνεται το τελευταίο διάστημα με πρόσχημα το γήπεδο, καθιστά την χαρμόσυνη αυτή είδηση τουλάχιστον "κρυα" στα μάτια μεγάλου ποσοστού του κόσμου. Οι υπεύθυνοι για αυτη την άρρωστη ατμόσφαιρα θα αναλάβουν αναγκαστικά εκ των πραγμάτων τις ευθύνες τους κάποια ...
από Equalizer
Δευ 01 Σεπ 2025, 23:37
Jump to forum
Jump to topic

Όπως ήμουν αντίθετος σε ενδεχόμενη εμπλοκή του Ιβάν στο μπάσκετ έτσι είμαι και για τον Τέλη.
Στο μπάσκετ έχουν δημιουργηθεί δύο "αυτοκρατορίες" που δύσκολα κατεβαίνουν και έχουν ρίξει εδώ και χρόνια τεράστια ποσά. Και τα λεφτά που θα πέσουν από οποιαδήποτε άλλη ομάδα δύσκολα θα έχουν αντίκρυσμα ...
από keep_paokizein
Δευ 01 Σεπ 2025, 23:38
Jump to forum
Jump to topic

Παιδιά όσοι χαλιούνται, που προφανώς το βλέπεις απ'τα μηνύματα, μπορούν να συνεχίσουν να ΜΗΝ έρχονται στο PAOK sports arena.
Δεν ερχόσασταν τόσα χρόνια, μην έρχεστε δεν τρέχει τίποτα.
Εμείς που τρέμαμε σε κάθε βολή του κάθε άμπαλου και μαζεύαμε νίκες μία-μία, ξέρουμε τι ζήσαμε.

Το μπάσκετ με το ...
από Мир
Δευ 01 Σεπ 2025, 23:46
Jump to forum
Jump to topic

Αν δεν είχε σαμποτάρει την επένδυση στο Παλιούρι με "περιβαντολογικών ανησυχίες" για το Ξένια δεν νομίζω να είχε κανένα θέμα με την πάρτη του ο Ιβαν. Τώρα και με το γήπεδο και το λιμάνι ίσως να υπήρχε καλύτερη σχέση μετάξι του, αν υπήρχε κοινή αγάπη για την ομάδα βεβαίως βεβαίως :D
από Leonardo10
Τρί 02 Σεπ 2025, 01:49
Jump to forum
Jump to topic

Και ο πανακας βγαίνει και λέει αυτά που λέει ενώ δεν ξέρει το πιο βασικό; Ότι πλέον ο Χατζοπουλος είναι μεγαλομέτοχος
από aivas19
Τρί 02 Σεπ 2025, 02:11
Jump to forum
Jump to topic

Special 4 έγραψε: Τρί 02 Σεπ 2025, 02:02 Και κάτι τελευταίο.

Ο Ιβάν Σαββίδης αφού είπε ότι το δάνειο στην ΚΑΕ είναι μη απαιτητό, πιστεύω ότι θα κρατήσει το λόγο του.
Αν ο κ. Μυστακιδης ειναι πραγματικος ΠΑΟΚταης πρεπει να ΑΠΑΙΤΗΣΕΙ να τα πληρωσει
από Equalizer
Τρί 02 Σεπ 2025, 12:43
Jump to forum
Jump to topic

Ε ρε λαστιχο που γινεται η ηθικη...Το εχω ξαναγραψει,ο Μυστακιδης ηρθε ενω η ΠΑΕ ειναι στα χερια δισεκατομμυριουχου και ειπε εστω και αν στοχος ειναι η αποκτηση της ΠΑΕ,οτι ειναι διατεθειμενος να ξεβαλτωσει το προτζεκτ του γηπεδου, ριχνοντας αμεσα ενα ποσο της ταξης των 150 μυριων και ειναι ...
από Equalizer
Τρί 02 Σεπ 2025, 12:57
Jump to forum
Jump to topic

Το πρόβλημα μου είναι με όσους μιλάνε για "ηθική λάστιχο" και ακόμα περισσότερο με όσους αναρωτιούνται "μα γιατί δεν τρελαίνεστε απ τη χαρά σας".

Γιατί υπάρχει ηθική σε κάποιυς απο εμάς στον κόσμο του ΠΑΟΚ και δεν γουστάρουμε ανήθικες διεργασίες. Για αυτό.

Όπως από χθες είπα ΒΕΒΑΙΩΣ έχει πολλές ...
από WeWillRockYou
Τρί 02 Σεπ 2025, 15:24
Jump to forum
Jump to topic

Εγώ να ρωτήσω κάτι;

Τι σχέση έχει το αν πάρει την ΚΑΕ ο Μυστακίδης με το θέμα του γηπέδου και την ΠΑΕ;

Αντε να το θέλει για να φέρει τον κόσμο προς το μέρος του, να σπάσει αυτό το (λογικό) 100-0 του ιβαν.

Από εκεί και πέρα τί άλλο μπορεί να υπάρχει ως σχέση ανάμεσα στα δύο ζητήματα;

Εγώ φυσικά ...
από renegade
Τρί 02 Σεπ 2025, 15:39
Jump to forum
Jump to topic

Συγνώμη για τς πολλά μηνύματα αλλά κάποια πράγματα πρέπει να τα ξέρει ο λαός του ΠΑΟΚ. Τα παιδιά των Δυτικών ήταν αυτοί που ασκούσαν την πιο δριμεία κριτική στον Ιβάν Σαββίδη και στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Μέχρι που πήγαν να τρυπησουν τον Ιβαν εκεί σταμάτησε η καλοπροεραιτη κριτική και γίνανε άσπιδα γύρω από ...
από st4this
Τρί 02 Σεπ 2025, 19:58
Jump to forum
Jump to topic

Ειναι ξεκουραστο για τα ματια ομως.. Βαλτε ενα dark mode εδω ρε αλανια μπαινουμε μετα τις 12 και νιωθουμε σαν να τρωμε flashbang στο counter strike :lol:
από sn0ufel4
Τρί 02 Σεπ 2025, 20:05
Jump to forum
Jump to topic

Άγχος και προσμονή

Καμία εμπιστοσύνη σε κανένα προφανώς πριν να δείξει έργα και πράξεις

Απόλυτη εμπιστοσύνη στο Χατζόπουλο και στη νυν διοίκηση της ΚΑΕ

Οποιοσδήποτε φόβος κατανοητός αλλά δεν υπάρχει ΤΙΠΟΤΑ σε αυτά που μας φοβίζει που δε θα φανεί σχεδόν άμεσα. Κάτι που οτιδήποτε στραβό σημαίνει ...