Η αναζήτηση βρήκε 169 εγγραφές
- Τρί 05 Αύγ 2025, 22:49
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025
απειλησε σημερα ο Κολκας οτι στο τελος ο Ιβαν θα παει και θα κανει αλλου το γηπεδο
εκβιασε δηλαδη καθηστε φρονιμα
Ο Ιβαν που δεν μπορει να φερει τον Γιακουμακη δανεικο
χωρις κεφαλαια
χωρις οικοπεδο
με κοντρα τον ΑΣ
με κοντρα τους ΣΦ που ειναι φανατικα υπερ τουμπας
με κοντρα την θεληση ...
- Δευ 11 Αύγ 2025, 17:53
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025
Υπήρξε κάποια ιδιαίτερη γεωπολιτική εξέλιξη στις αρχές Ιουνίου 2025;
Γιατί οι γεωπολιτικές εξελίξεις υπάρχουν εδώ και 3 χρόνια.
Αν ο ΑΣ πραγματικά ανησυχούσε γι' αυτές θα έπρεπε να έχει στείλει ένα ωραίο email προς την ΠΑΕ, ρωτώντας αν αυτές οι εξελίξεις επηρεάζουν σε κάτι την ΠΑΕ και ειδικότερα ...
Γιατί οι γεωπολιτικές εξελίξεις υπάρχουν εδώ και 3 χρόνια.
Αν ο ΑΣ πραγματικά ανησυχούσε γι' αυτές θα έπρεπε να έχει στείλει ένα ωραίο email προς την ΠΑΕ, ρωτώντας αν αυτές οι εξελίξεις επηρεάζουν σε κάτι την ΠΑΕ και ειδικότερα ...
- Τρί 12 Αύγ 2025, 01:26
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ
Και το προπονητικό ένας τρίτος. Και τις μεταγραφές ένας τέταρτος.
- Κυρ 07 Σεπ 2025, 19:58
- Jump to forum
- Jump to topic
Επειδη τους περισσοτερους τους ξερω, θελω να πιστευω οτι συντομα θα γινουν οκτω και θα τελειωσει αυτη η φαρσοκωμωδια.
- Κυρ 07 Σεπ 2025, 21:27
- Jump to forum
- Jump to topic
Νομίζω όλοι συμφωνούν πως το υγιές για τον σύλλογο είναι να αποκτήσει πολύ σοβαρότερη ταυτότητα, αντίληψη, δομή και λειτουργία.
Και να αντιπροσωπεύσει τον κόσμο του, οχι κάποιους λίγους φίλους και συγγενείς.
Θεωρώ αστείο εν έτει 2025 να ανακαλύπτουμε οτι πρέπει να γίνουμε μέλη, όπως επίσης ...
Και να αντιπροσωπεύσει τον κόσμο του, οχι κάποιους λίγους φίλους και συγγενείς.
Θεωρώ αστείο εν έτει 2025 να ανακαλύπτουμε οτι πρέπει να γίνουμε μέλη, όπως επίσης ...
- Κυρ 07 Σεπ 2025, 21:52
- Jump to forum
- Jump to topic
Μακαρι μακαρι,οταν με το καλο τελειωσει αυτη η φαρσοκωμωδια,πρεπει να γινουν μαζικες εγραφες στον Α.Σ.,προσωπικα για τον εαυτο μου ντρεπομαι που τοσα χρονια το εχω αγνοησει.
Όταν τελειώσει αυτή η φασοκωμωδία θα πρέπει οι κάτοχοι διαρκείας τουλάχιστον του ποδοσφαίρου και του μπάσκετ να γίνονται ...
- Δευ 08 Σεπ 2025, 07:15
- Jump to forum
- Jump to topic
Azrael έγραψε: Κυρ 07 Σεπ 2025, 14:03 Το σκεφτομουν εχθες ρε Eorptol...Εχει ποσους μηνες που ακουγεται το ονομα του και εχουμε δει 2 μονο παλιες φωτος.
Να δούμε τέλος πάντων πόσα σακάκια έχει αυτός ο Μυστακίδης

- Πέμ 25 Σεπ 2025, 20:27
- Jump to forum
- Jump to topic
Κανείς δεν παράτησε τίποτα
Φτάνει με αυτό το γελοίο παραμύθι
Στηριγμένο στο ακόμα πιο γελοίο "θεσσαλονικευς" του ΑΣ για έναν άνθρωπο που πέρασε ένα χρόνο συνολικά στη Θεσσαλονίκη τα τελευταία πενήντα χρόνια. Ο Σαββίδης πιο μόνιμος κάτοικος Ελλάδας από μυστα είναι.
Αλλά αυτό δεν είναι ΚΑΝ άξιο ...
Φτάνει με αυτό το γελοίο παραμύθι
Στηριγμένο στο ακόμα πιο γελοίο "θεσσαλονικευς" του ΑΣ για έναν άνθρωπο που πέρασε ένα χρόνο συνολικά στη Θεσσαλονίκη τα τελευταία πενήντα χρόνια. Ο Σαββίδης πιο μόνιμος κάτοικος Ελλάδας από μυστα είναι.
Αλλά αυτό δεν είναι ΚΑΝ άξιο ...
- Πέμ 25 Σεπ 2025, 20:44
- Jump to forum
- Jump to topic
Εντωμεταξύ είναι τόσο στοχευμένο - έντονο και με όλο και περισσότερους υποστηρικτές όλο αυτο που αρχίζω να αμφιβάλλω για την κρίση μου , και μήπως τελικά το βλέπω εγώ λάθος
Βέβαια 5 λεπτά να μιλήσεις μαζί τους καταλαβαίνεις ότι λένε ότι ναναι και ξαναγυρνάς στις εργοστασιακές ρυθμίσεις.
Εδώ μέσα ...
Βέβαια 5 λεπτά να μιλήσεις μαζί τους καταλαβαίνεις ότι λένε ότι ναναι και ξαναγυρνάς στις εργοστασιακές ρυθμίσεις.
Εδώ μέσα ...
- Πέμ 25 Σεπ 2025, 21:01
- Jump to forum
- Jump to topic
Εντωμεταξύ είναι τόσο στοχευμένο - έντονο και με όλο και περισσότερους υποστηρικτές όλο αυτο που αρχίζω να αμφιβάλλω για την κρίση μου , και μήπως τελικά το βλέπω εγώ λάθος
Εδώ μέσα ...
- Πέμ 25 Σεπ 2025, 23:00
- Jump to forum
- Jump to topic
Όχι, ρε παιδιά, τι παρατημένος!
Πλάκα κανουμε;
Επιτρέπεται να απαντήσω χωρίς να υβριστω , να χαρακτηριστώ τρολ ή να ανέβει το ποστ μου μεθαύριο ή και ποτε;
Δεν βρίζω ούτε προσβάλλω καποιον. Αν δεν μπορώ, καθίστε και πείτε τα μόνοι σας παιδιά.
Δεν ήταν παρατημενος ο ΠΑΟΚ,
Απλώς πουλούσε ...
- Παρ 26 Σεπ 2025, 00:18
- Jump to forum
- Jump to topic
Πραγματικά υπάρχουν στιγμές που δεν ξέρει κανείς τι να πρωτοπεί και τι να γράψει. Μόνη παρηγοριά οι παλιοί φίλοι/ συνοπαδοί που νοιώθουν. Στη δουλειά ανακοίνωσαν περικοπές, από 40 άτομα προσωπικό από αρχές του '26 πάμε στους 15, οπότε κάποια καλά παιδιά ξεκίνησαν ήδη τις ραδιουργίες για να ...
- Παρ 26 Σεπ 2025, 14:23
- Jump to forum
- Jump to topic
Όχι, ρε παιδιά, τι παρατημένος!
Πλάκα κανουμε;
Επιτρέπεται να απαντήσω χωρίς να υβριστω , να χαρακτηριστώ τρολ ή να ανέβει το ποστ μου μεθαύριο ή και ποτε;
Δεν βρίζω ούτε προσβάλλω καποιον. Αν δεν μπορώ, καθίστε και πείτε τα μόνοι σας παιδιά.
Δεν ήταν παρατημενος ο ΠΑΟΚ,
Απλώς πουλούσε ...
- Παρ 26 Σεπ 2025, 14:29
- Jump to forum
- Jump to topic
Καμία
Εκτός από ψέμματα, είναι ξεκάθαρη προσπάθεια να χαώνεται η κουβέντα και να δικαιολογείται ο πόλεμος στον Σαββίδη
"Μα τόσα κακά έκανε, γιατί δε τον μισείτε, τόσα λεφτά σας περιμένουν με το νέο αφεντικό"
Εκτός από ψέμματα, είναι ξεκάθαρη προσπάθεια να χαώνεται η κουβέντα και να δικαιολογείται ο πόλεμος στον Σαββίδη
"Μα τόσα κακά έκανε, γιατί δε τον μισείτε, τόσα λεφτά σας περιμένουν με το νέο αφεντικό"
- Παρ 08 Αύγ 2025, 10:51
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ
Το έγραψα και χθες αλλά δεν σχολιάστηκε.
Απο το 20λεπτο μιλούσαμε για τον κακο/σκασμένο Μπαμπα που δεν γυρνούσε και τρώγαμε αντεπιθέσεις από την πλευρά του, και λέγαμε Ραζβαν βάλε τον Σκωτσέζο.
Τελειώνει το παιχνίδι και στις δηλώσεις τον ρωτάνε για το ότι η 11αδα ήταν πρακτικά η «περσινή».
Η ...