Βασικά οι παίχτες αυτή την εποχή έχουν ανάσες μόνο για τα βασικά, οι κινήσεις off ball χθες ήταν περιορισμένες στο ελάχιστο. Γι' αυτό και φαίνονταν όλοι αργοί.
Ο μόνος που έκανε ασταμάτητα κινήσεις και είχε δυνάμεις ήταν ο Κέννυ, πράγμα το οποίο κατάλαβαν οι υπόλοιποι και φόρτωναν συνέχεια την ...
Η αναζήτηση βρήκε 169 εγγραφές
- Παρ 08 Αύγ 2025, 12:20
- Jump to forum
- Jump to topic
- Σάβ 09 Αύγ 2025, 18:54
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ
Πλέον θέλει 3 μεταπτυχιακά και ολόκληρη τη βιβλιογραφία της Αγκάθι Κρίστι για να εντρυφήσεις στον κόσμο των μεταγραφικών της ομάδας 

- Κυρ 10 Αύγ 2025, 22:50
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙV
Εβλεπα τωρα ενα βιντεο που εκανε ο Κουλιανος στο γιουτιουμπ για τν Ζαφ..Μην αρχισετε σχολια για Κουλιανο κλπ κλπ δν ειναι εκει το θεμα μας..Επειδη τν ακουω καθημερινα το πρωι , εχει πει εδω κ πολυ καιρο οτι εχει πολυ καλες σχεσεις με τν Ζαφ κ λογω της διαδικτυακης του εκπομπης ειχε παει κ Τσεχια κ ...
- Κυρ 10 Αύγ 2025, 23:18
- Jump to forum
- Jump to topic
Εχουμε λιωσει στα refresh εδω και 2 μερες..μιλάω με τη κοπελα μου σκέφτομαι ποτε θα ανακοινωθεί ο ζαφείρης, μου μιλάνε φιλοι τους λεω μισο να τσεκαρω κατι στο κινητο μπας και δω οτι εκλεισε. Εχουμε παλαβωσει, κάντε το γαμω τη τρελα μου να παρει φωτια η τούμπα
- Δευ 11 Αύγ 2025, 15:45
- Jump to forum
- Jump to topic
Δεν μ παίρνει μπρο. Εχω πουλήσει ότι θα παντρευτούμε στα 100 χρόνια του ΠΑΟΚ και σε λίγους μήνες έρχονται
Με την πλάτη στον τοίχο είμαι
(Κάψαμε και το όταν θα πάρει ο ΠΑΟΚ πρωτάθλημα με τον Ιβαν που μπλέξαμε)
Εχετε υπογραψει καποιο μνημονιο συνεργασιας;; Εδωσες εγγυητικη οτι εχεις λεφτα για το ...
- Δευ 11 Αύγ 2025, 15:57
- Jump to forum
- Jump to topic
Δεν μ παίρνει μπρο. Εχω πουλήσει ότι θα παντρευτούμε στα 100 χρόνια του ΠΑΟΚ και σε λίγους μήνες έρχονται
Με την πλάτη στον τοίχο είμαι
(Κάψαμε και το όταν θα πάρει ο ΠΑΟΚ πρωτάθλημα με τον Ιβαν που μπλέξαμε)
Πες της:
Βρήκα άλλη, πιο πλούσια και βέρα Σαλονικιά.
Αλλά εσύ έχεις το ηθικό ...
- Δευ 11 Αύγ 2025, 16:05
- Jump to forum
- Jump to topic
Επικοινώνησε ο ΑΣ με τον πρόεδρο της Σλάβια και του έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου να μη βασιστεί σε ό,τι του λέει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ αλλά να ζητήσει έστω proof of funds από τον Σαββίδη από τράπεζα της Ελβετίας.
- Δευ 11 Αύγ 2025, 18:34
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο παίχτης θέλει να παίξει με τον Ντελια ρε παιδιά τι λέμε θα χάνεται το τόπι.
- Δευ 11 Αύγ 2025, 23:32
- Jump to forum
- Jump to topic
ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!!!!!!!
Πόσες φορές θέλαμε παίχτες πού απλά δεν μπορούσαμε καν να διανοηθούμε ότι θα περνούσαν από την Τούμπα!
Πόσες φορές γράφαμε εδώ μέσα για ονόματα , έτσι για πλάκα, για να περνάει η ώρα!
Ε έφτασε αυτή η ώρα που ένας τέτοιος παίχτης θα έρθει στην ομαδάρα μας!
Αφήνει καλύτερες ...
Πόσες φορές θέλαμε παίχτες πού απλά δεν μπορούσαμε καν να διανοηθούμε ότι θα περνούσαν από την Τούμπα!
Πόσες φορές γράφαμε εδώ μέσα για ονόματα , έτσι για πλάκα, για να περνάει η ώρα!
Ε έφτασε αυτή η ώρα που ένας τέτοιος παίχτης θα έρθει στην ομαδάρα μας!
Αφήνει καλύτερες ...
- Πέμ 14 Αύγ 2025, 11:39
- Jump to forum
- Jump to topic
Όχι δεν λέω για εμάς, γενικά μιλάω. Δεν εννοώ ότι θα τον ηθελα να έρθει σε εμάς. Και στην εθνική έχει κάνει δουλίτσα, τον βοηθάει βέβαια και η πολύ καλή φουρνιά νέων ποδοσφαιριστών
επειδή κοντή μνήμη δεν έχουμε, ο Γιοβάνοβιτς ξεκίνησε τη καριέρα του στην Εθνική Ελλαδος, με ενδεκάδες που είχαν ...
- Πέμ 14 Αύγ 2025, 23:15
- Jump to forum
- Jump to topic
αυτη τη στιγμη εχουμε θεμα στα φορ
ο ενας δεν κουμπωνει,ο αλλος απειρος(εμενα μου αρεσει πολυ)
ο γιακουμης ειναι δεν ειναι ετοιμος,τι να πω?
σαν να λειπει λιγο χρωμα στα φορ
ο ενας δεν κουμπωνει,ο αλλος απειρος(εμενα μου αρεσει πολυ)
ο γιακουμης ειναι δεν ειναι ετοιμος,τι να πω?
σαν να λειπει λιγο χρωμα στα φορ
- Παρ 15 Αύγ 2025, 17:01
- Jump to forum
- Jump to topic
Ξανά λάικ ο Ζαφείρης στο ποστ της ΠΑΕ για τις ομιλίες των Πέλκα, Ζιφκοβιτς στ αποδυτήρια. Πριν 54 λεπτά στο ινστα
- Παρ 15 Αύγ 2025, 17:02
- Jump to forum
- Jump to topic
Κοίτα που μας βγήκε λαικάς ο Ζαφ.
- Παρ 15 Αύγ 2025, 17:22
- Jump to forum
- Jump to topic
Τυχαίο θα είναι που ένας παίκτης που μέχρι χθες δεν ασχολιόταν με τον ΠΑΟΚ, κάνει δύο like back to back.Logistis έγραψε: Παρ 15 Αύγ 2025, 17:01 Ξανά λάικ ο Ζαφείρης στο ποστ της ΠΑΕ για τις ομιλίες των Πέλκα, Ζιφκοβιτς στ αποδυτήρια. Πριν 54 λεπτά στο ινστα
Σίγουρα τυχαίο
- Παρ 15 Αύγ 2025, 17:24
- Jump to forum
- Jump to topic
[/quote]
14 χρονια στην Α εθνικη, δεν εχει παιξει Ευρωπη ποτε, τακτικη Λαμιας με λιγοτερη ποιοτητα και ευτυχως που ηταν χωριο και δε μπορουσαν να τη βαλουν μεσα γιατι τωρα θα κλαιγαμε.
[/quote]
Μόνο για την ιστορία και συγγνώμη για την επέμβαση η Βολφσμπεργκερ έχει παίξει 5 φορές στην Ευρώπη τα ...
14 χρονια στην Α εθνικη, δεν εχει παιξει Ευρωπη ποτε, τακτικη Λαμιας με λιγοτερη ποιοτητα και ευτυχως που ηταν χωριο και δε μπορουσαν να τη βαλουν μεσα γιατι τωρα θα κλαιγαμε.
[/quote]
Μόνο για την ιστορία και συγγνώμη για την επέμβαση η Βολφσμπεργκερ έχει παίξει 5 φορές στην Ευρώπη τα ...