Θα έρθει με private τζετ ο τυπος.maceio έγραψε: Δευ 01 Σεπ 2025, 18:04 παντως ο Braithwaite προλαβαινει δεν προλαβαινει να ερθει απο Βραζιλια , απευθειας πτηση δεν εχει για Ελλαδα , αρα χρειαζεται 14-16 ωρες σιγουρα
Η αναζήτηση βρήκε 169 εγγραφές
- Δευ 01 Σεπ 2025, 18:05
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού V
- Δευ 01 Σεπ 2025, 18:27
- Jump to forum
- Jump to topic
Η φετινή αποκάλυψη στα χαφ θα είναι ο Θυμιάνης. Ουσιαστικά θα μιλάμε για μια νέα μεταγραφή. Κόφτης, καλός κεφαλοσφαιριστής πρόθυμος και παιδί του προπονητή.
Και σχετικά νέος (28.02.2001).
Και σχετικά νέος (28.02.2001).
- Δευ 01 Σεπ 2025, 18:28
- Jump to forum
- Jump to topic
Καλός ο μηδενισμός με τις μεταγραφές αλλά ο ΠΑΟΚ έχει ΗΔΗ μια χαρά ρόστερ
Γκαλακτικος; Σίγουρα όχι
Αλλά μια χαρά
Δηλαδή ρόστερ με Καμαρά Μεϊτε Οζντοεφ Μπιάνκο, Μπαμπα Ντελια Ντεσπο Ζιφκο Ιβανούσετς Τάισον Γιακουμάκη Τσαλοφ τι είναι;
Για πέταμα;
Και παρακαλάμε να κάνουν δύο παίκτες θαύματα ...
Γκαλακτικος; Σίγουρα όχι
Αλλά μια χαρά
Δηλαδή ρόστερ με Καμαρά Μεϊτε Οζντοεφ Μπιάνκο, Μπαμπα Ντελια Ντεσπο Ζιφκο Ιβανούσετς Τάισον Γιακουμάκη Τσαλοφ τι είναι;
Για πέταμα;
Και παρακαλάμε να κάνουν δύο παίκτες θαύματα ...
- Δευ 01 Σεπ 2025, 20:40
- Jump to forum
- Jump to topic
Ορίστε βρε σας την έκαναν και την μεταγραφη στο τέλος

- Δευ 01 Σεπ 2025, 21:49
- Jump to forum
- Jump to topic
Σταματήστε να πρίζετε τον κόσμο. Και όσους μοιράζονται ότι μαθαίνουν!!!
Είπε ότι έμαθε και τέλος!!
Φτανει!
Είπε ότι έμαθε και τέλος!!
Φτανει!
- Δευ 01 Σεπ 2025, 21:56
- Jump to forum
- Jump to topic
οκ φιλε δικιο εχεις σταματαω το ΔΟΥΛΕΜΑ...Ξεπερασα τα ορια..μπορει καποιος μοντ να σ πει κατα ποσο ριχνω δουλεμα γτ ειδε κ συνομιλιες..Τεσπα τελευταια φορα απανταω σε τετοια μηνυματα, δν εχω να αποδειξω κτ..το απεδειξα εκει που επρεπε..Σας υποσχεθηκα απο το Σαββατο οτι μολις τελειωσει η ...
- Δευ 01 Σεπ 2025, 22:01
- Jump to forum
- Jump to topic
Εμένα πάλι μου ακούγεται σαν τα ψεύτικα ονόματα που έβαζαν παλιά το FIFA και το pro όταν δεν είχαν τα δικαιώματα των πραγματικών παιχτών.
- Δευ 01 Σεπ 2025, 22:06
- Jump to forum
- Jump to topic
ειμαστε 72 ατομα και 287 επισκεπτες και 1 επισκεπτης με μπολτ (??) !!!!!
Για πολα χρονια έμπαινα κι μόνο διάβασα, πριν χρόνια αποφάσισα να κάνω έγγραφη και το πρωτο όνομα που μου ήρθε, ήταν Επισκέπτης, αφου οπότε έμπαινα τότε ήμουν από τους λίγους "επισκέπτες".
Μην κοιτάς τώρα που έχουμε ...
- Δευ 01 Σεπ 2025, 22:08
- Jump to forum
- Jump to topic
Και εμένα έτσι με έλεγε η δικιά μου και μετά με χώρισεBlackgr4 έγραψε: Δευ 01 Σεπ 2025, 22:02 Ο Μπρέθγουειτ πάντως, πριν από 19 ώρες, έκανε ποστ στο προσωπικό του Ίνστα που μεταξύ άλλων έγραφε "Πάμε δυνατά Gremio".
- Τρί 02 Σεπ 2025, 19:54
- Jump to forum
- Jump to topic
Κλείνει Μιτροβιτς η ΚΑΕ ΠΑΟΚAye4 έγραψε: Τρί 02 Σεπ 2025, 19:52 Ρε μήπως να κάνει πάλι καμια κίνηση ο Μυστακίδης για να ξανά σφίξουν κάποιοι κολ@ι έστω και στο 90' ?
- Τετ 03 Σεπ 2025, 07:56
- Jump to forum
- Jump to topic
Το γιατι δεν καταλαβαινω. Δεν εχουμε στοχους στην Ελλαδα,στοχους μεγαλυτερους ισως και απο αυτους της Ευρωπης? Δεν θα βοηθουσε να ξεκουραζει καποιος τον Γιακουμακη η εχουμε σκοπο να τον παμε αιμα?
- Τετ 03 Σεπ 2025, 10:22
- Jump to forum
- Jump to topic
Τσαμπα το συζηταμε μαγκες. Ειτε ειμασταν σκεπτικοι ειτε μας ετρεξαν τα σαλια. Και χεσμενους μας εχει :lol: (και λογικο δεν ειναι για Ελλαδα αυτος)
Ο Μοπε ομως που ειναι μια λυση που απ'οτι καταλαβαινω δουλευεται αυτη την στιγμη, ειναι ενας καλος ποδοσφαιριστης, τσογλανι τεραστιο. Θα ταιριαξει θα ...
Ο Μοπε ομως που ειναι μια λυση που απ'οτι καταλαβαινω δουλευεται αυτη την στιγμη, ειναι ενας καλος ποδοσφαιριστης, τσογλανι τεραστιο. Θα ταιριαξει θα ...
- Τετ 03 Σεπ 2025, 10:49
- Jump to forum
- Jump to topic
Δεν θελω να το πιστέψω οτι ηθελε ο λουτσος μπερδεγουει, τον ειχες ετοιμο και κυνηγουσες αλλους. Δεν θελω γιατι θα αρχισω να κυκλοφορώ με σκουφι σεπτεμβρη με 35 βαθμους.Patron έγραψε: Τετ 03 Σεπ 2025, 10:39
Τους ρωτάει η μάνα τους: ο Ραζβαν τι θέλει ρε λεβέντες;
- Μπερδεγουει κ Ζιγο
- Τετ 03 Σεπ 2025, 11:48
- Jump to forum
- Jump to topic
Πρεπει να βρουμε εναν εκδοτη για τον Αμπαλαεα.
- Τετ 03 Σεπ 2025, 12:05
- Jump to forum
- Jump to topic
Βλέποντάς το μακροπρόθεσμα, πιστεύω ότι ο ΠΑΟΚ αν μπορεί πρέπει να φέρει τον Maupay ακόμα και μόνο για το ελληνικό πρωτάθλημα, αρχικά. Ο παίκτης είναι στην καλύτερη ηλικία, κι αξίζει την επένδυση γιατί θα μας δώσει τα καλύτερα ποδοσφαιρικά του χρόνια, τεράστια πολυτέλεια για παίκτη τέτοιου επιπέδου.