Κλείνει Μιτροβιτς η ΚΑΕ ΠΑΟΚAye4 έγραψε: Τρί 02 Σεπ 2025, 19:52 Ρε μήπως να κάνει πάλι καμια κίνηση ο Μυστακίδης για να ξανά σφίξουν κάποιοι κολ@ι έστω και στο 90' ?
Η αναζήτηση βρήκε 269 εγγραφές
- Τρί 02 Σεπ 2025, 19:54
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού V
- Τετ 03 Σεπ 2025, 07:56
- Jump to forum
- Jump to topic
Το γιατι δεν καταλαβαινω. Δεν εχουμε στοχους στην Ελλαδα,στοχους μεγαλυτερους ισως και απο αυτους της Ευρωπης? Δεν θα βοηθουσε να ξεκουραζει καποιος τον Γιακουμακη η εχουμε σκοπο να τον παμε αιμα?
- Τετ 03 Σεπ 2025, 10:22
- Jump to forum
- Jump to topic
Τσαμπα το συζηταμε μαγκες. Ειτε ειμασταν σκεπτικοι ειτε μας ετρεξαν τα σαλια. Και χεσμενους μας εχει :lol: (και λογικο δεν ειναι για Ελλαδα αυτος)
Ο Μοπε ομως που ειναι μια λυση που απ'οτι καταλαβαινω δουλευεται αυτη την στιγμη, ειναι ενας καλος ποδοσφαιριστης, τσογλανι τεραστιο. Θα ταιριαξει θα ...
Ο Μοπε ομως που ειναι μια λυση που απ'οτι καταλαβαινω δουλευεται αυτη την στιγμη, ειναι ενας καλος ποδοσφαιριστης, τσογλανι τεραστιο. Θα ταιριαξει θα ...
- Τετ 03 Σεπ 2025, 10:49
- Jump to forum
- Jump to topic
Δεν θελω να το πιστέψω οτι ηθελε ο λουτσος μπερδεγουει, τον ειχες ετοιμο και κυνηγουσες αλλους. Δεν θελω γιατι θα αρχισω να κυκλοφορώ με σκουφι σεπτεμβρη με 35 βαθμους.Patron έγραψε: Τετ 03 Σεπ 2025, 10:39
Τους ρωτάει η μάνα τους: ο Ραζβαν τι θέλει ρε λεβέντες;
- Μπερδεγουει κ Ζιγο
- Τετ 03 Σεπ 2025, 11:48
- Jump to forum
- Jump to topic
Πρεπει να βρουμε εναν εκδοτη για τον Αμπαλαεα.
- Τετ 03 Σεπ 2025, 12:05
- Jump to forum
- Jump to topic
Βλέποντάς το μακροπρόθεσμα, πιστεύω ότι ο ΠΑΟΚ αν μπορεί πρέπει να φέρει τον Maupay ακόμα και μόνο για το ελληνικό πρωτάθλημα, αρχικά. Ο παίκτης είναι στην καλύτερη ηλικία, κι αξίζει την επένδυση γιατί θα μας δώσει τα καλύτερα ποδοσφαιρικά του χρόνια, τεράστια πολυτέλεια για παίκτη τέτοιου επιπέδου.
- Τετ 03 Σεπ 2025, 12:10
- Jump to forum
- Jump to topic
Πάντως για όσους από εσάς κράζετε τον Τσάλωφ, φέτος το πρώτο του γκολ το έβαλε Αύγουστο.....να τα λέμε και αυτά ε;.....

- Τετ 03 Σεπ 2025, 12:27
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγώ λέω ότι φορ θα έρθει και μάλιστα πολύ καλό, ακόμη κι αν δεν αρχίζει το όνομα του από M 
- Τετ 03 Σεπ 2025, 13:41
- Jump to forum
- Jump to topic
Προσωπικά είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από τις μεταγραφές ανεξαρτήτου κατάληξης στο θέμα του επιθετικού.
Διαφωνώ με την άποψη ότι αφού η διοίκηση έκρινε ότι η ομάδα χρειάζεται ακόμα έναν επιθετικό,αν αυτός δεν αποκτηθεί πρόκειται για αποτυχία.
Η διοίκηση ήθελε ( και θέλει ) όχι μόνο για ...
Διαφωνώ με την άποψη ότι αφού η διοίκηση έκρινε ότι η ομάδα χρειάζεται ακόμα έναν επιθετικό,αν αυτός δεν αποκτηθεί πρόκειται για αποτυχία.
Η διοίκηση ήθελε ( και θέλει ) όχι μόνο για ...
- Παρ 05 Σεπ 2025, 21:47
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγώ πάντως βλέποντας πως χρησιμοποιεί ο Γιοβάνοβιτς τον παυλίδη βάζοντάς τον να χαμηλώνει και να παίρνει πάσες από τον κουλουεράκη, λέω ότι αν προσπαθήσουμε να κάνουμε κατι αντίστοιχο με τον ρώσο , ο παίκτης καίτη χαμένη αυτοπεποίθηση του θα βρει και πολύ πιο λειτουργικός θα είναι
- Σάβ 06 Σεπ 2025, 12:57
- Jump to forum
- Jump to topic
Έχει κλείσει κατά πάσα πιθανότητα ανακοινώνεται σήμερα.
Ποιος να εισαι αραγε?
Έλα ντε...
Ρε εσύ blackzone...μιας και η αξιοπιστία σου δεν αμφισβητείται...δεν μας λες και αν όντως πρέπει να περιμένουμε κάτι ακόμα; :D
Η σφύριξαν λήξη μεταγραφών;
Αυτό που ξέρω εγώ είναι ότι του φορ ...
- Σάβ 06 Σεπ 2025, 20:11
- Jump to forum
- Jump to topic
Καλησπέρα! Παρακολουθώ καιρό, πρώτη φορά γράφω. Συμφωνώ στα περισσότερα με τον Mitsospaoki4, στον απολογισμό της μεταγραφικής περιόδου. Μιά δυό παρατηρήσεις μόνο.
Καταρχάς, θεωρώ πολύ σημαντικό ότι η ομάδα δεν έχασε κάποιον πολύ χρήσιμο παίκτη. Σε αντίθεση με τον ανταγωνισμό, που χάθηκαν σημαντικοί ...
Καταρχάς, θεωρώ πολύ σημαντικό ότι η ομάδα δεν έχασε κάποιον πολύ χρήσιμο παίκτη. Σε αντίθεση με τον ανταγωνισμό, που χάθηκαν σημαντικοί ...
- Σάβ 06 Σεπ 2025, 21:41
- Jump to forum
- Jump to topic
Διώξαμε τον Πένια και τον Κόλλεϊ μετά από τέτοια προσφορά που είχαν πέρσι στην ομάδα; Στην κρεμάλα!
- Σάβ 06 Σεπ 2025, 23:17
- Jump to forum
- Jump to topic
Αύριο Δευτέρα ή το αργότερο την Τρίτη, θα έχουμε οριστική συμφωνία με τον φορ που θα ντουμπλαρει τον Γιακουμάκη στις ελληνικές διοργανώσεις...
Οι έγκυρες πληροφορίες του ΠΟΡΚΥ-5 λένε ότι αγωνίζεται σε ευρωπαϊκό σύλλογο, με τον οποίο υπάρχουν προχωρημένες συζητήσεις, ενώ και ο παίκτης βλέπει θετικά ...
Οι έγκυρες πληροφορίες του ΠΟΡΚΥ-5 λένε ότι αγωνίζεται σε ευρωπαϊκό σύλλογο, με τον οποίο υπάρχουν προχωρημένες συζητήσεις, ενώ και ο παίκτης βλέπει θετικά ...
- Κυρ 07 Σεπ 2025, 13:02
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγώ είμαι αραχτός...τωρα..στην ξαπλώστρα στην ηρακλεια πίνω φρεντο καπνίζω πουράκι καμελ και ειμαι ήσυχος και σίγουρος για την ΠΑΟΚαρα....
Η θάλασσα τον Σεπτέμβριο είναι...ζεστή...
Η θάλασσα τον Σεπτέμβριο είναι...ζεστή...