Η αναζήτηση βρήκε 169 εγγραφές

Return

από dimitris7777
Τετ 03 Σεπ 2025, 12:10
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού V

Πάντως για όσους από εσάς κράζετε τον Τσάλωφ, φέτος το πρώτο του γκολ το έβαλε Αύγουστο.....να τα λέμε και αυτά ε;..... :D :D :D
από Unpsofable78
Τετ 03 Σεπ 2025, 12:27
Jump to forum
Jump to topic

Εγώ λέω ότι φορ θα έρθει και μάλιστα πολύ καλό, ακόμη κι αν δεν αρχίζει το όνομα του από M ;)
από renegade
Τετ 03 Σεπ 2025, 13:41
Jump to forum
Jump to topic

Προσωπικά είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από τις μεταγραφές ανεξαρτήτου κατάληξης στο θέμα του επιθετικού.
Διαφωνώ με την άποψη ότι αφού η διοίκηση έκρινε ότι η ομάδα χρειάζεται ακόμα έναν επιθετικό,αν αυτός δεν αποκτηθεί πρόκειται για αποτυχία.
Η διοίκηση ήθελε ( και θέλει ) όχι μόνο για ...
από renegade
Παρ 05 Σεπ 2025, 21:47
Jump to forum
Jump to topic

Εγώ πάντως βλέποντας πως χρησιμοποιεί ο Γιοβάνοβιτς τον παυλίδη βάζοντάς τον να χαμηλώνει και να παίρνει πάσες από τον κουλουεράκη, λέω ότι αν προσπαθήσουμε να κάνουμε κατι αντίστοιχο με τον ρώσο , ο παίκτης καίτη χαμένη αυτοπεποίθηση του θα βρει και πολύ πιο λειτουργικός θα είναι
από blackzone44
Σάβ 06 Σεπ 2025, 12:57
Jump to forum
Jump to topic

Έχει κλείσει κατά πάσα πιθανότητα ανακοινώνεται σήμερα.

Ποιος να εισαι αραγε?

Έλα ντε...
Ρε εσύ blackzone...μιας και η αξιοπιστία σου δεν αμφισβητείται...δεν μας λες και αν όντως πρέπει να περιμένουμε κάτι ακόμα; :D
Η σφύριξαν λήξη μεταγραφών;

Αυτό που ξέρω εγώ είναι ότι του φορ ...
από lnlnx
Σάβ 06 Σεπ 2025, 20:11
Jump to forum
Jump to topic

Καλησπέρα! Παρακολουθώ καιρό, πρώτη φορά γράφω. Συμφωνώ στα περισσότερα με τον Mitsospaoki4, στον απολογισμό της μεταγραφικής περιόδου. Μιά δυό παρατηρήσεις μόνο.

Καταρχάς, θεωρώ πολύ σημαντικό ότι η ομάδα δεν έχασε κάποιον πολύ χρήσιμο παίκτη. Σε αντίθεση με τον ανταγωνισμό, που χάθηκαν σημαντικοί ...
από Γερασίμου
Σάβ 06 Σεπ 2025, 21:41
Jump to forum
Jump to topic

Διώξαμε τον Πένια και τον Κόλλεϊ μετά από τέτοια προσφορά που είχαν πέρσι στην ομάδα; Στην κρεμάλα!
από ΠΟΡΚΥ-5
Σάβ 06 Σεπ 2025, 23:17
Jump to forum
Jump to topic

Αύριο Δευτέρα ή το αργότερο την Τρίτη, θα έχουμε οριστική συμφωνία με τον φορ που θα ντουμπλαρει τον Γιακουμάκη στις ελληνικές διοργανώσεις...
Οι έγκυρες πληροφορίες του ΠΟΡΚΥ-5 λένε ότι αγωνίζεται σε ευρωπαϊκό σύλλογο, με τον οποίο υπάρχουν προχωρημένες συζητήσεις, ενώ και ο παίκτης βλέπει θετικά ...
από abc_o_ karpouzas
Κυρ 07 Σεπ 2025, 13:02
Jump to forum
Jump to topic

Εγώ είμαι αραχτός...τωρα..στην ξαπλώστρα στην ηρακλεια πίνω φρεντο καπνίζω πουράκι καμελ και ειμαι ήσυχος και σίγουρος για την ΠΑΟΚαρα....

Η θάλασσα τον Σεπτέμβριο είναι...ζεστή...
από boogeyman77
Κυρ 07 Σεπ 2025, 15:26
Jump to forum
Jump to topic

Ούτε τερματοφύλακα πηραμε, ουτε δεξί ουτε αριστερο εξτρεμ πήραμε. Δεξι και αριστερο μπακ αγνωστου αξίας. Χαφ δεν πηραμε, φορ δεν πήραμε. Προπονητή δεν πήραμε. Ιδιοκτήτη δεν πήραμε. Γήπεδο δεν κάναμε. Σφίξαμε

Τερματοφυλακα έχεις τον Παβλενκα, τον Γεωργιανό και τον Τσιφτση με ποσους είσαι ...
από Psagmenos4
Κυρ 07 Σεπ 2025, 21:51
Jump to forum
Jump to topic

Νομίζω το σχόλιο του Πορκαρου COME TO PAOK THESSALONIKI, τελείωσε και το ντιλ
από nunies4
Δευ 08 Σεπ 2025, 16:20
Jump to forum
Jump to topic

Τωρα σοβαρα καθεστε απο χθες και αναλυετε πληροφορια του Πορκυ; Πιο ευκολα τετραγωνιζεις τον κυκλο
από Kabamaru11
Δευ 01 Σεπ 2025, 21:58
Jump to forum
Jump to topic

Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ

Δημητρη οχι,δεν θα εχω τετοια απαιτηση προσωπικα,τουλαχιστον οχι τα πρωτα χρονια,θελει δουλεια κ υπομονη το πραμα.Μην ειμαστε υπερβολικοι.Αλλα ας μπει με το καλο,να σουλουπωθει το πιο ιστορικο τμημα της ομαδας μας.

Πιστευω ο Χατζοπουλος θα τον περασει απο κοσκινο για να αφησει την ομαδα.Μακαρι ...
από Tolaros
Δευ 01 Σεπ 2025, 22:08
Jump to forum
Jump to topic

Dimitris_L4 έγραψε: Δευ 01 Σεπ 2025, 21:54 Κυριε Τελη οταν με το καλο παρεις την ΚΑΕ κ επειδη εισαι δισεκατομμυριουχος , του χρονου περιμενουμε μπατζετ οβερ 15 μυρια για να διεκδικησουμε πρωταθλημα, σωστα?
Δε χρειάζονται τέτοια σχόλια όταν βλέπουμε χαραμάδα ελπίδας σε ένα τμήμα που είναι 25 χρόνια σε κώμα
από nunies4
Δευ 01 Σεπ 2025, 22:11
Jump to forum
Jump to topic

Εγώ περιμένω να ακουσω οτιδήποτε σαν πλάνο, για το τμήμα μπάσκετ πάντα. Έχω μια καρότσα ερωτήματα. Νο 1 Γιατί τώρα?

Γιατί κάπως πρέπει να αποκτήσει έρεισμα στην πλατυα μάζα του κόσμου μιας και το σχέδιο "γήπεδο" δεν του βγήκε.
Και θα μου πεις....μας νοιάζει; Από την στιγμή που έχει ένα σκασμό ...