Η αναζήτηση βρήκε 269 εγγραφές

Return

από Mpoz
Τρί 02 Σεπ 2025, 19:54
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού V

Aye4 έγραψε: Τρί 02 Σεπ 2025, 19:52 Ρε μήπως να κάνει πάλι καμια κίνηση ο Μυστακίδης για να ξανά σφίξουν κάποιοι κολ@ι έστω και στο 90' ?
Κλείνει Μιτροβιτς η ΚΑΕ ΠΑΟΚ
από joshua
Τετ 03 Σεπ 2025, 07:56
Jump to forum
Jump to topic

Το γιατι δεν καταλαβαινω. Δεν εχουμε στοχους στην Ελλαδα,στοχους μεγαλυτερους ισως και απο αυτους της Ευρωπης? Δεν θα βοηθουσε να ξεκουραζει καποιος τον Γιακουμακη η εχουμε σκοπο να τον παμε αιμα?
από embuji
Τετ 03 Σεπ 2025, 10:22
Jump to forum
Jump to topic

Τσαμπα το συζηταμε μαγκες. Ειτε ειμασταν σκεπτικοι ειτε μας ετρεξαν τα σαλια. Και χεσμενους μας εχει :lol: (και λογικο δεν ειναι για Ελλαδα αυτος)

Ο Μοπε ομως που ειναι μια λυση που απ'οτι καταλαβαινω δουλευεται αυτη την στιγμη, ειναι ενας καλος ποδοσφαιριστης, τσογλανι τεραστιο. Θα ταιριαξει θα ...
από black death
Τετ 03 Σεπ 2025, 10:49
Jump to forum
Jump to topic

Patron έγραψε: Τετ 03 Σεπ 2025, 10:39
Τους ρωτάει η μάνα τους: ο Ραζβαν τι θέλει ρε λεβέντες;

- Μπερδεγουει κ Ζιγο
Δεν θελω να το πιστέψω οτι ηθελε ο λουτσος μπερδεγουει, τον ειχες ετοιμο και κυνηγουσες αλλους. Δεν θελω γιατι θα αρχισω να κυκλοφορώ με σκουφι σεπτεμβρη με 35 βαθμους.
από embuji
Τετ 03 Σεπ 2025, 11:48
Jump to forum
Jump to topic

Πρεπει να βρουμε εναν εκδοτη για τον Αμπαλαεα.
από paokspren
Τετ 03 Σεπ 2025, 12:05
Jump to forum
Jump to topic

Βλέποντάς το μακροπρόθεσμα, πιστεύω ότι ο ΠΑΟΚ αν μπορεί πρέπει να φέρει τον Maupay ακόμα και μόνο για το ελληνικό πρωτάθλημα, αρχικά. Ο παίκτης είναι στην καλύτερη ηλικία, κι αξίζει την επένδυση γιατί θα μας δώσει τα καλύτερα ποδοσφαιρικά του χρόνια, τεράστια πολυτέλεια για παίκτη τέτοιου επιπέδου.
από dimitris7777
Τετ 03 Σεπ 2025, 12:10
Jump to forum
Jump to topic

Πάντως για όσους από εσάς κράζετε τον Τσάλωφ, φέτος το πρώτο του γκολ το έβαλε Αύγουστο.....να τα λέμε και αυτά ε;..... :D :D :D
από Unpsofable78
Τετ 03 Σεπ 2025, 12:27
Jump to forum
Jump to topic

Εγώ λέω ότι φορ θα έρθει και μάλιστα πολύ καλό, ακόμη κι αν δεν αρχίζει το όνομα του από M ;)
από renegade
Τετ 03 Σεπ 2025, 13:41
Jump to forum
Jump to topic

Προσωπικά είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από τις μεταγραφές ανεξαρτήτου κατάληξης στο θέμα του επιθετικού.
Διαφωνώ με την άποψη ότι αφού η διοίκηση έκρινε ότι η ομάδα χρειάζεται ακόμα έναν επιθετικό,αν αυτός δεν αποκτηθεί πρόκειται για αποτυχία.
Η διοίκηση ήθελε ( και θέλει ) όχι μόνο για ...
από renegade
Παρ 05 Σεπ 2025, 21:47
Jump to forum
Jump to topic

Εγώ πάντως βλέποντας πως χρησιμοποιεί ο Γιοβάνοβιτς τον παυλίδη βάζοντάς τον να χαμηλώνει και να παίρνει πάσες από τον κουλουεράκη, λέω ότι αν προσπαθήσουμε να κάνουμε κατι αντίστοιχο με τον ρώσο , ο παίκτης καίτη χαμένη αυτοπεποίθηση του θα βρει και πολύ πιο λειτουργικός θα είναι
από blackzone44
Σάβ 06 Σεπ 2025, 12:57
Jump to forum
Jump to topic

Έχει κλείσει κατά πάσα πιθανότητα ανακοινώνεται σήμερα.

Ποιος να εισαι αραγε?

Έλα ντε...
Ρε εσύ blackzone...μιας και η αξιοπιστία σου δεν αμφισβητείται...δεν μας λες και αν όντως πρέπει να περιμένουμε κάτι ακόμα; :D
Η σφύριξαν λήξη μεταγραφών;

Αυτό που ξέρω εγώ είναι ότι του φορ ...
από lnlnx
Σάβ 06 Σεπ 2025, 20:11
Jump to forum
Jump to topic

Καλησπέρα! Παρακολουθώ καιρό, πρώτη φορά γράφω. Συμφωνώ στα περισσότερα με τον Mitsospaoki4, στον απολογισμό της μεταγραφικής περιόδου. Μιά δυό παρατηρήσεις μόνο.

Καταρχάς, θεωρώ πολύ σημαντικό ότι η ομάδα δεν έχασε κάποιον πολύ χρήσιμο παίκτη. Σε αντίθεση με τον ανταγωνισμό, που χάθηκαν σημαντικοί ...
από Γερασίμου
Σάβ 06 Σεπ 2025, 21:41
Jump to forum
Jump to topic

Διώξαμε τον Πένια και τον Κόλλεϊ μετά από τέτοια προσφορά που είχαν πέρσι στην ομάδα; Στην κρεμάλα!
από ΠΟΡΚΥ-5
Σάβ 06 Σεπ 2025, 23:17
Jump to forum
Jump to topic

Αύριο Δευτέρα ή το αργότερο την Τρίτη, θα έχουμε οριστική συμφωνία με τον φορ που θα ντουμπλαρει τον Γιακουμάκη στις ελληνικές διοργανώσεις...
Οι έγκυρες πληροφορίες του ΠΟΡΚΥ-5 λένε ότι αγωνίζεται σε ευρωπαϊκό σύλλογο, με τον οποίο υπάρχουν προχωρημένες συζητήσεις, ενώ και ο παίκτης βλέπει θετικά ...
από abc_o_ karpouzas
Κυρ 07 Σεπ 2025, 13:02
Jump to forum
Jump to topic

Εγώ είμαι αραχτός...τωρα..στην ξαπλώστρα στην ηρακλεια πίνω φρεντο καπνίζω πουράκι καμελ και ειμαι ήσυχος και σίγουρος για την ΠΑΟΚαρα....

Η θάλασσα τον Σεπτέμβριο είναι...ζεστή...