Χαχαχα ναι ρε φιλε. Παπαδοπαιδι οπως το πες ο Τσαλοφ, εχει φατσα και υφος ιδιο !Σουριναμέζος έγραψε: Τρί 02 Σεπ 2025, 17:12 Δεν μας βγήκε το παπαδοπαίδι ο Τσάλοφ που έχει γραφτεί στους προσκόπους του Δήμου Χορτιάτη και πάμε στο άλλο άκρο
Μεταγραφές Καλοκαιριού V
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού V
- nikos_algio
Άρα έχει μικρό όνομα ο επιθετικός...vasgias έγραψε: Τρί 02 Σεπ 2025, 19:46Καλέ μου άνθρωπε, έκανα δύο γύρες στα λαχανικά πριν τον πλησιάσω για να πάρω επιτέλους το θάρρος. Είχε κάτι μούτρα ο άτιμος......lkosmid έγραψε: Τρί 02 Σεπ 2025, 19:44Στα κατεψυγμένα θαλασσινά, είδες αν επέλεξε σαρδέλα ή αστακό; Έπρεπε να τον ρωτήσεις και αν σχετίζεται με την μεταγραφή μας!vasgias έγραψε: Τρί 02 Σεπ 2025, 17:59 Πέτυχα στο διάδρομο των Γαλλικών τυριών στον Σκλαβενίτη τον προσωπικό μου αγαπημένο μου κύριο Γιώργο Μήνο και τονε ρώτησα αν σχετίζεται η επιλογή του στον τύπο τυριού με την καταγωγή του φορ που κηνυγάμε. Αφού τρομοκρατήθηκε από την όψη μου και λίγο πριν με γαμωσταυρίσει ξεστόμισε "όχι, παλεύουν αυτόν τον μπερδεγουεητ πώς στο καλό λέγεται από πέρυσι μέχρι το βράδυ αλλά και να μην έρθει τον Ιανουάριο θα φέρουν παικταρά". Του ευχήθηκα καλό υπόλοιπο, με σταβοκοίταξε, πήγε στο διάδρομο των κατεψυγμένων θαλασσινών, πήγα στο καλό μη με πάρει ο διάολος.
Α. Μου είπε και "μεταξύ μας αυτά..." ο καλός μου.![]()
![]()
- ProGrammerG4
Δεν χρειάζεται να φοβάται πλέον και την σκιά του ο Ιβαν λογω Τέλη... είπαμε.
Θεωρώ ότι κάτι παλεύουν για να μην εχει βγει ακομα η ανακοίνωση ότι τελος η λιστα, βέβαια με ελάχιστες πιθανότητες πλέον.
Όσον αφορά τον Ζαφείρη, ευχαριστούμε τον μεγάλο Ιβαν γιαυτή την τεράστια επένδυση για τα 100 χρονια, ξέπερασε κάθε προσδοκία. Όμως δεν παύω να σκέφτομαι πώς γινεται οταν φτανουμε σε ποσα που μονο ο θεος μπορει να χαλασει τη μεταγραφη, πως γίνεται πάλι να μένουμε με το αχ.
Υπομονή μέχρι τις 31/02 ελπίζοντας να είμαστε πρώτοι ή στην χειρότερη στο -2
Θεωρώ ότι κάτι παλεύουν για να μην εχει βγει ακομα η ανακοίνωση ότι τελος η λιστα, βέβαια με ελάχιστες πιθανότητες πλέον.
Όσον αφορά τον Ζαφείρη, ευχαριστούμε τον μεγάλο Ιβαν γιαυτή την τεράστια επένδυση για τα 100 χρονια, ξέπερασε κάθε προσδοκία. Όμως δεν παύω να σκέφτομαι πώς γινεται οταν φτανουμε σε ποσα που μονο ο θεος μπορει να χαλασει τη μεταγραφη, πως γίνεται πάλι να μένουμε με το αχ.
Υπομονή μέχρι τις 31/02 ελπίζοντας να είμαστε πρώτοι ή στην χειρότερη στο -2
Κλείσανε οι μεταγραφές....Ως απολογισμός μπορώ να πω ότι έγινε εξαιρετική δουλειά.Τωρα μενει να γίνει καλή δουλειά και στην προπόνηση .
Εκλεισαν?Hayate έγραψε: Τρί 02 Σεπ 2025, 19:48 Κλείσανε οι μεταγραφές....Ως απολογισμός μπορώ να πω ότι έγινε εξαιρετική δουλειά.Τωρα μενει να γίνει καλή δουλειά και στην προπόνηση .
Εγω πιστευω οτι θα φερει ο Τελης σημερα μητροβιτς δωρο. Τι ειναι κανας φλωρος που δεν αγαπαει τον ΠΑΟΚ κ το παιζει τσαμπα μαγκας με proof of funds με τον ντελιβερα?tsaousila1234 έγραψε: Τρί 02 Σεπ 2025, 19:44 θα γινει ρε παιδες η φαση μην μασατε!!!! δεν θα αφησει την ομαδα ο σαββιδης ετσι ασφαιρη! ειναι θεμα εγωισμου γιαυτον . Ενισχυονται οι αλλοι?? ε οκ θα απαντησω και εγω , τι ειμαι δηλ κοτα η δεν εχω φραγκο . Μπειτε λιγο στην θεση του , μπορει καπου για αλλους λογους να χαλαρωσε αλλα τωρα θα απαντησει το ξερουμε ολοι μας.
θα κανει κινηση . οκ και αν δεν την κανει για την κολοευρωπη θα την κανει για εδω αλλα θα την κανει!
Ένα χρόνο έκατσα και φεύγω με ανταλλαγή στη Ρωσία για να έρθει ο τάδε;
- These users thanked the author Equalizer for the post (total 2):
- Nikodiai, sakis_the_fraud
-
Wishful thinking.Equalizer έγραψε: Τρί 02 Σεπ 2025, 19:51 Ένα χρόνο έκατσα και φεύγω με ανταλλαγή στη Ρωσία για να έρθει ο τάδε;
Γιατι ετσι δεν θελω απαισιοδοξία έχουμε ακόμη 4 ώρες. Λυπάμαι που άφησαν έτσι την ομάδα ακόμη κ μ μεταγραφή Ζαφείρη που στην ουσία η Τσέχοι μας την έπαιξαν καλά κ βλέπω τον χρησταρα να μην τον βάζουν καν να παίξει. Δλδ αν δεν τον είχαμε κλείσει τι θ γινόταν τωρα στο φόρουμ? Ενταξει τωρα σαν τσιγκλιζω λίγο για χουζούρι μην τ παίρνετε στα σοβαρά