Μεταγραφές Καλοκαιριού V
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού V
Όλοι ενθουσιαστήκαμε και κάναμε όνειρα με παίκτες, αλλά νομίζω πρέπει να προσγειωθούμε στην πραγματικότητα. Η υπέρβαση έγινε ήδη με τον Ζαφείρη. Έναν κανονικό φορ θέλουμε στη θέση του Τσάλοφ. Ωραία θα ήταν να λεγόταν Μοπάι, αλλά ας λέγεται και Βάργκας. Τουλάχιστον θα έχεις 2 κανονικά φορ.
-
Αν τελικα δεν ερθει καποιος μην περιμενεις διαρροη σημερα. Επικοινωνιακα θα χτυπησει πολυ ασχημα να μην καταφερουν να φερουν ποδοσφαιριστη και στο καπακι να σκασει καμια ανακοινωση εξαγορας της ΚΑΕ, δυστυχως πλεον εχουμε και αυτο.Nikodiai έγραψε: Τρί 02 Σεπ 2025, 19:32 Περιμενουμε ή ανακοινωση παικτη ή το κλασσικο "τελος οι μεταγραφες" απο κυβερνητικο. Τιποτα ενδιαμεσο.
Μακαρι να φερουν καποιον φτανει να ειναι κατι στα χαρακτηριστικα που θελει ο προπονητης. Αλλιως ας μεινουμε με αυτους που εχουμε, απο το να χαλασει το μυαλο του Λουτσεσκου το προτιμω.
- john4serres
Μεγάλο χτύπημα του ΠΑΟΚ στο 90’: Φέρνει τον Ντεσπόντοφ από τη Λουντογκόρετς!kz1111 έγραψε: Τρί 02 Σεπ 2025, 19:35 Πριν δυο χρονια ο Ντεσποντοφ τετοια μερα και τετοιες ωρες δεν εκλεισε?
02-09-2023 23:02
- These users thanked the author john4serres for the post (total 2):
- vasgias, sakis_the_fraud
Πόσα γκολ θα βάλει όλη τη χρονιά;
- These users thanked the author scarsick for the post (total 4):
- black death, wickerman, kaltirim, Kourdos
-
θα γινει ρε παιδες η φαση μην μασατε!!!! δεν θα αφησει την ομαδα ο σαββιδης ετσι ασφαιρη! ειναι θεμα εγωισμου γιαυτον . Ενισχυονται οι αλλοι?? ε οκ θα απαντησω και εγω , τι ειμαι δηλ κοτα η δεν εχω φραγκο . Μπειτε λιγο στην θεση του , μπορει καπου για αλλους λογους να χαλαρωσε αλλα τωρα θα απαντησει το ξερουμε ολοι μας.
θα κανει κινηση . οκ και αν δεν την κανει για την κολοευρωπη θα την κανει για εδω αλλα θα την κανει!
θα κανει κινηση . οκ και αν δεν την κανει για την κολοευρωπη θα την κανει για εδω αλλα θα την κανει!
- These users thanked the author tsaousila1234 for the post:
- Kourdos
Στα κατεψυγμένα θαλασσινά, είδες αν επέλεξε σαρδέλα ή αστακό; Έπρεπε να τον ρωτήσεις και αν σχετίζεται με την μεταγραφή μας!vasgias έγραψε: Τρί 02 Σεπ 2025, 17:59 Πέτυχα στο διάδρομο των Γαλλικών τυριών στον Σκλαβενίτη τον προσωπικό μου αγαπημένο μου κύριο Γιώργο Μήνο και τονε ρώτησα αν σχετίζεται η επιλογή του στον τύπο τυριού με την καταγωγή του φορ που κηνυγάμε. Αφού τρομοκρατήθηκε από την όψη μου και λίγο πριν με γαμωσταυρίσει ξεστόμισε "όχι, παλεύουν αυτόν τον μπερδεγουεητ πώς στο καλό λέγεται από πέρυσι μέχρι το βράδυ αλλά και να μην έρθει τον Ιανουάριο θα φέρουν παικταρά". Του ευχήθηκα καλό υπόλοιπο, με σταβοκοίταξε, πήγε στο διάδρομο των κατεψυγμένων θαλασσινών, πήγα στο καλό μη με πάρει ο διάολος.
Α. Μου είπε και "μεταξύ μας αυτά..." ο καλός μου.

Δε θα το ξεχάσω αυτό το συναίσθημα να τον κλέβεις από τον γαύρο στο 93 (και να παίρνεις και πρωτάθλημα).john4serres έγραψε: Τρί 02 Σεπ 2025, 19:42Μεγάλο χτύπημα του ΠΑΟΚ στο 90’: Φέρνει τον Ντεσπόντοφ από τη Λουντογκόρετς!kz1111 έγραψε: Τρί 02 Σεπ 2025, 19:35 Πριν δυο χρονια ο Ντεσποντοφ τετοια μερα και τετοιες ωρες δεν εκλεισε?
02-09-2023 23:02
Καλέ μου άνθρωπε, έκανα δύο γύρες στα λαχανικά πριν τον πλησιάσω για να πάρω επιτέλους το θάρρος. Είχε κάτι μούτρα ο άτιμος......lkosmid έγραψε: Τρί 02 Σεπ 2025, 19:44Στα κατεψυγμένα θαλασσινά, είδες αν επέλεξε σαρδέλα ή αστακό; Έπρεπε να τον ρωτήσεις και αν σχετίζεται με την μεταγραφή μας!vasgias έγραψε: Τρί 02 Σεπ 2025, 17:59 Πέτυχα στο διάδρομο των Γαλλικών τυριών στον Σκλαβενίτη τον προσωπικό μου αγαπημένο μου κύριο Γιώργο Μήνο και τονε ρώτησα αν σχετίζεται η επιλογή του στον τύπο τυριού με την καταγωγή του φορ που κηνυγάμε. Αφού τρομοκρατήθηκε από την όψη μου και λίγο πριν με γαμωσταυρίσει ξεστόμισε "όχι, παλεύουν αυτόν τον μπερδεγουεητ πώς στο καλό λέγεται από πέρυσι μέχρι το βράδυ αλλά και να μην έρθει τον Ιανουάριο θα φέρουν παικταρά". Του ευχήθηκα καλό υπόλοιπο, με σταβοκοίταξε, πήγε στο διάδρομο των κατεψυγμένων θαλασσινών, πήγα στο καλό μη με πάρει ο διάολος.
Α. Μου είπε και "μεταξύ μας αυτά..." ο καλός μου.![]()
![]()